ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ρεαλιστής61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
GEORGE DΜέλος
31/03/2004, 05:05:35
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ
ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ Κο.ΓΚΙΟΛΒΑ ΚΑΙ ``ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ`` ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε(ΕΛΑ ΣΟΒΑΡΑ)

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ--ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ===ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

31/03/2004, 11:09:34
Πριν από κάποιους μήνες που έψαχνα στο διαδίκτυο είχα δει πάρα πολλές αναφορές στο Οργανο του Αριστοτέλη και "περιέργως" όλες ήταν σε γερμανικά σάϊτ... Στα αγγλικά δε νομίζω να'χα βρει κάτι... Αν κάποιος γνωρίζει γερμανικά ας ρίξει μια ματιά...

Ρεαλιστή... κανένας από τον φιλικό μου και οικογενειακό περίγυρο δεν ξέρει για τον Γκιόλβα και δεν ζουν σε γυάλα ... γι'αυτό πάψε να'σαι τόσο ειρωνικός και τόσο ξερόλας... Αν είχαμε τις απαντήσεις δε θα είμαστε τώρα εδώ και η Ostria δε θα έψαχνε στα βαθιά...

"Τάδε έφη Avallon"
HELLASΝέο Μέλος
31/03/2004, 12:33:13
Πήγαινε στο http://translation.langenberg.com/ στο τέλος της σελίδας μπορείς να βάλεις ένα λινκ και να το μεταφράσεις σε διάφορες γλώσσες.

HELLAS

junk95Μέλος
31/03/2004, 13:02:18
quote:

Ρεαλιστή... κανένας από τον φιλικό μου και οικογενειακό περίγυρο δεν ξέρει για τον Γκιόλβα και δεν ζουν σε γυάλα ... γι'αυτό πάψε να'σαι τόσο ειρωνικός και τόσο ξερόλας... Αν είχαμε τις απαντήσεις δε θα είμαστε τώρα εδώ και η Ostria δε θα έψαχνε στα βαθιά...

Αυτό απλά σημαίνει ότι ο φιλικός και οικογενειακός σου περίγυρος δεν πολυβλέπει trash tv ούτε αγοράζει περιοδικά σαν το Ελληνόραμα (και πολύ καλά κάνει ). Ή ακόμα και αν το κάνουν, με τόσες επιλογές που μας παρέχει ο χώρος του πολιτισμικού υπόκοσμου (αστρολόγοι, υπνωτιστές, γκουρού, αριθμολόγοι, ουφολόγοι, μυθομανείς, ψώνια, παίκτες των ριάλιτι) δεν είναι δα και φοβερά περίεργο να τους έχει "ξεφύγει" ο Γκιόλβας. Στο κάτω-κάτω πέρα από μεγάλα λόγια, δεν είχε ποτέ να παρουσιάσει κάτι αξιοπρόσεκτο.

Το θέμα είναι ότι όποιος θέλει να περάσει απαρατήρητος ΔΕΝ βγαίνει σε ζωντανή εκπομπή με πανελλήνια μετάδοση και σχετικά υψηλή τηλεθέαση (και άμα βγει δεν "πετάει" ατάκες του στυλ "έλα κούκλα μου να σε πάω βόλτα με το διαστημόπλοιό μου"), ούτε δίνει συνεντεύξεις σε μη επιστημονικά περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας (Penthouse), ούτε βάζει το τεράστιο βιογραφικό του σε διαδικτυακό τόπο, ούτε αποκαλεί με κάθε ευκαιρία "προδοτικά υποχείρια" τις εκλεγμένες κυβερνήσεις της χώρας (και όχι μόνο), ούτε ισχυρίζεται ότι κατέχει πανίσχυρα όπλα και τρομερά μυστικά, ούτε λέει τον Αριστοτέλη εξωγήινο, ούτε χρησιμοποιεί μεγάλα ονόματα (Ωνάσης, Τέσλα κλπ).

Κάθε άλλο παρά απαρατήρητος προσπαθούσε να περάσει ο μακαρίτης, και για εμένα αυτό συνηγορεί στη άποψη ότι επρόκειτο περί ενός μάλλον καλοπροαίρετου παθολογικά ψεύτη. Αυτή είναι μια πιθανή εξήγηση που δεν έχει διερευνηθεί μέχρι στιγμής στο τόπικ (αν και έχει αναφερθεί το άλλο ενδεχόμενο, να επρόκειτο περί κακοπροαίρετου απατεώνα). Δεν έχω καθόλου ειδικές γνώσεις στο θέμα (δεν ξέρω καν την ορολογία για αναζήτηση στο google), πιστεύω όμως ότι αν κάποιος αναζητήσει κλινικές περιγραφές τέτοιων περιπτώσεων ενδέχεται να διαπιστώσει κραυγαλέες ομοιότητες και πραγματικά είναι ένα ενδεχόμενο που αξίζει να διερευνηθεί.

31/03/2004, 15:33:37
Bρε Ρεαλιστή γιατί εξάπτεσαι και χαλάς την διάθεση σου;!

Είναι ολοφάνερο φίλοι μου, ότι όλοι (ή σχεδόν όλοι) έχουμε τις επιφυλάξεις μας. Και ως προς τα γεγονότα (παρελθόντα και μελλοντικά- επειδή παρόντα δεν φαίνεται να υπάρχουν) και ως προς τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν την ιστορία.
Το σίγουρο είναι ότι αν δεν έβγαιναν δημοσίως να πούνε κάποια πράγματα, κανείς μας τώρα δεν θα είχε ασχοληθεί ούτε με τα πρόσωπα ούτε με όσα πρεσβεύουν. Για τον μακαρίτη Γκιόλβα, πιθανόν να τον ενέπλεξαν άλλοι αρχικά (ως προς την δημοσιότητα λέω πάντα) αλλά αν ο ίδιος ήθελε να ξεφύγει μπορούσε κάλλιστα να πει το γνωστόν "ουδέν σχόλιον" και να καθαρίσει από την πρώτη κι όλας "πίεση" συνέντευξης.

Αυτό που σκέφτομαι εγώ, είναι ότι κανείς μας δεν μπορεί αυτή την στιγμή να ισχυριστεί ότι τα πράγματα έχουν έτσι ή αλλιώς. Σίγουρα όλα όσα λέγονται είναι εκ πρώτης όψεως "παράλογα" και κανείς έλλογος άνθρωπος δεν μπορεί να τα "πιστέψει" χωρίς τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. Οπότε αυτό που ζητούμε από τους "γνωρίζοντες" είναι ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, τα οποία θα πρέπει να μας προσκομίσουν για να μπορέσουμε να τα μελετήσουμε και να βγάλουμε ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμπεράσματα.

Οσο αυτό δεν γίνεται, επιτρέψτέ μου να αμφιβάλλω για τα ΠΑΝΤΑ.
Και βέβαια αφήνω ένα περιθώριο, να βγουν κάποια στιγμή στοιχεία που όμως δεν ξέρω που θα μας οδηγήσουν (δηλαδή αν θα επιβεβαιώσουν την υπάρχουσα ιστορία, ή θα αποκαλύψουν μία άλλη άγνωστη ιστορία,
παρομοίως "περίεργη" και ενδιαφέρουσα).

Μέχρι τότε, ψάχνουμε από μόνοι μας και αναμένουμε...

ΥΓ. Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσουμε (ας πούμε) τον Πέτσο μπας και βγάλουμε καμιά άκρη;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

HELLASΝέο Μέλος
31/03/2004, 20:53:37
Άς προσπαθήσει κάποιος επιτέλους να έρεθει σε επαφή με τα άτομα που υποτίθεται οτι ήρθαν σε επαφή με τον κ. Γκιόλβα. Τηρώ την ουδετερότητά μου, ανφέροντας οτι οι πατέντες σε πανευρωπαικό και όχι μόνο επίπεδο, εισάγονται σε μια βάση δεδομένων την οποία μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση απο λινκ που υπάρχει στην σελίδα του ΟΒΙ.gr Βάζοντας το όνομα Γκιόλβα, μόνο μία μπορεί να βρεί κανείς. Το μηχάνημα για τα τσιγάρα. Που είναι οι υπόλοιπες 60….100????????

HELLAS

nemoΝέο Μέλος
01/04/2004, 21:05:24
quote:

ta vivlia tha vgoun suntoma,meta tis ekloges gia eunoitous logous
ligo upomoni akoma kai i alitheia tha lampsei

Το μήνυμα αυτό δημοσιεύτηκε στις 21-1-2004 από τον/την Savel.
Κανένα νέο από τότε;

HELLASΝέο Μέλος
01/04/2004, 21:59:09
Έψαξα τον κωδικό της πατέντας που δημοσιεύτηκε στην συνέντευξη του Πεντχαους αλλά τίποτα. Άν μπορεί να παίξει και κάποιος άλλος με το νούμερο μπάς και βγάλει άκρη, κάλό θα ήταν.

HELLAS

KaFriLaΜέλος
02/04/2004, 00:14:15
Οποιος θελει μπορει να παει www.metafysiko.gr στα αρθρα επικαιροτητας και να δει infos απο μια αγνωστη συνεντευξη του Γκιολβα !

-Τι εστί Θεός;
-Ανθρωπος Αθάνατος
-Τι δε Ανθρωπος;
-Θεός Θνητός

02/04/2004, 02:45:21
Ακρως ενδιαφεροντα θεματα εχει το "μεταφυσικο".

Και η συνεντευξη του "εφευρετη" των θαυματων καπου μεταξυ των,
- Μ.Ι.Β. που βολταρουν στην Πελοπονησο με με μαύρες Μπούικ ή Κάντιλακ της δεκαετίας του ’40.....
- της συνεντευξης ενος "ερπετοειδη"...
- αλλα και του εξυπνου,ενημερωμενου,γεματου παιδεια και εμπνευση (αυτο το τελευταιο σιγουρα..) γιανουλλακη, οπως μας εκμηστηρευεται ο ιδιος με ξεχειλη μετριοφροσυνη στην δικια του συνεντευξη...

Επισης δεν θα μου φαινοταν καθολου παραξενο εαν καποιος αλλος μυθομανης εμνευστηκε την συνεντευξη αυτη του μακαριτη γκιολβα,μιας και ετσι οπως δειχνει ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει για καταστασεις και προσωπα για τα οποια δεν μπορει να αποδειχτει τιποτα γενικοτερα...

Παντως μου αρεσαν ιδιαιτερα οι δημοκρατικες αποψεις περι απαγορευσης απεργιων και το γεγονος οτι μονο 300.000 (το 3%) των 10.000.000 Ελληνων κατοικων της Ελλαδας ειναι "αμιγως" Ελληνες...

Οσο περναει ο καιρος ρχιζω να πιστευω οτι το θεμα εχει παρει παραπανω διασταση απο οσο του αξιζει...

Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ανησυχιες και προσπαθουν με σοβαροτητα και μεθοδικοτητα να μαθουν κατι το παραπανω για καποια λεπτα θεματα οπως η υπαρξη ζωης αλλου,ανεξηγητα φαινομενα(πραγματικα ομως και οχι μυθοπλασιες..) φαινομενα,φιλοσοφια κ.α.
Υπαρχουν και αυτοι που δεν θελουν να κουραστουν και αρεσκονται να εντυπωσιαζουν τον εαυτο τους και να γινονται τα "φωτοτυπικα" καθε παλιοφυλλαδας και το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι στο τελος τους γινεται ψυχωση και βασανιζουν και τον αμοιρο το κοσμακη που τους διαβαζει τις αναμασησεις τους...

Και τι δεν εχουν ακουσει τα αυτια μας...
πιστευω οτι αν μεταφερθει εδω το τοπικ "Μαργαριτάρια του...internet"/ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet, θα συνθεθει πληρως το σκηνικο της ουφολογιας,της προφητειας,της εσχατολογειας,της βλακειας και της παρανοιας γενικοτερα..Αν απο κατι ισως κινδυνευουμε ως Ελληνες αλλα και ως ανθρωποι γενικοτερα, αυτο ειναι...

Κανεις δεν ειπε οτι δεν συμβαινουν παραξενα,ανεξηγητα,δρομολογησεις και μεθοδευσεις στον κοσμο που ζουμε.Απλα οταν καποιος προσεγγιζει τετοια θεματα πρεπει να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικος.

Μπορει να μην ειμαστε σιγουροι για το ποιος δημιουργησε το συμπαν κτλ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι 2 + 2 δεν κανει 4

sasΝέο Μέλος
14/12/2002, 22:52:50
ποιος ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ;:
Α)ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ..........;
Β)ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ......;
Γ)ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ..............;
Δ)ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "Χ.Ο."...........;
Ε)ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "DNA" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..........;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ;
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ..................

WolffacedΜέλος
15/12/2002, 21:10:21
Πολύ καλή ερώτηση. Πιστεύω πως για κάποιους Έλληνες η απάντηση μπορεί να είναι το α) για άλλους το β) και ούτο καθεξής. Οι αρχαίοι έλεγαν και <<Πας μη Έλλην, βάρβαρος>> και <<Έλλην είναι αυτός που έχει ελληνική παιδεία>> πράγμα αντιφατικό. Επίσης μην ξεχνάς την πολιτική. Οι δεξιοί και ιδίως οι ακροδεξιοί και εθνικιστές δίνουν ένα στενό πλαίσιο για τον όρο Έλληνας, αντίθετα οι αριστεροί έναν πιο διευριμένο
π.χ. θυμίσου τι έγινε με τον αλβανό μαθητή που πήγε να σηκώσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση. Εγώ, προσωπικά, δεν μπορώ να πω έναν συγκεκριμένο ορισμό.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως.

EoNΜέλος
16/12/2002, 08:57:12
Η Ελλάδα είναι πνευματική κατάσταση.Το κρατίδιο που λέγεται Ελλάδα είναι μια παρωδία που έφτιαξαν οι Αγγλογάλλοι για τα συμφέροντά τους...
Ελληνας είναι αυτός που διαθέτει τις αρετές του πραγματικού ανθρώπου, αυτός που πιστεύει στον Δημιουργικό Λόγο.

geo1980Νέο Μέλος
16/12/2002, 10:01:18
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ.

notis_29Μέλος
17/12/2002, 07:33:05
Καλημέρα.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο wolffaced, και θα ήθελα να πω το εξής:
Όταν πριν από 170 περίπου χρόνια ξεκίνησε το στήσιμο του "Ελληνικού Κράτους", στον «ελλαδικό χώρο», ένας από τους τρόπους, που χρησιμοποιήθηκαν γι' αυτό το σκοπό, ήταν η σύνδεση ενός ανύπαρκτου ελληνικού παρελθόντος με ένα παρόν που συναπαρτιζόταν από ένα συνονθύλευμα ομάδων ανθρώπων. Η διαρκής προσπάθειά τους, όλων όσων κυβέρνησαν τον τόπο αυτόν από τότε μέχρι σήμερα, είναι να ενσταλάξουν στους "πολίτες" το «εθνικό φρόνημα» και «την ελληνικότητα». Έλληνες λοιπόν όλοι, καθαρόαιμοι, με χλαμύδα. Οι αρβανίτες, οι βλάχοι, οι τουρκικής, πομάκικης, εβραϊκής, σερβικής, αραβικής καταγωγής, οι πόντιοι, οι μικρασιάτες πρόσφυγες, οι απόγονοι των ενετών, των Καταλανών, των Σαρακηνών, των Νορμανδών, των Ιταλών των Βουλγάρων, τα «νόθα» των βαρβαρικών επιδρομών και των Ρωμαίων κατακτητών του ελλαδικού χώρου. Όλοι «αρχαίοι έλληνες».

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

Edited by - notis_29 on 17/12/2002 07:36:23

beyondΜέλος
17/12/2002, 10:52:56
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ? ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ?
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ
ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.

POLITICS
MUSIC
MATHEMATICS
PHYSICS
ASTRONOMY
ASTROPHYSICS
THEATRE
GEOMETRY
PHILOSOPHY
OLYMPICS (GAMES)
DEMOCRACY

ΟΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ..ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ..
ΑΠΛΩΣ ΛΟΓΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΟΥ,Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
ΦΑΝΑ

EoNΜέλος
17/12/2002, 11:56:28
Και σύ ρε παιδάκι μου πως είσαι τόσο σίγουρος για τις ρίζες σου και αποκαλείς του άλλους βάρβαρους? Εχεις όλο το γενεαλογικό σου δέντρο? Αν ναί για πέςτο μας....
Βάρβαροι οι Ινδοί,οι Αιγύπτιοι, οι Κινέζοι, οι Ιάπωνες , οι Εβραίοι, χμμ.....δεν νομίζω.

ananasssΜέλος
17/12/2002, 12:41:14
πωπωωω.. Ρε συ ΕοΝ, δεν μας ενδιαφέρει το γενεαλογικό δένδρο του beyond και κανενός εδώ μέσα...
Σταματήστε πια να τα προσωποποιείται όλα και να επιτίθεστε...
Αν δεν συμφωνείτε με κάτι, ok, αντικρούστε το με την αντίθετη άποψη χωρίς προσωπικές επιθέσεις και προσβολές! Άμάν!
Ειρήνη υ(η)μίν πια!!!

Sorry, αλλά μπουχτούμ πια!!!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

EoNΜέλος
17/12/2002, 13:11:09
?
δεν είναι πολύ λογικό το ερώτημά μου ? Αν όχι τότε έχω σοβαρό πρόβλημα...Εμένα μου φαίνεται λογικότατο...και γιατί μιλάς για επίθεση ? Μου φαίνεται οτι είσαι προκατειλημένος απο άλλα topic...

και γώ ανανά έχω μπουχτήσει να ακούω για "βάρβαρους" και άλλα τέτοια κουλά... τα αυτιά μου βγάλαν αίμα πια...έλεος.

KALIGOULASΝέο Μέλος
17/12/2002, 13:34:08
Ellhn einai autos pou exei Ell. Paideia !!!!! ?????

Einai polloi autoi pou eixan kai exoun Ell.Paideia.
Arkei omws ;
Anarwtiemai loipon th sunais8hmata mpwrei na exoun oloi autoi oi otan akoun gia thn Alwsh ,gia thn sfagiash twn Pontiwn kai twn xiliadwn 8umatwn tou kosmou sto parel8on .

Poso anatrixiazei otan akouh ton E8niko mas ymno kai pia einai ta genikotera
sunais8hmata tous sto akousma tou Kolokotrwnh ,tou Makrhgiannh k.a ????

Pera apo ola auta mhpws einai kai ekeino to "KLIK" pou koubala o Ellhnas mesa
sth psyxh tou !!!!

Edited by - KALIGOULAS on 17/12/2002 13:39:28

Edited by - KALIGOULAS on 17/12/2002 13:39:56