- Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
http://canadiangenocide.nativeweb.org/kevin_bio.html
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΕΧΟΥΣ ΤΕΥΧΟΣ 5 ΔΕΚ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2005
ΣΕΛΙΔΕΣ 66-72
EGV
"ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet"
(από την ενότητα .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. που άνοιξε αρχικά)
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Απο Σέρρες ε?
Και γώ νόμιζα απο Ημαθεία, Βέροια κάτι τέτοιο.
Ωραίες οι Σερραίες!
Εγώ πιο κάτω απο Γρεββενο-Κόζανα
Εβαλε ψιν τώρα
stiv, μάλλον θα τη κάνω και γώ για νάνι
θα τα πούμε αύριο
Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!
Κοιμήθηκα, λίγες ώρες χωρίς όνειρα, χωρίς δαιμωνες.
ΕΣΥ?
Δεν σε πιάνει....είσαι ολοκληρωτικά δικός μου. Είμαι ο σατανακος, δεν το κατάλαβες αγγελουδακι μου?
Όταν ο εγκέφαλος είναι ολικά ξύπνιος, το μυαλό ησυχάζει, είναι ανώνυμο, ακέραιο και πεντακάθαρο. Αυτό χρειάζεσαι!
Προσοχή, Αγάπη, συνείδηση, αρετές, συνυπάρχουν…σαν αναπόσπαστα στολίδια.
Μα θέλει δρόμο!
Να έχεις μια καλή μέρα!
Πλάτωνας.
Αμαλία μην μπαίνεις σε κόπο να τα σβήσεις....ο λουπους είναι στο βάθος Ένα πολυ καλο παιδί.
Λιγο εριστιικο ειναι το παληκαρι, μα του βγαίνουν προς τα έξω, τώρα άμα διαβάζει και βεορ, πρέπει όσα έγραψε να τα κοιτάξει μέσα του, εμ τη στην ευχή εσωτεριστης/ αποκρυφυστης είσαι λουπους?
Άντε άντε.....έχεις βουνά να καψεις! Επικαλεσου τη θεια κουνταλινη...αν και και με οτι εχεις μπλεξει, στα τραβανε ολα....
Ψττ...και Μην χάνεις το χρόνο σου με βρισιές και τους έλληνες!
Είμαστε εμβολιασμενοι...
Ίδου το πήδημα!
Αυτα που λες είναι για παιδιά, και όταν διαβάζω τις αντιδράσεις σου όταν σε προκαλω, στο λέω ειληκρεινα, είσαι επιφάνεια. Σορρυ, δεν σε έχω βρίζει, μα όσα έχεις διαβάσει, είναι ακατεργαστα....απραγματοποιητα....και υπόφεις.
Πιανεσαι σαν τρελλος απο σιγουριες, θεο, μωηση, γνώσεις και ότι άλλο θες, μα μέσα είσαι ευμεταβλητος. Ο εμπεδοκλης που παρελθόν εγραψες, όταν τον προκαλούσαν, έδειχνε το δαχτυλακι του....σου λέει κάτι αυτο?
Η ψυχή του ήταν ακλόνητη. Αν νομίζεις πως ειμαστε κότες, συνέχιζε να γράφεις, μα τα γεγονότα, η συμπεριφορά του καθενός εδώ μέσα, αλλα δείχνουν...
Αφου ανεβαζεις το παιχνίδι, πάλι εκει πηγαινουμαι, και σου γράφω....άμα ο Μωησης μου έδειξε 2 πλάκες με 10 εντολές και μου έλεγε πως του τις έδωσε ο θεός, προσωπικά θα του τις εσπαγα στο κεφάλι!
Αν θες να σου εξηγήσω και το γιατί, ευχαρίστως. Και ότι άλλο χρειάζεται η εβραιοκουλτουρα σου....
Σε εφτιαξα? πρόσεχε γιατί στο επόμενο θα σαλταρεις..![]()
Λοιπόν λουπους, είσαι αμετάβλητος, αν δεν βριζεις δεν μπορείς....εγω δεν σε βριζω, μα το μωυσακο σου σβηστονε!
Άκου λοιπόν τι έκανε ο Μωησης...
Είχε Ένα κάρο γυφτοτζοπανηδες Εβραίους, ακατεργαστους, φιλοχρηματους, πουτανας γιοι όλοι, και σκέφτηκε να βγάλει 10 ου!
Τους τα έδωσε λοιπόν, ελπίζοντας πως θα συνέλθουν, μα αυτοί πουτανας γιοι όπως ήταν, σκέφτηκαν, δεν μας τα λέει καλά ο Μωησης, κάτσε να τα προωθήσουμε σε άλλους, και εμείς να κάνουμε ότι κάναμε.
Έτσι και έγινε.
Τώρα σε Ένα λαό σαν τους έλληνες, αυτα όχι μόνο ήσαν περιτα, γιατί δεν είναι το ου που θα σε κάνει να μην κλεψεις η να μην μιχεψεις, μα αλλα πράγματα, άλλες στροφές,άλλες σφαίρες...
Έτσι οι Εβραίοι ποτίσαν τον έλληνα με τις μαλακιες τους, και σφαιτερισθηκαν σοφια, καλοσύνη και μεγαλείο, περνώντας το για δικο τους...
Άρτα εν ολίγοις λουπε, και περαστικά σου....θα κανείς μέρες να το κατάληψης, και να περιμένεις συνέχεια....αφου συνεχίζεις.
Πανούκλα και φόβο φέρατε...τίποτα άλλο, θρησκείες και γραφές...
Εκει πανε ανθρωπακια, και χαζοβουτηγμενοι να σωθούμε....σαν την πάρτυ σου!
Δεν είσαι έλληνας μα Κύπριος.
Είσαι φίλο Εβραίος
Προσπαθείς εδω και καιρο να μειώσεις κάθε τι ελληνικό..
Τι ελπιζεις να πετύχεις?
Μήπως να πάρουμε μια μέρα τα όπλα και να πολεμήσουμε για τα χαμένα εδάφη σου?
Να διαφυλάξει την ξεφτίλα και κατρακυλησμα της θρεισκειας σου?
Να μας πεις πως όλα τα ελληνικά είναι στραβά, για ποιο πράγμα?
2000 χρόνια εβραιομαστπυρα παίρνουμε....και να τα χάλια μας.
Πήγαινε λιγω νωρίτερα, και δες στο χρυσό αιώνα, τι θέση έχουν οι κλαψωχαμενοι....πεσμου.
Αυτα μπορείς...
κλαψε λιγο, μπας και λυτρωθεις....
Είσαι 30 η 40, γιατι τοτε, το 74, ήσουν πιτσιρικάς
Αυτο μόνο εξηγεί το μίσος για κάθε ελληνικό, μα δεν είναι φταίξιμο μόνο ελληνικό....αλλα εγραψες αλλου, μην τα ξεχνάς.
Άντε, πήγαινε για ύπνο, εδω είναι το μεγαλο σχολείο,
αρκετά για σήμερα...
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 18/01/2011 06:12:56