- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

quote:
αν έχεις δει γιαλαντζί ντολμά από κάποιον μελετητή και αυτός μανία με ημερομηνίες έχει η τελευταία που ήχε βγάλει το 2015 καλοκαιριάτικα θα ξεκίναγε το πολυβόλο του ράμπο και τπτ δεν έγινε ακόμα περιμένει δες στη 15 φώτο που ποσταρε στο λινκ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12003
Eνταξει,ειχε τον δικο του τροπο υπολογισμου,που επεσε εξω.....
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Δεν κρεμαω ποτε κανεναν,οποιος εχει βασιστει ΠΑΝΩ μου,εχει δικαιωθει!Αυτο θα γινει και με τον πολεμο,αυτο θα γινει και με τον Αντίχριστο!
Για την περίπτωσή σου Γιώργο, έχω δύο εκδοχές.
Ή είσαι πολύ ξύπνιος και μας δουλεύεις ψιλό γαζί όλους κάνοντας την πλάκα σου, και σ' αυτήν την περίπτωση, μπράβο σου, μάγκας, υποκλίνομαι και σου βγάζω το καπέλο, γιατί είμαι κι εγώ ανάμεσα σ' αυτούς που την πάτησαν.
Ή έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα, οπότε απορώ πως και οι δικοί σου δεν φρόντισαν μέχρι τώρα, να το αντιμετωπίσουν πριν είναι πολύ αργά. Εκτός και αν είναι της ίδιας νοοτροπίας και προσπαθούν να το λύσουν χριστιανικά με εξορκισμούς.
Το λέω αυτό, γιατί πριν από καμιά δεκαριά χρόνια, μια μακρινή συγγενής της γυναίκας μου στο Ίλιον, είχε σοβαρά ψυχοπαθολογικά προβλήματα, και η αδελφή της αντί να την πάει στους γιατρούς, την πήγαινε στον άγιο Κυπριανό στη Χασιά για εξορκισμούς. Μέχρι που εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο και γλύτωσε.
*
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Δεν είναι τίποτα από τα δύο Σωτήρη. Τελικά έχει συμβεί αυτό που δεν τολμούσα καν να υποψιαστώ.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τι συνέβη?
Ο Γ.Π.Π ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
[quote]
Δεν είναι τίποτα από τα δύο Σωτήρη. Τελικά έχει συμβεί αυτό που δεν τολμούσα καν να υποψιαστώ.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τι συνέβη?
Ο Γ.Π.Π ?
τον έπιασε λάστιχο βάζει τι ρεζέρβα και έρχεται
Ξεκίνησε ο πόλεμος ή όχι?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ο θεός, που δεν γούσταρε διάφορους καραγκιόζηδες να κάνουν προβλέψεις ανά τις εποχές, αλλά και δεν μπορούσε να αλλάξει τα γραμμένα της αποκάλυψης, του πατροκοσμά, του Παΐσιου και της γριάς, έκανε το μόνο που θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση και τα προσχήματα: ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!
Φαινομενικά λοιπόν, ξημερώνει 7/6/16. Αλλά μόνο φαινομενικά! Προσέξτε το αυτό! Δεν γνωρίζω πόσον καιρό πριν γύρισε ο χρόνος -πώς θα μπορούσα άλλωστε-, αλλά ο πραγματικός χρόνος δεν είναι αυτός που μετράμε. Επειδή όμως νομίζουμε πως ζούμε στον τωρινό-πραγματικό χρόνο, δεν βλέπουμε τον πόλεμο που γίνεται στο πραγματικό-πραγματικό χρόνο!
Το πιο τρομακτικό από όλα είναι, που μπορεί ο ΓΠΠ να έχει τελειώσει ήδη! Αν αυτό έχει συμβεί, εμείς οπωσδήποτε δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Κι αφού δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα, μπορεί ο αντί να είναι κιόλας αρχηγός μας, αλλά υποσυνείδητα. Σε έναν παρελθοντικό-πραγματικό χρόνο, που όμως δεν έχει ακόμα σχέση με τον δικό μας τωρινό-πραγματικό χρόνο!
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.