ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Επιμύθιο της Αποκριάς 2004 - Θέματα Καρδιάς" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- "Επιμύθιο της Αποκριάς 2004 - Θέματα Καρδιάς" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Admin61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
24/02/2004, 14:56:25

Τεταρτη μερα του Ερμη...-ΧΜ!TYXAIO;'H ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η TAYTIΣΗ ΜΟΥ ΜΕ... ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;-..
καλος εισαι κι εσυ...πρωτα με κανεις να βαλω τα κλαμματα και μετα θελεις να με δεις.....
I DO

-Πλατωνακο...φοβαμαι τα κοτερα...αλλα θα ερθω!
...λεΩ ΣΥΝΗΘΩΣ πως αν αντεξεις λιγο παραπανω απο οσο Φοβασαι..'η αν κανεις ΥΠΟΜΟΝΗ λιγο παραπανω ΑΠ'ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ..αυτο που λαμβανεις...ειναι ΕΝΑ μεγαλειωδες...Συμπερασμα-

..listen to the rythm of the universe...
24/02/2004, 15:11:47
ΖΑΝΤΟΚ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ..ΑΣ ΜΗΝ "ΞΥΣΟΥΜΕ" ΛΟΙΠΟΝ ....ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ!
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΜΑΤΩΜΕΝΑ"..ΜΕΛΗ....
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ...ΞΕΡΕΙΣ...ΟΡΝΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ....ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ..
ΠΑΜΕ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;"...ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΤΕΡΑ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΘΕΜΑΤΑ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΥΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ Ο ΚΕΛΣΟΣ...

-ΕΡΜΗ.. ΝΑΙ! ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΤΟΣ...(...ΚΙ ΕΣΥ:)

Ε! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ...ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ 'Η Η "ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ" ΘΕΑ
....ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΛΑΦΥΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ-ΕΥΤΥΧΩΣ!-ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΤΕΡΟ...ΣΕΡΝΕΙ +...ΤΙΤΑΝΙΚΟ
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ "ΡΙΜΟΥΛΚΑ" ΕΙΠΑΜΕ;;;;;
-ΝΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΓΗ...-

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ;
ΑΝΤΜΙΝ ΕΙΠΕΣ: "σχετικά με τις καταληκτικές σελίδες του Θέματος Συζήτησης(που απενεργοποιήθηκε" ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ...
ΕΝΝΟΕΙΣ;
"ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ";
ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ...Π...

..listen to the rythm of the universe...
friendΝέο Μέλος
24/02/2004, 15:55:08
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι εμάς (τους συμμετέχοντες σ’ αυτό το forum) τι μας νοιάζει ο τσακωμός ανάμεσά σας?!

24/02/2004, 16:25:33
Έχεις δίκιο, friend, μήπως ξέρεις κανα καλό κινέζικο απί τη ευκαιρία;

Μ' αρέσει η πάπια με όυστερ σως, αλλά λίγοι ξέρουν να τη μαγειρεύουν...

ΑΤΜΑ, συνταξειδιώτισσα, οι περισσότεροι μόνο όταν το σκοτάδι είναι βαθύ μπορούν να δουν καθαρά τ’ αστέρια.

Όμως ο ποιητής στους "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ" λέει:

Πάντ' ανοιχτά, πάντ' άγρυπνα, τα μάτια της ψυχής μου.

...

Ολίγο φως και μακρυνό σε μέγα σκότος κ' έρμο.

...

Σε βυθό πέφτει από βυθό ως που δεν ήταν άλλος.

εκείθ' εβγήκε ανίκητος.

...

Φως που πατεί χαρούμενο τον ΄Αδη και το Χάρο.

...

Για να μου ξεμυστηρευθή τα αινίγματα τα θεία.

...

Σ' ελέγχ' η πέτρα που κρατείς, και κλει φωνή κι' αυτήνη.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

24/02/2004, 17:29:28
quote:
Έχεις δίκιο, friend, μήπως ξέρεις κανα καλό κινέζικο απί τη ευκαιρία;
Μ' αρέσει η πάπια με όυστερ σως, αλλά λίγοι ξέρουν να τη μαγειρεύουν...

Αν και ξεφεύγουμε κάπως από το θέμα, με χαρά μου να βοηθήσω!

Το μυστικό βρίσκεται στο πως θα ψήσεις την πάπια.
Η πάπια όπως γνωρίζεις, έχει αρκετό λίπος. Πράγμα που σε ένα κοινό ψήσιμο - χωρίς καθόλου προεργασία - θα την έκανε πολύ βαριά και γλυστερή, αλλά με την σωστή προετοιμασία της δίνει την αίσθηση του τραγανού (crispy) που τόσο ταιριάζει σε αυτήν την συνταγή.

Για να το καταφέρεις αυτό φίλη Zadok, πρέπει πρώτα να ζεματίσεις την πάπια με 1-2 λίτρα βραστό νερό. Αμέσως μετά την κρεμάς σε σημείο όπου φυσάει λίγο, για να στεγνώσει. Μετά από μία ώρα, την αλοίφεις με οινόπνευμα και την αφήνεις για 2 ακόμα ώρες να στεγνώσει και να ξεκολλήσει όσο γίνεται η πέτσα από τη σάρκα. Μετά, και μέχρι την επόμενη ημέρα, κάθε 1-2 ώρες την αλοίφεις με μίγμα που έχει μέλι και κονιάκ.

Την επόμενη λοιπόν μέρα, κι αφού έχει στεγνώσει, την βάζεις στο φούρνο επάνω σε μία σχάρα, βάζοντας από κάτω ένα ταψί για να μαζεύει τα υγρά. Προσοχή! Δεν πρέπει να ακουμπάει στα υγρά. Την ψήνεις έτσι, ωσότου γίνει τραγανή (ουσιαστικά το λίπος που είναι ανάμεσα στην πέτσα και το κρέας, τηγανίζει την πάπια).

Για την σάλτσα στρειδιών, μπορείς να χρησιμοποιήσεις 1/2 λίτρο ζωμό κότας, που θα αναμείξεις με λίγο σόγια-σως, λάδι, ελάχιστο σουσαμέλαιο, το μέλι και το κονιάκ που σου περίσεψε, και περίπου ένα φλυτζανάκι έτοιμο μίγμα σάλτσας στρειδιών. Αν την θέλεις πιο πηχτή τη σάλτσα, βάλε μόνο ένα ποτήρι ζωμό.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

24/02/2004, 17:30:39
ΑΤΜΑ:
quote:
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ;
ΑΝΤΜΙΝ ΕΙΠΕΣ: "σχετικά με τις καταληκτικές σελίδες του Θέματος Συζήτησης(που απενεργοποιήθηκε" ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ...
ΕΝΝΟΕΙΣ;
"ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ";
ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ...Π...

Εννοώ καταληκτικές, από το καταλήγω, όπως και το κατάληξη.

Θα συνιστούσα επίσης ΑΤΜΑ να αποφύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και τις υποτιμητικές εκφράσεις εναντίον οποιουδήποτε...

Δεν μπορούμε άραγε να συζητήσουμε ήρεμα, πολιτισμένα και με ευγένεια ακόμη και αν κάτι μας ενοχλεί;;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

24/02/2004, 17:47:58
Κάποτε όταν ένα κοπάδι λύκων έπεσαν επάνω μου να με φάνε (από το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ;;;), σήκωσα και εγώ το χέρι μου, ακόνισα τα δόντια μου και έδωσα μια μάχη με πολλές πληγές. Τότε μου έστειλες ένα μέιλ που έγραφε:

quote:
"ΩΜΟΣ" Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΤΜΟ-ΜΕΙΛ ...ΝΑΙ!!!!!!

ΜΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ...ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ...ΤΙΣ "ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ"...(ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΤΕ!)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΣΩ-ΣΑΣ

+ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ "ΑΛΩΣΕΤΕ" ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!

ΟΛΟ ΦΩΣ-ΑΓΑΠΗ-ΕΥΘΥΜΙΑ

ΑΤΜΑ JNANI

Τώρα ίσως σου χρειαστεί......

24/02/2004, 17:54:58
Λοιπόν Θωθ, αύριο πάρε σοκολατακια να την γλυκάνεις λίγο… και χρέωσε τα στον αντμιν!

Κύριε Ραμογλου, σας παρακαλούμε να αλλάξετε το κότερο σας. Να πάρετε ένα δωδεκαθεσιο! Λεφτά έχετε, και αν δεν έχετε να βρείτε…

Πως θα γίνει να αφήσουμε ορισμένους….. γλαφυρούς φίλους της Ατμας εκτός? Χεχε …. εκτός από καράφλας, χοντρός και κοντός… λέτε να βρωμάνε και τα πόδια του?

Ααα και αν καλέσουμε και τον Ήλιο και τον SCWABE….????.

Χμμ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ???

Πω πω!!!!

Από φαγητό τι θα τρώμε?

Χμ αν είναι μαζί κάνας συντονιστής…. (σίγουρα η ΑΜΑΛΙΑ)....που ειναι καλη στις ΠΑΠΙΕΣ, και στα ΣΤΡΙΔΙΑ........χμμ, αμα πειναμε πολυ, θα φαμε και την ιδια!!!!

Αχ τι να εγινε η κοτα!!!

24/02/2004, 17:55:15
Αγαπητή amalia,

το να απαντήσω στο ανάλογο ύφος, θα ήταν ότι πιο εύκολο...

Εξάλλου, όλοι μπορούμε ν' αντιγράψουμε τον Τσελεμεντέ.

Στο άλλο τόπικ δε με τίμησες με την απάντησή σου, η οποία μπορεί και να ήταν πιο εποικοδομητική.

Εν πάσει περιπτώσει, αν μου επιτρέπεις, θα μείνω σ' αυτά τα οποία εσύ η ίδια μου αναγνώρισες σε άλλο τόπικ, στα "πόσα έχω προσφέρει με την παρουσία μου στο esoterica" και δε θα κρατήσω αυτή την πλευρά σου.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

24/02/2004, 18:45:59

24/02/2004, 19:41:57
"ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ Reloaded" !!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

19/01/2007, 07:35:34
quote:
εδω ειναι το λαθος
ο σωστος καπετανιος προσπαθει να πει στους αλλους καπετανιους που υπαρχουν ξερες,πως θα περασει ποιο ευκολα το πλοιο απο την καταιγιδα,πως θα αποφυγει μια καταιγιδα,αν υπαρχουν συμπλυγαδες στην ρωτα του ποιου που συναντα και διαφορα αλλα και τωρα ειναι πολυ ποιο ευκολο γιατι υπαρχουν δορυφοροι,η χαρτογραφηση των ωκεανων εχει ολοκληρωθει και υπαρχει και η ραδιοεπικοινωνια

gigenis, η συγκεκριμένη φράση από το μήνυμα μου που συμπεριέλαβες στα quotes δείχνει το πως συνηθίζεται να αντιμετωπίζει ο καθένας τις δυσκολίες, τις φουρτούνες που του τυχαίνουν.
Η ακριβώς επόμενη φράση απ' αυτήν δείχνει το πως θα πρέπει να πράξει.

quote:
Εκείνη την στιγμή όμως ξεχνάει οτι αυτή η φουρτούνα ταλαιπωρεί πολλά άλλα πλοία, τα κάνει να κλυδωνίζονται επικίνδυνα, να χορεύουν ανίσχυρα επάνω σε πελώρια κύματα, να χάνουν μερικά κατάρτια τους.

In anticipation of my resurrection...

26/01/2007, 03:40:11
ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΖΑΧ-ΧΑΖΑ
(Απεστάλη: 22/01/2007, 18:51:36 ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:
Ψυχοτρονική τεχνολογία...)
ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ

quote:

Amalia λέει...

AZAX_XAZA, υποδεικνύεις πράγματα για άλλους ανθρώπους με τρόπο ύπουλο, αγενή και γκεμπελικό. Λίγο φθηνός τρόπος ομολογουμένως, για να υποστηρίξεις τη θέση σου…

Τί να κάνω;;; Προσπαθώ να πώ στον ελέφαντα οτι είναι τεράστιος χωρίςνα τον προσβάλλω...!! Τώρα αν είναι ύπουλος, αγενής η γκεμπελικος ο τρόπος μου ...ειναι ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ... Αλλά ρε συ είναι απίστευτο ... μόνο εμείς οι ορθολογιστές έχουμε τρόπους αγενείς, ύπουλους και γκεμπελικους...όλοι οι άλλοι, που κατ΄εμέ είναι πυροβολημένοι, είναι Άγιοι για σας... !!!

quote:

Amalia λέει...

Ξέρεις, κάτι τέτοια θυμίζουν κλασσικά φραστικά κλισέ που επαναλάμβαναν τα παιδιά και οι έφηβοι στο σχολείο, του στυλ "ξέρεις εμένα ο πατέρα μου ποιος είναι;" ή "αυτά που έχω κάνει εγώ, δεν τα έχεις ονειρευτεί καν στη ζωή σου".

Μα ακολουθώ πιά και γώ το κλίμα του ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.... Με εφήβους και παιδάκια έχουμε να κάνουμε... οπότε τι σκούζεις;;; Ο άλλος έλεγε τον άλλον γιδοβοσκό και συ ζητούσες από τον "γιδοβοσκό" να πεί ΣΥΓΝΩΜΗ... !!!

quote:

Amalia λέει...

Καλό θα είναι να ξεπεράσεις την εφηβική αυτή φάση και εφόσον όπως φαίνεται σε "ενδιαφέρει" η ψυχολογία, θα σου προτείναμε να εξετάσεις το ενδεχόμενο, μήπως συγκεκριμένες στάσεις και συμπεριφορές σου, επαναλαμβανόμενες κατά κόρον στις συζητήσεις, σχετίζονται με αντίστοιχους ψυχολογικούς αυτοματισμούς.
Κακό δεν είναι, αν τυχόν και βρεις ότι υπάρχουν τέτοιοι αυτοματισμοί που πιθανόν σε οδηγούν σε λάθος συμπεριφορές, θα σε βοηθήσει κιόλας να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Δεν είναι κακό - όλοι κάνουμε λάθη.

Μιλάς σαν ειδικός τώρα;;;; Αν ναί πές μου τί χρωστάω και πότε έχουμε ξανά ραντευού !!!

quote:

Amalia λέει...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

Και μένα μου θυμίζουν τα λόγια αυτά συμπεριφορά εφήβου..αλλά δεν τα σχολιάζω... Εσένα τί σε κόφτει κάθε φορά με την υπογραφή μου δεν σε καταλαβαίνω...

-------------------------------------------------------------------
Κάποτε κάποιος ευγενής κύριος (στα Αγγλικά gentleman) μου είπε οτι ΧΑΝΩ!!
Το οτι χάνω, αυτό είναι αλήθεια... μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι...όπως μπορούν επίσεις να του επιβεβαιώσουν οτι μια μέρα από την ζωή μου ... η ζωή του όλη και άν....

Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 22/01/2007 18:53:59

26/01/2007, 04:04:39
quote:
AZAX-XAZA:
Με εφήβους και παιδάκια έχουμε να κάνουμε... οπότε τι σκούζεις;;;
...

Εσένα τί σε κόφτει κάθε φορά με την υπογραφή μου δεν σε καταλαβαίνω...

-------------------------------------------------------------------

Κάποτε κάποιος ευγενής κύριος (στα Αγγλικά gentleman) μου είπε οτι ΧΑΝΩ!!
Το οτι χάνω, αυτό είναι αλήθεια... μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι...όπως μπορούν επίσεις να του επιβεβαιώσουν οτι μια μέρα από την ζωή μου ... η ζωή του όλη και άν....

Είναι πολύ πιθανό να έχεις δίκιο σχετικά με τους εφήβους και τα παιδάκια.
Πάρε παράδειγμα τις ψηφιακές υπογραφές που χρησιμοποιείς: Δε διαφέρουν και πολύ από τη νοοτροπία των παιδιών του Δημοτικού, που κολλάνε χαρτάκια στις πλάτες των συμμαθητών τους για να τους πειράξουν.
Ή τον τρόπο που εκφράζεσαι: μοιάζει σα να μην έχεις προλάβει ακόμα να διδαχτείς τις κατάλληλες λέξεις για να χρησιμοποιήσεις σε μία σοβαρή συζήτηση. Εύχομαι ωστόσο, κάποια στιγμή να τα καταφέρεις. Εάν υπάρχει θέληση, θα βρεθεί ο τρόπος και ο χρόνος - ποτέ δεν είναι αργά.

Όπως θα έπρεπε πιθανόν να καταλάβεις, η ψηφιακή υπογραφή που χρησιμοποιείς και που αναφέρεται σε κάποιο μέλος των forums, εκτός από παιδαριώδης, δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή στις συζητήσεις του ESOTERICA. Μέχρι το Σάββατο θα πρέπει να την έχεις αντικαταστήσει (η ψηφιακή υπογραφή με τη μπλούζα, δεν είναι επίσης αποδεκτή, εφόσον το "αστείο" έχει πλέον μπαγιατέψει και δεν είναι καν αστείο, αλλά έχει καταντήσει γραφικό και αντιαισθητικό).
Ευελπιστούμε πως θα επιλέξεις μία νέα ψηφιακή υπογραφή, που θα σέβεται τον χώρο που φιλοξενεί τις απόψεις σου.
Σε διαφορετική περίπτωση (εφόσον δεν την αλλάξεις, ή χρησιμοποιήσεις και πάλι κάποιου είδους χλευαστική, υποτιμητική ή προσβλητική για κάποιον άνθρωπο, ομάδα ανθρώπων ή σύνολο ιδεών, φράση ή εικόνα) θα προσθέτουμε μετά από κάθε μήνυμά σου, ένα κείμενο προερχόμενο από τους υπευθύνους του χώρου, το οποίο θα αφορά την θέση μας σχετικά με την υπογραφή σου και τη συμπεριφορά που αυτή υποδηλώνει.

Θα σου αποσταλεί και email ειδοποίησης για το μήνυμα αυτό.

Ψυχή μου,

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
28/01/2007, 23:17:15
quote:

Amalia λέει...

Ή τον τρόπο που εκφράζεσαι: μοιάζει σα να μην έχεις προλάβει ακόμα να διδαχτείς τις κατάλληλες λέξεις για να χρησιμοποιήσεις σε μία σοβαρή συζήτηση. Εύχομαι ωστόσο, κάποια στιγμή να τα καταφέρεις. Εάν υπάρχει θέληση, θα βρεθεί ο τρόπος και ο χρόνος - ποτέ δεν είναι αργά.

Και άν κρινω από τον δικό σου τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτό το φόρουμ μοιάζει σαν να μήν έχεις προλάβει ακόμη να διδαχτείς το σωστό από το λάθος. Ο άλλος (Απέριττος) ρίχνει απειλές του τύπου με περιμένει στην γωνία (τί να μου κάνει άραγε δεν το έχω καταλάβει ακόμη), και εσύ κάθεσαι και ξύν...εεε βάφεις τα νύχια σου και ασχολείσαι με την υπογραφή μου και το μπλουζάκι...
Εύχομαι ωστόσο και σε σένα κάποια στιγμή να τα καταφέρεις...να καταφέρεις να ανοίξεις τα μάτια σου και να δείς τί γίνεται τριγύρω σου . Εάν υπάρχει θέληση ..κλπ κλπ.ποτέ δεν είναι αργά....

quote:

Amalia λέει...

Ευελπιστούμε πως θα επιλέξεις μία νέα ψηφιακή υπογραφή, που θα σέβεται τον χώρο που φιλοξενεί τις απόψεις σου.

Την άλλαξα...

--------------------
Το φόρουμ του ESOTERICA είναι το μόνο που είναι ΣΟΒΑΡΟ...έχει ΣΟΒΑΡΑ θέματα και απαρτίζεται στήν πλειοψηφία του από ΣΟΒΑΡΑ μέλη...

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
31/01/2007, 12:16:38
quote:

quote:

Amalia λέει...

Την άλλαξα...

--------------------
Το φόρουμ του ESOTERICA είναι το μόνο που είναι ΣΟΒΑΡΟ...έχει ΣΟΒΑΡΑ θέματα και απαρτίζεται στήν πλειοψηφία του από ΣΟΒΑΡΑ μέλη...

Δηλαδή ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ???

Το φόρουμ του ESOTERICA είναι το μόνο ΣΟΒΑΡΟ φόρουμ, με ΣΟΒΑΡΑ θέματα και στην πλειοψηφία του με ΣΟΒΑΡΑ μέλη ....

31/01/2007, 12:33:33
αζαχ μαλλον δεν θελουν να υπογραφεις
και αφου το καταφερουν θα θεσπισουν νομο που δεν θα γινονται δεκτες οι αποψεις που δεν εχουν υπογραφη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

11/02/2007, 19:09:23
AZAΧ_ΧΑΖΑ, η ψηφιακή σου υπογραφή - όπως θα είδες - έχει ήδη τροποποιηθεί.

Η υϊοθέτηση ψηφιακών υπογραφών οι οποίες εμπεριέχουν στοιχεία εμπαιγμού, υποτίμησης κι ειρωνίας δεν είναι αποδεκτές στην Κοινότητα των Συζητήσεων, οπότε και δε μπορεί να γίνει επιτρεπτή η χρήση τους.

Φυσικά δεν είναι ούτε εύκολο αλλά ούτε υπάρχει κι η πολυτέλεια του χρόνου για να τροποποιηθούν οι ψηφιακές υπογραφές όλων των μηνυμάτων που απέστειλες από τις 21/01/2007 κι έπειτα.
Πιστεύουμε όμως οτι και μ' αυτόν τον τρόπο θα κατανοήσεις τον σκοπό και το νόημα αυτής της παρέμβασης.

In anticipation of my resurrection...

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
14/02/2007, 12:46:50
quote:

Πιστεύουμε όμως οτι και μ' αυτόν τον τρόπο θα κατανοήσεις τον σκοπό και το νόημα αυτής της παρέμβασης.

ΟΧΙ.... Εγώ την υπογραφή μου την εννοώ !!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!!

14/02/2007, 21:31:21
quote:
ΟΧΙ.... Εγώ την υπογραφή μου την εννοώ !!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!!

Δεν πειράζει. Ακόμα δεν έχει έρθει ο καιρός σου.
Η ελπίδα, πεθαίνει πάντα τελευταία...

Ψυχή μου,