- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Έκανα μια παρένθεση, καλή μου avallon μετά τις πληροφορίες που θέλησε η αξιαγάπητη Οστρια να μοιραστεί μαζί μας...
Δεν θεωρείς ενδιαφέρον το ότι η ΕΒΟ χρηματοδοτεί συγκεκριμένα προγράμματα στην μακρινή μας Αρμενία? Θεωρείς ότι οι περισσότεροι από εμάς είχαν υπόψη τους αυτή τη χρηματοδότηση? Με δεδομένο αυτό το γεγονός που αναφέρθηκε στη Βουλή και κανείς δεν το αρνήθηκε, δεν νομίζεις πως είναι πιθανό να έχουν χρηματοδοτηθεί και άλλα προγράμματα για τα οποία εμείς δεν έχουμε καμία γνώση? Και μήπως θα έπρεπε να ψάξουμε για να δούμε αν οι εργαζόμενοι σε αυτά τα προγράμματα δεν αναφέρονται σε καμία κατάσταση απασχολουμένων στην ΕΒΟ? Ξέρεις, υπάρχουν τα λεγόμενα κρυφά κονδύλια για τα οποία ελάχιστοι γνωρίζουν πού κατανέμονται...
Εγώ (μπορεί να κάνω και λάθος) θεωρώ πως ο κ. Γκιόλβας είναι πολύ πιθανό ενώ δεν αναφέρεται επισήμως πουθενά να είχε αναμειχθεί σε κάποια τέτοιου είδους προγράμματα.
Καλό Σ/Κ
Εγώ παραμένω στην αρχική μου άποψη πως ο Γκιολβας ηθελημένα δίνει κάποιες πληροφορίες που να είναι εμφανέσ ότι δεν ισχύουν για να ρίξει σταχτή στα μάτια κάποιων . Πιστεύετε πως αν πραγματικά κάποια από αυτά που λέει ισχύουν θα μπορούσε να τα λέει με αποδείξεις όπου να΄ναι κ να κυκλοφορεί ανενόχλητος κ πόσο μάλλον ζωντανός? Εγώ δεν νομίζω
Ps. Τελικά το ερευνητικό κέντρο είναι στην Πεντέλη ή στο Κεφαλάρι?
www.loe.ee.upatras.gr/Greek/People/Makios-fullCV.HTM
Για οπλικά συστήματα με τεχνολογία πλάσματος στο:
http://efni.org/weapon.htm
Παρεμπιπτόντως,
Στη NASA υπάρχει καθηγητής - συνεργάτης ονόματι ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΝΗΣ
( δεν ξέρω αν έχει σχέση με τον Γ. ΜΠΑΡΜΠΑΝΗ ) με τομέα απασχόλησης
άσχετο με πλάσματα κάθε είδους.
Αυτό απο το http://adsabs.harvard.edu/physics_service.html
ή αλλοιώς NASA ADS (Astrophysics Data System ).
Φαινομενικά άσχετα αλλά μιας και ειπώθηκαν κουβέντες για πλάσμα κλπ...
Τα όπλα υπάρχουν ήδη.
Δώστε προσοχή στα νούμερα.
Π.Χ. Ονομαστική ενέργεια ισχύος = ...κάμποσα τερραβάτ(ΤW)!!!
Bεληνεκές = ...κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα
Η Οστρια θα τα 'χει δει ήδη μάλλον.
Ακόμη, για το ΑΡΤΕΜΙΣ-30 η πρώτη συμφωνία για εξαγωγή ήταν
με τη Λιβύη για παραγγελία αξίας 500 εκατ. δολλάρια ( μαζί με
κάποια οχήματα STEYER ) το 1985.
Ostria τις ιδιες 3 υποθεσεις κανω και εγω αλλα δεν βγαζω νοιμα![]()
τι να πω..και εγω θα θελα να βρω φωτογραφιες απο καποιο συνεδριο μια συναντηση η κατι τελος παντων.
Συμφωνω και με τον qrious οσον αφορα τις τυχον παραπληροφοριες που μπορει να δινει επιτηδες...αν οντως το κανει το κανει με σωστο υφος και πετυχενει(ακομα και η πανια κατα τη γνωμη μου μερικες φορες ειρωνευοταν σαν να ηθελε να του πει τι μας λες ρε τρελογερε-αφηστε που κολαγε σε κατι ερωτησεις ξανα και ξανα και εχανε την ευκαιρια να ακουσει αλλα πιο ενδιαφεροντα πραγματα)
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ: Ο Κ. ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.....
ΠΟΣΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΗΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ.....
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.
“Ω ΗΛΙΕ, ΤΙ ΩΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΕΙΣ;”
Φίλε parasito τα βρήκα και αυτά που λες, ειδικά ο Βασίλειος Μπαρμπάνης έχει ενδιαφέρον (και οι συνεργασίες που αναφέρονται με άλλους έλληνες επιστήμονες).
Αυτό που έχει ενδιαφέρον τελικά στο θέμα μας είναι ότι δύσκολα μπορούμε να απαντήσουμε στην ερώτηση του φίλου Qrious
"Τελικά το ερευνητικό κέντρο είναι στην Πεντέλη ή στο Κεφαλάρι?"
Δεν σας κάνει εντύπωση που στην επίσημη ιστοσελίδα του κέντρου δεν υπάρχει καμιά διεύθυνση ή έστω ένα τηλέφωνο;! Η μοναδική δυνατότητα επαφής (ελλήνων και ξένων) με το κέντρο είναι μέσω e-mail. Δεν είναι περίεργο;!
Λες και πρόκειται για μία εταιρεία "φάντασμα"...
Εγώ πάντως έχω κρατήσει το τηλέφωνο που έδωσε κάποτε ένα παιδί εδώ μέσα. Υπάρχει και στον χρυσό οδηγό του ΟΤΕ, οπότε σας το δίνω. Επειδή το ερευνητικό κέντρο δεν υπάρχει στον χρυσό οδηγό υποθέτω ότι είναι του σπιτιού του.
ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΓΕΩΡΓ. Χ.
Κουντουριώτου 11, ΠΕΝΤΕΛΗ (Νέα) 210-8031723
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΙΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.
ΜΟΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ _PiNhEaD_.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ.
Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ (ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ) ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ MONO Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??????
ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΟΧΙ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ. (ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ)
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΛΩΤΙΝΟΣ..
quote:
Πρέπει να προσέχουμε τι ταίζουμε το στομάχι μας, και το μυαλό μας.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
quote:
Θυμαμαι καποιο post που καποιος ειχε πει πως ειχε παει στο ευρενητικο κεντο κ μαλιστα ειχε μπει κ στο εργαστηριο μαζι με τον Γιολβα.Δεν μπορει να μας πει ΠΟΥ ειχε παει
na su po ego pu piga ke ida ke akusa apo ton sinhoremeno G.GIOLVA afta pu kanun ena Elina iperifano ke kapius alus pu nomizun oti ine elines epidi aftoapokalunte etsi na trehun panikovliti!!!!!
βλεπεις μας ενδιαφερει αρκετα το θεμα!

http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ!!!
quote:
na su po ego pu piga ke ida ke akusa apo ton sinhoremeno G.GIOLVA afta pu kanun ena Elina iperifano ke kapius alus pu nomizun oti ine elines epidi aftoapokalunte etsi na trehun panikovliti!!!!!
Για πες μας βρε Μιλτιάδη μπας και βγάλουμε άκρη...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Τι έγινε Τέρπανδρε?
Βαριά η καλογερική?
Πριν κάποιο καιρό είχες ξεκινήσει να γράφεις ελληνικά!...

veveos ke 8a sas po tis empiries mu ke oti xero apo ti gnorimia me ton sinhoremeno pleon G.Giolva (efige prin 2 vdomades apo ti zoi)
Na iste siguri oti poli harikan me to 8anato tu ala kapii ali ponesan idietera ke kapii opos ego pu iha ti megali timi na me apokali gio tu sinehizo na ponao.pio poli ponao omos diavazontas kapius na ton pirovolun horis na ton xerun kan epidi afta pu akusan se mia ekpompi, ite tus ipe kapios filos ,den to akusan kala...kinos stravosan.Ine i Elinaaaaaares afti pu an tus rotisis pii polemisan sti mahi tu mara8ona 8a su pun i elines me tus turkus!!!!Ala arketa maftus...Sas parakalo na sevastite ti mnimi tu megalu E L I N A pu analose ti zoi tu stin erevna ke panda to ekane me gnomona to kino simferon ke ofelos!!!Pote den metrise to prosopiko tu ofelos ke oooti hrimata kerdise apo tis 21 die8nis tu patentes pigan ooola stis erevnes pu ekane.8a sas po gia paradigma oti tu prosfer8ike to poso ton 30.000.000 dolaria apo eteria tsigaron gia na pulisi tin patenta <<NICOPAL>> ke tin aperipse giati skopo stu itan na ftasi ston lao kai na so8un ekatomiria an8ropi apo tis vlaveres sinepies tu kapnismatos.i siskevi afti gia osus den xerun dimiurgi stadiaki apexartisi apto kapnizma epidi aferi 75% tin nikotini kai sto diastima pu tin hrisimopii kapios mioni apistefta tus kindinus gia tin igia mas dioti aferi PISA 43% CO 47% ZAKHARA 68% TA OPIA INE IPEF8INA GIA TON KARKINO TU PNEVMONA.!!!Ke afta pu sas anafero ine apotelesmata kapnologikon istituton elinikon ke evropaikon.
Episis ihe prolavi na oloklirosi tin teleftea tu efevresi pu ine to sistima pu proidopii ton eperhomeno sizmo 15 eos 35 lepta prin ktipisi,ke to opio sistima testaristike pano apo 400 fores me pososta epitihias pano apo 85% otan ta rihter itan megalitera ton 3.6 ke eginan apo gnostus elines ke xenus sismologus.to kostos paragogis tu 8a itan 2.500.000 euro ke 8a stihize mono 90....100 euro gia ka8e aplo politi.I efarmogi ine vasizmeni stis idiotites pu ehun kapia zoa ta opia simperiferonte paraxena prin ton sizmo.
Se oti afora to antieroporiko sistima ARTEMIS den nomizo oti hriazeste epexigisis .....gia to ihitiko kanoni gilva to opio ehi dokimasti apo megali evropaiki hora pu vgani kalo krasi... ke kani mia olokliri ikodomi xiliades komatia se liga lepta tis oras ke malista apo poli megali apostasi me megali akrivia.....ta ipersihrona drapana Giolvas ta opia agorasan i koreates san patenta.....tis asfalis sidirodromikes diavasis pu agorasan i germani apo to 1968 ....ke ena soro mikroanakalipsis pu den etihan kamias ipostirixis ke anagnorisis apo tin hora mas ti hora ELADA pu o ka8igitis latreve ke mehri tin teleftea ora tis zois tu ekane kirigma gia to megalio tis elinikis ratsas me ta idietera gonidia pu ehi klironomia apo tus arheus elines progonus mas pu entelos tihea itan to fos tis gnosis gia ton planiti mas.....entelos tihea.
afta iha na sas po simera agapiti mu fili ELINES. iME STIN DIA8ESI SAS GIA KA8E EROTISI KE PLIROFORIA ,KE SAS PARAKALO GIA MIA AKOMI FORA S E V A S T I T E TIN MNIMI TU.
quote:O sofos dihni to fegari ala o <<alos>> kitazi to daktilo .
miltiadh krima omws pou auta pou akouses den se kanan na matheis kai stoixeiwdh orthografia...
kineziki sofia
quote:
miltiadh krima omws pou auta pou akouses den se kanan na matheis kai stoixeiwdh orthografia...
episis tha eprepe na xereis pos sta greeklish den ifistate orthografia...
Εσύ τώρα δεν έχεις να προσθέσεις τίποτα στις αντιφάσεις που έχουμε "ανακαλύψει", όπως το ότι ήταν αδύνατο να συνεργάστηκε με τον Τέσλα λόγω ηλικίας κ.α....?