- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:quote:Το ενδιαφέρον δεν ξέρω που βρίσκεται..σε σάς ή ήταν ειδική ποικιλία το γρασίδι???
Εαρινε κουτοχορτο ήταν το γρασιδι
Λέςςςςς..????

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Η σημερινή -χθεσινή ήδη- πάει πέρασε και δεν ξανάρχεται...
Τουλάχιστον δεν θα εχουμε κουνούπια...

quote:Δε ξέρω, εσύ μάλλον πρέπει να μας απαντήσεις πρώτα όσον αφορά το πού βρίσκεται το ενδιαφέρον:
Ναι και λοιπόν??
Εκεί κυλιούνται όλοι σχεδόν...στο γρασίδι...
Το ενδιαφέρον δεν ξέρω που βρίσκεται..σε σάς ή ήταν ειδική ποικιλία το γρασίδι???
quote:
Εαρινός:
Μάλλον έχεις παραισθήσεις και βλέπεις γιατρούς στα όνειρά σου..πού τον είδες το γιατρό ρε???
Εγώ για αγριοκάναρα σου μίλησα , μάλλον δεν έχετε στα μέρη σας ε???
...στα αγριοκουκούναρα.
quote:Φίλτατε και πολύ Αγαπητέ Στιβ, σε προτρέπω να διαβασεις ολόκληρες τις τελευταίες 4εις-τρεις σελίδες για να καταλάβεις τι ακριβώς συζητάμε και τι συμβαίνει. Εγώ απαντάω στην κατηγορία του Νικόμαχου ότι ο λογαριασμός Έρζε είναι δικός μου, όχι γενικά για το αν υπάρχουν τρολλ λογαριασμοί, μη μπερδεύεσαι.
Dr Jekyll Mr Hyde δηλαδη εσυ τωρα δεν πιστευεις οτι εδω μεσα υπαρχουν εμφανεστατοι διπλοι λογαριασμοι,εμενα προσωπικα δεν με απασχολει προβλημα αυτων που τα εχουν,χωρις βεβαια να υπαρχουν αποδειξεις για αυτο!!!!!!!!!!!!!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 25/06/2011 03:19:36
Την διαβασα την διαφορα σχετικα με το θεμα που αναφερεται ο Νικ.
Edited by - stiv on 25/06/2011 03:22:18
quote:quote:Δε ξέρω, εσύ μάλλον πρέπει να μας απαντήσεις πρώτα όσον αφορά το πού βρίσκεται το ενδιαφέρον:
Ναι και λοιπόν??
Εκεί κυλιούνται όλοι σχεδόν...στο γρασίδι...
Το ενδιαφέρον δεν ξέρω που βρίσκεται..σε σάς ή ήταν ειδική ποικιλία το γρασίδι???
quote:
Εαρινός:
Μάλλον έχεις παραισθήσεις και βλέπεις γιατρούς στα όνειρά σου..πού τον είδες το γιατρό ρε???
Εγώ για αγριοκάναρα σου μίλησα , μάλλον δεν έχετε στα μέρη σας ε???
...στα αγριοκουκούναρα.
Ντοτορο μου ... μάλλον μπερδεύθηκες , με την αγαπητή και αξιότιμον κυρία Chess ομιλούσα...![]()
Οπότε απευθύνσου στην Κυρία να σου απαντήσει -και γώ ερωτήματα/απορίες διετύπωσα..- , αν ωστόσο ενδιαφέρεσαι για αγριοκάναρα , ευχαρίστως να δώ τι θα κάνω και για σένα ... θα μπείς σε λίστα αναμονής πάντως...είναι δύσκολα αυτή την εποχή να βρεθούν..δυσεύρετα..και για γυναίκες και για "άντρες"...ειδικά οι τελευταίοι εχουν βγεί στα αγριοκουκούναρα και ψάχνουν..![]()

Καλό βράδυ, τα λέμε αύριο παίδες
quote:
Ζιπ
Εγώ φιλαράκο, ένας είμαι και το ξέρει η Διαχείριση γιατί τουλάχιστον τον δικό μου λογαριασμό, κατά πάσα πιθανότητα, τον έχουν περάσει από κόσκινο.
Αλήθεια Ζιπ?
Ενας εισαι?
Ναι ενας λογαριασμός,με τον οποίο γραφουν 2-3 ατομα?
Γιατι οχι?
Μόνοι σας εκτίθεστε!!!
Θα θέλεις και αποδείξεις για αυτο που λέω ε Ζιπ?
την20/6/11 και ωρα 18.15.18 ανεβάζεις ενα πόστ απευθυνόμενος
πρός τον Admin πρώτον και την συντονιστική ομάδα του esoterica
δεύτερον.Αφου λές αυτά που θέλεις υπογράφεις:
zip®
Δηλαδή οτι το μήνυμα το στέλνει ο orijinal Ζιπ και οχι το απλό
πιόνι Ζιπ.
Περνάει μέσως αυτο το μήνυμα επειδή μερικά πόστ πιο κάτω ο Admin
απενεργοποιεί το θέμα αφου απευθυνόμενος σε εσένα λέει:
Ε.Τ phone home.
Δλδ σε ελευθερη μετάφραση Γνήσιε Ζιπ πάρε τηλ.
Προφανώς ο Admin θέλει να αποφύγει πόλωση και πράττει ετσι.
Οι επιθέσεις που δέχεται το φόρουμ απο τα εν ενεργεία τρολ όπως εσυ και τα διεγραμμένα,που μάλλον του ιδιου αφεντικου σας εντολές εκτελούν
είναι επιζήμιες οικονομικά για το φόρουμ,όπως ο Admin είπε,
προτίμησε να δώσει τόπο στην οργή.
quote:
AdminΔεν είναι ανάγκη να το βλέπεις και σαν κάτι τόσο βαρύ! Εξάλλου -και έτσι είμαστε και σύμφωνοι με τη συζήτηση που μας φιλοξενεί- η Λύτρωση μπορεί και να είναι τμήμα μίας Μύησης! Απαραίτητο μάλιστα! Ειδικά εάν η διαδικασία της Μύησης έχει στοιχεία συμμετοχής σε κάποια "δραματουργική δράση".
Σου γράφει ο Admin αυτο το γεματο νόημα μήνυμα και πάλι απαντας
υπογράφοντας: zip®
Δλδ πήρες το μήνυμα.
Την 21/6/11 ωρα 16.01.56
Απευθύνεσαι στον Admin μιλώντας για μένα και απροκάλυπτα του λές:
quote:
Κάτι άλλο : Αν δεν σταματήσει να ασχολείται με μένα, να σταματήσει εντελώς ρε παιδί μου, να μην αναφέρει ούτε το nick μου, ούτε υπονοούμενα, ούτε τίποτε, εγώ θα του κάνω τη "ζωή" στο esoterica.gr μαύρη. Αυτό στο λέω, έχοντας πλήρη επίγνωση του ΤΙ λέω και σε ΠΟΙΟΝ το λέω. Ήδη έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος που με θεώρησε διπλό λογαριασμό. Ας μην κάνει και δεύτερο. Ας προσέχει πολύ όταν αναφέρεται σε μένα. Πολύ όμως ..
Φυσικά εχεις πλήρη επίγνωση τι λές και σε ποιόν!!
και υπογράφεις:zip®
Μάλιστα γνήσιε Ζιπ.
Ομως το κερασάκι ειναι αυτο:zip_A®T
Τελικά πόσοι είστε?
Να υποθέσω οτι το άλφαΑ αφορα ονοματα οπως Ανδρεας,Αλέκος,Αριστος,
Αλεξανδρος,Απόστολος κ.λ.π και το Τ,ονόματα οπως Τάσος Τάκης,Τευτων
κ.λ.π?
Και το μήνυμα που περνα στον σύνδεσμο?
Θα ξανάρθω πίσω...
Θα μου πεις οτι βλέπω φαντάσματα ε Ζιπ?
Αφου τα βλέπω τι να κάνουμε?
Ο Admin ομως δεν φαίνεται να μάσησε τον...ταραμα!!
Απάντησε στον κλώνο με κωδικοποιημένο μήνυμα και το
αποτέλεσμα ηταν άμεσο.Ο κλώνος υποχώρησε.
Λοιπόν εξυπνάκια Ζιπ,οτι και να κάνεις forum admin
στο esoterica.gr δεν πρόκειται να γίνεις!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Λοιπόν, ας επανέλθουμε στο όμορφο θεματάκι:
Δηλώνω ότι η δήλωση της Άτμας στο τόπικ που είχα αναφέρει ανωτέρω, με καλύπτει απολύτως.
Παραθέτω το απόσπασμα, ελπίζω με την άδειά της (αν δε συμφωνεί, μπορώ να το σβήσω κατ' εντολήν της):
quote:
O CROWLEY,ΛΟΙΠΟΝ...ΔΕΝ Μ'ΈΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ/
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ),
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
/ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΔΙΖΩ ΣΤΟΝ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΘΕΝ/
ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ DECK ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ "ΑΛΛΟΚΩΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ"*...(ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΕΔΩ ΕΣΩ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..
ΑΣ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΩ ΛΟΙΠΟΝ:
[ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ(ΨΥΧΗ) + ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ -ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ- Τ'ΑΡΧΕΤΥΠΑ..])(*Σ'ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟΙ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ "ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
ΚΑΘΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ Ν' ..ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ...:)
ΛΕΩ "ΜΙΣΟΤΡΕΛΗ" ΛΟΓΩ "ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ" ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΤΡΕΛΗ "...+ΑΠΛΑ ...ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑ....ΧΜ..;)(ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ..ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ (ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..) ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΗ....)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 05/01/2004 01:25:24
(ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΩΣ -ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CROWLEY...-ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ..;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΘΕΜΑ",..ΝΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΩΣ "ΒΛΕΠΕΙ" ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΚΑΝΕΣ ...
ΠΡΩΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΛΕΠΤΟΤΗΤΟΣ
(ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ..)
+ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ...
- ΑΦΗΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ,
ΟΠΟΙΟΣ + ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ,
ΟΥΤΕ Ο ΓΙΟΥΝΓΚ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ,
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ...
Ε! ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΜΒΑΘΥΝΟΝΤΑΣ ...
ΜΗΝ ΚΟΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ..
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΙΟΥ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΓΟΣ".. "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ"..."ΤΡΕΛΟΣ"...)
ΛΟΙΠΟΝ...;
![]()

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/12/2003 04:34:30
Edited by - ΑΤΜΑ on 20/12/2003 14:59:22
'η "συμφωνει" με τον Castanenda
στο "σβησιμο της προσωπικης ιστοριας"...;
αυτο ειναι εφικτο αν αλλαζεις τοπο + ονομα..
το δυσκολο ειπαμε ειναι να το πραττεις στον ιδιο τοπο
(ακομη και μεσα σε τουτο το φορουμ με διπλες/ τριπλες /τετραπλες /ταυτοτητες.../it's only black humor...:)δεν ενοχλει κανεναν αρκει να μην το γνωριζει...)
χμ.. ο Castanenda αναλαμβανε αποστολες μαζι με αλλους και επαιζε ουσιαστικα "ρολους ζωης"....
-ισως ο Crowley εκανε το ιδιο...αν ξερεις κατι σχετικο γραψε το επειδη δεν ετυχε να το διαβασω αυτο που αναφερεις-
καλημερα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 05/01/2004 01:27:48
quote:
..Hθελε οντως να κρυφτει;
'η "συμφωνει" με τον Castanenda
στο "σβησιμο της προσωπικης ιστοριας"...;
αυτο ειναι εφικτο αν αλλαζεις τοπο + ονομα..
το δυσκολο ειπαμε ειναι να το πραττεις στον ιδιο τοπο
(ακομη και μεσα σε τουτο το φορουμ με διπλες/ τριπλες /τετραπλες /ταυτοτητες.../it's only black humor...:)δεν ενοχλει κανεναν αρκει να μην το γνωριζει...)
χμ.. ο Castanenda αναλαμβανε αποστολες μαζι με αλλους και επαιζε ουσιαστικα "ρολους ζωης"....
-ισως ο Crowley εκανε το ιδιο...αν ξερεις κατι σχετικο γραψε το επειδη δεν ετυχε να το διαβασω αυτο που αναφερεις-
καλημερα
ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΣΕΡΥ ΛΑΙΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ <ΚΟΜΗΣ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΣΒΑΡΕΦ>.ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΡΩΣΟ ΕΥΓΕΝΗ.ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΛΟΧ ΝΕΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΜΠΟΟΥΛΚΙΝ ΚΑΙ ΜΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΘΕΡΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΛΤ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΣΙΟΑ ΧΑΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ.
εχω την εντυπωση οτι μαλλον εκανε πραξη τυχον εμμονες με προηγουμενες ζωες...:)
(αλλιως ; )ισως προσπαθησε να βιωσει σε τρια επιπεδα το αυτο προσωπο...τον εαυτο που ηθελε να εχει...
ας το δουμε ομως ιδιοσυγκρασιακα...
στη Ρωσια/Κομης
στη Μ.Βρετανια/Λορδος
στο Καιρο/πριγκηπας
αυτο οντως θα μπορουσε να ειναι μια εσωτερικη εργασια σε σχεση με τον φαινομενικο κοσμο επειδη αυτο που φαινοματε οτι ειμαστε -στους αλλους- πλαθει την εικονα που αυτοι εχουν για μας-ειτε το θελουμε ,ειτε οχι-
+ το ζητημα εδω μαλλον δεν ειναι η "αληθεια"...αφο ειναι επιπλαστη η ταυτοτητα...(ποιος ειναι πραγματικα δηλαδη...)
καλημερα απο τα χιονισμενα ορη....(((*_*)))

Η δική μου γνώμη για τον κύριο Κρόουλυ?
Ήταν κάτι το εξαιρετικό το ότι με τόση ασωτεία κατάφερε να φτάσει ψηλότερα από άλλους, ΑΛΛΑ πολύ χαμηλότερα από άλλους μύστες...
Γνώμη μου, έτσι???
Οι γνώσεις του τεράστιες, αλλά δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή επιλογή του να κάνει ασωτείες με τίμημα να μην ανέβει πρακτικά πολύ ψηλά ή πίστευε ότι δεν χρειαζόταν η αποχή από τα διάααφορα...
Τα ταρώ του θεωρούνται κορυφαία και πολυεπίπεδα....
Πάντως μία φορά που προσπάθησε να κάνει επίδειξη ικανοτήτων (ανεπίτρεπτο! πού ακούστηκε? σε τσίρκο δουλεύει?) αυτό που κατάφερε (συντονίστηκε με κάποιον άνθρωπο στον δρόμο και τον έκανε να πέσει/γονατίσει), εντυπωσιακό για τον μέσο άνθρωπο, θα θεωρούταν αστείο από τον μέσο μυημένο. Και είναι πράγματι. Όμως, επιμένω: Ήξερε πολλά, αλλά επίδειξη ικανοτήτων??? Που ζεις, άνθρωπέ μου?
-ΥΗVH
Light in extension

quote:
Οι γνώσεις του τεράστιες, αλλά δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή επιλογή του να κάνει ασωτείες με τίμημα να μην ανέβει πρακτικά πολύ ψηλά ή πίστευε ότι δεν χρειαζόταν η αποχή από τα διάααφορα...
Θα έρθω να συμφωνήσω. Νομίζω ότι πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν και την εποχή την οποία έζησε...
Ακόμα και σήμερα ο άνθρωπος δεν μπορεί ν' αποβάλλει την αρρωστημένη άποψη, την οποία αιώνες τώρα προσπάθησαν να του καρφώσουν στον εγκέφαλο διάφοροι σαλεμένοι θρησκόληπτοι, περί ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ. Κανένας μύστης δεν κατέκτησε τους στόχους του με την "αποχή", αλλά με τον "αυτοέλεγχο". Είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Στον αυτοέλεγχο ικανοποιείς τις επιθυμίες σου συνειδητά και επιλεκτικά. Ε, ο Κρόουλι ήταν λίγο ακόρεστος κι εκεί κάπου "έχασε το παιγνίδι τελικά", αλλά νομίζω ότι ήταν συνειδητή επιλογή... Αν μη τι άλλο φχαριστήθηκε όπως εκείνος ήθελε κι άφησε εμάς ν' αναρωτιόμαστε!
Ήθελα να 'ξερα με ποιό τρόπο πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να πάει κόντρα στη Φύση του και να παραμείνει υγιής ψυχικά, ώστε ν' ασχοληθεί με τον εσωτερισμό...

Edited by - Zadok on 05/01/2004 01:28:33