ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ του ΙΗΣΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ του ΙΗΣΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

MELETHTHS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/06/2005, 01:16:19
WindWalker:
«Μιας και με quotάρεις μια μια φράση για καλύτερο "χώσιμο", ας κάνω και γώ το ίδιο.»

Χμμμμμ, δεν το είδα ποτέ έτσι, αλλά θα δω τι εννοείς……

WindWalker:
«Είναι το ίδιο απλό με το να κάνω και γω μια ηλεκτρολογική μελέτη για μια εγκατάσταση σε σπίτι όταν έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος στα ΤΕΙ.»

Άσχετο!

WindWalker:
«Και που το ξέρεις τι πιστεύω εγώ και τι δεν πιστεύω;»

Μα, ΕΣΥ μιλάς για την πίστη σου, όχι εγώ. Ενημέρωσε σε παρακαλώ για το εύρος της πίστης σου, ώστε να γνωρίζω καλύτερα.

WindWalker:
«Είμαι σίγουρος και βέβαιος, γι'αυτό πιστεύω, όχι επειδή μου πιπιλίσανε το μυαλό οι Παπάδες στην Εκκλησία που δεν πατάω, όπως εσένα που σε έχει βάλει κάτω η Νέα Τάξη και σε γλεντάει.»

Είσαι σίγουρος λες ε? Πολύ ωραία λοιπόν!

Εδώ θα είμαστε, και θα έχεις κάθε ευκαιρία να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ την βεβαιότητα σου. Περαιτέρω, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Υπήρξα για χρόνια πολλά ένθερμος υποστηρικτής της ορθοδοξίας και γνωρίζω πολλά περισσότερα από όσα μπορείς να υποθέσεις.

Ελπίζω να συνεννοούμαστε.

WindWalker:
«Α ναι, υπάρχει και ο Ορθόδοξος και ο μεταρρυθμισμένος Ιουδαισμός. Ποιος απ'τους δύο είναι ο αιρετικός;»

Σε κάθε περίπτωση, η ορθοδοξία αποκλίνει χαοτικά από τον Ιουδαϊσμό της Πεντατεύχου. Οπότε, είναι σταθερά και ξεκάθαρα μια ακόμα αίρεση.

WindWalker:
«Χρήση αλκοόλ κάνεις και όχι της Αγίας Γραφής, αλλά τέλος πάντων.»

Καλά θα κάνεις να αποφεύγεις τις προσωπικές επιθέσεις. Δεν πρόκειται να μείνουνε για πολύ αναπάντητες.

Μπορείς να απαντάς με ΤΕΚΜΗΡΙΑ και στοιχεία που να απορρέουνε μέσα από τις γραφές, και εφόσον έχεις δίκιο, ορίστε να το δούνε όλοι. Άντε να δούμε….

WindWalker:
«ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!»

Χαίρομαι. Οπότε, άσε τα περί «παράδοσης» και δήθεν ενιαίας ιστορικότητας, και προσπάθησε να αποδείξεις τα όσα υποστηρίζεις.

WindWalker:
«Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης: "Άλλοι έχουν μέσα τους Πνεύμα και άλλοι οινόπνευμα."»

Επειδή εσύ δηλαδή δέχεσαι τον Παίσιο και τον Χ Πατέρα ως αυθεντία, σημαίνει αυτομάτως και κάτι φαντάζεσαι? Το ίδιο θα μπορούσε κάποιος να πει για τον Παίσιο. Και λοιπόν?

Η μήπως θα’θελες να δούμε και ορισμένα πονήματα π.χ. του Επίκουρου?

WindWalker:
«Και γιατί οφείλω παρακαλώ; Σου χρωστάω κάτι και δεν το ξέρω που θα μου πεις ότι οφείλω κιόλας.»

Γιατί οφείλεις? Διότι, πολύ απλά, ΕΣΥ κόπτεσαι ότι ασπάζεσαι την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, εσύ κόπτεσαι ότι ο Θεός είναι ένας και μοναδικός, με άλλα λόγια ο δικός σου ο Θεός και κανένας άλλος. Τι άλλο θέλεις?

Οφείλεις λοιπόν να γνωρίζεις και να εξηγείς την απίστευτη αδυναμία του κατά τα άλλα…..παντοδύναμου θεού. Διότι, εάν ήταν όντως αυτός που λένε ότι ήταν (δίχως να το πει συνάμα ΠΟΤΕ ο ίδιος του!), τότε πολύ απλά θα ήταν ένας και όχι 1001!

WindWalker:
«Στο Khazar της Νότιας Ρωσίας για παράδειγμα ο Χριστιανισμός ουδέποτε επικράτησε.»

Από καλαμπούρια πάντως δεν τα πας και άσχημα!

Κατά τα άλλα, ίσως και να αγνοείς ότι ο χριστιανισμός ήτανε αλλά και παραμένει ακόμα η μειοψηφία στον πλανήτη γη. Τελικά, τόσο μα τόσο λάθος Θεούς ασπάζονται οι φουκαράδες της γης…….

WindWalker:
«ΛΕΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.»

Στο εξήγησα ήδη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα προσωπικά στην Γερμανία. Έως το 1998 με αποκαλούσανε ΓΕΡΜΑΝΟ, επειδή βλέπεις είχε και η προφορά μου κάτι το παράξενο. Τώρα, εάν εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις γιατί αποκαλούσανε ως «Έλληνες» κάποιους Ιουδαίους που έμεναν στην Ελλάδα, ε αυτό δεν μπορώ να σου το λύσω.

Μάλιστα, το μεγαλύτερο ποσοστό τους, των Ιουδαίων της εποχής, είχανε και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Μελέτησε λίγο ιστορία και πολλά θα βρεις.

WindWalker:
«Σιγά μην ντρέπομαι κιόλας που οι Εβραίοι είναι "τελειότερος από κάθε λαό" και εγώ δεν είμαι Εβραίος, επειδή έτσι σου έσκασε εσένα.»

Το κακό είναι ότι δεν μου «έσκασε εμένα», αλλά το γράφει η Καινή Διαθήκη!

Επομένως, και εφόσον δεν σε πειράζει εσένα, ουδέν σχόλιο…….

WindWalker:
«Πόσο πίνεις;»

Εγώ, ένεκα διαφόρων αθλητικών δραστηριοτήτων, ελάχιστα.

Εσύ, ΠΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?

WindWalker:
«Τίποτα από ανθρώπους που δεν νομίζουν ότι ο κόσμος τους ανήκει ολόκληρος δεν έχεις να μου δείξεις;»

Μα, θα δουλευόμαστε? Ακόμα και η ίδια η θρησκεία που ασπάζεσαι, ο ίδιος ο Ιησούς, οι ίδιοι οι απόστολοι, οι προφήτες, όλα είναι εβραϊκά!

Δηλαδή θα μιλάμε για ιουδαιοχριστιανισμό έχοντας ως παραδέιγματα……τους Κινέζους???

WindWalker:
«Όχι που θα κάτσω εγώ να σκάσω που δεν μπορείς να το πάρεις απόφαση ότι είσαι αμαρτωλός και δεν θες να το παραδεχθείς, για να μην μπεις στην διαδικασία να μετανοήσεις.»

Μπρρρρρρρ!!!!!!

Ξέρεις κάτι φίλτατε? ΕΣΥ προσωπικά, γεννήθηκες αμαρτωλός, σκέπτεσαι ως αμαρτωλός, αναπνέεις ως αμαρτωλός αλλά και θα καταλήξεις ως αμαρτωλός.

Και αυτό όχι επειδή είσαι κάτι το διαφορετικό, αλλά επειδή ο χριστιανός είτε ζει αμαρτάνοντας είτε αμαρτάνει ζώντας!

WindWalker:
«Και σε αυτό που είσαι πάλι με πράγματα που δεν μπορεί να χωρίσει το μυαλό σου ασχολείσαι.»

Χμμμμμμ, διαβλέπω…προφητικές ικανότητες ή κάνω λάθος??

WindWalker:
«….ειδικά όταν η ίδια η Ορθοδοξία προειδοποιεί πως πάρα μα πάρα πολύ σύντομα έρχεται χιονοστιβάδα.»

Μεγαλύτερη από αυτή που ζούμε τα τελευταία 2005 χρόνια? Δεν θα το΄λεγα…..

WindWalker:
«Το εξετάζω από την βιβλική του σκοπιά.»

Παράξενη «εξέταση» κάνεις τελικά! Τι σόι «εξέταση» είναι ετούτη άραγε όταν….εξαιρείται η ίδια η Π.Δ. μόνο εσύ θα το γνωρίζεις……

WindWalker:
«Χέστηκα κι αν είναι μυθολογία ή πραγματικότητα. Όπως σου είπα δεν με νοιάζει να σε πείσω.»

Τότε…ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ!!

Και όταν σκουπιστείς, και βάλεις και λίγο το μυαλό και την λογική να δουλέψει, τότε αναζήτησε τα στοιχεία, αναζήτησε αυτά τα συστατικά που θα κάνουνε την στάση σου μια συνειδητή ιστορική αποδοχή και όχι μια άκριτη αποδοχή έωλης παραμυθολογίας.

Ψιλά γράμματα…..

WindWalker:
«Ούτε ιεραπόστολος είμαι ούτε τίποτα στο κάτω κάτω.»

Και πολύ καλά κάνεις και δεν το επιχειρείς! Διότι με…χέστηκα και τα σχετικά, κάθε άλλο παρά…..χριστιανικής μορφής ομοιάζεις!

WindWalker:
«Και εσύ που το ξέρεις; Ήσουνα μπροστά και έκανες μπανιστήρι όταν αναπαράγονταν;»

ΕΣΥ ήσουνα? Εγώ όμως, είμαι σε θέση να παρουσιάσω στοιχεία που υποστηρίζουνε τα όσα λέω. Εσύ ΤΙ είσαι σε θέση να παρουσιάσεις?

Η έχεις να μας παρουσιάσεις κάποια…..ληξιαρχική τεκμηρίωση των όσων άκριτα δέχεσαι ως «εξ αποκαλύψεως» αλήθεια?

WindWalker:
«Η δικιά σου σύλληψη ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική πάντως.»

Να’σαι καλά!

Θα χαιρόμουνα εάν μπορούσα να υποστηρίξω το ίδιο και για την αφεντιά σου..

WindWalkerΜέλος
01/06/2005, 01:51:03
quote:
Και όταν σκουπιστείς, και βάλεις και λίγο το μυαλό και την λογική να δουλέψει, τότε αναζήτησε τα στοιχεία, αναζήτησε αυτά τα συστατικά που θα κάνουνε την στάση σου μια συνειδητή ιστορική αποδοχή και όχι μια άκριτη αποδοχή έωλης παραμυθολογίας.

Ωραίες λεξούλες σε μάθανε εκεί στη Γερμανία.

quote:
Στο εξήγησα ήδη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα προσωπικά στην Γερμανία. Έως το 1998 με αποκαλούσανε ΓΕΡΜΑΝΟ, επειδή βλέπεις είχε και η προφορά μου κάτι το παράξενο. Τώρα, εάν εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις γιατί αποκαλούσανε ως «Έλληνες» κάποιους Ιουδαίους που έμεναν στην Ελλάδα, ε αυτό δεν μπορώ να σου το λύσω.

Γαμώτο! Και νόμιζα ότι είχες την λύση έτοιμη και σε αυτό!

quote:
Μάλιστα, το μεγαλύτερο ποσοστό τους, των Ιουδαίων της εποχής, είχανε και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Μελέτησε λίγο ιστορία και πολλά θα βρεις.

Και τό λεγα εγώ ότι τους την είχαμε φορμάρει στην Ελληνιστική, αλλά ποιος με άκουγε.
Και στο Άουσβιτς πάντως, φώναζε ο ένας στον άλλο απ'τους διπλανούς φούρνους: "Ρε Μήτσο, κάνει ζέστη?"

quote:
Επειδή εσύ δηλαδή δέχεσαι τον Παίσιο και τον Χ Πατέρα ως αυθεντία, σημαίνει αυτομάτως και κάτι φαντάζεσαι? Το ίδιο θα μπορούσε κάποιος να πει για τον Παίσιο. Και λοιπόν?

Η μήπως θα’θελες να δούμε και ορισμένα πονήματα π.χ. του Επίκουρου?

Δίκιο έχεις. Γιατί να δεχτώ τον Παίσιο ή τον γέροντα Ιωσήφ ως αυθεντία, όταν μπορώ κάλλιστα να δεχτώ εσένα ως αυθεντία, που τα έχεις μελετήσει κιόλας.

quote:
Εδώ θα είμαστε, και θα έχεις κάθε ευκαιρία να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ την βεβαιότητα σου. Περαιτέρω, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Υπήρξα για χρόνια πολλά ένθερμος υποστηρικτής της ορθοδοξίας και γνωρίζω πολλά περισσότερα από όσα μπορείς να υποθέσεις.

Και γω της αθε'ί'ας, αλλά μου έριξε ο Θεός μια κατραπακιά και το βούλωσα μετά. Αλλά τώρα που το λες καιρός να ξαναθυμηθώ τα παλιά λημέρια.

quote:
Μα, ΕΣΥ μιλάς για την πίστη σου, όχι εγώ. Ενημέρωσε σε παρακαλώ για το εύρος της πίστης σου, ώστε να γνωρίζω καλύτερα.

Ωραία. Πιστεύω στον ηλεκτρισμό και στην δύναμη της Ηλεκτρονικής. Πιστεύω ότι σύντομα ο κόσμος θα είναι αρκετά εξελιγμένος ώστε το Verichip που ενσωματώσαμε στα σκυλάκια το 2004 πριν τους Ολυμπιακούς θα μπορούσαμε να το ενσωματώσουμε και σε ανθρώπους, ώστε σε κάθε άνθρωπο να αντιστοιχεί ένας κωδικός. Σε μια τεράστια βάση δεδομένων θα υπάρχει μια καταχώρηση για κάθε άνθρωπο, που θα αναφέρει όλες τις πληροφορίες για την γέννησή του, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση κλπ κλπ Στην βάση δεδομένων επίσης θα υπάρχει και μια ειδική καταχώρηση για τα οικονομικά του καθενός, έτσι ώστε το τσιπάκι να παίζει τον ρόλο της πιστωτικής καρτας. Χωρίς το Verichip λοιπόν δεν θα επιτρέπεται οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή γιατί αλλιώς ο καθένας μπορεί να κλέψει όποτε θέλει. Οι προτινόμενες (σύμφωνα με μελέτη που κόστισε πάρα πολύ χρήμα) μεριές για να το εμφυτεύσουμε είναι είτε το δεξί χέρι ή το μέτωπο, έτσι ώστε να μην ενοχλεί.
Σε όλα αυτά έχω να προσθέσω ότι με ειδικούς αισθητήρες για την χημική σύσταση του αίματος, ώστε να ανιχνεύονται ασθένειες χωρίς να τρυπάμε τον άνθρωπο κάθε τρεις και λίγο.
Το μόνο ελάττωμα που βρήκαμε είναι ότι το τσιπάκι εκπέμπει μια ακτινοβολία (απ'τις κρυφές που θα εκπέμπει για να ξέρουμε που/πως/πότε βρίσκεται ο καθένας και τι κάνει, τώρα για το τι σκέφτεται θα χρειαστούμε βοήθεια απ'τους γιατρούς για περισσότερη μελέτη) μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο σε διάστημα 3-3,5 χρόνων. Αλλά θα το τακτοποιήσουμε και αυτό που θα πάει, και σύντομα όλοι μας θα βάλουμε τσιπάκια, ώστε εμείς οι ανόητοι ηλεκτρονικοί μηχανικοί που είμαστε και κωλόδιαόλια του κιαρατά και μας κάνει πόλεμο η Εκκλησία θα σας ελέγχουμε πατώκορφα.

quote:

Άστο μωρέ, τι να αποδεικνύω τώρα...
Ούτως ή άλλως την έκανες όλη εσύ την μελέτη, και τώρα που τα ξαναβλέπω σαν να έχεις δίκιο.
Και τώρα που το λες, έτσι μου'ρθε μια ιδέα: Δεν κάνουμε μια συλλογή από προφητείες της ΠΔ, να δούμε τέλος πάντων και τι θα έχει αυτός ο Μεσσίας. Μετά ανεβάζουμε τον δικό μας, τον μασκαρεύουμε ωραία ωραία, και τον κάνουμε βασιλιά/Πρόεδρο/Πάππα και δημιουργούμε μια θρησκεία απ'τις έτοιμες. Και να σου, έτοιμη την έχουμε την παγκόσμια κυριαρχία, και θα κάνουμε και καλο: τέρμα οι πόλεμοι, τέρμα οι θρησκείες, τέρμα όλα. Καλό δεν ακούγεται;

quote:
Κατά τα άλλα, ίσως και να αγνοείς ότι ο χριστιανισμός ήτανε αλλά και παραμένει ακόμα η μειοψηφία στον πλανήτη γη. Τελικά, τόσο μα τόσο λάθος Θεούς ασπάζονται οι φουκαράδες της γης…….

Αυτό λέω και γω ρε γαμώτο ρε συ Schwabe, τελικά έχεις πάρα μα πάρα πολύ δίκιο. Αφού ούτως ή άλλως δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ στο ποιος είναι ο Θεός, γιατί να μην προωθήσουμε το σχέδιό μου για παγκόσμια κυβέρνηση, και μετά καθόμαστε κάτω και το αποφασίζουμε ποιος είναι ο Θεός.

EDIT: Κάτσε, αυτό τώρα το είδα.

quote:
Ξέρεις κάτι φίλτατε? ΕΣΥ προσωπικά, γεννήθηκες αμαρτωλός, σκέπτεσαι ως αμαρτωλός, αναπνέεις ως αμαρτωλός αλλά και θα καταλήξεις ως αμαρτωλός.

Εδώ θα τσακωθούμε. Τι αμαρτίες μου τσαγκουνάς τώρα! Εγώ αμαρτωλός ρε? Τι λες, απο πού κι ως που? Σκοτώνω εγώ, κλέβω, πηδάω από δω κι από κει, βρίζω? Γαμώ το κέρατό μου, τώρα θα τα πάρω χοντρά. Όχι σε ρωτάω, κάνω εγώ τέτοια πράγματα?
Άσε μας μωρέ, λίγο ακόμα και θα μας πεις ότι ο Ιησούς ήταν Θεός.

Άμα έχεις τέτοιες απόψεις πολύ φοβάμαι ότι θα είσαι εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας για παγκόσμια ειρηνη, οπότε καλά θα κάνεις να φύγεις στην έρημο.

Edited by - WindWalker on 01/06/2005 01:54:45

Edited by - WindWalker on 01/06/2005 02:09:37

01/06/2005, 02:05:43
quote:
Windwalker
Οι προτινόμενες (σύμφωνα με μελέτη που κόστισε πάρα πολύ χρήμα) μεριές για να το εμφυτεύσουμε είναι είτε το δεξί χέρι ή το μέτωπο, έτσι ώστε να μην ενοχλεί.

Επ'αυτού έχω ορισμένες απορίες.

1. Θα δουλεύει με μπαταρίες;
2. Η επέμβαση για την τοποθέτηση θα καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία;
3. Θα έχει εγγύηση;
4. Θα το κατασκευάζει η INTRAKOM του Κόκκαλη; (στην περιπτωση αυτή δεν το φοράω).
5. Θα ανακυκλώνεται όταν πεθαίνουμε;
6. Θα συνδέεται αυτόματα με τηλεφωνικές γραμμές 090;
7. Θα έχουμε έκπτωση αν παραγγείλουμε 2 ή 3 μαζί;

quote:
Windwalker
Και τώρα που το λες, έτσι μου'ρθε μια ιδέα: Δεν κάνουμε μια συλλογή από προφητείες της ΠΔ, να δούμε τέλος πάντων και τι θα έχει αυτός ο Μεσσίας. Μετά ανεβάζουμε τον δικό μας, τον μασκαρεύουμε ωραία ωραία, και τον κάνουμε βασιλιά/Πρόεδρο/Πάππα και δημιουργούμε μια θρησκεία απ'τις έτοιμες.

Έρχεσαι δεύτερος. Αυτό έγινε ήδη από τον 1ο αιώνα.

macedon

WindWalkerΜέλος
01/06/2005, 02:15:29
quote:
Επ'αυτού έχω ορισμένες απορίες.

1. Θα δουλεύει με μπαταρίες;
2. Η επέμβαση για την τοποθέτηση θα καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία;
3. Θα έχει εγγύηση;
4. Θα το κατασκευάζει η INTRAKOM του Κόκκαλη; (στην περιπτωση αυτή δεν το φοράω).
5. Θα ανακυκλώνεται όταν πεθαίνουμε;
6. Θα συνδέεται αυτόματα με τηλεφωνικές γραμμές 090;
7. Θα έχουμε έκπτωση αν παραγγείλουμε 2 ή 3 μαζί;

1. Μάλλον
2. Δεν θα είναι επέμβαση. Με σύριγγα θα στη βάζουν.
3. Σίγουρα. Αλλά δεν θα χαλάει εύκολα.
4. Τι λες τώρα ρε, θα διαμαρτύρονται οι παναθηναικοί.
5. Όχι, θα σαπίζει μέσα σου.
6. Όχι, γιατί τα 090 γίνανε 90 σκέτο (πχ 9011 χχ χχ χχ)
7. Δεν γίνεται να τα παραγγείλεις. Θα είναι τσάμπα, αλλά μόνο ένα για τον καθένα.

quote:
Έρχεσαι δεύτερος. Αυτό έγινε ήδη από τον 1ο αιώνα.

Χα! Σε τσάκωσα φιλαράκο. Δεν είσαι καλά ενημερωμένος.
http://www.shareintl.org/maitreya/Ma_main.htm

Τον έχουμε έτοιμο. Βέβαια βγάζει μάτι ότι δεν είναι ο Ιησούς, αλλά τι να κάνουμε τώρα.

WindWalkerΜέλος
01/06/2005, 02:27:09
Φίλε Macedon, επειδή σε έχω κόψει εγώ ότι δεν παραπιστεύεις στη δύναμη του Verichip και θα μας κάνεις αντάρτικο, σε παρακαλώ πάρα πολύ να το ξανασκεφτείς το πράγμα.

Να σου δώσω και καμμιά ιστοσελίδα για πληροφορίες:
http://www.adsx.com/prodservpart/verichip.html
http://www.4verichip.com/

WindWalkerΜέλος
01/06/2005, 10:07:39
Ρε σύ Schwabe, πάνω που με κατάφερες, έπεσα σαν τον μπούφο πάνω σε αυτό:
http://www.pigizois.gr/index2.htm
Λέει για ένα θαύμα, που έκανε η Παρθένος (ή μήπως Νεαρή Γυναίκα;) σε έναν μουσουλμάνο. Διάβασέ το, θέλω να μου το αναλύσεις και αυτό, γιατί ωραίο το θεωρητικό υπόβαθρο, αλλά στην πράξη έχουμε αντίθετα αποτελέσματα.
01/06/2005, 12:28:29
WindWalker:
«Ωραίες λεξούλες σε μάθανε εκεί στη Γερμανία.»

Πάντως, σίγουρα δεν μου μάθανε να λέω ότι «χέστηκα» όταν κάτι δεν με βολεύει. Κατά τα άλλα, μου μάθανε ότι οφείλουμε να απαντάμε.

WindWalker:
«Γαμώτο!»

Πιπέρι!!!!!!!

WindWalker:
«Και στο Άουσβιτς πάντως, φώναζε ο ένας στον άλλο απ'τους διπλανούς φούρνους: "Ρε Μήτσο, κάνει ζέστη?"»

Άσχετο!

WindWalker:
«Γιατί να δεχτώ τον Παίσιο ή τον γέροντα Ιωσήφ ως αυθεντία, όταν μπορώ κάλλιστα να δεχτώ εσένα ως αυθεντία, που τα έχεις μελετήσει κιόλας.»

Αν κρίνω πάντως από τα όσα «κατέχεις» επί θεμάτων που θέλεις να εκφράζεσαι, δεν θα έκανες και άσχημα!!!

WindWalker:
«Και γω της αθε'ί'ας, αλλά μου έριξε ο Θεός μια κατραπακιά και το βούλωσα μετά.»

Ας πρόσεχες!!

WindWalker:
«Πιστεύω ότι σύντομα ο κόσμος θα είναι αρκετά εξελιγμένος ώστε το Verichip που ενσωματώσαμε….»

Α καλά! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις??

WindWalker:
«Μετά ανεβάζουμε τον δικό μας, τον μασκαρεύουμε ωραία ωραία, και τον κάνουμε βασιλιά/Πρόεδρο/Πάππα και δημιουργούμε μια θρησκεία απ'τις έτοιμες.»

Η περιγραφή που έκανες πάντως, δεν απέχει και πολύ από τον μύθο της Κ.Δ. Συνέχισε, έχεις ταλέντο!!

WindWalker:
«Αυτό λέω και γω ρε γαμώτο ρε συ Schwabe, τελικά έχεις πάρα μα πάρα πολύ δίκιο.»

Ότι πεις μεγάλε, ότι πεις……

WindWalker:
«Εδώ θα τσακωθούμε. Τι αμαρτίες μου τσαγκουνάς τώρα! Εγώ αμαρτωλός ρε? Τι λες, απο πού κι ως που? Σκοτώνω εγώ, κλέβω, πηδάω…»

Αυτά λέει αγαπητέ το δόγμα σου. Σε πειράζει?

Πάντως, το τελευταίο «αμάρτημα» σου ίσως και να μην είναι πια καν…αμαρτία!

GDS1Μέλος
01/06/2005, 12:46:39
Windwalker
"Και τώρα που το λες, έτσι μου'ρθε μια ιδέα: Δεν κάνουμε μια συλλογή από προφητείες της ΠΔ, να δούμε τέλος πάντων και τι θα έχει αυτός ο Μεσσίας. Μετά ανεβάζουμε τον δικό μας, τον μασκαρεύουμε ωραία ωραία, και τον κάνουμε βασιλιά/Πρόεδρο/Πάππα και δημιουργούμε μια θρησκεία απ'τις έτοιμες. Και να σου, έτοιμη την έχουμε την παγκόσμια κυριαρχία,...."

Καλό καλό και εγώ μαζί σας και βγάζω και γενειάδα και βάζω και ράσα και από όλα...Τι μισθό θα έχω;;;

Windwalker
"...και θα κάνουμε και καλο: τέρμα οι πόλεμοι, τέρμα οι θρησκείες, τέρμα όλα. Καλό δεν ακούγεται;"

Ε καλά μην το πάρουμε και τόσο σοβαρά να βγάλουμε και κανά Φράγκο κοτζαμ θρησκεία θα κάνουμε να μην βγάλουμε και τίποτα δηλαδή ο Παύλος πιο μάγκας ήταν.....;;;;; ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΜΟ σε όλους του αντίθρησκους μας να τους αφανήσουμε...

01/06/2005, 12:52:26
WindWalker:
«Λέει για ένα θαύμα, που έκανε η Παρθένος (ή μήπως Νεαρή Γυναίκα;) σε έναν μουσουλμάνο. Διάβασέ το, θέλω να μου το αναλύσεις και αυτό, γιατί ωραίο το θεωρητικό υπόβαθρο, αλλά στην πράξη έχουμε αντίθετα αποτελέσματα.»

Καλά, με απογοητεύεις εντελώς αγαπητέ τελικά.

Δηλαδή, για να καταλάβω και’γω, ΠΟΥ είναι το «θαύμα» στην όλη περίπτωση?

Το ότι ένας Μουσουλμάνος μπούκαρε στην ορθόδοξη εκκλησιά, μετά πη……ε με την γυναίκα του (να’ταν…έμπνευση?) και έμεινε έγκυος?

Πρώτον, οι Μουσουλμάνοι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Ιησού έναν σημαντικό προφήτη του Θεού. Επομένως, υιοθετούνε σε μεγάλο ποσοστό τα δρώμενα γύρω από αυτόν τον προφήτη του Θεού τους.

Δεύτερον έχουνε, οι γνήσιοι ανατολίτες, έμφυτο το αίσθημα των «Θεϊκών θαυμάτων» και των διαφόρων «Θεϊκών επεμβάσεων».

Τρίτον, εάν τα πούμε όλα αυτά τα τραγελαφικά στις χιλιάδες οικογένειες άτεκνων που προσπαθούνε να αποκτήσουνε ένα παιδάκι, θα μας πάρουνε με τα γιαούρτια!!

Εάν ήταν έτσι αγαπητέ, τότε γιατί δεν βγαίνει ο συγκεκριμένος παπάς να δηλώσει τον τελειωμό……της επιστημονικής έρευνας?

Ας είμαστε λίγο πιο σοβαροί σε παρακαλώ.

Ως προς τα υπόλοιπα, ότι λέει τον σφάξανε και η Παναγιά τον………έραψε (!) μέσα στο πορτ-παγκαζ του αυτοκινήτου, ε αυτό νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν σχολιασμό.

Ξέρεις, από καιρό σε καιρό κάτι πρέπει να κάνουνε και αυτοί οι φουκαράδες για να αυξήσουνε τα έσοδα για το παγκάρι…..

Επίσης, άξιο απορίας το γεγονός ότι ενώ λέει ότι το «θαύμα» ακούστηκε και αναμεταδόθηκε σε πολλές χώρες μάλιστα, ωστόσο, δεν μπόρεσε ο ίδιος του να θυμηθεί ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ INTERNET ΠΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ…….

WindWalkerΜέλος
01/06/2005, 19:31:19
Προς GDS1:
quote:
Καλό καλό και εγώ μαζί σας και βγάζω και γενειάδα και βάζω και ράσα και από όλα...Τι μισθό θα έχω;;;

Ε καλά μην το πάρουμε και τόσο σοβαρά να βγάλουμε και κανά Φράγκο κοτζαμ θρησκεία θα κάνουμε να μην βγάλουμε και τίποτα δηλαδή ο Παύλος πιο μάγκας ήταν.....;;;;; ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΜΟ σε όλους του αντίθρησκους μας να τους αφανήσουμε...

Λοιπόν, 2000 ευρώ το μήνα καθαρά + τα bonus από jihads, βαφτίσια, κηδείες κλπ κλπ.
Τους αντίθρησκους θα τους κάνουμε σκόνη, μην φοβάσαι καθόλου.

Προς Schwabe:
Πρώτα απ'όλα θα σε παρακαλέσω θερμά να χρησιμοποιείς την λειτουργία quote. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, και ο συνάδελφος που την σχεδίασε το έκανε για αυτόν τον λόγο, για να ξεχωρίζει ότι παραθέτεις κείμενο που έγραψε κάποιος άλλος.

quote:
Πάντως, σίγουρα δεν μου μάθανε να λέω ότι «χέστηκα» όταν κάτι δεν με βολεύει. Κατά τα άλλα, μου μάθανε ότι οφείλουμε να απαντάμε.

Όχι δεν με κατάλαβες. Το "χέστηκα" το είπα για να σου δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει το τι λέει η ΠΔ ή η ΚΔ, όχι επειδή δεν με βολεύει να σου απαντήσω.

quote:
Πιπέρι!!!!!!!

Όχι ευχαριστώ είμαι αρκετά μεγάλος να ξέρω από μόνος μου πότε πρέπει να πω "κακιά κουβέντα" και δεν με αφορά ή άποψή σου για το αν "θέλω πιπέρι".

quote:
Άσχετο!

Καθόλου άσχετο δεν είναι. Ειρωνικό είναι, και μάλιστα κάφρικο. Το να το θεωρήσεις άσχετο μάλλον σημαίνει ότι δεν κατάλαβες ότι σε ειρωνεύτηκα.

quote:
Αν κρίνω πάντως από τα όσα «κατέχεις» επί θεμάτων που θέλεις να εκφράζεσαι, δεν θα έκανες και άσχημα!!!

Όχι θα κάτσω εγώ να σκάσω επειδή ένας ακόμα άθεος που νομίζει ότι έχει μυαλό περισσότερο απ'ότι τόσοι άνθρωποι 2000 χρόνια τώρα ανακάλυψε ότι μπορεί να αποδείξει πως ο Ιησούς δεν είναι ο Μεσσίας.

quote:
Ας πρόσεχες!!

Δεν χρειάζομαι την συμβουλή σου αγαπητέ. Κράτα την για τον εαυτό σου.

quote:
Α καλά! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις??

Εσύ το ότι μεγάλες εταιρίες στην Αμερική αναγκάζουν τις εταιρίες τους να βάλλουν το τσιπάκι για να ελέγχουν το πόσες ώρες δεν εργάζονται το ήξερες;

quote:
Η περιγραφή που έκανες πάντως, δεν απέχει και πολύ από τον μύθο της Κ.Δ. Συνέχισε, έχεις ταλέντο!!

Ναι, το ξέρω. Περιγράφω τον Μεσσία της Νέας Τάξης, που ακούει στο όνομα Maitreya. Λίγο πιο πάνω έχω το link για το site του. Άν σε ενδιαφέρει, μπορείς να αξιοποιήσεις τα αποτελέσματα της μελέτης σου για να εξακριβώσεις αν ανταποκρίνεται στις προφητείες της ΠΔ.

quote:
Αυτά λέει αγαπητέ το δόγμα σου. Σε πειράζει?
Πάντως, το τελευταίο «αμάρτημα» σου ίσως και να μην είναι πια καν…αμαρτία!

Το δόγμα μου το ξέρω μόνο εγώ και δεν μου επιβάλλεται από κανέναν. Δόγμα μου είναι ότι πιστεύω εγώ ότι με ξεστρατίζει απ'το να βρω τον Θεό, και από κει και πέρα δεν έχεις καμμία απολύτως δουλειά να μου πεις ποιο είναι το δόγμα μου.
Και το τελευταίο μου αμάρτημα αφορά μόνο εμένα και τον Παππά που θα μου το εξομολογήσει και σε καμμία περίπτωση εσένα.

quote:
Καλά, με απογοητεύεις εντελώς αγαπητέ τελικά.

Δηλαδή, για να καταλάβω και’γω, ΠΟΥ είναι το «θαύμα» στην όλη περίπτωση?

Το ότι ένας Μουσουλμάνος μπούκαρε στην ορθόδοξη εκκλησιά, μετά πη……ε με την γυναίκα του (να’ταν…έμπνευση?) και έμεινε έγκυος?

Πρώτον, οι Μουσουλμάνοι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Ιησού έναν σημαντικό προφήτη του Θεού. Επομένως, υιοθετούνε σε μεγάλο ποσοστό τα δρώμενα γύρω από αυτόν τον προφήτη του Θεού τους.

Δεύτερον έχουνε, οι γνήσιοι ανατολίτες, έμφυτο το αίσθημα των «Θεϊκών θαυμάτων» και των διαφόρων «Θεϊκών επεμβάσεων».

Τρίτον, εάν τα πούμε όλα αυτά τα τραγελαφικά στις χιλιάδες οικογένειες άτεκνων που προσπαθούνε να αποκτήσουνε ένα παιδάκι, θα μας πάρουνε με τα γιαούρτια!!

Εάν ήταν έτσι αγαπητέ, τότε γιατί δεν βγαίνει ο συγκεκριμένος παπάς να δηλώσει τον τελειωμό……της επιστημονικής έρευνας?

Ας είμαστε λίγο πιο σοβαροί σε παρακαλώ.

Ως προς τα υπόλοιπα, ότι λέει τον σφάξανε και η Παναγιά τον………έραψε (!) μέσα στο πορτ-παγκαζ του αυτοκινήτου, ε αυτό νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν σχολιασμό.

Ξέρεις, από καιρό σε καιρό κάτι πρέπει να κάνουνε και αυτοί οι φουκαράδες για να αυξήσουνε τα έσοδα για το παγκάρι…..

Επίσης, άξιο απορίας το γεγονός ότι ενώ λέει ότι το «θαύμα» ακούστηκε και αναμεταδόθηκε σε πολλές χώρες μάλιστα, ωστόσο, δεν μπόρεσε ο ίδιος του να θυμηθεί ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ INTERNET ΠΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ…….

Τελικά είσαι εξαιρετικά προβλέψιμος.
Δεν θα κάτσω να αποδείξω το θαύμα, ούτως ή άλλως δεν με αφορά και τα θαύματα εξ ορισμού δεν αποκεικνύονται.

Εαν θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά και να κάνουμε κανονική κουβέντα στηριγμένη στην ΚΔ, θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ να μου δώσεις μερικά στοιχεία για την μόρφωσή σου και τον δείκτη νοημοσύνης (μάλλον υψηλός θα είναι, αν κατάλαβα καλά), για να ξέρω από τι σκοπιά τα βλέπεις τα πράγματα.
Επίσης βασική προυπόθεση για να κάνουμε κανονική συζήτηση είναι να συμφωνήσεις εσύ ο ίδιος να μην χρησιμοποιείς ειρωνικούς προσδιορισμούς και να με ενημερώσεις για το τι ακριβώς πιστεύεις για τον Ιουδαισμό, για τον Ιησού και για τον Χριστιανισμό. Δεν μπορώ εγώ να ξέρω αν θεωρείς ότι ο Ιησούς δεν υπήρξε καθόλου ή ότι υπήρξε, αλλά ήταν κανονικός άνθρωπος.
Αν συμφωνήσεις και το ζητήσεις, θα σου παρουσιάσω αναλυτικά και εγώ τι πιστεύω για να μου παρουσιάσεις επιχειρήματα που θα αποδεικνύουν ότι η άποψή μου είναι λανθασμένη για να ακολουθήσω την άποψή σου.

Και θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ να μην υπάρξει τεταμένη προσπάθεια να με πείσεις αν δεν πείθομαι πάνω στο θέμα γιατί υπάρχουν άρθρα στο σύνταγμα σχετικά με τον προσυλητισμό που μπορεί να μας μπλέξουν άγρια. Το ίδιο περιμένω και γω απ'τον εαυτό μου.