- Πότε παίρνει κάποιον ο Θεός κοντά του; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Για σου κι εσένα Αστράκια!
Ξύπνησε ο Θεός μου και ξύπνησα κι εγώ!
Ξύπνησε ο Θεός μου και ξύπνησα κι εγώ!

Κostakourtas
Για σκέψου το λιγουλάκι...
quote:Μήπως περιέγραφε τον εαυτό του και την οργάνωση που ανήκε και έτρωγε ο παπάς φίλε μου;
"εισαι μικρος ακομα κ αν σου πω δεν ξερω αν καταλαβεις, αλλα ακου κ θα το θυμηθεις οταν μεγαλωσεις, ολοι μιλανε για την αγαπη που διδαξε ο Χριστος αλλα ολοι παιζουν το αγαπημενο παιχνιδι του Διαβολου, πολιτικη παιζουν παιδι μου αναμεταξυ τους οι ανθρωποι, πολιτικη"..

ΚostakourtasΜέλος
quote:Μπορει να συνεβαινε αυτο φιλε Αιολε, καλη επισημανση...αλλα δεν ανηκε σε καποια οργανωση, ηταν επισημος παπας της εκκλησιας διορισμενος στο χωριο, τι ειδους οργανωση εννοεις???...δεν ειχα δωσει τοσο βαση σε αυτο που λες αν κ μπορει να ηταν οντως ετσι που το λες φιλε μου...δηλαδη να ηταν κ πικραμενος γιατι μπορει να περιμενε να γινει αρχιμανδριτης κλπ κ δεν τον χειροτονουσε ο μητροπολιτης ο δεσποτης κλπ, τελος παντων...παντως οπως κ να εχει ασχετα με τον ιδιο τα λογια του αυτα τι λες δεν περιγραφουν μια γενικοτερη αληθεια...
ΑιολοςΜήπως περιέγραφε τον εαυτό του και την οργάνωση που ανήκε και έτρωγε ο παπάς φίλε μου;
Ποιός ήρθε?
Μα ανήκε στην οργάνωση Εκκλησία της Ελλάδος.
Εκεί που μας λένε να δίνουμε, αλλά εκείνοι ΜΟΝΙΜΑ απλώνουν το χέρι φίλε μου!

Τί σας φταίει ο Γέροντας Παϊσιος;
quote:
Τί σας φταίει ο Γέροντας Παϊσιος;
quote:
Θα σου πω την γνώμη μου, αν και δεν έχω πρόθεση για χορούς.
Αν έχει υπάρξει αυτός ο κύριος, δεν είναι παρά ένας φυγόπονος τεμπέλης και δειλός.
Δεν προσέφερε το παραμικρό στην κοινωνία την οποία υποτίθεται ότι αγαπάει, δεν προσέφερε το παραμικρό σε κανένα παρά μόνο λόγια.
Ετρωγε και έπινε όλη του τη ζωή χωρίς τις σκοτούρες και τους κόπους της κανονικής ζωής που υφιστάμεθα σχεδόν όλοι μας.
Ουδέποτε δούλεψε για να προσφέρει τον ένα χιτώνα του...
Ουδέποτε δούλεψε για ν' αγοράσει την γή όπου ζούσε...
Αγαπούσε μόνο τον εαυτό του!
Ουδέποτε έγραψε το παραμικρό. Ολα όσα λένε γι' εκείνον δεν είναι παρά
ράδιο αρβύλα!
Είναι ντροπή για έναν νοήμονα να παίρνει σοβαρά όλες αυτές τις ανοησίες που κυκλοφορούν, που θα μπορούσε να τις πει οποιοσδήποτε.
Σιγά την σοφία βρε παιδιά!

Αιολέ,
ντροπή τέτοια λόγια για τον πατέρα Παίσιο,ντροπή μεγάλη....
ντροπή τέτοια λόγια για τον πατέρα Παίσιο,ντροπή μεγάλη....
D.P.J. 10Μέλος
Αναρωτήθηκε ποτέ ο Παίσιος ή όσοι έχουν την ίδια άποψη με αυτόν , γιατί ο θεός τους , διαλέγει πολλές φορές να βασανίζει ένα παιδάκι , πριν "το πάρει" ενίοτε με απαίσιο τρόπο ;
Αναρωτήθηκε ότι αυτές οι ανοησίες ότι "πρέπει να χαίρονται οι γονείς που πέθανε το παιδάκι τους" , είναι κούφια λόγια κάποιου έξω από το χορό ;
Δηλαδή ο σαδιστής αυτός θεός , επέτρεψε να γεννηθεί το παιδί , να μεγαλώσει να δεθεί με τους οικείους του............για να δει (!) αργότερα ότι στο μέλλον θα κάνει ζαβολιά ή έγκλημα και να βυθίσει σε ανείπωτο πένθος τους γονείς του ;
Πόσο πλύση εγκεφάλου πρέπει να έχεις υποστεί για να δέχεσαι αυτές τις διεσtραμμένες απόψεις ;
Αναρωτήθηκε ότι αυτές οι ανοησίες ότι "πρέπει να χαίρονται οι γονείς που πέθανε το παιδάκι τους" , είναι κούφια λόγια κάποιου έξω από το χορό ;
Δηλαδή ο σαδιστής αυτός θεός , επέτρεψε να γεννηθεί το παιδί , να μεγαλώσει να δεθεί με τους οικείους του............για να δει (!) αργότερα ότι στο μέλλον θα κάνει ζαβολιά ή έγκλημα και να βυθίσει σε ανείπωτο πένθος τους γονείς του ;
Πόσο πλύση εγκεφάλου πρέπει να έχεις υποστεί για να δέχεσαι αυτές τις διεσtραμμένες απόψεις ;
Πρός το παρόν κρατιέμαι ακόμη.
Για να δούμε...
Μεγάλη άσκηση αυτή Αμαλία!!

Για να δούμε...
Μεγάλη άσκηση αυτή Αμαλία!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
Πρός το παρόν κρατιέμαι ακόμη.
Για να δούμε...
Και πολύ καλά κάνεις, γιατί στέρεψες την αγορά απο κίτρινες...
quote:
Αίολος:
Χεχε... Χορεύω καλά;
Αίολος is back...
κάτι σαν το GreaseIII ένα πράμα

ΚostakourtasΜέλος
quote:τι να πω φιλε μου???...μπορω να πω οτι εχεις αδικο???...ουδεν σχολιον
ΑιολοςΜα ανήκε στην οργάνωση Εκκλησία της Ελλάδος.
Ποιός ήρθε?