ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 1 και 0...αλλα το 0.5? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- 1 και 0...αλλα το 0.5? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

DisRaptor-X43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
strangerz2Μέλος
28/05/2010, 21:36:41
quote:
Αν ομως δεν ισχύει η θεωρία της εξέλιξης και έχουν δίκιο οι πρόγονοι μας και καταγόμαστε απο τους Θεούς σύμφωνα πάντα με την μυθιστορία, τότε Ελληνες θεωρούνται ΜΟΝΟΝ οσοι κατάγονται απο τον Ελληνα γιό του Δευκαλίωνα καθώς και οσοι είναι Διογενείς.

Δέν ξέρω βέβαια αν στέκει,άλλα έχω ακούσει οτι τα χαρακτηριστικά των γνήσιων Ελλήνων,είναι κυρίως ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

Δέν έχει σημασία άν το dna του σώματος διαφέρει ή όχι,αλλά τις ιδιότητες που εκφράζει κάποιος ώς άνθρωπος.Δηλαδή,πές πως οι έλληνες είναι ανώτεροι γενετικά,τί νόημα έχει άν δέν εκφράζουν υψηλό πνεύμα σε μυαλό και σε καρδιά.Η ανωτερότητα σε αυτά τα δύο φένεται.Θα μου πείτε οτι στο dna είναι όλα, και το μυαλό και η συμπεριφορά μας.Όμως άν όντως το dna διαφέρει σε σχέση με άλλου λαούς,τότε ΠΟΥ είναι ακριβώς αυτή η διαφορά? Εγώ γιατί δέν την βλέπω? Γιατί βλέπω μόνο συνηθισμένους ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους είναι χαζοί και άκαρδοι.Να το κανω τί το dna άν είναι έτσι?

Αυτά δέν είναι λογικά ερωτήματα?
Η ενασχόλησή σας με αυτό,γίνεται για το εγώ σας και όχι για την ψυχή σας,πιστέψε με(και το λέω με όλη την καλοσύνη του κόσμου) αυτά δέν βοηθάνε σε τίποτα.Είναι στην ουσία άχρηστα.

Τί κρίμα,κάποτε εδώ βρισκόταν το κέντρο του πολιτισμού και του πνεύματος,κοίτα που καταντήσαμε?

Στην ουσία κρύβεται ένα είδος ναζισμού,αυτά δέν έλεγε και ο χίτλερ? Θεωρούμε οτι ο λαός του είναι γενετικά ανώτερος.

ar_iaΜέλος
28/05/2010, 21:40:12
quote:

Δέν ξέρω βέβαια αν στέκει,άλλα έχω ακούσει οτι τα χαρακτηριστικά των γνήσιων Ελλήνων,είναι κυρίως ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

Αυτό είχε ακούσει και ο πρώην μου και την είχε ψωνίσει εντελώς!!!

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

28/05/2010, 21:43:48
Α.. φίλε strangerz2 δεν έχεις δίκιο.

Σήμερα ήμουν στη σειρά στην Τράπεζα και ξέρεις πόσες κυρίες μου την έκαναν και μπήκαν μπροστά μου.
Αυτό μόνον εδώ στην Ελλάδα γίνεται.
Αυτό σημαίνει οτι οι Ελληνες είναι εξυπνοι..

Αυτό με την ξανθιά φυλή που λές έχει να κάνει με τους Υπερβορείους.
Ελληνες και αυτοί οπως όλοι φυσικά.
Δεν άφησαν τίποτα όρθιο οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Ολους τους ελληνοποίησαν τους έβγαλαν πράσινη κάρτα και τους έκαναν Ελληνες..
Μόνο οι Κινέζοι ξέφυγαν..