ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Izaura31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
VIKINGΜέλος
22/04/2004, 17:51:32
Γεια σας.

Το Κυπριακο ειναι ενα πολυ σημαντικο θεμα που μας αφορα ολους.
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν οι Εβραιοι με το Κυπριακο.
Ας σοβαρευτουμε λιγο.Δεν φταινε για ολα τα κακα του κοσμου οι Εβραιοι.Παλι Εβραικες συνομωσιες βλεπουν ορισμενοι,τι να πω,ελεος!

Επισης θεωρω απαραδεκτο να βριζουν καποιοι τον Προεδρο Παπαδοπουλο
ο οποιος ειναι ενας ανθρωπος που αγαπαει πραγματικα την Κυπρο
και εχει κλαψει για αυτη.Αλλο θεμα ειναι αν το οχι στο σχεδιο Αναν θα ωφελησει την Κυπρο ή οχι.Δηλαδη εχουν την εντυπωση καποιοι οτι ο Προεδρος Παπαδοπουλος δεν νοιαζεται για τον Κυπριακο λαο;Τι να πω πραγματικα,θλιβομαι.

Ναι ισως να εχουν δικιο καποιοι οτι το ναι στο σχεδιο Αναν θα ωφελησει την Κυπρο μακροπροθεσμα.Ο Προεδρος Παπαδοπουλος ειπε το οχι στο σχεδιο Αναν σκεφτομενος ισως κατω απο συναισθηματικη φορτιση και ισως ηταν μεγαλο λαθος αλλα να φτανουνε στο σημειο καποιοι να βριζουν τον Προεδρο Παπαδοπουλο αλλα και τον αειμνηστο Μακαριο το θεωρω αισχρο.Σε οτι αφορα τους παπαδες (και το λεω εγω που δεν ειμαι θρησκος και δεν συμπαθω γενικα οτιδηποτε εχει σχεση με την Εκκλησια) ανθρωποι ειναι και αυτοι και δικαιωμα τους ειναι να εχουν οποιαδηποτε θεση και ας μην μπερδευουμε τις θρησκειες στο ζητημα αυτο.
Σιγουρα υπαρχει και μια μεριδα βολεμενων Κυπριων που δεν ειναι διατεθειμενοι να κανουν θυσιες και κοιτανε μονο τα συνφεροντα τους αλλα υπαρχουν και παρα πολλοι Κυπριοι που εχουν χασει συγγενεις και εχουν υποφερει και ειναι δυσκολο να κατανοησουν ορισμενα θετικα του σχεδιου Αναν και ειναι λογικο να σκεφτονται συναισθηματικα.

Μην ειμαστε τοσο απολυτοι και κρινουμε τους παντες τοσο ευκολα.
Δεν ειναι λιγοτερο πατριωτες αυτοι που ειναι υπερ του σχεδιου Αναν απο αυτους που ειναι εναντιον αλλα ουτε και αυτοι που ειναι εναντιον του σχεδιου Αναν σημαινει οτι ειναι εθνικιστες,φανατικοι κ.λ.π.

Edited by - VIKING on 22/04/2004 17:52:58

Edited by - VIKING on 22/04/2004 17:57:48

ApollwniosΜέλος
22/04/2004, 19:17:34
Διαβάζω τον Πλάτωνα και καταλαβαίνω τι μου λες δεν χρειάζομαι εβραϊκή βοήθεια μάλλον εσείς χρειάζεστε

Η ψυχή σύμφωνα με αυτό που αντιλαμβάνομαι και κατόπιν βρίσκω και στον Πλάτωνα είναι κάτι το φθαρτό ομοίως με το σώμα, άρα αυτό που μένει είναι η ουσία που από τον Φρόιντ προσδιορίστηκε ως υποσυνείδητο

Αυτό το θέμα μπορώ να στο αναπτύξω σε πολύ μεγάλο βαθμό χωρίς να χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου βιβλίου

Ελπίζω αυτό που λες για την εξέλιξη να ισχύει και για τους υπόλοιπους εδώ μέσα, γιατί όσο και αν σφίγγονται δεν θα μπορέσουν να φέρουν ουσιαστικό επιχείρημα.

Σας είπα ότι θα σταματήσω να μιλάω εδώ μέσα και θα το πράξω

Αλλά θα τοποθετήσω την τελική μου άποψη για τον πρόεδρο

Η ουσία του βρομάει από χιλιόμετρα και όχι δεν αγαπάει την Κύπρο

Αυτή είναι η άποψη μου και αφήστε την να υπάρχει για την συνέχεια μπορεί να σας βοηθήσει

Αποχωρώ και σεβαστείτε το.

VIKINGΜέλος
22/04/2004, 20:34:55
Πρεπει να προβληματισει τους Ελληνοκυπριους το γεγονος οτι οι γκριζοι λυκοι ,αυτα τα καθιζηματα ειναι εναντιον του σχεδιου Αναν.

Φιλε Λουκα δεν σε προβληματιζει το οτι οι Γκριζοι Λυκοι ειναι εναντιον του σχεδιου;

Και κατι τελευταιο, βλεπω στα τελευταια γκαλοπ που γινονται οτι εχει μειωθει ο αριθμος των Ελληνων πολιτων που τασονται εναντιον του σχεδιου Αναν.Το ιδιο συμβαινει και στην Κυπρο,αυτο πως το εξηγεις φιλε Λουκα;Φαινεται πως ο κοσμος
λαμβανει πιο σοβαρα υποψη του τα θετικα του σχεδιου Αναν και αυτο νομιζω οτι ειναι θετικο παρολο που αρχικα ημουνα φανατικα και εγω εναντιον του σχεδιου Αναν για συναισθηματικους κυριως λογους.Οχι οτι τωρα ειμαι υπερ του σχεδιου αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος
Φοβαμαι φιλε Λουκα μηπως αν καταψηφιστει το σχεδιο Αναν "κλειδωθει για παντα το Κυπριακο" και δημουργηθει μια ενταση μεταξυ Ελληνοκυπριων και Τουρκοκυπριων,και μεινει η Κυπρος μονη της χωρις καμια στηριξη πλεον απο τα αλλα Ευρωπαικα Κρατη.

Αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να σκεφτει ο Κυπριακος λαος συναισθηματικα και παρορμητικα.Πρεπει να λαβετε φιλε Λουκα υποψη σας
τι θα ωφελησει μακροπροθεσμα την Κυπρο.Βεβαια θα συμφωνησω οτι υπαρχουν ορισμενα αγκαθια στο σχεδιο Αναν αλλα μην αγνοησετε και τα θετικα του σχεδιου.

Ενα ΟΧΙ θα σημαινει αυξηση του αριθμου των εποικων,διχοτομηση της Κυπρου,πιθανη ενταση στα Κατεχομενα,προβληματα στις σχεσεις Κυπρου με Ευρωπαικα Κρατη και την Αμερικη κ.λ.π.Αλλα με ενα ΟΧΙ ισως θα μπορούσατε στο μέλλον να διεκδικήσετε μια καλύτερη λύση.
Δεν ξερω τι να σου πω,ειμαι λιγο μπερδεμενος.

LoucasΜέλος
23/04/2004, 00:15:52
Φίλε viking.

Πολλά με προβληματίζουν.Έστω και αν κάποιος εδώ μέσα είπε ότι δεν έχω μυαλό.

Με προβληματίζουν οι γρίζοι λύκοι.Ο ντεκτάς είπε ότι εαν γίνει λύση τότε οι κύπρος με τους ρίζους λύλους θα γίνςι βοσνία.Και πίστεψε με τον έχω ικανό για να το κάνει.
Απο την άλλη η τουρκία πανυγηρίζε και άνοιγε σαμπάνιες για το σχέδιο αυτό.Και ακόμα πανηγυρίζει.
Οι γρίζοι λύκοι είναι με τους στρατηγούς και οι στρατηγοί είναι εναντίον του σχεδίου.
Βασικά υπάρχει ένα μεγάλο μπέρδεμα.Και αυτό με πονηρεύει ακόμα περισσότερο.Δεν θα αναλύσω όμως τη με πονηρεύει γιατί θέλω ακόμα να το μελετήσω καλά.Αλλά είναι ένας απο τους λόγους που με οθεί στο όχι.Αλλά επειδή είναι δικές μου σκέψεις και μπορεί και λανθασμένες δεν θέλω να τις αναφέρω.

Κρίση μεταξή ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων δεν πρόκειται να υπάρξει.Όπως έγραψα και ποιό πάνω είναι πολλοί οι τουρκοκύπριοι που δεν θέλουν λύση.Οι τουρκοκύπριοι λέω ότι είναι το 40% των κατεχομένων(είναι λιγότεροι)Το άλλο 60% είναι έποικοι.
Ένα 20-30% απο ότι έχουνε δήξει οι δημοσκοπήσεις είναι εναντίον του σχεδίου στα κατεχόμενα.Πιστεύεις ότι αυτό το ποσοστό είναι έποικοι?

Η κρίση που θα υπάρξει θα την προκαλέσουν οι έποικοι και θα υπάρξη είτε με το ναι είτε με το όχι.Αυτό πιστεύω εγώ προσωπικά.

Στο ότι στα τελυταία γκάλοπ έχουν μειωθεί οι κύπριοι που ψηφίζουν όχι είναι αλήθεια.Αλλά απο το 75-80% έπεσε στο 70-75%.ΚΑι φαντάζομαι ότι τώρα που είπε και το ακελ όχι πάλι θα αλλάξουν τα ποσοστά.

Εαν ψηφίσουμε όχι όπως λένε θα υπάρξει αύξηση των εποίκων.ΕΑν ψηφίσουμε ναι όμως θα έχουμε σταθεροποίηση των εποίκων για ένα χρονικό διάστημα και μετα ΄πάλι ανεξέλεκτη αύξηση.
Διχοτόμηση της Κύπρου.Με το όχι μένουμε όπως είμαστε.Δηλαδή διχοτομημένοι.
Με το ναι πάλι διχοτομούμαστε με υπογραφή αυτήν την φορά.Δύσκολη απάντηση.Και μην μου πείτε ότι δεν είναι διχοτόμηση η δημιουργία δύο κρατών με ξεχωριστό πρόεδρο,ξεχωριστή εξουσία,ξεχωριστα δικαστικά μέρη.Και άλλα πολλά.
Το ότι θα έχουμε πρόβλημα με άλλα ευρωπαικά κράτη δεν νομίζω ότι υφίσταται.Να μην ξεχνάμε και αυτά που υπογράψαμε το 2003 περί ομαδικής ευρώπης και στήριξης απο όλες τις χώρες σε όλες τις χώρες τις ενωμένης ευρώπης.

Για προβληματισμό αναφέρω κάποια πράγματα απο το σχέδιο.

Με την ψήφιση του ναι σε δύο μήνες(η δυο χρόνια,επειδή απο τα τόσα που έχω στο μυαλό έχω μπερδευτεί)η εθνική φρουρά της κύπρου καταργειται ενώ θα παραμείνουν στο νησί μέχρι το 2011 35000 τουρκικά στρατεύματα.
Εξηγήστε μου αυτό.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ!!!! Λάθος πληροφορία έδωσα, ένεκεν της ταχύτητας γραφής...Τα 35000 τουρκικά στρατεύματα θα έχουν φύγει σε 29 μήνες. Αλλά η εθνική φρουρά θα διαλυθεί πριν φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα.

Μετά όλοι έχουν παραδεκτεί ότι με λύση η οικονομία μας καταρρέει.
Και δεν υπάρχουν λεφτά σχεδόν απο πουθενά για να ενισχήσουν αυτήν την προσπάθεια.Η νομίζεται ότι τα λεφτά που θα δώσει η αμερική και η αγγλία φτάνουν?

Τα επεμβατικά δικαιώματα της τουρκίας.Τα μονομερη επεμβατικά δικαιώματα της τουρκίας.Τη θα γήνει εαν ψηφίσουμε ναι και έρθει η τουρκία και σε ανύποπτο χρόνο φτιάξει μια προβοκάτσια και χρησιμοποιήσει το δικαίωμα της για μονομερή επέμβαση?
Η τη θα γίνει εαν φύγει ο ερντογαν απο την κυβέρνηση και αναλάβουν οι στρατηγοί της τύχες της τουρκίας>?Και ένα πραξικόπημα στην τουρκία δεν είναι καθόλου απίθανο.

Πολλοί λένε ότι το επόμενο σχέδιο θα είναι χειρότερο απο αυτό και ότι το όχι βολεύει την τουρκία και τα συμφεροντα της και ότι πετυχαίνει αυτό που θέλει.Δηλαδή ημερομηνία ένταξης.
Και λέω εγώ.
Εφόσον η τουρκία βολεύεται με το οχι.Και το επόμενο σχέδιο θα είναι καλύτερο γιαυτούς.Γιατί δεν περιμένουν το επόμενο σχέδιο να δεκτούν και να πάρουν περισσοτερα απο αυτά που θα πάρουν τώρα αλλά έχουν πέσει με τα μούτρα να υπογράψουμε αυτό πριν την 1 μαιου και έχουν΄π'εσει όλι πάνω μας.Αμερικάνοι,Αγγλοι και δεν ξέρω πόσοι άλλοι για να μας πείσουν να υπογράψουμε?
Δεν είναι και αυτό λίγο περίεργο?

Μπορώ να γράψω πολλά αλλά σταματάω εδώ λόγο χρόνου.

Αυτά τα έχω θέσει για προβληματισμό.
Να είστε καλά.

Ερρωσσω

Edited by - Loucas on 23/04/2004 10:46:20

ApollwniosΜέλος
23/04/2004, 02:42:02
Από αυτά που λέει ο Λουκάς δεν ισχύει τίποτα απολύτως, είναι όλα παραπληροφόρηση.
Απλά το λέω για να τον βοηθήσω. Ελπίζω να συγχωρεθώ για την πράξη μου.
Οι στρατιώτες που θα μείνουν είναι 6 000 και θα μειωθούν σε 3000 και στην συνέχεια μέχρι 650
Τα επεμβατικά δικαιώματα δεν είναι μονομερή
Οι οικονομολόγοι προβλέπουν μεγάλη άνοδο της οικονομίας
Δεν μπορεί η Τουρκία να επέμβει στο κυπριακό κράτος εκτός αν υπάρξει συνταγματική αταξία, κάτι που σημαίνει ότι μόνο με πραξικόπημα δικό μας θα μπορεί να επέμβει.

Εδώ φαίνεται η παραπληροφόρηση

b. Greek and Turkish contingents shall be permitted to be stationed under the Treaty of Alliance in the Greek Cypriot State and the Turkish Cypriot State respectively as follows:
i) each contingent not to exceed 6,000 all ranks, until 2011;
ii) each contingent not to exceed 3,000 all ranks thereafter until 2018 or the European Union accession of Turkey, whichever is sooner; and
iii) the Greek contingent not to exceed 950 all ranks and the Turkish contingent not to exceed 650 all ranks thereafter, subject to three-yearly review with the objective of total withdrawal;

Εδώ φαίνεται ότι ισχύει η παλιά συμφωνία για την ασφάλεια

The new state of affairs
1. This Agreement establishes a new state of affairs in Cyprus.
2. The treaties listed in this Agreement bind Cyprus and the attached legislation shall apply upon entry into force of this Agreement.
3. The Treaty of Establishment, the Treaty of Guarantee, and the Treaty of Alliance remain in force and shall apply mutatis mutandis to the new state of affairs. Upon entry into force of this Agreement, Cyprus shall sign a Treaty with Greece, Turkey and the United Kingdom on matters related to the new state of affairs in Cyprus, along with additional protocols to the Treaties of Establishment, Guarantee and Alliance.
4. Cyprus shall be a full member of the European Union as of 1 May 2004.
5. Cyprus shall maintain special ties of friendship with Greece and Turkey, respecting the balance in Cyprus established by the Treaty of Guarantee and the Treaty of Alliance and this Agreement, and as a European Union member state shall support the accession of Turkey to the Union.
6. Any unilateral change to the state of affairs established by this Agreement, in particular union of Cyprus in whole or in part with any other country or any form of partition or secession, is prohibited. Nothing in this Agreement shall in any way be construed as contravening this prohibition.

Δεν είμαι συνταγματολόγος αλλά δυστυχώς δεν είμαι ούτε βλάκας, γιατί κάτι που διαβάζω μπορώ να το καταλάβω, εσύ Λούκα διάβασες το σχέδιο?

Σου το λέω για να προβληματιστείς και αν έχεις και αλλά προβλήματα πες μου να σου τα λύσω.

Edited by - Apollwnios on 23/04/2004 03:37:49

IzauraΜέλος
23/04/2004, 10:29:33
LOUKA AN ESY POU MPAINEIS SE AYTO TO ANOIKTOMYALO FORUM PLANASAI APO THN PROPAGANDA THS THRISKEIAS KAI KYBERNHSHS SOU,FANTASOU TOTE PWS PLANOUNTAI OI KOINOI ANTHRWPOI.

PROBLEPW ENA -80% OXI- APO TOUS ELLHNES...H NAZISTIKH PROPAGANDGA
TWN PAPADWN EKANE TH DOULEIA THS...OPWS 60 XRONIA PRIN O XITLER...

- Σελ. 11/75 Αρθρο 9: "Οι επίσημες γλώσσες της Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η Ελληνική και η Τουρκική, και θα διδάσκονται υποχρεωτικά σε όλους τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης." Τα παιδιά μας δηλαδή, θα μαθαίνουν τούρκικα.

DIABASE TWRA TI PRAGMATIKA PEIRAZEI TOUS PAPADES:

- Σελ. 73/75 Αρθρο 8: "Η Τουρκική γλώσσα θα είναι επίσημη γλώσσα και γλώσσα εργασίας των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης."
Στην Ευρώπη θα εκπροσωπούμαστε με την τούρκικη γλώσσα. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο οι ξένοι να πιστεύουν πως η Κύπρος είναι τούρκικη.

DHLADH TWRA TI PISTEUOUN?
H KYPROS DEN EINAI TOURKIKH,DEN EINAI ELLHNIKH...
H KYPROS EINAI ENA KOMMATI GH POU KATOIKEITAI APO HLITHIOUS TA TELEUTAIA 30 XRONIA.

- 24 ώρες μετά το δημοψήφισμα, και εφόσων το σχέδιο έχει εγκριθεί από το λαό, η Κυπριακή δημοκρατία καταλύεται, οι Τούρκοι παίρνουν αμέσως ότι διεκδικούν, ενώ εμείς θα αρχίσουμε να παίρνουμε τα "προνόμιά" μας σε διάστημα 3,5 μέχρι 19 ετών. Αγοράζουμε δηλαδή ελπίδα και σε αντάλλαγμα αναμένουμε ότι η τουρκική πλευρά θα τηρήσει, με... καλή θέληση, τα συμφωνηθέντα, όπως είπε και ο Πρόεδρος στο διάγγελμά του.

- Η φορολογία που θα υποστεί ο Ελληνοκύπριος πολίτης θα είναι δυσβάσταχτη μιας και είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους τ/κ να φτάσουν το 85% του δικού μας βιοτικού επιπέδου. Στο ομόσπονδο κράτος εμείς θα καταβάλλουμε τα 9/10 και οι τ/κ το 1/10 των πόρων του κράτους. Ο Πρόεδρος είπε στο διάγγελμά του πως η οικονομία της Κύπρου είναι πολύ πιθανόν να καταρρεύσει.

- Η Τουρκία με βάση τη συνθήκη εγγύησης έχει δικαιώματα μονομερούς στρατιωτικής επέμβασης ακόμη και στο Ελληνοκυπριακό συνιστών κρατίδιο. Ποιος μας εγγυάται πως η Τουρκία δεν θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον ως πρόσχημα ακόμη ένα δικό μας λάθος και να επέμβει;

- Με το σχέδιο ΑΝΑΝ επικυρώνονται όλες οι συμβάσεις και πράξεις που υπέγραψε το ψευδοκράτος. Στην ουσία αυτό ισοδυναμεί με έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους.

- Η "επιτροπή συμφιλίωσης" θα τροποποιήσει την ιστορία μας και τα σχολικά βιβλία, ώστε να είναι αποδεκτή και από τις δύο πλευρές. Θα παρουσιάζουν στα παιδιά μας τον Αττίλα σαν "ειρηνευτική επιχείρηση".

- Μια από τις συνθήκες του σχεδίου, προνοεί την παραχώρηση του ελέγχου του εναέριου χώρου και των παράλιων ακτών του τ/κ κρατιδίου στην Τουρκία. Αυτό ισοδυναμεί με επικυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στην Κυπρο.

- Με δεδομένο ότι παραμένουν πέραν των 60 000 εποίκων, η πλειοψηφία των 24 γερουσιαστών του τ/κ κρατιδίου θα είναι Τούρκοι και όχι τ/κ. Συνεπώς οι αποφάσεις της γερουσίας θα ελέγχονται από την Τουρκία.

- Οι ελληνοκύπριοι που θα επιστρέψουν υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση στερούνται των δικαιωμάτων του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για τα ομοσπονδιακά και τα τοπικά σώματα διακυβέρνησης.

- Στις περιπτώσεις αδιεξόδων στη λήψη αποφάσεων, η λύση θα δίνεται από το δικαστήριο, στην ουσία από τους 3 ξένους δικαστές. Αυτό συνεπάγεται παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε ξένους.

- Παραμένουν μόνιμα στην Κύπρο τουρκικά στρατεύματα. Ακόμη και μετά την πιθανή ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

TA ALLA TA APANTHSE O APOLLWNIOS ...

NA GIATI H EKKLHSIA DEN THELEI TH LYSH KAI PROTIMA THN DIXONOIA KAI ENA "EYLOGHMENO" POLEMO.
ENAS ANTHROPOS POU XEREI NA PAIZEI ME TA SYNAISTHIMATA TWN
ANTHRWPWN MPOREI NA KATAKTHSEI TON KOSMO.
H EKKLHSIA FOBATAI OTI THA XASEI DYNAMH KAI PELATES...GIATI OI TOYRKOI DEN THN PLHRWNOYN OYTE GIA NA BAFTISTOUN OUTE GIA NA PANTREUTOUN OUTE GIA NA PETHANOUN...

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν,πεθαίνουν και γεννιούνται άλλοι καλύτεροι.

IzauraΜέλος
23/04/2004, 10:37:41
- Σελ. 11/75 Αρθρο 9: "Οι επίσημες γλώσσες της Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η Ελληνική και η Τουρκική, και θα διδάσκονται υποχρεωτικά σε όλους τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης." Τα παιδιά μας δηλαδή, θα μαθαίνουν τούρκικα

H GLWSSA YPARXEI GIA NA SYNENNOOUNTAI METAXY TOUS OI ANTHRWPOI.
AN MILATE ELLHNIKA H TOURKIKA POIA H DIAFORA?

ASE POU H ELLHNIKH GLWSSA EINAI PIO DYSKOLH...
EGW THN THEWRW HLITHIA GLWSSA...
TA LATINIKA EINAI 10 FORES KALYTERA...
AFOU ETSI KAI ALLIWS...TA PAIDIA SAS PREPEI NA MILOUN AGGLIKA...

AN ESEIS THELETE NA PETHANETE GIA MIA GLWSSA,TOTE DIKAIOMA SAS....

O XRISTOS SAS EIPE NA AGAPATE TOUS EHTHROUS SAS, 2000 XRONIA PRIN.

AN DEN TO KATALABATE AKOMA...TOTE

SAS LEW...
OI ANTHRWPOI PETHAINOUN KAI GENNIOUNTAI ALLOI KALYTEROI....

23/04/2004, 11:58:51
Εγώ χθες βράδυ περίμενα να δω την διακαναλικη στον άλφα όπως είχε ανακοίνωση ο παρουσιαστής.
Η συνέντευξη ξεκίνησε και διακόπηκε λόγω «τεχνικών προβλημάτων»,βγήκε και είπε ότι σε λίγο πάλι κοντα, εδειξε κανα δεκάλεπτο διαφημίσεις και μετά τον καιρό.
Η συνέντευξη που πήγε?

--

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

ApollwniosΜέλος
23/04/2004, 16:07:18
Izaura λυπάμαι αλλά το ξεφτίλισες λίγο

Αυτό που λες για την Ελληνική γλώσσα είναι πολύ βαρύ, ως πνευματικός θα έπρεπε να αφήσεις τουλάχιστον ένα ενδεχόμενο ότι η Ελληνική γλώσσα, μπορεί να είναι καταλληλότερη περί της κίνησης στην ουσία, από τα Αγγλικά τουλάχιστον που είναι μια γλώσσα που παράχθηκε από τα Ελληνικά, ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι μίσος, ελπίζω ότι απλά εκνευρίστηκες γιατί ο τρόπος που εκφράζεσαι δεν είναι ενός ανθρώπου που μπορεί να καταλαβαίνει τον γιο του Γιαχβε, ξεκόλλα λίγο γιατί θα πάθεις τίποτα.

Αυτό που λες για τα μονομερή επεμβατικά δικαιώματα αν ισχύει είναι ένας σοβαρός λόγος για να πουν κάποιοι όχι.

Και μην υποτιμάς την ψυχή, η οποία αντιδρά σύμφωνα με την ιστορία ενός λαού και όσο δεν μπορείτε να προσδιορίσετε την χρησιμότητα της, είσαστε πολύ μακριά από τον λόγο του δημιουργού.

Η ψυχή και η αρχική της δομή, είναι ο κανόνας της φύσης.

Αν καταργηθεί η ψυχή θα είναι μια βαριά κακοποίηση της φύσης

Ελπίζω ότι δεν θα το ξανακάνετε από αφέλεια να κακοποιήσετε την δημιουργία.

Συμφωνώ ότι το ίδιο κάνει ο Παπαδόπουλος

Μήπως του το μάθατε εσείς?

CyLightΜέλος
23/04/2004, 21:54:53
quote:

- Σελ. 11/75 Αρθρο 9: "Οι επίσημες γλώσσες της Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η Ελληνική και η Τουρκική, και θα διδάσκονται υποχρεωτικά σε όλους τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης." Τα παιδιά μας δηλαδή, θα μαθαίνουν τούρκικα

H GLWSSA YPARXEI GIA NA SYNENNOOUNTAI METAXY TOUS OI ANTHRWPOI.
AN MILATE ELLHNIKA H TOURKIKA POIA H DIAFORA?

ASE POU H ELLHNIKH GLWSSA EINAI PIO DYSKOLH...
EGW THN THEWRW HLITHIA GLWSSA...
TA LATINIKA EINAI 10 FORES KALYTERA...
AFOU ETSI KAI ALLIWS...TA PAIDIA SAS PREPEI NA MILOUN AGGLIKA...

AN ESEIS THELETE NA PETHANETE GIA MIA GLWSSA,TOTE DIKAIOMA SAS....

O XRISTOS SAS EIPE NA AGAPATE TOUS EHTHROUS SAS, 2000 XRONIA PRIN.

AN DEN TO KATALABATE AKOMA...TOTE

SAS LEW...
OI ANTHRWPOI PETHAINOUN KAI GENNIOUNTAI ALLOI KALYTEROI....

Ας τον πεταξει καποιος εξω!!!
Ελεος ρε κωλοεβραιο!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Σαλτα και γαμ*σου. Και ας μην βγει καποιος να μου πει για τους τροπους μου! Ας δει τι γραφει ο καραμα*ακας για τους Ελληνες, την Ελληνικη γλωσσα κτλ.

Ηλιθια γλωσσα η Ελληνικη???
Ηλιθιοι οι κατοικοι της Κυπρου?

Πειτε καποιος σε αυτο τον παπαρα να ξυπνησει! Δεν με ενοχλει οτι πιστευει ενα αλλο καραμαλακα αλλα υπαρχουν και καποια ορια!!!

Τι προσπαθει δηλαδη???

MikeStefΝέο Μέλος
16/05/2005, 18:04:08
Μπείτε και εγγραφείτε στο http://groups.yahoo.com/group/wta-greece/, για να ενημερώνεστε αυτόματα για παρεμφερή επιστημονικά θέματα

Ανθρώπινη εξέλιξη

Η μελέτη αυτή είναι στον αέρα απο το κανάλι της Microsoft, MSNBC, http://www.msnbc.msn.com/id/7103668/page/6/#survey

Which of the scenarios for the future of humans sounds most likely to you?

* 10987 responses (Περίπου 11.000 απαντήσεις)

Unihumans 25%
Μια φυλή ανθρώπων που προκύπτει απο επιμείξεις ολων των φυλών

Survivalistians 9%
Άνθρωποι οι οποίοι μετά απο φυσική επιλογή είναι πιο ανθεκτικοί στους ρύπους, στην ραδιενέργεια, στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία κλπ.

Numans 11%
Γενετικά μεταλαγμένοι άνθρωποι με τροποποιημένα γονίδια ωστε να είναι ποιό όμορφοι, ποιό έξυπνοι, ποιό ανθεκτικοί κτλ.

Cyborgs 15%
Ανθρωποι με μηχανικά μέλη, πχ. ρομποτικά χέρια ή πόδια, τεχνητή μνήμη, τεχνητά μάτια κλπ.

Astrans 12%
Άνθρωποι γενετικά μεταλαγμένοι ώστε να είναι ιδανικοί για διαστρικά ταξίδια, ζούν χωρίς οξυγόνο, μπορούν να κοιμούνται χωρίς να έχουν φυσικές λειτουργίες για μεγάλο διάστημα κλπ.

The Second Coming is more likely 28%
Η Δευτέρα παρουσία είναι πιο πιθανή για περίπου έναν στους τρείς.

Μπείτε και εγγραφείτε στο http://groups.yahoo.com/group/wta-greece/,

για να ενημερώνεστε αυτόματα για παρεμφερή επιστημονικά θέματα

*** Μοιράστε ελέυθερα σε φίλους σας ***

Τα σχόλια σας
[font=Arial]