- STEPHEN KING - - Κινηματογράφος -
2. Bag of Bones 2002
3. Boogeyman, The 1995
4. Carrie 1976
5. Rage, The: Carrie 2 1999
6. Cat's Eye 1985
7. Children of the Corn 1984
8. Children of the Corn II: The Final Sacrifice 1993
9. Children of the Corn III 1994
10. Children Of The Corn IV: The Gathering 1996
11. Children Of The Corn V: Field of Terror 1998
12. Christine 1983
13. Creepshow 1982
14. Creepshow 2 1987
15. Cujo 1983
16. Dark Half, The 1993
17. Dead Zone, The 1983
18. Desperation 2000
19. Dolan's Cadillac 2002
20. Dolores Claiborne 1994
21. Dreamcatcher 2002
22. Firestarter 1984
23. Firestarter: Rekindled (Miniseries) 2002
24. Ghosts 1997
25. Golden Years 1991
26. Graveyard Shift 1990
27. Green Mile, The 1999
28. Hearts in Atlantis 2001
29. It 1990
30. Langoliers, The 1995
31. Lawnmower Man, The 1992
32. Mangler, The 1995
33. Maximum Overdrive 1986
34. Misery 1990
35. Needful Things 1993
36. Night Flier 1997
37. Paranoid (1990) 1990
38. Paranoid (2001) 2001
39. Pet Sematary 1989
40. Pet Sematary II 1992
41. Quicksilver Highway 1997
42. Return to Salem's Lot 1987
43. Revelations of 'Becka Paulson, The 2000
44. Rose Madder 2000
45. Rose Red 2002
46. Running Man, The 1987
47. Salem's Lot 1979
48. Shawshank Redemption, The 1994
49. The Shining 1980
50. Shining, The 1997
51. Silver Bullet 1985
52. Sleepwalkers 1992
53. Sometimes They Come Back 1991
54. Sometimes They Come Back... Again 1996
55. Sometimes They Come Back... For More 1998
56. Stand by Me 1986
57. Stand, The 1994
58. Storm of the Century 1999
59. Strawberry Spring 2001
60. Stud City 2000
61. Tales from the Darkside: The Movie 1990
62. Thinner 1996
63. This Is Horror 1994
64. This Is Horror II 1994
65. Tommyknockers, The 1993
66. Trucks 1997
67. Woman in the Room, The 1983
68. World of Horror 1989
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Edited by - iasonas on 09/12/2003 00:34:03
Ιασονα επειδη δεν διαβαζω μονο Κινγκ αλλα και Κουντζ και Χιγγινς-Κλαρκ κ.α και τους διαβαζω μονο απο την σειρα Bell(Best Sellers),περα απο καποια προσφατα του Κινγκ δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι εχω διαβασει τα συγκεκριμενα που εχουν αναφερθει.
Αν διαβασω τις περιληψεις θα μπορω να πω στα σιγουρα οτι αυτα τα διηγηματα τα εχω διαβασει.
Στα σιγουρα εχω διαβασει τον Σακο με τα κοκκαλα,που το βρισκω πολυ ωραιο,τους Ρυθμιστες,που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα,το Χρησιμα αντικειμενα που επισης δεν μου αρεσε και κατα πασα πιθανοτητα το Ροουζ Μαντερ(το οποιο κατι μου λεει ο τιτλος αλλα χωρις την υποθεση δεν ειμαι 100% σιγουρη).Το ιδιο συμβαινει και με το Εφιαλτες και Ονειροτοποι(χωρις την περιληψη δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι το εχω διαβασει).
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!
Ως Richard Bachman έγραψε για πολλούς λόγους. Διαβάστε την δική του άποψη για το θέμα(sorry για τα Αγγλικά):
Why did you write books as Richard Bachman?
I did that because back in the early days of my career there was a feeling in the publishing business that one book a year was all the public would accept but I think that a number of writers have disproved that by now. I'm one of them and the guy who writes the Along Came the Spider books is another one who's written two or three books a year. Danielle Steel usually publishes two books a year. So the public will accept more than one book from a writer in the course of a year. The thing is, one book is all most writers want to produce or can produce in the course of a year and some of them only publish a book every two years. Ed McBain is another novelist who publishes multiple books in some years and his original name was Evan Hunter. That's the name he's always published under and he adopted the pen name of Ed McBain for the same reason I adopted Richard Bachman and that was that it made it possible for me to do two books in one year. I just did them under different names and eventually the public got wise to this because you can change your name but you can't really disguise your style. The name Richard Bachman actually came from when they called me and said we're ready to go to press with this novel, what name shall we put on it? And I hadn't really thought about that. Well, I had, but the original name--Gus Pillsbury--had gotten out on the grapevine and I really didn't like it that much anyway, so they said they needed it right away and there was a novel by Richard Stark on my desk so I used the name Richard and that's kind of funny because Richard Stark is in itself a pen name for Donald Westlake and what was playing on the record player was "You Ain't Seen Nothin' Yet" by Bachman Turner Overdrive, so I put the two of them together and came up with Richard Bachman.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Τα βιβλία που έχει γράψει με ψευδώνυμο ο King, τώρα εκδίδονται με το κανονικό του όνομα και στο τέλος αντί για επίλογο έχουν ένα κείμενο 10 περίπου σελίδων, που έχουν τίτλο «Γιατί Μπάκμαν», στις οποίες ο ίδιος ο King εξηγεί γιατί δημιούργησε αυτόν τον φανταστικό συγγραφέα, την ιστορία που φτιάχτηκε γύρω από αυτόν, τον τρόπο με τον οποίο αποκαλύφθηκαν όλα και γενικότερα δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το θέμα αυτό. Θα προσπαθήσω να σας παραθέσω ένα μέρος αυτού του κειμένου σε αυτό το topic, πιστεύω ότι ενδιαφέρει πολλούς.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Ιασονα ελπιζα οτι θα μαθαινα με λιγα λογια την περιληψη των συγκεκριμενων μυθιστορηματων απο καποιον απο τους υπολοιπους γιατι δεν μου ερχεται στο μυαλο οσο και να το <στυψω> καμια υποθεση.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Τα χρησιμα αντικειμενα την θυμαμαι την υποθεση,την υποθεση αυτων που δεν θυμαμαι ειναι της Ροουζ Μαντερ και της διλογιας(?) Εφιαλτες και Ονειροτοποι.
Και παλι ευχαριστω εκ των προτερων
Καλο σας βραδυ
από το σινεμά μου άρεσε αρκετά το "ονειροπαγίδα"... αλλά καταπληκτικό είναι και το Apt Pupil (με πρωταγωνιστή τον Ian McKellen (βλέπε Gandalf) σε φοβερή ερμηνεία …παιδιά μην το χάσετε
Γιώργος![]()
Νυχτερίτες περπατάνε και την πόρτα μου χτυπάνε….
Εκεί λοιπόν ο συγγραφέας, μεταξύ άλλων, διηγείται την ιστορία των "Ανθρώπων των Δέκα"...Τί είναι αυτό; Ξέρετε, η γνωστή ιστορία ότι οι εξωγήινοι ζουν στη Γη και έχουν πιάσει όλες τις "θέσεις-κλειδιά" κι ότι οι μόνοι που μπορούν να διακρίνουν την πραγματική τους μορφή είναι...οι...ημι-καπνιστές...Δηλάδή αυτοί που κάπνίζουν περίπου δέκα τσιγάρα την ημέρα...
Μου θύμισε μάλιστα λίγο το σενάριο της ταινίας "They live!", του John Carpenter...Ξέρετε, εκείνη με τα γυαλιά!
Επειδή κάποτε άνηκα σ΄αυτήν την κατηγορία (τώρα πλέον ανήκω σ΄αυτή των βαρέων καπνιστών), ένας φίλος μου το είχε προτείνει...
Αρρωστημένη σκέψη, δε συμφωνείτε;
' το Φιλε ......
' αντι του ρε συυυυυ ... και του ρε χαμενε τι λες και συ για αυτα που λεμε και κανουμε οι χαμενοι ακομη , και που επειγει να 'μας βρουμε ...
' επικρατει τελευταια ... !
' φιλε μου και φιλτατωτατε των της φιλιας ηλιε δηλαδη ... ;;; ''' ??? ...
' μου θυμιζει την απελπισια απο το μπερδεμα του Ενικου και του Πλυθηντικου οταν μιλαμε ...
' να αρχισω και 'γω δηλαδη τους ταδεπλυθηντικους ...
' και αντι να σου λεω καλημερα και καλησπερα φιλε ηλιε ...
' να σου λεω ......
' ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ηλιε ΦΙΛΕ μας ...... !
' να πεφτει ο αλλος δηλαδη και συ να πηγαινεις και να τον ρωτας ...
' χτυπησατε , πονατε , να κανω κατι για σας ... ;
.
Μου φαίνεται πως σ'αυτήν την αγορά κάθεσαι στον πάγκο σου, κοιτάς και λίγο τριγύρω και πιό πέρα δεν βλέπεις τί γίνεται...
Και καλά κάνεις...
Αλλά εγώ τριγυρνάω παντού...
Και συμμετέχω και σε μάχες και και και...
Ήρθα και από δώ ύστερα από (άσε να μην πώ καλύτερα τί) και τί να δώ!
Έναν νόημα - Ηρακλή μαινόμενο!
Τί έγινε?
Τί έπαθες?
Θα μου πείς...
Κατά τ'άλλα και όσον αφορά τον about, ασφαλώς και αστειευόμουνα για το ''χώσω''.Αλλά αν πιούμε καφεδάκι μαζί, θα του πώ πέντε κουβεντούλες...και μετά αυτός θα ξέρει...αλλά και γώ θα ξέρω και αυτόν και σένα...Δεν θα'ναι καλύτερα έτσι?
Άγνωστος μεταξύ αγνώστων είμαι εδώ, μου φτάνει...
Πρέπει να'μαι και στη noisa άγνωστος μεταξύ αγνώστων?
Είεν...
Καλημέρα και σε σένα και στα παιδιά απ'τη noisa...
Να'στε όλοι καλά...
'ναι ηλιε ... ναι ...
'ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ... [ ιδιαιτερα αμα δεν με φεγγεις ] ..
'ΚΑΑΑΑΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΑΓΝΑΝΤΕΥΩ 'τα γεννηματα των σκεπτομενων για τους ασκεπτους '...
'ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ [ ειμαστε ηδη δηλαδη στην ωρα αυτη ] ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ...
'ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ , ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗ ...
'ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...
'ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ...
'ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ ρε συ ηλιε ΠΟΥ ΛΕΩ ...
'βαλτε ρε κοριτσια τους νουδες σας κατω και καντε τους εναν για Σας , που τον χρειαζεστε απο ωρα ... ;
'λες να 'κολλησα' την γλωσσα της κοινονοησης ... ;
'Ή ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΕΩ , Ή ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ...
'ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ...
- καλησπερα σου , ειπα ...
.
' ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ...
' ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ... ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΑΑΜ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΛΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ...
' ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 'ΓΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ...
' ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΗΝ 'ΒΓΑΖΩ' ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙς ΜΟΝΟ ......
' ΛΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ αρνακι ...... ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ...
' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ .. ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ...
' ΑΜΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ... ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ...
.
' ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ηλιε ...
' ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ , ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ...
' Η φιλια ΜΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ , ΣΤΟ Τι ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Τι ΘΑ ΟΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ...
' ΑΠΟ 'ΔΩ ΜΕΡΙΑ , το εχουμε 'θεμα' και το λογαριαζουμε ...
' ΑΠΟ ''δω' ΜΕΡΙΑ ...... ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΕΓΩ ΚΑΙ 'ΣΥ ... βλεπεις τι φεγγεις ;
' ΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤ&%#3 , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ..........
' ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ .. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ...
' ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ... ΟΛΟΙ ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ...
' ή εγω ειμαι τοσο τοσο ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ ή εσυ δεν τους 'ζεστενεις' λιγο , που ειτε ετσι ειτε αλλοιως χρειαζονται...... ;
' ΝΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ...
' ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΙ' ΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ...
' ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΕ ...
' ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
' ΝΑ ΠΑΜΕ ...
' ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ...
- 'ΑΝΟΙΞΑ' ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ που σου 'λεγα ...
- ωρα καλη ...
.
Παράτα τα όλα και πετάξου μια στιγμή σ'εκείνον εκεί τον πάγκο όπου στήσαμε χορό!
Πήγαινε να δείς τί δίνουμε και τί παίρνουμε ο ένας απ'τον άλλο...
Εκεί μωρέ στο μύθο κ στη θρησκεία, και συγκεκριμένα στον μεγάλο πόλεμο, τον ιδεολογικό...
Κάπου εκεί πρός το τέλος της πρώτης σελίδας θα με βρείς να ξεκινάω έναν χορό με κάποιον που έχει μεγάλα μάτια, και θα δείς και άλλους και όσο πάνε ανάβουν τα αίματα και γίνεται ο χορός μεθυστικός...
Ήδη φτάσαμε στην 3η σελίδα...
Κοινονόηση?
Μπορεί, μπορεί και απλά να είναι ένας ομαδικός χορός...
Πάντως σίγουρα ζεστάθηκαν πολλοί και πάγωσαν κάποιοι άλλοι...
Ενώσεις, διασπάσεις, θερμότητα-ζεστασιά παράγουν και οι δύο...
Κομματάκι κρυωμένο και συν-α(γ)χωμένο σε βρίσκω...
Γιά έλα απο κεί να σε κεράσω ένα οινόμελο...!
Καλησπέρα...
(κερνάω σφηνάκια και τον about, άμα περάσει από κεί...)

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/12/2012 12:12:12
'καλημερα και σε σενα ΕΧΕΜΡΟΤΕ ...
'ΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ...
'ΑΣ ΟΡΙΜΑΖΟΥΝΕ 'ΕΚΕΙΝΟΙ' [οι καρποι] ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝΕ ...
'ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ [καρποι] ΑΣ ΤΡΩΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ...
'ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ ... ΚΑΙ ΚΑΔΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΙΖΟΥΝ ...
'η χαπακι , ή τσιγαρακι ή ρετσινουλα με 'καλη παρεα' ...
'καπως πρεπει να περασει και να συνεχισει η πουτ%$@# η ψυχουλα μας ...
'ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ... φιλε ;
'ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ για καλημερα ...
.
quote:
Καλέ μου νόημα...
Παράτα τα όλα και πετάξου μια στιγμή σ'εκείνον εκεί τον πάγκο όπου στήσαμε χορό!
Πήγαινε να δείς τί δίνουμε και τί παίρνουμε ο ένας απ'τον άλλο...
Εκεί μωρέ στο μύθο κ στη θρησκεία, και συγκεκριμένα στον μεγάλο πόλεμο, τον ιδεολογικό...
Κομματάκι κρυωμένο και συν-α(γ)χωμένο σε βρίσκω...
Γιά έλα απο κεί να σε κεράσω ένα οινόμελο...!
Καλησπέρα...
(κερνάω σφηνάκια και τον about, άμα περάσει από κεί...)
'
'TO TΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ...
'Ή ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ , ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΓΝΩΣΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ
'ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...
'ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ... ;
'ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ... ;
'ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ... ;
'ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΑ ΑΦΗΡΗΜΑΔΑ ΜΑΣ , Ή ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΟ ΜΑΣ ...... ;
'ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΕΚΕΙ ...
'ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΣΕ , ΤΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ [προβληματα διαδυκτιακα] ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ......
'ευχαριστω για το 'οινομελο' παντος και οπωσδηποτε ...
'και αντιπροσφερω το της κοινονοησης ...
'για να γλυφετε και τις κουπες και την συνειδηση σας ...
'πως θα χορεψετε χορο Μαζι , αμα 'τα βηματακια σας' σας πανε αλλου τον ενα και αλλου τον αλλον ... ;
'σε τι σκοπο και ρυθμο ... ;
'με τουτα που μου λες .. 'ΞΕΚΡΥΩΘΗΚΑ' ..........
'ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ Τωρινοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Τωρα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Μετα ΑΠΟ ΤΟ Τωρα ...
- η καλησπερα καλησπερα ...
.
.