- ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

quote:
Δηλαδή μπήκαν στην ατμόσφαιρα με 11χλμ/δ και δεν κάηκαν; Χωρίς ανάσχεση; Μέ πόση ταχύτητα δεν καίγεσαι;
Οι δεξαμενές καυσίμων των δορυφόρων, πέφτουν από 300χλμ και καίγονται στην ατμόσφαιρα. (δεν το έβαλα τυχαία φαφλατά) Δηλαδή σε 300χλμ έλξης, η επιτάχυνση τις καίει στην ατμόσφαιρα.
Από 300.000χλμ απόσταση επιτάχυνσης πως στο διάολο;;;
Και πως μπήκαν σε τροχιά γύρω από την Γη, εφ' όσον η ταχύτητα προσέγγισης ήταν εκείνη που αγνοεί την έλξη;
Γιατί δεν προσπέρασαν;
Κατάλαβες λοιπόν;
Επειδή το μυαλό του δεν μπορεί να συλλάβει πώς ακριβώς έγιναν όλα αυτά καταλήγει στο ότι 'δεν έγιναν ποτέ'![]()
![]()
![]()
Το αφαιρετικό μεγαλείο της ανθρώπινης νοημοσύνης...
Μάζεψε ό,τι άλλες απορίες έχεις και στείλε μήνυμα στη ΝΑΣΑ στην παρακάτω φόρμα. Λογικά θα σού απαντήσουν εντός 2-3 ημερών.
Εάν κωλύεσαι το στέλνω εγώ για σένα...
Άντε να τελειώνουμε, μάς τρως και το χρόνο...
quote:
Γαργάρες!
Ούγκα μπούγκα αγαπητέ... Έχεις βάλει τη γαϊδουρόφατσά σου να σκούζει και τρία άτομα έχουν σπαταλήσει αξιοσέβαστες ανθρωποώρες να ασχολούνται μαζί σου. Άιντε.. ούστ είπαμε!
Abyssus Abyssum Invocat
ε ναι, αξία τού δώσαμε...έγνοια σου όμως, τον παίρνουμε από το αυτί και επιτόπου στη ΝΑΣΑ, που θα πουλήσει και τρέλα
Ετοίμασε τις απορίες σου Αίολε...έσω λιτός και περιεκτικός, 250 χαρακτήρες μάξιμουμ, εάν δεν σου φτάνουν θα στείλουμε και δεύτερο και τρίτο μήνυμα.
(Και να δείτε που τώρα θα εξαφανιστεί...)
Θα φάμε μπαν για χάρη του αξιότιμου κ.Αίολου.
Για εκεί το βλέπω.
Και υπεύθυνος είναι ο Πυθαγόρας.![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Μου φάνηκε κι εμένα υπερβολικός αριθμός και γι' αυτό έκανα τις πράξεις 5-6 φορές.
Ιδια μαλακία, ίδιο αποτέλεσμα. Ο Αστράκιας με ψύλιασε και δοκίμασα άλλο κομπιουτεράκι.
Και φεύ! Τσααακ η μσλακία!
Ελπίζω ν' απολογήθηκα επαρκώς και με αξιοπρεπή οσφυόκαμψη.
Στο θέμα μας τώρα.
Σίγουρα φτάσαμε εδώ γνωρίζοντας περισσότερα απ' όσα γνωρίζαμε στην αρχή.
Αποδείχτηκε ότι η διανόηση της περιοχής δεν γνώριζε την τύφλα της για την διαδικασία, αλλά άλλαζε πουκάμισα ανάλογα με την περίσταση για να προσκυνάει το συμπέρασμα. Οπως ακριβώς κάποιοι που κοροϊδεύετε...
Στόχος μου εξ αρχής ήταν η επιστροφή του Απολλωνάκου.
Ηθελα όμως να φτάσουμε εκεί με την σειρά. Χωρίς λίνκ, διότι δεν θα υπήρχε διάλογος.
Κι επειδή είχα βρει πολλές αντιφατικές πληροφορίες, όπως κι εσείς, (μονο που εγώ δεν τις προσκύνησα όλες) κι άν άρχιζα να τις παραθέτω θ' άρχιζε η γνωστή αμφισβήτηση - τρολάρισμα, επέλεξα να γίνει ο διάλογος με δικές σας πληροφορίες, ώστε να μην τις αμφισβητήσετε, γνωρίζοντας όμως ότι λόγω των αντιφάσεων, θα κάνατε γαργάρες.
Οπως κι έγινε. Οσο πιό ψηλά πάει η μαϊμού, τόσο φαίνεται ο κώλος της. Το βρακάκι που λέγαμε...
Προσπάθησα έναν στρωτό διάλογο, ανεξάτρητα απ' ότι ήθελαν τα τρολ και τελικά έγινε για λίγο με τον κλάψα Νο1. (γλυκιέ μου εσύ!)
Στόχευα τις διάφορες πληροφορίες που θα μου παρείχατε, να τις χρησιμοποιήσω στην επιστροφή.
Τίποτα δεν θα έστεκε...
...κι εκεί, μας προέκυψε ότι μπήκε στην τροχιά της Γης με την ταχύτητα που θα ξέφευγε.
Πως μπήκε, Ανεξήγητο.
Πως δεν έγινε ψητός από 300000χλμ επιτάχυνση, όταν οι δεξαμενες (το ξαναλέω) επιταχύνουν και καίγονται από 300χλμ;
Κι όλα αυτά, επειδής δεχτήκαμε την επιβράδυνση που πρότεινε ο ψεκαστήρας. (ιγώ ο πσεκασμένος). Αν δεχόμασταν άλλα, το αποτέλεσμα θα ήταν να βλέπαμε άλλα τρελά πράγματα.
Με την επιβράδυνση όμως, δεν θα είχαμε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Είχανε; Γι αυτό λέω "πρόταση"...
Και μία απλή άσκηση με την μέθοδο των 3ων: Αν για την Σελήνη χρειάστηκαν Χ τόνοι καυσίμων για να επιτευχθούν τα 40.000χλμ/ω και να φτάσουν εκεί, πόσα καύσιμα και τι ταχύτητα χρειάζονται για να πας 5 φορές την απόσταση Γης-Σελήνης;
Επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος, αν, τρολ είναι κάποιος που παρενοχλεί μια συζήτηση, ή κάποιος που την επιδιώκει;

Edited by - Αίολος on 15/10/2017 13:55:25