- Αν αγαπας την Ελλαδα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
skartados αν τους έλεγε "ανιδιοτελείς",δεν είναι κακό!
Μήπως εννοείς "ιδιοτελείς";
Ναι εχεις δικιο,ελεγε οτι δεν μπορω να βρω εναν ανιδιοτελη ελληνα.
Οσο για τα αλλα που λες,αποδειχτηκε οτι δεν ηταν σοβαρος πολιτικος.Θα βουλιαζε την ελλαδα σε ενα τελειωτικο εμφυλιο πολεμο,οπου δεν θα εμενε τιποτα ορθιο.Δεν ηξερε να διαχειριστει ανθρωπους που βγηκαν απο εναν πολεμο,καποιοι απο τους οποιους μην υπολογιζοντας τιποτα,ουτε τη βολεψια τους,ουτε την οικογενεια τους.Νομιζε οτι η ελλαδα ηταν ελβετια.Πολυ λιγος πολιτικα,σαφως ομως με οραμα για τον τοπο μας.
quote:quote:
Όπως επίσης θα ήθελα να ακούσω δια στόματος του επικαφαλής της
(Ιερώνυμος δεν λέγεται; !!!) να κάνει την αρχή στην μείωση
της ανεργίας μοιράζοντας τα αγροτεμάχια της,με την προϋπόθεση
να καλλιεργηθούν από εκείνους που πραγματικά θέλουν να εργαστούAγαπητη καποδιστρια,που εχεις το ονομα του ακαπνου ηγετη,αν το κανει αυτο η εκκλησια,το πολυ-πολυ,να καταληξει η περιουσια της στα χερια των τραπεζιτων,απο τα χρεη των ιδιωτων.
Κατι τετοιες στιγμες,καταλαβα και εγω,ποσο δικιο εχει η εκκλησια που κραταει τη περιουσια της με νυχια και με δοντια.Ετσι μονο μπορει να προσφερει,γιατι μονο αυτη δυστυχως μπορει να εγγυηθει στηριξη των απορων.
Ξυπνηστε απο το ληθαργο και μην αφηνετε την ιδεοληψια σας να υπερνικαει τη λογικη και τη πραγματικοτητα.
Εγω προσωπικα,ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου την εκκλησια,για καθε πιατο φαι που δινει σε καθε ελληνα και μη απορο.Μακαρι να ειχα και εγω το τροπο να το κανω στο μετρο που μπορουσα.....
Αγαπητέ skatrados, παρόλες τις διαφορές που έχουμε σε επίπεδο θρησκευτικών αντιλήψεων, δεν έχω παρά να σου βγάλω το καπέλο και σου λέω ειλικρινά πως με εκπλήσσεις ευχάριστα.
Άνθρωποι που δεν τιμούν το λειτούργημά τους και εκμεταλλεύονται την κοινή περιουσία προς δικό τους όφελος, δυστυχώς, υπάρχουν τόσο στους χώρους τις Εκκλησίας, αλλά και παντού.
Χαίρομαι που αναγνωρίζεις, τουλάχιστον, αυτή τη, μικρή για κοντόφθαλμους, τεράστια όμως για όποιν έχει ανάγκη, συμβολή της Εκκλησίας στις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας.![]()

Γιατί κι αυτός τέτοια έλεγε και δες πού βρέθηκε...
Η εκκλησία δεν αφήνει κανένα παιδί της να πάει χαμένο, ειδικά στις σημερινές καταστάσεις. Από τη μεριά μου, σου βγάζω το καπέλο ![]()

macedon
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

...........
Μωρε την αγαπώ, την τιμώ κάθε μέρα εμβαθυνοντας το πνεύμα της, μα εξακολουθώ να ζω στο εξωτερικό, εξακολουθω να εμπιστεύομαι εκείνο τον ξυπολητο και άσχημο,μα τοσο ομορφο μεσα του, που περνάγε ώρες στην αγορα, και καλλιεργούσε το νου των ανθρώπων,
λέγοντας,
....... όπου γη Και πατρίς......
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 05/07/2011 15:34:21
quote:
Αγαπητέ skatrados, παρόλες τις διαφορές που έχουμε σε επίπεδο θρησκευτικών αντιλήψεων
Ψηλε,οι μονες διαφορες που εχω με καποιους,ειναι με κατι τουρκαλβανικα τρολ σαν τους οοδε,που δηθεν αγαπαν την ελλαδα και μολις παει η συζητηση σε θρησκευτικα θεματα,αρχιζει το τρυπημα της και το πουστρηλικι....Δυστυχως καποιοι,εθελοτυφλουν μπροστα σε αυτα τα προσκυνημενα στο τουρκαλβανισμο γιουσουφακια.....
Εγω προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω,ερευνωντας μεν αλλα μην αντιγραφωντας δε.Ειμαι ισως και ο μοναδικος,που με στοιχεια αλλα κυριως με κοινη ΕΛΛΗΝΙΚΗ λογικη εδειξα,οτι ειναι το ιδιο χαζο,να πεις τον γρηγοριο ε ηρωα η προδοτη του ελληνισμου....
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
ΑΠΟ ΜΕΣΑ?
quote:
βρε ψηλέ μια και σε πέτυχα, δεν μας λες τελικά τη στην ευχή κάνεις εκεί στας βρυξέλας, γιατί με έχει φάει η περιέργεια
αθεος Καλησπέρα
μια,απλά γνωστή μου,είναι επίσης στις
Βρυξέλλες,από το 2006.
Φέτος,όλως τυχαίως έμαθα από την μητέρα της ότι
αγόρασε και σπίτι εκεί!!!
Μέσα σε 5 χρόνια δηλαδή κατάφερε κάτι που εδώ στην
Ελλάδα χρειάζεσαι καμμιά 20ετία,σίγουρα!!!(και όχι με
τιμές Βρυξελλών...)
Τώρα από ότι έχει αφήσει να καταλάβω,στο διπλωματικό σώμα
είναι,λέει.
Πληρώνουμε καλά,οι έλληνες φορολογούμενοι
για να καλοπερνούν ελάχιστοι "καταφερτζήδες"...
quote:
skartados:
...
ειναι το ιδιο χαζο,να πεις τον γρηγοριο ε ηρωα η προδοτη του ελληνισμου....
Συγγνώμη skartados,αλλά δεν είναι
ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!