- Κλωνοποίηση ΤΩΡΑ! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Σταματώ την αντιπαράθεση γιατί πιστεύω ότι δεν οδηγεί πουθενά. Με συγχωρείς αν με κάποιο τρόπο σε έθιξα, και από την καρδιά μου εύχομαι να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις.
Με εκτίμηση
--Je^3--
"follow me" the wise man said... but he walked behind

bugs και ιούς μέσω email είναι άδικο.
Μακάρι να ξυπνήσω μια μερα και να μην υπάρχει αυτό το μίσος η κακία
απο ανθρώπους που το μόνο που σκέπτονται είναι να ευχαριστιούνται
κάνοντας κακό στούς άλλους.![]()
![]()
![]()
![]()
gh
ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΥΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΕΛΑΜΨΕ ΜΑΝΤΙΣΟΓΚΑΛΑΝΤΡΙΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΜΨΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΛΕΝΕ........
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΤΜΙΝ/ΑΜΑΛΙΑ/ΑΒΑΤΑΡ/ΑΤΜΑ/ΖΑΝΤΟΚ/ΘΟΘ/ΜΑΝΟΣ/ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ-ΠΑΝΟΣ/ΑΝΑΝΑΣ/ΠΛΩΤΙΝΟΣ/ΒΡΙΛ/ΛΟΚΟ/................. ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ............
ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΝΤΙΣΣΑ ΜΟΥ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙ ΚΟΛΛΑΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ..........
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΤΜΙΝ/ΑΜΑΛΙΑ/ΑΒΑΤΑΡ/ΑΤΜΑ/ΖΑΝΤΟΚ/ΘΟΘ/ΜΑΝΟΣ/ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ-ΠΑΝΟΣ/ΑΝΑΝΑΣ/ΠΛΩΤΙΝΟΣ/ΒΡΙΛ/ΛΟΚΟ/................. ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ............
Να ζητήσεις τώρα αμέσως συγνώμη, μη σκάσω μύτη κάτω από καμια στοά και σου τραβήξω κανά αυτί !!!
Πρώτα θα δείς το καπάκι με τη μαγική σφραγίδα να κουνιέται,
μετά θα ακούσεις κανά *ββζζζζζζννννν*
και μετά ποιός θα σε κλαίει Cybermasterάκο... !
Edited by - Vril on 18/03/2005 10:14:27
quote:
ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΝΤΙΣ/ΓΚΑΛΑΝΤΡΙΕΛ.......
ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΥΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΕΛΑΜΨΕ ΜΑΝΤΙΣΟΓΚΑΛΑΝΤΡΙΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΜΨΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΛΕΝΕ........
Πλαστοπροσωπεία το λένε καλέ μου Cyber... αχ!... με κάτι τέτοια θα γίνω και εγώ πολλαπλή...![]()
![]()
![]()
quote:
ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΝΤΙΣΣΑ ΜΟΥ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙ ΚΟΛΛΑΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ..........
H πλάκα έχει και τα όρια της... αλλά τη φορά θα πάρω τη συμβουλή σου...
...Πείτε ότι θέλετε... και εγώ σαν δεύτερη Dolly... θα βελάζω μακάρια... μασώντας χόρτο... μπεεεε... μπεεεε... μπεεε...![]()
![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... μην το πιείτε...λουστείτε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
250 λογαριασμούς καλά το κατάλαβα οτι είστε ύποπτη πλαστογράφησης
εξαπάτησης πολλών μελών με τρόπο σαδιστικό και μυρηκαστικό!!!![]()
![]()
Καλά τα λέει ο φίλτατος krisnna εδω κρύβεται οργανωμένο έγκλημα
κατι συμβαίνει αλλα θα το εξιχνιάσουμε που θα πάει?![]()
![]()
![]()
gh
αφήστε τον ήσυχο μην τον πειράζετε είναι ο μικρός μου αδερφός
αντε μην τα πάρω τώρα ουπς αποκαλύφθηκα!!![]()
![]()
![]()
gh
ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΒΡΙΛ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΟΜΜΕΝΑ....
ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΣ Ε ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΕΙ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΠΙ ΟΚ???
(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ......
ΑΧ ΕΙΔΕΣ ΜΑΝΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΣΦΚΛΞΦΚΛΔ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΛΕΤΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΜΑΝΤΙΣΣΑ....
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΗΣΥΧΗ ΑΝΤΕ....!!!!!!!
------------------------
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
καλά το κατάλαβα οτι είστε ύποπτη πλαστογράφησηςεξαπάτησης πολλών μελών με τρόπο σαδιστικό και μυρηκαστικό!!!
Ορίστε?
Μυρηκαστικό?

ειναι αλήθεια η όχι για να ξέρουμε τι τροφή τρώμε?![]()
![]()
gh
quote:
Admin
Forum AdminGreece
1411 Μηνύματα Απεστάλη: 06/04/2005, 14:08:54
--------------------------------------------------------------------------------
Εκτός από τον Λογαριασμό Labolas Glasya 1 έχει επίσης απενεργοποιηθεί και ο(ιδίας προελεύσεως) Peter Gore.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω... πως φίλτατε Admin καταλάβατε ότι το μέλος Peter Gore κο το μέλος Labolas Glasya 1 είναι το ίδιο και το αυτό?
Η επόμενη λογική απορία είναι... με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείτε να δείτε το ip του μέλους Galadriel και το δικό μου?
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας... είπαμε να το "παίξουμε" Dolly... αλλά δεν μασάμε κουτόχορτο.
.
.
.
The She Mantis... ready or not here I come!

quote:
Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω... πως φίλτατε Admin καταλάβατε ότι το μέλος Peter Gore κο το μέλος Labolas Glasya 1 είναι το ίδιο και το αυτό?
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δύο μέλη του forum με διαφορετικά usernames έχουν το ίδιο dynamic IP και βρίσκονται στο forum στο ίδιο χρονικό διάστημα σημαίνει ότι και τα δύο usernames ανήκουν στον ίδιο χρήστη. Να σημειώσω ότι η IP κάθε χρήστη παρακολουθείται από την ίδια την εφαρμογή διαχείρισης του forum.
quote:
Η επόμενη λογική απορία είναι... με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείτε να δείτε το ip του μέλους Galadriel και το δικό μου?
Ο διαχειριστής του forum μπορεί να δει και τα δύο ΙPs αλλά όπως περιέγραψα σε προηγούμενό μου μήνυμα, δύο διαφορετικά IPs δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και δύο διαφορετικοί χρήστες.
Αν παρ' όλα αυτά επιθυμείς περισσότερες διευκρινήσεις ευχαρίστως να σου τις δώσω.
Φιλικά
--Je^3--
Listening to ~Bloodhound Gang~
αλλά δεν τα προσέχεις φαίνεται αυτά που λες....
μπορεί να μην έχουμε τις τεχνικές γνώσεις τις δικές σου, αλλά δόξα τω θεώ κάτι σκαμπάζουμε κι εμείς από τις δυνατότητες διαχείρισης ενός φόρουμ....
λοιπόν έχουμε και λέμε...
ανοίγουμε αυτό το θέμα,
γράφουμε η μία μετά την άλλη με διαφορά ελάχιστων λεπτών...
το ΙΡ της μιας αρχίζει από 62 (συνήθως) και το δικό μου από 212 (πάντα), λες δηλαδή μέσα σ'αυτά τα λίγα λεπτά να καταφερε ένα και μόνο άτομο να τηλεμεταφερθεί από την αττική στην πάτρα??????
ξέρεις ότι όσο dynamic και να είναι η ΙΡ τα πρώτα νούμερα δεν αλλάζουν τα ρημάδια...!!!
τέσπα...
έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι χαμένος κόπος όλη αυτή η συζήτηση...
επίσης θέλω να ξέρεις πως ο τόνος της απάντησης μου δεν έχει να κάνει με σένα προσωπικά αγαπητέ φίλε, αλλά με την όλη κατάσταση ...
Galadriel

quote:
Να σημειώσω ότι η IP κάθε χρήστη παρακολουθείται από την ίδια την εφαρμογή διαχείρισης του forum.
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ε????
ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑ ΕΓΩ.....
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΒΙG BROTHER ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ε?????
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ PC's ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΣΤΕ ΑΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΟΧΙ......?????
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ????????????????????
------------------------
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
χμ... συγνώμη τώρα αγαπητέ jejeje...
αλλά δεν τα προσέχεις φαίνεται αυτά που λες....
μπορεί να μην έχουμε τις τεχνικές γνώσεις τις δικές σου, αλλά δόξα τω θεώ κάτι σκαμπάζουμε κι εμείς από τις δυνατότητες διαχείρισης ενός φόρουμ....
λοιπόν έχουμε και λέμε...
ανοίγουμε αυτό το θέμα,
γράφουμε η μία μετά την άλλη με διαφορά ελάχιστων λεπτών...
το ΙΡ της μιας αρχίζει από 62 (συνήθως) και το δικό μου από 212 (πάντα), λες δηλαδή μέσα σ'αυτά τα λίγα λεπτά να καταφερε ένα και μόνο άτομο να τηλεμεταφερθεί από την αττική στην πάτρα??????
ξέρεις ότι όσο dynamic και να είναι η ΙΡ τα πρώτα νούμερα δεν αλλάζουν τα ρημάδια.
Πίστεψέ με, πραγματικά προσέχω πάρα πολύ τι γράφω... ιδιαίτερα σε ότι αφορά στα τεχνικά θέματα.
Kαι όμως είναι δυνατό φίλη μου! Γιατί δεν θέλεις να το πιστέψεις!!! Όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμά μου, υπάρχει τρόπος με τον οποίο ένας χρήστης χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές IP να στείλει στο ίδιο χρονικό διάστημα μήνυμα στο forum είτε από τον ίδιο λογαριασμό, είτε από διαφορετικό. Με απλά λόγια μπορώ να χρησιμοποιήσω IP από άλλη χώρα και όχι απλά από άλλη πόλη.
Φυσικά είναι δικαίωμά σου να μη με πιστεύεις. Απλά σου περιγράφω τι γνωρίζω!
Φιλικά
--Je^3--
quote:
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ε????
ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑ ΕΓΩ.....
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΒΙG BROTHER ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ε?????
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ PC's ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΣΤΕ ΑΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΟΧΙ......?????
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ????????????????????
Και που να 'ξερες τι μπορεί να κάνει κάποιος στο Internet αν θέλει.
Σε χαιρετώ
--Je^3--
συγνώμη αλλά τώρα με προσβάλεις....
και θέλω μία ειλικρινή απάντηση σ'αυτό που θα σε ρωτήσω :
έχουμε δώσει εγώ και η Mantis ποτέ δείγματα ότι θα χρησιμοποιούσαμε
τέτοιες δυνατότητες?
τύπου ChostSurf(βλέπεις πως τα γνωρίζω κι αυτά...)
το αίτημα που είχαμε αφορούσε συγκεκριμένα εμάς τις δύο και όχι όλους τους πιθανούς χρήστες ανάλογων δυνατοτήτων....
που και πάλι πόσοι μπορεί να είναι αυτοί?
εδώ ο λαμπόγυαλος και δεν νομίζω πως το έκανε... ή κάνω λάθος?
και θα σου πω και κάτι ακόμα....
εγώ τουλάχιστον σε βάση phpbb όταν πατάω το κουμπάκι που λέει ΙΡ, πάνω από κάθε ποστ, μου δείχνει και ποιοι άλλοι χρήστες έχουν μπει από την συγκεκριμένη ΙΡ... ε, δεν πιστεύω πως το snitz δεν έχει ανάλογες δυνατότητες...
Φιλικά
Galadriel

Edited by - galadriel on 06/04/2005 19:57:46