ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

2230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
22Μέλος
22/10/2005, 00:24:26
Aδελφέ Στιτς,θα σου απαντήσω στην άποψη σου ότι ο Ιωάννης θα συνεχίσει τον τρίτο παγκόσμιο από εκεί που θα τον αφήσουν οι μεγάλες δυνάμεις (!) μετά την εμφάνιση του,που θα έρθει όπως ισχυρίζεσαι ύστερα από δυο χρόνια παγκοσμίου πολέμου,με την προφητεία του γέροντος επι Μανουήλ Παλαιολόγου.
<<επι επτά χρόνους (από την ανάσταση του Ιωάννη) οι άνθρωποι θα συγκεντρώνονται στην Πόλη,και όλα τα νησιά θα ερημωθούν,έτσι ώστε να μην υπάρχει άνθρωπος σε αυτά.Σε όλα αυτά τα επτά χρόνια,ολόκληρη η πόλη θα γεμίσει χριστιανούς,μαζί με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους.Τότε ο βασιλέας θα τους πει-Πατέρες και αδελφοί μου,καλόν είναι να επιτεθούμε εναντίον των εχθρών μας,για να υψώσουμε τον Σταυρό και να εκδικηθούμε για το αίμα των δικών μας.
Τότε όλοι μαζί με μια φωνή Θεού,θα του πουν-Ας γίνει Δεσποτα το θέλημα σου,διότι φωνή Θεού ελαλήθη από το στόμα σου.Για αυτό ας γίνει όπως πρόσταξες.
Τότε ο βασιλιάς μαζί με ολόκληρο το λαό του,θα ξεσηκωθούν και θα εκστρατεύσουν κατά των Ισμαηλιτών,και τότε είναι που θα εκπληρωθεί αυτό που λέει και η γραφή ότι ένας θα καταδιώξει χίλιους,και δύο θα μετακινούν μυριάδες.
Μέχρι τις Ωραίες Πύλες που έφτασε και ο Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδόνας θα τους καταδιώξει,και τότε θα πει-
ποτέ ξανά δεν θα σηκώσουν κεφάλι οι Ισμαηλίτες!
και όχι μόνο οι Τούρκοι ,αλλά και οι Σαρακηνοί και οι Σκύθες,και κάθε άλλο έθνος που δεν θα πιστέψει στο Χριστό.ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.>>

Και συνεχίζει η προφητεία με την επιστροφή του Ιωάννη από την τριετή (δυστυχία;) εκστρατεία.

<<τότε ο βασιλιάς θα επιστρέψει ,και θα εισέλθει στην Πόλη.Και καθώς θα εισέρχεται ,θα ανοιχθούν οι θησαυροί της γης,και όπου υπάρχει χρυσός ή άργυρος,εκεί η γη θα βγάζει καπνό,και ο δε αγαθός και ελεήμων βασιλιάς θα πει-
μπείτε και δεστε τι είναι αυτός ο καπνός.
Και κατα το πρόσταγμα του αγαθού βασιλέα,θα πάνε και θα βρουν θησαυρούς από χρυσό και άργυρο,και θα χαρίσει όλο το χρυσό σε όλους τους ευσεβείς......και τότε θα υπάρχει σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ χαρά και αγαλλίαση,και κανείς δεν θα υπάρχει που να αδικεί ή να αδικείται,διότι οι αμαρτωλοί θα έχουν εξολοθρευτεί προηγουμένως από τη γη........>>

Ελπίζω τώρα να κατάλαβες αδελφέ ΣΤΙΤΣ ότι μόλις έρθει ο Ιωάννης στη ζωή θα υπάρξουν επτά χρόνια ανοικοδόμησης του κράτους του και παγκόσμια ειρήνη, και μετά την επταετία θα υπάρξει μια τριετής εκστρατεία για την κύρηξη του εαυγγελίου,και όχι όπως ισχυρίζεσαι δεκαεπτά χρόνια συνεχούς πολέμου!!!
22/10/2005, 00:39:48
Αετός πες μου αν τις έλαβες τις εικόνες, όταν το δεις.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

22Μέλος
22/10/2005, 00:39:48
και για να εξηγούμαστε,όλα αυτά που σου λέω δεν είναι απλώς δικές μου απόψεις,αλλά ερμηνείες που περιέχει το βιβλίο που έχω στα χέρια και που όσο και αν ψάξετε δεν θα βρείτε σε κανένα βιβλιοπωλείο διότι δεν εκδόθηκε ποτέ.Από ότι ξέρω επιχείρησαν κάποτε να το εκδόσουν,αλλά περιέργως τότε βρήκαν πολλά εμπόδια σε αυτό τους το εγχείρημα.Αν κάποιος το έχει,μπορεί να καταλάβει για πιο λέω,έχει κυκλοφορήσει σε φωτοτυπίες από χέρι σε χέρι αλλά υπάρχουν λίγα αντίτυπα.
22/10/2005, 00:46:53
Εγώ επιβεβαίωσα αυτό το οποίο μας είπε ο ΣΤΙΤΣ, ότι ο πόλεμος θα γίνεται και μετά, και μάλιστα εναντίον των ανατολικών λαών.
Τώρα για τα 17 χρόνια, αυτό που το άκουσες ΣΤΙΤΣ;

Απ'ότι διάβασα, 32 χρόνια θα κρατήσει η βασιλεία του Ιωάννη, οπότε λογικά θα ζήσω μέχρι και μετά τον Αντίχριστο Αράν, αν τα όρια ηλικίας κρατηθούν ίδια.

Απ'ότι παρατήρησα από τις Γραφές, αρχικά θα μας παραδωθούν τα εδάφη που είχαμε τόσο επί Βυζαντίου, όσο και επί Αλεξάνδρου.

----------------------

grypasΝέο Μέλος
22/10/2005, 01:06:08
Εχω την εντυπωση πως κατι παιζει με τη Συρια τις τελευταιες μερες με την υποθεση Χαριρι κλπ...Ισως αντι για το Ιραν ειναι η Συρια επομενη! Εχουμε κατι σχετικο που να συνδυαζει καποια προφητεια περα του "κοψιματος" των νερων απο την Τουρκια;
22/10/2005, 01:14:33
Πάτερ Παίσιος "...όταν δείτε τα νερά να τα κόβει από ψηλά η Τουρκία με φράγματα, να ξέρετε ότι μπήκαμε στην προετοιμασία του πολέμου..."

Τι ακριβώς έγινε με την Συρία;

Νομίζω οι Εβραίοι την θέλουνε ψόφια σαν χώρα, γιατί είναι πολύ κοντά και είναι πόλος έλξης αράβων.

----------------------

22/10/2005, 01:37:45
22, τι είναι αυτό;
Γιατί είναι σβησμένος ο χρόνος;

Προφητεία είναι ή πρόβλεψη;

Μίλα!

----------------------

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
22/10/2005, 01:41:46
Ξερασε τα ολα 22
ΑΑΑΑ τωρα καταλαβα....
22/10/2005, 01:44:10
Τι κατάλαβες;
Βρε μιλήστε και αγχώθηκα τώρα!

----------------------

AetosΜέλος
22/10/2005, 01:45:10
quote:

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/alexanter_the_great/37730/485765

Ποιος το έγραψε εκεί φίλε 22?

Wwalker...σε ευχαριστώ και δημοσίως.

22Μέλος
22/10/2005, 01:48:53
Έχω μια πρόταση να κάνω,αν κανείς μένει Θεσαλλονίκη,ας πάει να συναντήσει τον Βατοπαιδινό και ας τον ρωτήσει πότε......
22/10/2005, 01:49:48
Τίποτα φίλε μου να'σαι καλά.

Ρε 22, ανάβεις φωτιές και μετά...
Τέλος πάντων, ξέρει κανείς τι ημερομηνία έχει το σβησμένο, τι έτος;

Νίκο μίλα, εσύ μας ξέμεινες! Ξέρασέ τα όλα!

----------------------

AetosΜέλος
22/10/2005, 01:51:02
Να βάλουμε ένα στοιχηματάκι ότι κάποιος από εδώ μέσα το έγραψε??

Παιδιά, όποιος το έκανε να το βγάλει αμέσως! Κάποιος που διαβάζει αυτό το φορουμ θα καταλάβει και 10 πράγματα...αλλά κάποιος που βρίσκει 10 αράδες πεταμένα χύμα στο ιντερνετ, δεν ξέρεις πόσο ενημερωμένος και ώριμος είναι...μπορεί να κάνει κακό κι όχι καλό να υπάρχει κάτι τέτοιο τόσο χύμα.

22Μέλος
22/10/2005, 01:52:27
quote:

Ξερασε τα ολα 22
ΑΑΑΑ τωρα καταλαβα....

ΝikoGR,δεν είναι ακριβώς αυτό που σου έλεγα,αλλά κάτι άλλο.
AetosΜέλος
22/10/2005, 01:53:04
quote:

Τίποτα φίλε μου να'σαι καλά.

Ρε 22, ανάβεις φωτιές και μετά...
Τέλος πάντων, ξέρει κανείς τι ημερομηνία έχει το σβησμένο, τι έτος;

Νίκο μίλα, εσύ μας ξέμεινες! Ξέρασέ τα όλα!

----------------------

2005 γράφει...θέλει και ρώτημα? Σχεδόν σου φωτογράφισα ποιος το έβαλε!

22Μέλος
22/10/2005, 01:58:13
quote:

Να βάλουμε ένα στοιχηματάκι ότι κάποιος από εδώ μέσα το έγραψε??

Παιδιά, όποιος το έκανε να το βγάλει αμέσως! Κάποιος που διαβάζει αυτό το φορουμ θα καταλάβει και 10 πράγματα...αλλά κάποιος που βρίσκει 10 αράδες πεταμένα χύμα στο ιντερνετ, δεν ξέρεις πόσο ενημερωμένος και ώριμος είναι...μπορεί να κάνει κακό κι όχι καλό να υπάρχει κάτι τέτοιο τόσο χύμα.

Αδελφέ Αετέ,εγώ το έβαλα διότι κάποιοι νομίζουν ότι τα βγάζω από το μυαλό μου.Αυτό το βιβλίο το έχω περίπου δέκα χρόνια στα χέρια μου,και απλά έβαλα ένα μικρό απόσπασμα.
22/10/2005, 02:01:39
22, εξήγησές μας ακριβώς τι εννοείς με αυτό το scanαρισμένο χαρτί, να ξέρουμε και μεις τι γίνεται;

----------------------

AetosΜέλος
22/10/2005, 02:01:52
Οκ...το καταλάβα φίλε μου,

απλά συνειδητοποιείς τον κίνδυνο στον οποίο εισάγεις κάποιο κόσμο εκτός του φορουμ αυτού που είναι πολύ πιθανόν απροετοίμαστος?

Πιο καλά δεν θα ήταν να έλεγες εδώ μέσα την πληροφορία και την πηγή της ώστε να υπήρχε αξιολόγηση, κι όχι χύμα στο νετ?

AetosΜέλος
22/10/2005, 02:08:33
Να βάλω κι ένα ακόμα προβληματισμό?

Γράφουμε όλοι μας με το φτωχό μας το μυαλό 2-3 πράγματα όπως τα ερμηνεύουμε! Είμαστε όλοι μας έτοιμοι να αντέξουμε και να αντιμετωπίσουμε την υπερηφάνεια?

Εγώ πάντως σας λέω πως θέλει πολύ προσοχή και με απασχολεί πολύ το όλο θέμα.

Κι ο νοών νοείτο...αδελφέ 22, προς Δόξα Θεού να λέμε πάντα για ό,τι προσπαθούμε και να προσπαθούμε να μην το κάνουμε να φανεί - έστω και κατά λάθος - δόξα δική μας.

Τέλος πάντων...θέμα λήξαν!