- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Α! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ...
ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
Χαιρετε! Δεν εχω διαβασει ολο το θεμα αλλα αρκετα να παρω την γενικη εικονα και δεν ξερω αν εχεις μιλησει για αυτο που θελω να σε ρωτησω.
Ειμαι σε παρομοια κατασταση με σενα και το εχω ψαξει αρκετα . Αναρωτιεμαι αν εχεις παρατηρησει να σε πλησιαζουν ανθρωποι πολλες φορες τυποι που τους ξερεις ελαχιστα και να ζητανε την βοηθεια σου. Επειδη εμενα μου τυχαινει και εχω διαβασει οτι οι empaths ειναι σαν μαγνητες που ελκουν ανθρωπους με προβληματα στη ζωη τους.
Ηθελα απλα να διαβασω την αποψη σου στο θεμα.
"Quod Me Nutrit Me Destruit "
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ?ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ Η' ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ?
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
Αυτό με τους ζητιάνους στο δρόμο πάλι δεν έχει σχέση με ψυχικές δυνάμεις, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι καλύτεροι πωλητές και βέβαια σαν καλοί πωλητές μπορούν και αναγνωρίζουν αμέσως που είναι πιό εύκολο να απευθυνθούν.
quote:
Στο μουντιάλ του 1994 νομίζω ένας παίχτης δολοφονήθηκε.Έβλεπα το ματς,ήτανε περίοδος διακοπών.Ενώ λοιπόν κάνει το τάκλιν ο Εσκομπάρ(ετσι τον λέγανε) και βάζει το αυτογκόλ,γυρνάω και λέω σε έναν θείο μου "θα τον σκοτώσουν αυτόν","πάει αυτός θα τον φάνε" χωρίς κανένα προφανή λόγο.Η πλάκα είναι ότι το είπα στο χαβαλέ,μαμε σοβαρό ύφος, και αμέσως μετά που σκέφτηκα τι είπα σκέφτηκα ότι είπα βλακεία και ένιωσα χάλια.Οταν έμαθα ότι δολοφονήθηκε φοβήθηκα.Βέβαια έπεισα τον εαυτό μου ότι ήταν τυχαίο,ήμουν και πιτσιρίκι τότε...Πριν μερικά χρόνια όμως το ξαναθυμήθηκα...Περνούσα από μια πλατεία κάτω από το σπίτι μου και είδα ένα γνωστό παιδί (πηγαίναμε μαζί παιδικό σταθμό,είχαμε και μια φωτογραφία μαζί στον παιδικό που ούτε που θυμόμουν, αλλά κατά τα άλλα ούτε γεια δεν λέγαμε. Ενώ λοιπόν περνούσα δίπλα του (σας το λέω και ανατριχιάζω), ένιωσα ότι θα πάθει κάτι κακό, και μια επιθυμία να γυρίσω να του πω κάτι, να κάτσει σπίτι του εκείνο το βράδυ η έστω να προσέχει.Αυτά πάλι τα σκέφτηκα χωρίς προφανή λόγο.Εκείνο το βράδυ το παιδί πέθανε με μια μηχανή.Ακόμα και τώρα θέλω να θεωρώ ότι τα συμβάντα είναι τυχαία.Δεν ξέρω ούτε από που βρήκα το θάρρος και τα είπα.Πάντως δεν θέλω ποτέ να μου ξανασυμβεί,τυχαία ή μη.
Αυτά τα είχα γράψει σε ένα άλλο θέμα.Ηταν και είανι περίεργο το συναίθημα όταν τα σκέφτομαι. Επισης,πριν χάσω κάτι νιώθω ότι θα το χάσω συνήθως.Αφού το χάσω,θυμάμαι ότι το νιωθα...Πάντα όμως το χάνω. Είμαι και αφηρημένος βλέπετε...
Υ.Γ.Αν κοιτούσαμε γύρω μας ο κόσμος θα ταν καλύτερος... Η αγάπη είναι το παν...
Ιταλος
ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΚΟΙΤΑΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΙΣΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
mike
k.
Νομιζω οτι η κάθε καλή ή κακή πράξη ενος ανθρώπου, με κάποιο τρόπο αποτυπώνεται στο προσωπό του. Ετσι συνήθως οταν βλέπεις ένα ηληκιωμένο ατομο, ξερεις τι χαρακτήρα θα έχει. Δε σας εχει τυχει?
mike
k.
Είχα και εγώ τέτοια κρούσματα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα θέλω.. Νομίζω ότι κάπου υπάρχει ένας διακόπτης και μπορείς να τον κλέισεις..
Προσωπικά με κούραζε και με τρόμαζε πολύ αυτό το πράγμα..
.
ΕΧΩ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!
.
info@johnniebegood.gr - ζητηστε τον κ. Γιαννη ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
mike
k.
Ειναι βεβαια και χαρισμα γιατι μπορεις να προφυλασεσαι απο κινδυνους και απο προδοσιες αλλα ειναι , οπως ολα στη ζωη, νομισμα με δυο οψεις
Πιστεύω πως θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη, μεγάλα αποθέματα ενέργεριας και πολλή εξάσκηση για να βγαίνεις αλώβητος μέσα από αυτή την κατάσταση.
Δε νομίζω οτι θα μπορούσε ο καθένας μας να είναι εμβιωτικός...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Aphrodity ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ empaths.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ, ΕΠΑΘΕ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ,ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ.ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΟΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙ.ΦΡΕΝΑΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ,ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ.ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΜΕΤΡΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ.ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Η' ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ,ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΚΟ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΑΝΕ Η' ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΕ.
The world was on fire and no one could save me but you.
Its strange what desire will make foolish People do I never dreamed that Id meet somebody like you
ΤΟ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΥΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ <<ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ>>. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕ Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ : ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ <<ΧΑΟΤΙΚΟ>>. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ. ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ. 1.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ. 2. ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ Η’ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Η’ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ. 3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ Η’ ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ, Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
quote:xtremefast
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ – Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
για την συγχρονικοτητα εχεις ακουστα?
ψαξτο, αξιζει!