- γιατι να καπνιζει καποιος? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Το μετρο παντως στην υπολοιπη Ε.Ε. εχει επιτυχια

quote:Αυτό κι αν είναι μπούρδα αγαπητέ!
σου είπε να σέβεσαι τον άλλον διπλά σου που δεν γουστάρει να πεθαίνει μαζί σου από τον καρκίνο που εσύ γουστάρεις να φυσάς στα μούτρα του
Καπνίζω 38 χρόνια και δεν έχω πάθει τίποτα.
Τι σε κάνει να πιστεύεις (διότι δεν γνωρίζεις) ότι κάποιος που αναπνέει ένα πολύ μικρό ποσοστό από τον δικό μου φιλτραρισμένο στον πνευμονά μου καπνό παθαίνει κάτι;
Ουδείς απεβίωσε από παθητικό κάπνισμα!
Μην σας δουλεύουν οι κακομαθημένοι!
quote:
Ναι, το τσιγάρο καθορίζει την τύχη του πλανήτη...
Πας καλά;;;
Αυτο νομιζεις? μαλλον αυτο ''βολευει''... αλλα μιλαμε για ''συμπεριφορα'' που κοντευει να γινει καταστρεπτικη για ολους, αφου οι περισσοτεροι καπνιστες ειναι παιδια, που εχουν προτυπο τους καπνιστες γονεις ή φιλους και καπνιζουν για να μην ειναι ντεμοντε. Δεν εχει τιποτα να προσφερει παρα εναν μεσοπροθεσμο θανατο

quote:Ισως να είναι έτσι.
Το μετρο παντως στην υπολοιπη Ε.Ε. εχει επιτυχια
Αλλά μιλάμε για χώρες όπου οι καπνιστές είναι μειοψηφία.
Εδώ είμαστε ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!
Δεν πρόκειται να περάσει...
quote:Μπούρδες χωρίς αντίκρυσμα.
Αυτο νομιζεις? μαλλον αυτο ''βολευει''... αλλα μιλαμε για ''συμπεριφορα'' που κοντευει να γινει καταστρεπτικη για ολους, αφου οι περισσοτεροι καπνιστες ειναι παιδια, που εχουν προτυπο τους καπνιστες γονεις ή φιλους και καπνιζουν για να μην ειναι ντεμοντε. Δεν εχει τιποτα να προσφερει παρα εναν μεσοπροθεσμο θανατο
Εάν σου ευχηθώ, το μοναδικό πρόβλημα στην ζωή σου να είναι τα τσιγάρα των άλλων, θα την θεωρήσεις καλή ευχή ή όχι;
Προσωπικά θα ήμουν ευτυχισμένος!

quote:
Ουδείς απεβίωσε από παθητικό κάπνισμα!
Μην σας δουλεύουν οι κακομαθημένοι!
http://www.sansimera.gr/articles/380
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=7065&la=1
http://www.maxhnews.com/content/1083
ναι τους αλήτες μας δουλεύουν
γιατί λοιπόν εσύ δεν καπνίζεις κρατώντας αγκαλιά το παιδί σου ή το εγγόνι σου;
ακόμη καλύτερα αν είναι βρέφος
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

quote:Σε λίγο καιρό θα επανέλθουμε στην προτέρα κατάσταση...
Αυτο θα το δειξει ο καιρος... ποιος θα ''βαρεθει'' πρωτος... ο καπνιστης να 'πληρωνει' προστιμα, ή ο ελεγκτικος φορεας?
Κάποιος από τους κακομαθημένους θα τις φάει και θα ησυχάσει...
Για να δούμε αν τελικά, Έλληνας σήμαινε οτιδήποτε άλλο εκτός των Ελλήνων, όπως λένε οι φίλοι μας οι χριστιανοί, απο το στόμα του Ιωάννη του χρυσόστομου!!!
«Και ο μεν πολλά ληρήσας Πλάτων σεσίγηκεν· ούτος δε φθέγγεται... πανταχού γης και εις τα πέρατα της οικουμένης. Πού νυν της Ελλάδος ο τύφος; Πού τών Αθηνών το όνομα; Πού τών φιλοσόφων ο λήρος;... Τι ουν ουκ εις Πλάτωνα ενήργησεν ο Χριστός, ουδέ εις Πυθαγόραν, φησίν; Ότι πολλώ φιλοσοφωτέρα ην η Πέτρου ψυχή τών ψυχών εκείνων."
«Ουτε γαρ περί Θεού ουτε περί κτίσεως υγιές τι ευρείν ηδυνήθησαν εκείνοι ἀλλ’ άπερ η παρ’ ημίν χήρα επίσταται, ταύτα Πυθαγόρας ουδέποτε είδει.»
«...τους βαρβάρους και Έλληνας και κάθε άλλο έθνος κατετρόπωσαν.
Οι Έλληνες είναι βρωμεροί και πανάθλιοι, μιαροί και παμμίαροι...»
Ο (τέλος πάντων) χρυσόστομος εννοεί τους ειδωλολάτρες, όταν εδώ αναφέρεται σε Έλληνες;;;
Αφήστε τα πεισματάκια και εκφράστε την κρίση σας...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
γιαπετ: Αλλά...Μπορεί να έχεις μνήμη χρυσόψαρου και γι' αυτό θα σου θυμίσω (αν αυτό είναι δυνατόν), ότι όχι μόνο απαντήθηκε αλλά, όπως συνηθίζεις, άρχισες τις ανούσιες ερωτήσεις και γι' αυτό ο Μακεδών αναγκάστηκε να σου απαντήσει:
quote:
Πάμε στην προηγουμένη σελίδα και να δούμε την απάντηση του φίλου σου macedon:
"quote:
Macedon: Ανοιξε το βιβλίο της ΣΤ΄ τάξης "Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή" και δες το μόνος σου. Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα.
Το ελληνικό έθνος είναι απλή έννοια και σαφώς ορισμένη.
quote:
Macedon: To τι ορίζει ένα έθνος το ανάφερα σε προηγούμενο μήνυμά μου και επίσης το αναφέρει και ο γιάπετ."
Να ανοίξω το βιβλίο, αυτή είναι η απάντηση του φίλου σου!
Θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, αν δεν θέλεις να απαντήσεις είναι δικαίωμα σου αλλά σε παρακαλώ πάψε να με προσβάλεις και τις συμβουλές σου αλλού, όχι σε μένα!
Είναι λογικό να μην θέλετε να απαντήσετε και να θεωρείτε τις ερωτήσεις ανούσιες γιατί εκεί είναι η ουσία για το θέμα!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Trainman: Για το ζήτημα αυτό, ο El.elyon δεν απάντησε τίποτα.Γιατί ο El.elyon επαινεί τον Trainman αλλά δεν απαντά στον Trainman.
Γιατί ο el.elyon δεν είναι εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας! Ο el.elyon ρώτησε: τι λέει η Βουλή των Ελλήνων για το θέμα? Η ελληνική κυβέρνηση?
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΑΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
γιαπετ: Στα εκκλησιαστικά βιβλία, υπάρχουν πολλές υβριστικές, προσβλητικές φράσεις, καθώς και αναθεματισμοί, κατά των Ελλήνων και κυρίως κατά του πνεύματος και του ιδεώδους του έθνους μας.
Άρα τα Εκκλησιαστικά βιβλία για τον γιαπετ δεν είναι στο πνεύμα και του ιδεώδους του έθνους μας!
quote:
________________________________________γιαπετ: Τι είναι εκείνο που κάνει τους ορθόδοξους Έλληνες ( ιερείς και πιστούς ) να μην αντιδρούν;
quote:
γιαπετ: γιαπετ: Ο πάπας, ( για μένα είναι κι αυτός χριστιανός) και η εκκλησία του, μόλις τον 16ο αιώνα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΌΤΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΈΧΕΙ... ΨΥΧΗ.
Αλήθεια, οι ορθόδοξοι τι λένε; Εχω κενό σ' αυτό.
Με την ευκαιρία να πώ ότι οι Έλληνες ακόμη και σαν κατακτητές, σεβάστηκαν τα ήθη και τις θρησκείες των λαών (αυτό είναι ιδεώδες)
και δεν έφτιαξαν ούτε άγιες γραφές, ούτε παλαιές διαθήκες για να έχουν δικαιολογία να σφάζουν και να βασανίζουν
ούτε για να αυτοδηλωθούν περιούσιος λαός του θεού.
Ξέρεις γιατι αγαπητέ μου;
Διότι δεν τα είχαν ανάγκη.
Διότι είχαν παρελθόν, παρόν και κυρίως μέλλον.
Διότι υπήρχαν...
Άλλο οι Έλληνες για τον γιαπετ και άλλο οι χριστιανοί ορθόδοξοι!
Για αυτό και αποφεύγει να ορίσει ποιος είναι ο Έλληνας και ποιο είναι το Ελληνικό Έθνος……
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
Αγαπητέ μου ελ.ελυον,βλέπεις πως χάνεται η ψυχραιμία;δεν νομίζω ότι σε προσέβαλλε ο Μακεδών λέγοντας σου να κοιτάξεις το συγκεκριμένο βιβλίο.Ούτε είδα να σε χαρακτηρίζει κάποιος από εδώ,ούτε να σε υποτιμάει,ούτε να σε προσβάλλει.Αντίθετα,βλέπω ότι καταιγίζεις όλους με ερωτήσεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Μιλάς με ερωτήσεις,απαντάς με ερωτήσεις...
Μαράκι μου καλημέρα.
Η γιαγιά μου έλεγε καλυτερα να σου βγει το μάτι παρα το όνομα….
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
maraki8
Αντίθετα,βλέπω ότι καταιγίζεις όλους με ερωτήσεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Μιλάς με ερωτήσεις,απαντάς με ερωτήσεις...
Είναι ερωτιάρης σκακιστής.![]()
Στράτος

quote:
γιαπετ: Εγώ, φίλοι μου, εβραιολάγνοι, ξέρω γιατί δεν είμαι χριστιανός, εσείς ξέρετε γιατί είστε;;;
quote:
γιαπετ: Αγαπητέ ψηλέ
Δεν νομίζω να έκρυψα την θρησκευτική μου ταυτότητα...Άρα δεν διάβασες βουλωμένο γράμμα!!
Το θέμα που άνοιξα, εξ' άλλου το δήλωνε ευθαρσώς...
Ο Αδαμάντιος Κοραής το ήξερε γιατί ήταν Χριστιανός και γιατί είπε ότι μόνο το Ευαγγέλιο έχει την δύναμη να σώζει την Ελλάδα?
Γιατί αν ήταν να περιμένει από τη Θρησκεία σου και τους Ανυπάρκτους Θεούς σου, σήμερα δεν θα υπήρχε Ελλάδα!
Στο θέμα που άνοιξες σαφώς και δηλώνεις αντί – χριστιανός!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
Η γιαγιά μου έλεγε καλυτερα να σου βγει το μάτι παρα το όνομα….
Δεν κατανοώ τον λόγο που το αναφέρεις.Σε ποιόν έχει βγεί το όνομα;
quote:
Γιατί αν ήταν να περιμένει από τη Θρησκεία σου και τους Ανυπάρκτους Θεούς σου, σήμερα δεν θα υπήρχε Ελλάδα!
Εδώ νομίζω ότι κάνεις λάθος.
quote:
Ο Αδαμάντιος Κοραής το ήξερε γιατί ήταν Χριστιανός και γιατί είπε ότι μόνο το Ευαγγέλιο έχει την δύναμη να σώζει την Ελλάδα?
Καλέ μου ελ.ελυον,έχεις πάρει μια φράση του Κοραή και την έχεις επαναλάβει τόσες φορές.Έχεις κατανοήσει άραγε τι εννοεί ο Κοραής;πως με την ορθοδοξία θα έσωζε την Ελλάδα;εγώ πάλι νομίζω ότι εννοεί την θρησκευτική σύμπνοια και ομόνοια.Μίλησε για Ευαγγέλιο απλά επειδή οι Έλληνες ήταν χριστιανοί.Ανάλογα την περίπτωση,θα μιλούσε και για μουσουλμάνους,βουδιστές και γιατί όχι,δωδεκαθεϊστές.
Αυτό που θέλω να σου πω,είναι να μην βαζίζεσαι σε αυτή την φράση μόνο..Για την ίδια φράση μπορώ να σου δώσω και άλλες ερμηνείες...