ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΔΕΛΦΟ !!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΔΕΛΦΟ !!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

CyLight30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
RapsodosΝέο Μέλος
06/12/2006, 14:37:20
den einai misos pros enan lao file moy!theoro oti oi israilites kai genikotera oi evreoi einai poniri kai kinoun ta nimata se pagosio epipedo !autoi oi kirioi theloun pagosmiopioisi kai pos tha kanoun kati tetoio?apanto kai leo spazontas tin omoiogeneia ton laon kai dimiourgontas antilogus!kai ti pisteveis oti edosan auto to minima?giati theloun na plixoun tin thriskia pou tosa kala enoni ta plithi?
MarteΜέλος
06/12/2006, 15:44:18
quote:
den einai misos pros enan lao file moy!theoro oti oi israilites kai genikotera oi evreoi einai poniri kai kinoun ta nimata se pagosio epipedo !autoi oi kirioi theloun pagosmiopioisi kai pos tha kanoun kati tetoio?apanto kai leo spazontas tin omoiogeneia ton laon kai dimiourgontas antilogus!kai ti pisteveis oti edosan auto to minima?giati theloun na plixoun tin thriskia pou tosa kala enoni ta plithi?

Υποστηρίζεις λοιπόν ότι και οι ναζί προσαρμοσμένο λίγο στο σήμερα...

Δεν μπορώ να πω, είναι ένα φαινόμενο της εποχής ο νεοναζισμός.

Και θα σου πω και κάτι άλλο. Οι Εβραίοι δεν είναι μόνο πονηροί αλλά και χαζοί, έξυπνοι, εργατικοί, τεμπέληδες,όμορφοι,άσχημοι, μέτριοι, κοντοί, ψηλοί κακοί και καλοί. Οπως όλοι μας!!!!

Και επειδή μάλλον είσαι χριστιανόπουλο σε πληροφορώ επίσης ότι η θρησκεία σου πηγάζει από τον Ιουδαϊσμό και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτόν.

kitkatΝέο Μέλος
08/12/2006, 15:25:29
αλλο εαν θεμα , που απλα μαλωνει ο κοσμος , αλλα ο ενας αλλα ο αλλος!!! οσο αφορα την επαφη? καμια ο ενας πισω απο το ψηγειο και αλλος πισω απο το πλυντηριο!!!

τι θελω να πω, ειναι κανεις σας σιγουρος 100% οτι αυτα που λεει ειναι η ΜΟΝΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ? περιμενω ενα ναι , καθως ετσι θα λυσουμε ενα προβλημα που απασχολει αυτον το κοσμο απο την αρχη της υπαρξης του.

εγω θα προτειμουσα να ακουω ισως η αληθεια ειναι αυτο .... ή πιστευω οτι αυτο που λεω ειναι αλληθια , ισως ομως να κανω λαθος κτλπ

γιατι τα λεω αυτα ?

θα ηθελα να αναρωτηθουν οι πιστοι του χριστου - θεου , εαν ειχε πραγματι αδερφο , ισως εαν ηταν και παντρεμενος , ισως να ειχε και παδια , ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ? θα το θεωρουσαν λαθος ? θα αλλαζε κατι στα οσα ειπε και στα οσα αυτοι πιστευουν? θα ηθελα να ειχα μια απαντηση για αυτο το ερωτημα. (εαν ειναι ευκολο φυσικα, εκτος εαν εχεις απαντησει ποιο πανω ναι , οποτε ειμαι πληρες πλεον)

σιγουρα κανεις δεν ξερει με σιγουρια για το τι συμβαινει ή εχει ηδη συμβει , εγω προσωπικα , προτιμω να ακουμε αποδειξεις , παρα θεωριες , οταν δηλαδη μαθαινα οτι ειμαστε απο λασπη , το ερωτημα μου ηταν τι ειδους λασπη ηταν αυτη ? και πως γιναμε λευκοι και δεν μειναμε καφετι κτλπ(οκ ημουν μολις 7-8 χρονων) , οταν ομως το DNA μου διαφερει μονο κατα 5% (ισως συν πλην κατι) με τον γεωσκοληκα !!!! και εαν το θυμαμαι καλα οτι ειμαστε ποιο κοντα στο γεωσκοληκα παρα στους πιθηκους. Οταν μαθαινω οτι υπάρχει επιστημοκικη εξηγηση για την δημιουργια του ανθρώπου , των πλανητων τους συμπαντος. Οταν μαθαινω οτι η διαφορά που έχω εγω με ενα φυτό ή μια πετρα , ειναι ΜΗΔΕΝ , σε ατομικο επιπεδο (δηλαδη εαν μεγενθυνουμε ενα σημειο απο το δερμα , το φυλο και την πετρα 1.000.000 φορες), τοτε το αποδεχομαι.

ειπε σιγουρος (οι πιθανοτητες ειναι υπερ) οτι αλλα ειπε ο χριστος και αλλα μας μεταφερανε οι ταχυδρομοι , οπου ο καθε ενας αλλαζε και κατι καθε φορα. μια προταση , μια λεξη , ενα γραμμα , μια κόμμα. ετσι σιγουρα αυτα που μας "υποχρεόναν" να κανουμε και που συνεχιζουν να σας υποχρεώνουν να κανετε δεν εχουν καμια σχεση με τα οσα ειπε ο χριστος (οκ , εαν υπηρξε , αν και πιθανον να υπηρξε , αλλα πιθανοτατα ηταν αόρατος για τους ιστορικους προφανως γιατι δεν ξεχωριζε σε τιποτα απο το πληθος)

Τελος , ο αγαπητος κατα τα αλλα χριστος , ΔΕΝ νομιζω οτι ειπε και κατι διαφορετικο απο οσα ειπα ολοι οι αλλοι πριν απο αυτον αλλα και μετα απο αυτον. Ολοι μα ολοι εχουν ως κεντρο το αγαπατε αλληλους ή για να το θεσω καλυτερα το σκοτωστε τον εγωισμός σας. αλλήθεια , ποιος χριστιανος σημερα ειναι σε θεση να αγαπησει αλληλους ? αναμεσα σε αυτο και τους εχθρους του ? ποιος ? οταν υποστιριζεται τα οσα πιστευεται φροντιστε και να ακολουθητε τα οσα λεει η πιστη σας. δεν σας λεω οτι πιστευεται σε κατι λαθος , οχι ειναι δικαιωμα σας να πιστευεται σε οτι εσεις θελετε οπως και δικο μου , σας λεω μονο οτι μην δεχεστε οτι σας λενε , αλλα να τα επεξεργάζεσται ,να τα αμφισβητητε και εαν καταληξτε οτι ειναι σωστα να τα κρατατε , οπως εκανε αλλωστε και ο χριστος σας.

καλη τυχη σε ολους σε αυτη την αναζητηση προς οποια κατευθυνση και εαν ειστε.

19cp20ehΜέλος
15/12/2006, 01:35:44
γεια
ειλικρινα χωρις να θελω να προσβαλω καποιον δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν ανθρωποι με τετοιες αποριες

η πιστευεις η δεν πιστευεις τωρα εαν το ενα και εαν το αλλο σαν παιδιαστικο μου ακουγεται

ενα λεω μονο ο θεος μας επλασε και επλασε τα παντα αλλα μας εδωσε και το μυαλο να ειμαστε εδω στο site και να ομιλουμε για αυτον εαν ηθελε μας εκανε ολους χαζους και τελος παντων δημιουργος μας ειναι και οτι θελει αυτος κανει και καλα κανει
αφου ειναι ο ενας και μοναδικος και πανω απο ολους και ολα
μαλλον ορισμενοι εχουν μπερδεψει τον θεο με τον παπανδρεου και τον καραμανλη η με τον μπους και το πουτιν
ο θεος ειναι ενας παντοδυναμος και πλαστης των παντων μας εχει φτιαξει
και μας εβαλε στη γη και βλεπει μεχρι που θα φτασει η βλακεια μας για να μας καταστρεψει και καλα θα κανει εαν το παρακανουμε
μεχρι και οι χριστιανοι μαλωνουν και σκοτωνονται μεταξυ τους τι αλλο να πω

just meΝέο Μέλος
15/12/2006, 05:51:57
ΦΙΛΕ Schwabe
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ) ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
15/12/2006, 15:58:10
just me:
«ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ.»

Η λεγόμενη Αγία Γραφή, είναι στην ουσία δυο διαφορετικές απόψεις για τον Θεό.

Ο Χριστός που περιγράφεται απο τους συγγραφείς των τεσσάρων ευαγγελίων, αν και υπάρχουν πολλά περισσότερα, δεν ομιλεί πουθενά περί της θεότητας του. Ως θεό, τον έχουνε αναγάγει όσοι ακολούθησαν την οργανωμένη θρησκεία που ίδρυσε ο φαρισαίος Σαούλ, ένας άγνωστος του Ιησού.

Θεός επομένως δεν είναι εκ των κειμένων ο Χριστός, και φυσικά δεν μπορούμε με τίποτα να δεχθούμε μια στενά φυλετική ερμηνεία περί του μεταφυσικού των εβραίων ως «θεό».

just me:
«ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.»

Όταν διαπιστώσεις ότι ο χημός μήλου που σου είπαν ότι γιατρεύει τον καρκίνο, ή ότι γιατρεύει τους νεφροπαθείς, τελικά προκύπτει ως ψέμα, πάει να πει ότι διαπιστώνοντας το ψέμα έχεις ανακαλύψει και το αληθινό φάρμακο?

Άλλο το ένα φίλτατε, και άλλο το άλλο...

just me:
«ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;»

Υπάρχει η μνήμη μας, υπάρχει η φαντασία μας, υπάρχουν οι μεταφυσικές μας ανασφάλειες. Όλα αυτά, είναι ο «Θεός».

Πρέπει να υπάρχει κάτι? Η γη κάποτε δεν υπήρχε, και κάποτε και πάλι δεν θα υπάρχει. Σήμερα υπάρχει η Ευρώπη, κάποτε δεν υπήρχε καν σε αυτή τη μορφή, και το πλέον πιθανό είναι ξανά να συμβεί το ίδιο.

Ο άνθρωπος, ως προϊόν της εξελικτικής αλυσίδας, κάποτε προφανώς θα πάψει να υπάρχει. Τουλάχιστον στη γη.

Όσο υπάρχουνε οι ανασφάλειες του ανθρώπου, και η μη γνώση της φύσης, τόσο θα υπάρχουνε και οι θεοί-ως στηρίγματα στη μοναξιά μας.

Καλό ξεκίνημα πάντως!

MarteΜέλος
15/12/2006, 18:33:09
Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος...

Το κήρυγμα του ένθεου και το κήρυγμα του άθεου.

Χρυσή τομή: ο αναζητητής.

just meΝέο Μέλος
19/12/2006, 13:32:09
[ just me:
«ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;»

Υπάρχει η μνήμη μας, υπάρχει η φαντασία μας, υπάρχουν οι μεταφυσικές μας ανασφάλειες. Όλα αυτά, είναι ο «Θεός».

[/quote]
Ολα τα παραπανω ειναι ενα μερος απο την τελειοτητα του ανθρωπου,αυτα δεν ειναι ο ΘΕΟΣ(ο θεος εφτιαξε τον ανθρωπο ως τελειο ον,και ομοιομα του)
Υπαρχει τελειοτητα;
εκτος τα του ανθρωπου, ολα τελεια,αλλα πως γινετε να ειναι ολα τελεια αν αφαιρεσουμε τον Θεο;
Α ναι το 'big bang'.
Πρωτα υπηρχε η μαυρη τρυπα μετα η εκρηξις πλα,πλα, πλα,
πριν την μαυρη τρυπα τι υπηρχε λοιπον;
Για καποιον οπως εσενα που περνα την ωρα του και τον χρονο του διαβαζοντας μονο για να με κανει ναλλαξω θρησκεια η πυστευω,θα εισαι εις θεσιν να μου δωσεις μια απαντηση.
(δεν δεχομαι την λεξη 'τιποτα').

kitkat Απεστάλη: 08/12/2006, 15:25:29
θα ηθελα να αναρωτηθουν οι πιστοι του χριστου - θεου , εαν ειχε πραγματι αδερφο , ισως εαν ηταν και παντρεμενος , ισως να ειχε και παδια , ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ? θα το θεωρουσαν λαθος ? θα αλλαζε κατι στα οσα ειπε και στα οσα αυτοι πιστευουν? θα ηθελα να ειχα μια απαντηση για αυτο το ερωτημα. (εαν ειναι ευκολο φυσικα, εκτος εαν εχεις απαντησει ποιο πανω ναι , οποτε ειμαι πληρες πλεον)

ΦΙΛΕ μ'εκανες να γελασω πολυ.lol
οχι βεβαια δεν θα μας 'ΧΑΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟ'εαν ετσι ηθελε ο ΘΕΟΣ.
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙς Ο θΕΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ στην γη ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ,για να διδαξει σε μας τους θνητους την αγνοτητα,και πολλα αλλα,που εσυ και οι ομοιοι σου κλεινετε τα ματια σας.
(βλεπεις ο θεος δεν χρειαζετε SεΞ φιλε μου...lol )

20/12/2006, 01:00:28
just me:
«Για καποιον οπως εσενα που περνα την ωρα του και τον χρονο του διαβαζοντας μονο για να με κανει ναλλαξω θρησκεια η πυστευω,θα εισαι εις θεσιν να μου δωσεις μια απαντηση.»

Πρώτον, δεν «περνώ την ώρα μου» με το να γράφω στο esoterica, αλλά εκμεταλλεύομαι τον χρόνο όταν βρίσκομαι μπροστά στις οθόνες της ενασχόλησης μου (και είναι πολλές οι ρημάδες οι ώρες..) και γράφω και στο esoterica.

Δεύτερον, δεν ενδιαφέρομαι να αλλάξεις τίποτα απολύτως φίλτατε. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το νόημα του διαλόγου, οι απαντήσεις που θα προκύψουνε.

Με το να μου λες τι υπήρχε πριν την μαύρη τρύπα (!), δεν αποδεικνύεις τίποτα. Και γιατί να υπήρχε ο θεός σου και όχι κάτι που έως τώρα η επιστήμη απλά δεν έχει ανακαλύψει?

Και εφόσον υπήρχε ο θεός σου, τότε ΑΠΟ ΠΟΥ προέκυψε ο θεός σου? Απο το τίποτα? Απο το μηδέν? Με τι προέκυψε?

Μήπως είναι λίγο παράδοξο να προκύπτει απο το τίποτα το κάτι, και μάλιστα αυτό το κάτι που προήλθε απο το τίποτα (!) να είναι.....δημιουργός των πάντων??

Για σκέψου.

Τελικά, ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ στηρίζεται η ύπαρξη του θεού σου? Μήπως απλά στην πίστη?

Θυμήσου όμως, όπου πίστη ίσον υπόθεση, ειδάλλως θα είχαμε γνώση και όχι πίστη...

just meΝέο Μέλος
20/12/2006, 03:22:24
quote:

just me:

........
Με το να μου λες τι υπήρχε πριν την μαύρη τρύπα (!), δεν αποδεικνύεις τίποτα. Και γιατί να υπήρχε ο θεός σου και όχι κάτι που έως τώρα η επιστήμη απλά δεν έχει ανακαλύψει?
Και εφόσον υπήρχε ο θεός σου, τότε ΑΠΟ ΠΟΥ προέκυψε ο θεός σου? Απο το τίποτα? Απο το μηδέν? Με τι προέκυψε?
Μήπως είναι λίγο παράδοξο να προκύπτει απο το τίποτα το κάτι, και μάλιστα αυτό το κάτι που προήλθε απο το τίποτα (!) να είναι.....δημιουργός των πάντων??
Θυμήσου όμως, όπου πίστη ίσον υπόθεση, ειδάλλως θα είχαμε γνώση και όχι πίστη...

Το τιποτα δεν ειναι παρα ενα τιποτα,το λεει και μονο του.

Φιλε μου,εαν πιστη ισον υποθεση,
τοτε θα ελεγες στην γυναικα της ζωης σου η ανδρα...Αγαπητη-τε μου 'υποτιθετε'(εδω γελαμε-) οτι δεν θα πας με αλλον-η ανδρα,η γυναικα...Εδω μιλαμε για πιστη οχι για υποθεσεις....(πιστη=αγαπη=πιστη)σωστα;
δυστηχως το θεμα ειναι μεγαλο και πολυπλοκο(για σενα απλο εεε-)

Αυτο που θελω να πω με την μαυρη τρυπα ειναι οτι ποτε δεν θα μαθουμε την αληθεια τουλαχιστον οσο ζουμε,και το ξερεις πολυ καλα.
Τωρα τι υπηρχε πριν; αυτο ειναι δικαιωμα του καθε ενως απο εμας να πυστευει οτι θελει και νομιζει αυτος.
Ναι εινα πολυ μαλιστα παραδοξο ολα να αρχισαν απο το τιποτα,δεν νομιζεις και συ;
Ειναι πολυ απλο,
Το τιποτα δεν ειναι παρα ενα τιποτα,το λεει και μονο του.
πισω απο το τιποτα υπαρχει μια δυναμις,που εσυ δως'της οτι ονομα θελεις(εγω,ΘΕΟΣ).Το απο ΠΟΥ προέκυψε ο θεός μου λιγο με ενδιαφερει για τωρα,(πυστευω οτι θα ερθη η ωρα για να το μαθω κι αυτο),μου αρκει οτι αυτος δεν καταστρεφει αλλα φτιαχνει,δεν μιση αλλα αγαπα,και πολλα αλλα,ενω ο ανθρωπος,απο την στιγμη της πρωτης του μερας μιση,σκοτωνει καταστρεφει....

Εχω την γνωμη αγαπητε μου οτι κανεις φιλοσοφια,σε ενα θεμα οπου δυο αποψεις εινα ισον δυνατες και αυτο σου δινει δυναμη,σε κανει καποιον,αλλα εαν πραγματικα σε ενδιεφεραν οι απαντησεις,δεν θα ησουν τοσο ισχυρογνωμον(στα δικα σου πυστευω),και ισως λεω ισως να δεχοσουν ορισμενες (οχι ολες) απο τις απαντησεις ως σωστες.
τελος παντων,εσυ ομως τι ακριβως πιστευης,ποιος ειναι Το δικο σου ΠΥΣΤΕΥΩ ( ΘΕΟΣ ).

Ξερεις τι με κανει να γελαω;(μιλας μονο για τον δικο μου θεο)αυτο ακριβως το δικο σου 'τιποτα'και ξερεις γιατι;πισω απο αυτο γινονται ολοι οι πολεμοι,φονοι,κλεψιες,βιασμοι,και οτι αλλο φανταστεις.
Η συνηδειση ερχεται μετα την πιστη,και οχι αντιθετως.
Το νομισμα εχει δυο πλευρες,την κεφαλη-γραμματα,αρνητικο-θετικο,μαυρο-ασπρο,καλο- κακο.Διαλεξε και παρε...απ ολα εχει το πανερη.
ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ(η συνηδηση σου) ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;(τον δικο μου θεο)
εχεις ωρα για να σωσης την ψυχη σου.
Ποιο ειναι το πυστευω σου,μετα το θανατο του σωματος σου;.

παντα φιλικα.