- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΦΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΕΔΩ...?
ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ,ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΛΗ+ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ, ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!
Η ΜΑΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ),ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ+ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΜΠΛΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ...
ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ,ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ .
ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ,ΝΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...(ΔΕΝ ΛΕΝΕ!)
ΕΣΥ ΦΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ,ΑΞΙΖΕΙ ΛΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ?Η ΜΗΠΩΣ Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΝΔΕΣΕΙ Μ'ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΜΑΓΙΚΟ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΒΑΘΥ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ...
ΦΩΣ ,ΑΤΜΑ
ΥΓ.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ'ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΒΑΤΟΝ (ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ2001)+ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ..
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ...
quote:
ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ,ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΛΗ+ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ, ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!
Γειά σας και πάλι.
Θα ήταν όντως ανησυχητικό αυτό που λες φίλη ATMA, αλλά δεν είναι αναγκαίο αν μιλάς με την έννοια κάποιου όρου να την ασπάζεσαι κιόλας. Ενας ερευνητής για να μάθει την αλήθεια θα την ψάξει από όλες τις πλευρές, κακιές και καλές, σοφές και ανόητες. Πίστεψέ με, μου έχει συμβεί πολλές φορές μέσα από ανόητα άρθρα ή απόψεις να αρχίσει να πέρνει το μυαλό μου στροφές, που με οδήγησαν σε ανώτερα συμπεράσματα.
Να ξέρεις ότι τα στοιχεία που μας βοηθούν να αποκαλύψουμε την αλήθεια μέσα μας βρίσκονται παντού. Γιατί; Διότι η αλήθεια ήταν πάντα μέσα μας και δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε ποια ερεθίσματα μπορούν να την ενεργοποιήσουν.
Πολλές φορές οι άνθρωποι έλκονται σε ένα θέμα για πολύ ευτελείς λόγους. Κάποιοι την ψάχνουν με τον εσωτερισμό για να "λυγίζουν κουτάλια" μπροστά στους άφωνους φίλους τους. κ.λ.π., κ.λ.π.
Κάπως έτσι και χειρότερα έχει αποκτήσει η μάυρη άσκηση της μαγείας φίλους και υποστηρικτές.
Αλλά όπως έχω γράψει και πριν, ο λευκός και ο μαύρος μάγος είναι ατομική ιδιότητα και όχι ιδιότητα της μαγείας ή της άσκησής της. Και ο λευκός άνθρωπος θα αναζητήσει το βαθύτερο νόημα...
Η μαγεία στην Ελλάδα - αυτή που ακούμε από τα ΜΜΕ, ασκείται από ανθρώπους με στόχο το χρήμα. Είναι κατά ένα μικρό μέρος μαύρη μαγεία, αλλά κατά το μεγαλύτερο είναι μεγάλη απάτη. Δεν με ενδιαφέρει αυτή η μαγεία, γιατί απλά δεν είναι μαγεία. Ειναι ένα "φραντσάιζινγκ" μιας πολύ αποδοτικής "μπύζνας"...
Υπάρχουν ωστόσο στην Ελλάδα (και σε άλλες χώρες βέβαια) μάγοι και μάγισσες κρυμμένοι σε χωριά και απόμερα μέρη, που δεν τα έχει πλησιάσει μάτι Ευαγγελάτου και Τριανταφυλλόπουλου.
Γιαυτούς ενδιαφέρομαι να μάθω.![]()
"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!
ΕΝΝΟΩ ...ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ...
ΘΑ'ΘΕΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΔΕΞΙΑ+ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΜΗ.(!)
ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ
ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΟΥ?
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ?
ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ!
ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ
ΛΕΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ"ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΔΕ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΦΟΒΑΣΑΙ"
ΛΕΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ "ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΔΕ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΦΟΒΑΣΑΙ"
Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ.ΕΙΠΑΝ +ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΕΠΕΙΤΑ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ "ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ"
+ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΕΙ"ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ"
Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ.ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥ.
PAULO COELHO
Edited by - ΑΤΜΑ on 04/12/2002 20:53:11
quote:
ΑΜΑΛΙΑΑΑΑΑ!,ΓΕΙΑ,
Αχχχχ!!! Τα αυτάκια μου...
Το ξέρω ATMA ότι δεν εννοούσες εμένα. Φαίνεται από τα λόγια κάποιου αν το λειτουργεί το όργανο που λέγεται "εγκέφαλος" κι εσύ το λειτουργείς μια χαρά, έχεις επιπλέον και ψυχή! Τα λόγια μου ήταν γενικά κι εμένα ATMAAAAAAAAAA! ![]()
![]()
Πάντως - άσχετο - επειδή μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις, πές μου: Εχεις διαβάσει το "εφιαλτικό όνειρο" του Γκυστάβ Φλωμπέρ; Ενα βιβλίο γραμμένο με απόλυτη μαγεία, μαγευτικό θα έλεγα, που αναφέρεται στην "μαγεία" και σε μαγεύει.
Νομίζω ότι θα σου άρεσε πολύ. Παρτο και όταν το διαβάσεις πες μου τη γνώμη σου. (είναι πολύ μικρό, διαβάζεται σε μια μέρα).
Χαιρετώ προς το παρόν, επανέρχομαι αύριο με νέες ιδέες...![]()
![]()
![]()
χωρις να δωσουμε,να συμφωνησουμε σε εναν κοινα αποδεκτο ορισμο για την μαγεια νομιζω οτι θα πλατειαζουμε χωρις να μπορουμε να εστιαστουμε στο θεμα.Ο Kelsos μας παρεπεμψε σε εναν ωραιο(κατα την κριση μου) και περιεκτικο αρθρο σχετικα με την ιστορια της μαγειας.Η μαγεια ειναι η αρχαια θρησκεια.Αμαλια η μαγεια ειναι λευκη,μαυρη και φαια.Και η διαφορα τους εγκειται οχι στον σκοπο αυτου που την ασκει αλλα στον ιδιο τον τροπο(και αυτο αφορα την τελετουργικη μαγεια).Αλλα πριν προχωρησω θα θελα απο ολους σας να κλεισετε τον ορισμο της μαγειας σε 'δυο' φρασεις και να τον καταθεσετε,γιατι διαφορετικα ο καθενας μας θα μιλαει για αλλα πραγματα...
"PERIMENW FILOI MOU APO OLOUS TIS ANAFORES SAS TIS PROSWPIKES SAS APOPSEIS ISWS KAI TIS TYXWN EBIREIES SAS."
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ,ΑΥΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑ ΛΕΞΕΙΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΚΟΥΒΕΝΤΑ",ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ...
"ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΔΕΞΙΑ +ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΜΗ",ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΕΔΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΔΩ...
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ
«Γι’ αυτό οι κατέχοντες την γνώση δεν αρέσκονται στους πολλούς ούτε οι πολλοί τους θέλουν. Τους θεωρούν μανιακούς και τους περιγελούν, και τους μισούν και τους καταφρονούν και σε ορισμένες περιπτώσεις τους φονεύουν». Λόγοι, ΙΧ, 4
«Τις συζητήσεις με τους πολλούς να τις αποφεύγεις. Δεν θέλω να τους αποφεύγεις από φθόνο, αλλά διότι από τους πολλούς θα θεωρηθείς γελοίος. Και αυτά τα λόγια έχουν ελάχιστους ακροατές και σύντομα ούτε λίγους θα έχουν. Έχουν κάτι ιδιαίτερο μέσα τους αυτά τα λόγια, τους κακούς τους παρορμούν μάλλον προς την κακία, γι’ αυτό πρέπει να αποφεύγει κανείς τους πολλούς, επειδή αυτοί δεν αντιλαμβάνονται την αρετή των λόγω αυτών...
... Κάθε ανθρώπινο ζώο παρουσιάζει μεγάλη ροπή προς την κακία και γίνεται σύντροφός της, γι’ αυτό και ευχαριστιέται με αυτήν. Αυτό λοιπόν το ζώο, εάν μάθει ότι ο κόσμος γεννιέται και ότι τα πάντα γίνονται σύμφωνα με την πρόνοια και την ανάγκη και ότι πάνω από όλα αυτά κυριαρχεί η ειμαρμένη, δεν θα γίνει πολύ χειρότερο από τον εαυτό του; Αφού καταφρονήσει, δηλαδή, το σύμπαν ως γεννημένο και αποδώσει τις αιτίες του κακού στην ειμαρμένη, δεν θα υποστεί κανένα κακό έργο. Γι’ αυτό πρέπει να φυλάγεται κανείς από αυτούς, ώστε μέσα στην άγνοιά τους να είναι λιγότερο κακοί, από τον φόβο που προκαλεί στις ψυχές τους το άγνωστο». ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ, Αποσπάσματα, 11, 4-5.
THOTH ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΤΜΑ
quote:
και σε μενα εχει τυχει πολλες φορες να μυριζω αρωματα,γυναικεια συνηθως.κοιταω γυρω μου αλλα τιποτα,κανεις.επισης απ την ακρη του ματιου μου πιανω συνεχως κινησεις.γυρναω να δω,αλλα τιποτα.επισης καποιες φορες,νιωθω μια παγωμαρα στην ατμοσφαιρα.ενα ξαφνικο κρυο αερακι.στο δωματιο μιλαμε τωρα.οχι εξω.δεν ξερω,παραισθησεις δεν νομιζω να ειναι.δεν εχω καποιο προβλημα για να εχω παραισθησεις.αλλα το μυαλο παιζει πολλα παιχνιδια.το καλυτερο ολων ομως ειναι οτι ακουω και βλεπω ταυτοχρονα μια λεξη,αριθμο.δηλαδη οταν διαβαζω κατι στον υπολογιστη,τυχαινει μια συγκεκριμενη λεξη η αριθμο,να την ακουω ταυτοχρονα και απο το ραδιοφωνο.στις διαφημισεις συνηθως.και συμβαινει πολλυ συχνα.τωρα τελευταια οχι και τοσο.η δικη μου αποψη ειναι οτι καποιος μου στελνει μυνηματα μεσω των λεξεων.η προστασια που εχω,ειναι υπερβολικα δυνατη.ας μην μπω σε λεπτομερειες δεν χρειαζεται.απλα το ξερω και το βιωνω.
αυτό που λες με τα γράμματα και τους αριθμούς λέγεται συγχρονισμός..και το παθαίνουν όλο και πιο πολυ άνθρωποι από το 2012...επειδή ξυπνάνε πνευματικά για κάποιο άγνωστο λόγο...όσο για τα παραπάνω έχω και εγώ κάποιες ικανότητες που μέρα παρά μέρα μεγαλώνουν..αναρωτιέμαι συχνά αν πρόκειται για παιχνίδια του μυαλού αλλά έπειτα έχω σημάδια και αποδείξεις ότι βρίσκομαι στο σωστό δρόμο και ότι μπορεί να είναι αληθινά..δεν έχω καταλάβει ακόμα πολλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ακούω την εσωτερική μου φωνή...αυτή πρέπει να ακούς και εσύ..θα σε κατευθύνει και έχε τα μάτια σου ανοιχτά για σημάδια..επίσης καλύτερα να μην τα λες παραέξω..γιατί "αν ο καλός έχει δυνάμεις..τότε υπάρχει και κακός με δυνάμεις..."
quote:
Έχω άσχημη εμπειρία με τις αστρικές οντότητες που παίζουν με τους ανθρώπους. Αν υπάρχουν στον υλικό κόσμο καλοί και κακοί τότε μάλλον το ίδιο συμβαίνει και στις άλλες διαστάσεις. Όπως δεν υπάρχουν μόνο κακοί σε αυτόν τον κόσμο το ίδιο συμβαίνει και στα μετα-φυσικά πεδία.
Σαν τί άσχημη εμπειρία δηλαδή?
Σε βίασε κανας δι-αστρικός σατανάς στο άυλο πεδίο?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "