- θα ήθελα την βοήθεια σας για βιβλία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Ιταλέ γιατί τώρα; Τόσο καιρό δεν μπορούσες να ανοίξεις παρόμοιο θέμα; Είδες κανένα σημάδι εξ ουρανού που σε ώθησε να πάρεις την απόφαση; Μήπως σου μίλησε ο Θεός με τον οποίο έχεις ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας σε κάποιο αναπάντεχο όνειρο; Συνέβη κάτι ξαφνικό που σου έφερε έμπνευση, ας πούμε; Γνωρίζεις βέβαια πως αν ανοίξεις τέτοιο θέμα θα γίνει κυριολεκτικά χαμός και θα πρέπει να ξανα υποστείς την κακεντρεχή, κομπλεξική, άχρωμη και με ύφος κριτική μου, εις το τετράγωνο μάλιστα. Πού ξέρεις, ίσως με αυτόν τον τρόπο να σπάσω την κοινοτυπία αφού τελικά όλοι απ' ότι φαίνεται θέλανε να μην κλείσουμε συμφιλιωμένοι, δημοσιογράφοι και μη (πράγματι, πόσο κοινότυπη είναι η ανθρώπινη φύση;).
Έσο έτοιμος λοιπόν, αν είμαι ακόμη εδώ γύρω και δεν εμφανιστεί μέχρι τότε το βαρύ πυροβολικό να με επαναφέρει στην τάξη και να με διαγράψει από το φόρουμ, επειδή όχι μόνο τόλμησα να σου ασκήσω κριτική, εγώ ο άτακτος νέος, αλλά τελικά ποτέ δεν δέχθηκα να την πάρω πίσω, και μάλιστα με τέτοιο απαράδεκτο ύφος! Μα ποιός νομίζω ότι είμαι τέλος πάντων;
ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
quote:
Τριπτόλεμος
Μα ποιός νομίζω ότι είμαι τέλος πάντων;
Προφανώς και είναι καλό, να κάνει κανείς ό,τι μπορεί. Ακόμη καλύτερο είναι, να μπορεί ό,τι κάνει.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Αν προσπαθούσα να συμβουλέψω οποιονδήποτε, θα ήμουν ηλίθιος. Αν συμβούλευα τον εαυτό μου, θα ήμουν διχασμένος ηλίθιος.
Τις σκέψεις μου εκφράζω, αν θες, σε μια στοχαστική διάθεση. Στα αλήθεια θες να με συμβουλέψεις?
ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
quote:
Τριπτόλεμος
Με στοχαστική πάντα διάθεση, βεβαιώς βεβαίως.
Τριπτόλεμε, είσαι βαρετός. Εντελώς. Κι απρόσεκτος. Παίξε με τον Heretic. Σου ταιριάζει καλύτερα.
ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ