ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΑΣ ΘΥΜΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΝΑΣ ΘΥΜΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

wicca31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
wiccaΜέλος
02/07/2003, 00:15:56
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ E-MAIL ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΥΝΗΜΑ:

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ

02/07/2003, 00:32:29
WICCA εάν δεν ήμασταν στα forums θα σου έλεγα καμιά βαριά κουβέντα.
Δεν μου λες ρε φιλαράκο, στο κεφάλι σου μέσα τι έχεις άχυρα (για να μην πω την άλλη λέξη..) η εγκέφαλο; Μάλλον το πρώτο. Τι προσπαθείς να κάνεις τώρα με αυτό το topic;;; άλλο ένα άχρηστο topic και ακόμα πιο άχρηστο μήνυμά σου. Δεν με ενδιαφέρει εάν είσαι 5 η 15 χρονών, αυτό που με νοιάζει είναι να ξεκουμπιστείς από δω μέσα. Έχεις καταντήσει αηδία, δεν το έχεις καταλάβει;

Darkangel_78Μέλος
02/07/2003, 00:41:16
quote:

Δεν μου λες ρε φιλαράκο, στο κεφάλι σου μέσα τι έχεις άχυρα (για να μην πω την άλλη λέξη..) η εγκέφαλο; Μάλλον το πρώτο. Τι προσπαθείς να κάνεις τώρα με αυτό το topic;;; άλλο ένα άχρηστο topic και ακόμα πιο άχρηστο μήνυμά σου. Δεν με ενδιαφέρει εάν είσαι 5 η 15 χρονών, αυτό που με νοιάζει είναι να ξεκουμπιστείς από δω μέσα. Έχεις καταντήσει αηδία, δεν το έχεις καταλάβει;

Και εκτός όλων των άλλων wicca αγόρι μου, αν ήθελε αυτός που σου έστειλε το μήνυμα να το δημοσιεύσει,θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει ο ίδιος.
Εκτελείς και χρέη γραμματέως τώρα?Σα πολύ νωρίς δε βγήκες στην αγορά εργασίας?Σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις τί θέματα ανοίγεις.
ΕΙΔΙΚΑ εφ'όσον εμπλέκονται άτομα του χώρου!Να εξηγούμαστε για να μη παρεξηγούμαστε.

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

thothΙδρυτικό Μέλος
02/07/2003, 01:27:57
Βρε Wicca, το παίζεις και Θάνος Ασκητής ή Άννα Δρούζα, τώρα;;;

Ένα απλό συζυγικό καβγαδάκι είχαμε . Έπρεπε να το κάνεις βούκινο;

Τέλος πάντων απαλλάσσεσαι λόγω οξείας και βαρείας... wicciασης. (Ευχαριστώ και τους φίλους που προσπαθούν να βάλουν μυαλό στον Wicca)

Αν συνεχίσεις να δημιουργείς topics για... wicca πήδημα, χωρίς καμμία διάκριση μάλλον θα έχουμε κι εμείς οι δύο ένα συζυγικό καβγαδάκι. Και ξέρεις έχω βαρύ... πληκτρολόγιο.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

02/07/2003, 03:29:36
Gods knows how heavy it is!!!
μικρέ μου wicca...ή είσαι πολύ αγαθός...
ή πολύ ένοχος......
Δε μπορεί...τόσο πια!...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 02/07/2003 04:15:49

Edited by - reptilesalonica on 02/07/2003 04:16:46

02/07/2003, 09:32:41
Wicca Μέλος Από: 07/05/2003
Συνολικός Αριθμός Μηνυμάτων: 567

Ένας άνθρωπος που στηρίζει τα φόρουμς με μέσο όρο 10 πόστ την ημέρα διώκεται !
Γιατί ορέ ;
Γιατί δεν αφήνετε τα παιδιά να εκφραστούν ;
Και ποιοι είσαστε εσείς που του διαγράφετε μηνύματα ;
Επειδή φτιάξατε αυτό τον τόπο νομίζετε ότι μπορείτε και να φιμώνετε τις φωνές τις ελευθερίας ;

Wicca κάντους κανά ξόρκι να έρθουν στα ίσα τους !
Άντε το παραξήλωσαν εδώ μέσα .

quote:
Wicca :
ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ 1ο ΤΕΕ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

(...ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΧΑΛΒΑ...)

ΟΧΙ μωρέ Wicca μη με εκθέτεις !
Άκου εκεί χαλβάς ο Wicca και δη Φαρσάλων !

quote:
Wicca :
ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΛΑ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ?????

Ορίστε η παροχή γνώσης σε όλο το μεγαλείο της !
Ποιος είπε πως η επαρχία πεθαίνει ;

Και λίγο σοβαρά τώρα , Wicca εκτός από το PC μπορείς και να παίζεις και με άλλα ποιο εποικοδομητικά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις και τον εαυτό σου .
Thoth σε παρακαλώ άσε το «πληκτρολόγιο» σου κάτω , έχει και ο Wicca «πληκτρολόγιο» και θα παίξει κι άλλο με αυτό μέχρι να μάθει όλα τα κουμπιά .

Ο κακός λύκος

wiccaΜέλος
02/07/2003, 13:09:49
quote:

...ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΑΘΙΣΕΙ ΕΣΕΝΑ...

quote:
Δεν με ενδιαφέρει εάν είσαι 5 η 15 χρονών, αυτό που με νοιάζει είναι να ξεκουμπιστείς από δω μέσα. Έχεις καταντήσει αηδία, δεν το έχεις καταλάβει;

ΦΥΣΙΚΑ... ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ...

quote:
Και εκτός όλων των άλλων wicca αγόρι μου, αν ήθελε αυτός που σου έστειλε το μήνυμα να το δημοσιεύσει,θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει ο ίδιος.
Εκτελείς και χρέη γραμματέως τώρα?Σα πολύ νωρίς δε βγήκες στην αγορά εργασίας?Σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις τί θέματα ανοίγεις.
ΕΙΔΙΚΑ εφ'όσον εμπλέκονται άτομα του χώρου!Να εξηγούμαστε για να μη παρεξηγούμαστε.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΗΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ.

quote:
Βρε Wicca, το παίζεις και Θάνος Ασκητής ή Άννα Δρούζα, τώρα;;;

Ένα απλό συζυγικό καβγαδάκι είχαμε . Έπρεπε να το κάνεις βούκινο;

ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΗΔΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ? ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ?

quote:
(Ευχαριστώ και τους φίλους που προσπαθούν να βάλουν μυαλό στον Wicca)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ?

quote:
Και ξέρεις έχω βαρύ... πληκτρολόγιο

ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!

quote:
Wicca Μέλος Από: 07/05/2003
Συνολικός Αριθμός Μηνυμάτων: 567

Ένας άνθρωπος που στηρίζει τα φόρουμς με μέσο όρο 10 πόστ την ημέρα διώκεται !
Γιατί ορέ ;
Γιατί δεν αφήνετε τα παιδιά να εκφραστούν ;
Και ποιοι είσαστε εσείς που του διαγράφετε μηνύματα ;
Επειδή φτιάξατε αυτό τον τόπο νομίζετε ότι μπορείτε και να φιμώνετε τις φωνές τις ελευθερίας ;

Wicca κάντους κανά ξόρκι να έρθουν στα ίσα τους !
Άντε το παραξήλωσαν εδώ μέσα .

ΑΥΤΑ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ!

quote:
ΟΧΙ μωρέ Wicca μη με εκθέτεις !
Άκου εκεί χαλβάς ο Wicca και δη Φαρσάλων !

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ?

quote:
Thoth σε παρακαλώ άσε το «πληκτρολόγιο» σου κάτω , έχει και ο Wicca «πληκτρολόγιο» και θα παίξει κι άλλο με αυτό μέχρι να μάθει όλα τα κουμπιά .

ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Μ'ΑΥΤΟΝ?

Πέθανε μια άλλη μέρα

elpidaΜέλος
02/07/2003, 13:34:35
Πίστευα wicca ότι θα είχες κάτι πιο έξυπνο να γράψεις από το να κάνεις copy τα ίδια και τα ίδια.
Δεν πειράζει όμως σημασία έχει ο χρόνος που σπατάλησες ..... εύγε ! συνέχισε να επιβεβαιώνεις όλους όσους λένε για σένα.

wiccaΜέλος
02/07/2003, 14:25:14
KI ΕΣΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ

Πέθανε μια άλλη μέρα
Darkangel_78Μέλος
02/07/2003, 14:29:28
quote:
quote:

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΗΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ.

Αν θεωρείς βρισιά τα παραπάνω,σε πληροφορώ ότι θίγεις ένα μεγάλο επαγγελματικό κλάδο.Απλά θεώρησα σωστό να επέμβω για λόγους δεοντολογίας περισσότερο και να ξεκαθαρίσω προς τους υπόλοιπους ότι το 1ο μήνυμα το έστειλα ΠΡΙΝ διαγραφεί αυτό του φίλτατου wicca.
Δεδομένων των πεπραγμένων σου στο χώρο αυτό,θα μπορούσα να σου μιλήσω αλλιώς αλλά σέβομαι τον εαυτό μου και όλα τα υπόλοιπα και αξιόλογα μέλη του ESOTERICA.gr .Δεν θα πέσω στο επίπεδο που ίσως θα ήταν πιο κατανητό για σένα,όσο κι αν αυτό επιδιώκεις.Άσε τις ειρωνίες για αλλού,σύμφωνοι?
Και κάτι τελευταίο...δεν είμαι "ΚΑΠΟΙΟΣ",αλλά "ΚΑΠΟΙΑ",εκτός βέβαια αν ξέχασες να κοιτάξεις τί γράφει κάτω από το usename μου.

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 02/07/2003 14:31:01

Edited by - Darkangel_78 on 02/07/2003 14:55:01

elpidaΜέλος
02/07/2003, 15:41:34
quote:
KI ΕΣΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ

Εγώ δεν είμαι εναντίον κανενός, ενάντια μπορεί να πάω σε κάτι που πάει να καταστρέψει αυτό που κάποιοι άλλοι χτίζουν αποσκοπώντας στη βελτίωση και εξέλιξη.
Απλά αναρωτιέμαι μερικές φορές για το που αποσκοπείς με όλη αυτή η συμπεριφορά, και γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις μερικά πράγματα. Σίγουρα θα χεις τους λόγους σου.

Καλό θα ήταν όμως – αν σε ενδιέφερε – να καταφέρεις να πάρεις κάποια πράγματα από εδώ μέσα τα οποία ίσως σε βοηθήσουν αργότερα στη ζωή σου και να κατανοήσεις πως η συμπεριφορά αυτή αφ’ ενός δεν βοηθάει και αφ’ ετέρου δεν προσφέρει τίποτα.

Edited by - elpida on 02/07/2003 15:45:30

wiccaΜέλος
02/07/2003, 16:05:41
quote:
Αν θεωρείς βρισιά τα παραπάνω,σε πληροφορώ ότι θίγεις ένα μεγάλο επαγγελματικό κλάδο.

ΜΕ ΠΑΡΕΞΙΓΗΣΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
CyBeR_JiMΜέλος
02/07/2003, 16:40:07
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΕΣ....
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ..!!!!!
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ.....
ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ.........

{ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΤΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕΙΣ????}

ΦΙΛΙΚΑ

"Οταν ολες οι λογικες
εξηγήςεις απορριφθουν,
αυτή που θα μείνει οσο
απίθανη και αν ειναι...
είναι η σωστή."

wiccaΜέλος
03/07/2003, 20:01:21
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ:
quote:

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΙΣΗ.
ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΩ ΑΗΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

KAI ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ:
Η ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΚΟ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
MercuryΜέλος
03/07/2003, 21:11:29

Καλά ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ την έχεις βάψει τώρα....Ας πρόσεχες,ποιός σου είπε να τα βάλεις με το μικρό Μάγο?

Wicca,φίλε μου, εγώ είμαι μαζί σου,το ορκίζομαι...(φύλαγε τα ρούχα σου,να'χεις τα μισά!)

Hey you,don't tell me there's no hope at all
Together we stand,divided we fall

03/07/2003, 21:16:31
quote:
Έχεις καταντήσει αηδία, δεν το έχεις καταλάβει;

03/07/2003, 23:35:50
Συγνώμη που διακόπτω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι .

Wicca στο σχολείο δε σε μαθαίνουν ορθογραφία ;;;;;;;;;;;;

quote:
ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΩ ΑΗΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Δε θα προβώ σε διόρθωση των λαθών κάντην μόνος σου σαν τεστ ένα πράγμα .

Πάμε παρακάτω
Λες

quote:
KAI ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ:

1) Ποιος προκάλεσε κακό σε ποιόν και πότε ;
2) Εάν σου προκάλεσε εσένα κάποιος κακό τότε θα ήθελα να μας τον αναφέρεις , όπως και το τι κακό σου έκανε ούτως ώστε να του πούμε κι εμείς μερικά λογάκια
3) Ξέρεις τι ακριβώς είναι η κατάρα ;
4) Ξέρεις ότι μπορεί και κάποιος άλλος να πει το ίδιο για σένα ;
5) Αν εγώ π.χ. επικαλεστώ ανήκεστο βλάβη των οφθαλμών μου από τα ορθογραφικά σου λάθη μπορώ να σε καταραστώ ;
6) Αν πω δηλαδή ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ Η CPU , ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ MODEM , κλπ θα έχω άδικο ;

Πρόσεχε μικρέ μας συνάνθρωπε τι λες και μην αφήνεις την παιδική σου παρόρμηση να οδηγεί τα λεγόμενα σου .

Υ.Γ. Ελπίζω να μην πάθει τίποτα το PC σου και με κατηγορήσεις !

Ο κακός λύκος

wiccaΜέλος
03/07/2003, 23:39:03
ME THN KAKIA ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ.
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ.
ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΗΣΗ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
wiccaΜέλος
03/07/2003, 23:43:57
quote:
Συγνώμη που διακόπτω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι .

Wicca στο σχολείο δε σε μαθαίνουν ορθογραφία ;;;;;;;;;;;;

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

Δε θα προβώ σε διόρθωση των λαθών κάντην μόνος σου σαν τεστ ένα πράγμα .

Πάμε παρακάτω
Λες

quote:
KAI ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ:

2) Εάν σου προκάλεσε εσένα κάποιος κακό τότε θα ήθελα να μας τον αναφέρεις , όπως και το τι κακό σου έκανε ούτως ώστε να του πούμε κι εμείς μερικά λογάκια
3) Ξέρεις τι ακριβώς είναι η κατάρα ;
4) Ξέρεις ότι μπορεί και κάποιος άλλος να πει το ίδιο για σένα ;
5) Αν εγώ π.χ. επικαλεστώ ανήκεστο βλάβη των οφθαλμών μου από τα ορθογραφικά σου λάθη μπορώ να σε καταραστώ ;
6) Αν πω δηλαδή ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ Η CPU , ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ MODEM , κλπ θα έχω άδικο ;

Πρόσεχε μικρέ μας συνάνθρωπε τι λες και μην αφήνεις την παιδική σου παρόρμηση να οδηγεί τα λεγόμενα σου .

Υ.Γ. Ελπίζω να μην πάθει τίποτα το PC σου και με κατηγορήσεις !

Ο κακός λύκος

ΛΥΚΕ... ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΡΙΧΝΩ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΟΣ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ?

quote:
2) Εάν σου προκάλεσε εσένα κάποιος κακό τότε θα ήθελα να μας τον αναφέρεις ,

Ο ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ

Πέθανε μια άλλη μέρα
catΜέλος
04/07/2003, 00:08:24
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΠΙΑΑΑΑ

Ωρες ωρες εδώ μέσα νομίζω οτι ειναι κέντρο καλής διαγωγής ...η νηπιαγωγίο ...

Δεν νομίζω πως θα πρέπει να αναλλώνεστε σε τέτοιου ειδους μακρόσυρτες συζητήσης ...πιστεύω πως μια παρατήρηση αρκεί!!!

Επίσης από την στιγμή που εδώ μέσα υπάρχουν ανθρωποι ολων των ηλικιών, "κάποια ατομα" πρέπει να ξέρουν να φέρονται με τον απαραίτητο σεβασμό από μόνα τους ...

Δεν κατηγορώ αυτά τα ατομα...γιατί προφανός ..δεν εχουν φτάσει στο σημείο της ωρίμανσης ακόμα...αν μιλάμε για 15 και 16 χρονών..

Αλλα και σεις βρε παιδιά ..πέσατε να το φάτε το παιδί ...κρίμα ειναι, εντάξη μια επίπληξη ...ε από κει και πέρα ..αγαπητή διαχειρηστές ..κλειδώστε το topic, πετάξτε το ...εξαφανίστε το ...απλά μη το διογκώνετε με παρατηρήσεις ....

Γιατί το Esoterica αρχίζει και θυμήζει σχολείο !!!!

(και μην πείτε τίποτα για την ορθογραφία μου ...συγχωρούμε γιατί ειμαι ξένη)

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"