- Ένα ενδιαφέρον link (Σχετικά με την ύπνωση) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
οποιος θελει μπορει να επισκευτει αυτη την διευθυνση
http://www.rabailkal.com/
και να δοκιμασει 2 πειραματα περι υπνωσης στο τελος της σελιδας.
Ειναι πολυ ενδιαφερον αλλα 8α ηθελα να προειδοποιησω οτι
ΔΕΝ πρεπει να το δοκιμασουν ατομα που πασχουν απο φοβιες, ασθενειες καρδιας κτλ
οποιος το δοκιμασει 8α ηθελα να μου πει την γνωμη του..
Το ότι δεν καταφέρνει να σε υπνωτίσει, αυτό είναι σίγουρο.
Τώρα, για τα προβλήματα καρδιάς... αυτό παίζεται...
Ζήσε τη στιγμή!
πολύ καλό!
(να μου θυμήσεις αν σε δω από κοντά να σε χαστουκίσω!!! ![]()
![]()
)
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
έπρεπε να το περιμένω///από τη φάτσα του κ μόνο...
περιμενα να γραψετε περισοτερα για το τι νοιωσατε εσεις που επισκεφτηκατε την σελιδα
προσωπικα ειχα χαλαρωσει παρα πολυ και οταν εγινε αυτο που εγινε τα "εκανα πανω μου". Αισθανθηκα ενα παρα πολυ εντονο σφιξιμο στο στηθος
μετα απο λιγο αναπολωντας το τι εγινε ανακαλυψα πως λαθος νομιζα οτι ειναι δυσκολο να με φοβισει κατι παρα την ηκλικια μου που ειναι γυρω στα " αντα " και τις μεχρι τωρα εμπειριες μου λογω εργασιας που δεν ειναι σιγουρα δουλεια γραφειου
σιγουρα ηταν μια διαφορετικη εμπειρια και αφορμη για να ξανακοιταξω " μεσα μου "
δεν ξερω εαν ημουν αρκετα σαφης με τα παραπανω ...περιμενα βεβαιως και περισοτερα σχολια και απο εσας να δω πως νοιωσατε...
ευχαριστω για τις απαντησεις σας ..θα τα ξαναπουμε
τυχον ορθογραφικα λαθη να μου τα συγχωρεσετε γιατι τοσα χρονια συνηθισμενος στα greeklish ...καταλαβαινετε
να ειστε καλα

ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΕΡΝΕΙ 3 ΨΗΦΟΥΣ

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.(ΠΛΑΤΩΝ)
DIMSOT
Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!
Η παρούσα Συζήτηση δεν έχει σχέση νομίζω με αυτό...
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------