ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ταξιδι Με Την Σκεψη Σε Αυτον Αλλα Και Σε Αλλο Πλανητη Στο Συμπαν Και Επικοινωνια Με Το Μυαλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ταξιδι Με Την Σκεψη Σε Αυτον Αλλα Και Σε Αλλο Πλανητη Στο Συμπαν Και Επικοινωνια Με Το Μυαλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Kalypso30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
NotirkΜέλος
11/09/2013, 10:15:03
Lord Thomas ,
δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος , είναι όπως το έγραψα…ήταν κάποια στιγμή που μου μπήκε ο δαίμονας της αμφισβήτησης…και βρέθηκα να αιωρούμαι μεταξύ ουρανού και γης…τότε άρχισα να νιώθω μόνος μου…..αλλά…
….. όχι εγκαταλειμμένος …υπονοώντας με αυτό ότι θα άρχιζε μια νέα φάση , κατά την οποία θα έπρεπε να δοκιμαστώ , στηριζόμενος κυρίως στις δικές μου δυνάμεις χωρίς φανερή βοήθεια από της ουράνιες οντότητες όπως γινόταν προηγούμενα….να δοκιμαστώ αν πραγματικά είμαι έτοιμος , αν το θέλω πραγματικά με τη δική μου θέληση να κάνω το θανάσιμο άλμα προς τον πνευματικό κόσμο που μου φανερώθηκε. Τουλάχιστον έτσι το εξήγησα.
Το κακό ίσως είναι , ότι υπερεκτιμώντας της δυνάμεις μου , αλαζονικά , προχώρησα μόνος μου εντελώς , χωρίς την καθοδήγηση και της συμβουλές κάποιου γήινου διδάσκαλου….τον οποίο εξ’άλλου που να εύρισκα . Αυτό είχε σα συνέπεια να κάνω λάθη που τα πλήρωσα και τα πληρώνω….Κατά καιρούς όταν βρίσκομαι σε επικίνδυνα μονοπάτια …κάτι μου συμβαίνει που μου θυμίζει ότι δεν είμαι εγκαταλειμμένος…παίρνω δύναμη και συνεχίζω.
Εδώ θα ήθελα να σημειώσω , ότι δύο φορές που αποφάσισα να συναντηθώ με κάποιους - γνωστούς σε όλους- που πίστεψα από σημάδια ότι θα με βοηθούσαν , και της δύο φορές …που ήμουν έτοιμος να τους συναντήσω…. έμαθα ότι είχαν φύγει από αυτή τη ζωή.

Μαρία και Καλυψώ …
… έχω παρόμοια με τη δική σας εμπειρία …με το Χριστό , που μου έκανε το αποτύπωμα του δίκτη του δεξιού του χεριού στο σημείο ανάμεσα στα μάτια μου . Ήταν την εποχή που είχα συνεχή , καθημερινή επαφή και καθοδήγηση. Δεν ξέρω αν για σας έχει σημασία , το ότι βίωσα της πνευματικές εμπειρίες στο χρονικό διάστημα από το 1991 έως και το 1993 με αιχμή το 1992 την άνοιξη. Από το 1993 και μετά σταδιακά έπεσε ξανά το πέπλο.

maria3Μέλος
11/09/2013, 11:02:23
quote:

Μαρία και Καλυψώ …
… έχω παρόμοια με τη δική σας εμπειρία …με το Χριστό , που μου έκανε το αποτύπωμα του δίκτη του δεξιού του χεριού στο σημείο ανάμεσα στα μάτια μου . Ήταν την εποχή που είχα συνεχή , καθημερινή επαφή και καθοδήγηση. Δεν ξέρω αν για σας έχει σημασία , το ότι βίωσα της πνευματικές εμπειρίες στο χρονικό διάστημα από το 1991 έως και το 1993 με αιχμή το 1992 την άνοιξη. Από το 1993 και μετά σταδιακά έπεσε ξανά το πέπλο.

Notrik εμένα μου συνέβη το καλοκαίρι του 2010, για την ακρίβεια ήμουν είκοσι οκτώ χρονών και νόμιζα και εγώ ότι ήταν η αύρα του Χριστού, έτσι αισθάνθηκα και συγκεκριμένα όταν μου έβαλε το δάχτυλο στην μέση του μετώπου τον δείχτη του δηλαδή και άκουσα να μου λέει ήρθαμε στην γη για να νικήσουμε, είχε ύψος η αύρα του δηλαδή σχεδόν ενάμιση μέτρο, δηλαδή είδα την σιλουέτα του όχι την μορφή του, τέλος πάντων και εκείνη την αποχή άκουγα και εγώ φωνές, όταν μου έβαλε δε το γράμμα μου είπε ότι στην εποχή που ζούμε πρέπει να δουν ότι είμαι κατάλληλη, τώρα τι εννοούσε δεν κατάλαβα.

Edited by - maria3 on 11/09/2013 11:18:16

NotirkΜέλος
11/09/2013, 13:40:56
Για παράδειγμα.. πριν από χρόνια επισκέφτηκα κάποιον που είχε γράψει ένα βιβλίο και το διέθετε μόνο από χώρο του. Ανοίξαμε κουβέντα και όταν του είπα πότε χρονολογικά είχα αυτές της εμπειρίες , μου λέει ‘’άνοιξε το βιβλίο που έχεις στα χέρια σου να δεις τι γράφω’’ . Πράγματι εκεί ανέφερε , ότι μεταξύ του 1990 και 1993 παρατηρήθηκε σε όλο τον πλανήτη έξαρση πνευματικών εμπειριών σε εκατομμύρια ανθρώπους. Τυχαίο???
Τελικά φαίνεται ότι μάλλον θα βοηθηθούμε όλοι εμείς οι ‘’περίεργοι’’ καταθέτοντας εδώ της εμπειρίες μας…όσες νομίζουμε ότι επιτρέπεται να δημοσιοποιηθούν….γιατι… να μη ξεχνάμε αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι… ‘’ου τα πάντα τοις πάσι ρητά ‘’ … και ο Χριστός… ‘’Μη πετάτε τους μαργαρίτες στους χοίρους ‘’.
Πιστεύω ότι σαν και εμάς σ’αυτό το φόρουμ είναι και άλλοι που παρακολουθούν αλλά διστάζουν να συμμετάσχουν ενεργά… Καλό θα είναι για όλους μας να βρουν το θάρρος να βγουν εδώ και να καταθέσουν της εμπειρίες τους …ο καιρός τώρα είναι , ας μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο.

Edited by - Notirk on 11/09/2013 13:43:37

NotirkΜέλος
11/09/2013, 13:44:57
quote:

quote:

Μαρία και Καλυψώ …

Notrik εμένα μου συνέβη το καλοκαίρι του 2010, για την ακρίβεια ήμουν είκοσι οκτώ χρονών και νόμιζα και εγώ ότι ήταν η αύρα του Χριστού, έτσι αισθάνθηκα και συγκεκριμένα όταν μου έβαλε το δάχτυλο στην μέση του μετώπου τον δείχτη του δηλαδή και άκουσα να μου λέει ήρθαμε στην γη για να νικήσουμε, είχε ύψος η αύρα του δηλαδή σχεδόν ενάμιση μέτρο, δηλαδή είδα την σιλουέτα του όχι την μορφή του, τέλος πάντων και εκείνη την αποχή άκουγα και εγώ φωνές, όταν μου έβαλε δε το γράμμα μου είπε ότι στην εποχή που ζούμε πρέπει να δουν ότι είμαι κατάλληλη, τώρα τι εννοούσε δεν κατάλαβα.

Edited by - maria3 on 11/09/2013 11:18:16

Είπες ήσουν 28 ετών , δηλαδή στην 4η επταετία της ζωής σου…Εγώ το 1992 ήμουν 49 ετών…δηλαδή στην 7η επταετία της ζωής μου….ψαχνόμαστε Μαρία και ίσως κάποιες φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες να έχουν μεγάλη σημασία.
Για παράδειγμα.. πριν από χρόνια επισκέφτηκα κάποιον που είχε γράψει ένα βιβλίο και το διέθετε μόνο από χώρο του. Ανοίξαμε κουβέντα και όταν του είπα πότε χρονολογικά είχα αυτές της εμπειρίες , μου λέει ‘’άνοιξε το βιβλίο που έχεις στα χέρια σου να δεις τι γράφω’’ . Πράγματι εκεί ανέφερε , ότι μεταξύ του 1990 και 1993 παρατηρήθηκε σε όλο τον πλανήτη έξαρση πνευματικών εμπειριών σε εκατομμύρια ανθρώπους. Τυχαίο???
Τελικά φαίνεται ότι μάλλον θα βοηθηθούμε όλοι εμείς οι ‘’περίεργοι’’ καταθέτοντας εδώ της εμπειρίες μας…όσες νομίζουμε ότι επιτρέπεται να δημοσιοποιηθούν….γιατι… να μη ξεχνάμε αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι… ‘’ου τα πάντα τοις πάσι ρητά ‘’ … και ο Χριστός… ‘’Μη πετάτε τους μαργαρίτες στους χοίρους ‘’.
Πιστεύω ότι σαν και εμάς σ’αυτό το φόρουμ είναι και άλλοι που παρακολουθούν αλλά διστάζουν να συμμετάσχουν ενεργά… Καλό θα είναι για όλους μας να βρουν το θάρρος να βγουν εδώ και να καταθέσουν της εμπειρίες τους …ο καιρός τώρα είναι , ας μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο.

KalypsoΜέλος
11/09/2013, 20:59:42
Ευχαριστώ και γω για το ενδιαφέρον σας.

Γιαπετ,

είμαι περίεργη να ακούσω την ερμηνεία σου για όλα αυτά. Αν για σένα η δύναμη αυτή δεν ήταν το άγιο πνεύμα, τότε, τί ήταν;

Notirk,

μία φιλικότατη συμβουλή: έχεις φωνάξει ποτέ τον θεό κοντά σου; Φώναξέ Τον! Έχει όνομα! Γι’ αυτό ήρθε και σταυρώθηκε, για να έχουμε το δικαίωμα να τον καλέσουμε και να σωθούμε. Χριστό τον λένε, ή Ιησού. Και μάλιστα, δεν Τον ονοματίζουμε μόνο, μπορούμε και να Τον φάμε σε κάθε θεία λειτουργία και …να ησυχάσουμε. Έλεος!

υγ. δεν μπορώ να κρίνω καλά την εμπειρία σου, από πού προερχόταν, σε πιστεύω όμως ότι έζησες κάτι ιδιαίτερο.

Μαρία,

Γράφεις, «μπορεί να δοκιμάζεσαι», όμως σου λέω ότι η δοκιμή έγινε και τελείωσε η ευκαιρία μου! Το γιατί όπως σου είπα δίνεται για μία και μόνο φορά αυτή η ευκαιρία δεν το ξέρω. Γιατί δηλ. ο θεός δεν έδωσε άλλη μία ευκαιρία και στον Αδάμ και την Εύα;

Το ίδιο γίνεται και με όλους του Αγίους, ένα λάθος να κάνει η καρδιά, χάθηκαν. Είναι σαν να ακροβατείς σε σχοινί χωρίς δίχτυ από κάτω…

Εμένα με επισκέφτηκε η Δύναμη του θεού το 2000, ήμουν 25 χρόνων, και μπόρεσα να την κρατήσω μέχρι και το 2005. Έκτοτε, αφού την έχασα, ζώ σαν μέσα σε κόλαση…Τί να πω, ό,τι και να πω είναι λίγο…

NotirkΜέλος
11/09/2013, 22:15:00
Notirk,

μία φιλικότατη συμβουλή: έχεις φωνάξει ποτέ τον θεό κοντά σου; Φώναξέ Τον! Έχει όνομα! Γι’ αυτό ήρθε και σταυρώθηκε, για να έχουμε το δικαίωμα να τον καλέσουμε και να σωθούμε. Χριστό τον λένε, ή Ιησού. Και μάλιστα, δεν Τον ονοματίζουμε μόνο, μπορούμε και να Τον φάμε σε κάθε θεία λειτουργία και …να ησυχάσουμε. Έλεος!
=======================================================================

Δε μπορώ...ειμαι χορτοφάγος.

11/09/2013, 23:54:08
Αγαπητή Kalypso, εκεί πάνω στο μέτωπο εδράζεται το λργόμενο τρίτο μάτι ή και μάτι της διόρασης..
12/09/2013, 12:54:09
Kalypso

quote:
Γιαπετ,

είμαι περίεργη να ακούσω την ερμηνεία σου για όλα αυτά. Αν για σένα η δύναμη αυτή δεν ήταν το άγιο πνεύμα, τότε, τί ήταν;

Σκέψου, μόνο, γιατί θεωρείς ότι μέσο αυτής της μεταφοράς ενέργειας που, πιθανώς, έλαβες, είναι το... άγιο πνεύμα;

Μήπως επειδή, λόγω των θρησκευτικών σου πεποιθήσεων, θεωρείς ότι είναι ο μοναδικός τρόπος, για κάτι τέτοιο;

Συνέκρινες πιθανούς τρόπους και κατέληξες σ' αυτό ή ήταν η μοναδική σου σκέψη, αμέσως;

Θα μπορούσε, ας πούμε, να έχει έρθει, για κάποιους λόγους, το ασυνείδητό σου σε επαφή με το συλλογικό ασυνείδητο ή Συμπαντικό Νου. Αυτό σημαίνει αφύπνιση κάποιων ικανοτήτων ή ιδιοτήτων, αν θέλεις, έστω και προσωρινά.

Θα μπορούσε, ίσως, μ' αυτό που ένοιωσες και βίωσες να διορθώθηκε η πορεία σου, σαν ενσαρκωμένη οντότητα, με στόχο την επαναφορά της προσήλωσής σου στο έργο που επιτελείς, χωρίς, βέβαια, να το αντιλαμβάνεσαι σε συνειδητό επίπεδο.

Η απόδοση καταστάσεων τις οποίες δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, στο... άγιο πνεύμα, νομίζω, ότι είναι η εύκολη εξήγηση, πάντα με βάση τις θρησκευτικές αντιλήψεις μας, που κάνουν κακό στο πνεύμα μας αφού μας αποκλείουν την παραπέρα έρευνα...

Οι οντότητες που βρίσκονται εκεί απ' όπου κι εμείς προερχόμαστε, είναι σε επαφή μαζί μας, συνεχώς. Οι ενέργειες, οι σκέψεις μας και ό,τι αφορά την τωρινή ζωή μας, καταγράφονται και βέβαια, είναι φυσικό να υπάρχει και δυνατότητα τέτοιου και όχι μόνο, είδους επικοινωνία, απ' αυτούς.

Μ' αυτά που γράφω προσπαθώ να δείξω ότι δεν είναι μοναδική πιθανότητα η περίπτωση του... περιστεριού!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

KalypsoΜέλος
12/09/2013, 20:32:30
Αντιπαρέρχομαι την "εξυπνάδα" του Notirk που πέταξε για τον Χριστό (Notirk,τελικά είσαι με τον Χριστό, ναι ή όχι;...και σύ δεν ξέρεις...) και απευθύνομαι σε σένα γιαπετ:

μιλάς για Συμπαντικό Νου. Μπορείς να μου πεις περί τίνος πρόκειται;
Επίσης, αναφέρεσαι σε οντότητες που σχετίζονται με κάποιον τρόπο με μας. Ποιές είναι αυτές; Ποιά τα ονόματά τους;

Για το άγιο Πνεύμα να πω την αλήθεια δεν έχω απόδειξη, αλλά ένοιωθα ότι ήταν Αυτό μέσα μου, δεν μπορώ νομίζω να το εξηγήσω. Πίστεψα και πιστεύω ακόμη ότι μόνο το Πνεύμα του Θεού είναι ικανό να σε μεταμορφώσει σε άλλον άνθρωπο, τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχή.

12/09/2013, 21:19:01
Μηπως μιλατε για το ιδιο αλλα με διαφορετικα ονοματα; Αγιο Πνευμα και συμπαντικος Νους, ποσο μεγαλη διαφορα θα μπορουσαν να εχουν στην λειτουργια τους;

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.