- Απομυθοποιηση του εαυτου μας - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ομως το μυθο του εαυτου μας ολοι λιγο η πολυ τον δημιουργουμε απο εμφυτη αναγκη για την επιβραβευση,μερικες φορες και για να ειμαστε κοινωνικα αποδεκτοι, αλλα το θεμα ειναι να εχουμε το ψυχικο σθενος να απολλαχτουμε απο ολα οσα δεν ειμαστε και να ανακαλυψουμε ποιοι ειμαστε τελικα.
Ε.Τ

In anticipation of my resurrection...
Ποσο τιμιοι ειμαστε με τον εαυτο μας και ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησουμε για να το πετυχουμε?
Ε.Τ
Are u happy?
παραθετω ενα απ τα αγαπημενα μου τραγουδια
Artist:Mudvayne
Album:Lost and Found
Happy?
In this hole
That is me
The dead are rolling over
In this hole
Thickening
Dirt shoveled over shoulders
I feel it in me
So overwhelmed
Oh, this pressured center rising
My life overturned
Unfair the despair
All these scars keep ripping open
Peel me from the skin
Tear me from the rind
Does it make you happy now?
Tear meat from the bone
Tear me from myself
Are you feeling happy now?
In this hole
That is me
A life that's growing feeble
In this hole
So limiting
The sun has set; all darkens
Buried underneath
Hands slip off the wheel
Internal path-way to contention
Peel me from the skin
Tear me from the rind
Tear meat from the bone
Tear me from myself
Are you feeling happy now?
Are you
HAPPY?
Are you
HAPPY?
Are you feeling happy?
In this hole
That is me
Left with a heart exhausted
What's my release??
What sets me free?
Do you pull me up just to push me down again?
Peel me from the skin
Tear me from the rind
Tear meat from the bone
Tear me from myself
Are you feeling happy?
Peel me from the skiiiiiiiiiin
Peel me from the skiiiiiiiiiin
Tear me from the rind
Tear me from the boooooooooone
Tear me from the boooooooooone
Tear me from myself
Are you feeling happy?
Does it make you happy?
Are you feeling happy?
Are you ****ing happy?
Now that I'm lost left with nothing
Does it make you happy?
Are you feeling happy?
Are you ****ing happy?
Θα σου απαντησω λοιπον,οταν θελω να ειμαι ευτυχισμενη ειμαι ,αλλα την πολυ ευτυχια δεν την αντεχω γι αυτο κανω διαλλειματα και σε πληροφορω εχω αισθανθει πολλες φορες ευτυχισμενη με διαφορετικους τροπους παντα γιατι η επαναλληψη των συνθηκων δεν ευνοει αυτο το συναισθημα.Και τωρα η σειρα σου,εσυ εισαι ευτιχισμενος?
Ε.Τ
βλεπε:
quote:
Tear meat from the bone
Tear me from myself
Are you feeling happy now?In this hole
That is me
In this hole
So limiting
The sun has set; all darkensBuried underneath
Hands slip off the wheel
Anywayz πανω στη ερωτηση σου:
quote:
Ποσο τιμιοι ειμαστε με τον εαυτο μας και ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησουμε για να το πετυχουμε?
Οχι πολυ.Θα ελεγα λιγο.
Πολλα τα βηματα.Δεν ξερω αν υπαρχει κποιο βιβλιο που να μπορει να στα μαθει.Ειναι θεμα εμπειριας βασικα.Καλο ειναι να ρωτας αλλους για το αν εισαι ειλικρινης για κατι.Βεβαια πολλες φορες το κανουμε αυτο
και δεν δινουμε βαρυτητα σε αυτο που μας λεει ο αλος, ενω θα επερεπε να κατσουμε να το σκεφτουμε σοβαρα.
Οσο για το αλλο σου μηνυμα θα σου απαντησω στο θεμα για την ευτυχεια στο φορουμ "η ψυχη".
βλεπε:
quote:
Tear meat from the bone
Tear me from myself
Are you feeling happy now?In this hole
That is me
In this hole
So limiting
The sun has set; all darkensBuried underneath
Hands slip off the wheel
Anywayz πανω στη ερωτηση σου:
quote:
Οχι πολυ.Θα ελεγα λιγο.
Πολλα τα βηματα.Δεν ξερω αν υπαρχει κποιο βιβλιο που να μπορει να στα μαθει.Ειναι θεμα εμπειριας βασικα.Καλο ειναι να ρωτας αλλους για το αν εισαι ειλικρινης για κατι.Βεβαια πολλες φορες το κανουμε αυτο
και δεν δινουμε βαρυτητα σε αυτο που μας λεει ο αλλος, ενω θα επερεπε να κατσουμε να το σκεφτουμε σοβαρα.
Οσο για το αλλο σου μηνυμα θα σου απαντησω στο θεμα για την ευτυχεια στο φορουμ "η ψυχη".
Ε.Τ
Τωρα πεταγομαι ως την ευτυχια σου(το θεμα σου ενοω)να σου απαντησω.
Ε.Τ
Παντως βρηκα τι εννονει τους αθεους με τους "ενθεους" αυτου του σάιτ.
ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ(μπορει βεβαια να το δεις και ως "λαθοι"... λολ)
Ειτε γιατι απλα ειμαστε αχρηστοι στη ορθογραφια, ειτε επειδη γραφουμε βιαστικα, ειτε επειδη εχουμε συνηθισει να γραφουμε σε Greeklish ή english κανουμε πολλα ορθογραφικα.Σε εμενα ισχυουν και τα τρια με κύριο το τελευταιο.
Μαλιστα εκανα λαθη στον... τιτλο του θεματος μου!
Πχ γραφω στον τιτλο "ευτυχια" και στο αρχικο μηνυμα γραφω "ευτυχεια"(!!).Δεν συζηταω για το "μειραστιτε".
Στα Greeklish ειναι ολα τοσο ευκολα... αντι να βαζεις ει,υ,ι,οι,η πασαρεις ενα i και τελειωνεις.
quote:
Αγαπητέ Yngwie, διαβάζοντας το μήνυμα σου στο οποίο απαντάς στα ερωτήματα μου μου γεννιούνται κάποιες καινούριες απορίες!quote:
Και χωρίς περιορισμούς λοιπόν το στοιχειακό ακολουθούσε τον εξής δρόμο, ή έβρισκε κάποια θνήσκουσα απο ασθένεια όμορφη κοπέλα ή προκαλούσε ασθένεια σε κάποια αλλά προτιμούσε το πρώτο για να μην αλλοιώσει το κάρμα της κοπέλας εκτός εάν ο μάγος είχε πεί στο στοιχειακό : Κάνε ότι θές αρκεί να βρεθούμε μαζί και στη συνέχεια το στοιχειακό έκανε σκάντζα τις ψυχές. Δεν μιλάμε για κατάληψη αλλά για εκτόπιση.Μετά την εκτόπιση λοιπόν από το στοιχειακό, η ψυχή αυτής της άμοιρης κοπέλας τι γινόταν?
Σε μια συζήτηση με κάποιον φίλο μου πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στα στοιχειακά (αν θες σκεπτομορφές) που δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι και τα οποία είναι αρνητικής φύσης.
Ένας τρόπος για να τα εξαλείψεις αυτά, ακόμα κι αμύητος, δεν θα μπορούσε να είναι η δημιουργία από εμάς μια θετικής σκεπτομορφής?
Οσον αφορά το πρώτο σου ερώτημα φίλε μου, είναι απλή η απάντηση. Η ψυχή θα ακολουθούσε την πορεία της πρός τα επάνω όπως συνήθως ή στη χειροτερη θα έμενε κάτω όπως πολλοί που αρνούνται το δεύτερο θάνατο (μαύροι μάγοι που γνωρίζουν τα τερτίπια του αστρικού)ή πεθαίνουν βίαια (δολοφονία,ατύχημα) και όντας αμύητοι δεν ξέρουν που βρίσκονται και εάν ειναι πεθαμένοι.
Εάν η κοπέλα ήταν άρρωστη και όντως ήταν να πεθάνει ,το στοιχειακό απλώς θα επιτάχυνε λίγο τη διαδικασία ,no big deal δηλαδή.Ο μάγος όμως θα είχε διαπράξει έγκλημα στην δέυτερη περίπτωση δηλαδή εκούσια ή ακούσια να προτρέψει το στοιχειακό να ασθενήσει κάποιον για να κάνει την σκάντζα.
Τώρα όσον αφορά τις σκεπτομορφές, όλοι οι αποκρυφιστές συμφωνούν ότι δηλητηριάζουν την ψυχική μας ατμόσφαιρα και επιστρέφουν πίσω στο δημιουργό τους. Ρίχνοντας μία κατάρα σε κάποιον π.χ φτιάχνεις κάτι σαν μαύρο νέφος το οποίο θα χτυπήσει μεν το στόχο του αλλά θα επιστρέψει και πίσω στον κάτοχο του με κυκλική πορεία όπως τα παντα στο σύμπαν.
Η δημιουργία θετικών σκεπτομορφών αγάπης,συμπόνοιας κτλ σίγουρα καλυτερεύει τα πράγματα όσον αφορά το ισοζύγιο σκεπτομορφών σε κάποιον. Με τον ίδιο αλλά πιό τεχνικό τρόπο δουλεύουν και οι μυούμενοι εντός των ταγμάτων. Η συνεχής χρήση θείων συμβόλων και τα κατάλληλα τυπικά και οραματισμοί εκτοπίζουν αρνητικές σκεπτομορφές και κάνουν στις περισσότερες περιπτώσεις την αύρα κάποιου σοβαρού μαθητή φωτομοντέλο.
Τώρα ότι φτιάχνεται με την φαντασία (σκεπτομορφή) μπορεί και να πολεμηθεί με την φαντασία. Π.χ εάν κάποιος έχει τη φοβία της μοναξιάς μπορεί να κατασκευάσει μία σκεπτομορφή που θα την ονομάσει μοναξιά, και να την πολεμήσει εντός του Νού του με τη φαντασία, και άν την διαλύσει τότε θα είναι ελεύθερος.
Αν όχι τότε θα τον φάει η μοναξιά καθώς ο υποσυνείδητος νούς του θα δημιουργήσει τις συνθήκες έτσι ώστε να βιώσει τη μοναξιά που τόσο φοβάται.
Ηδη σε κάποια εκπομπή της Δρούζα κάποιοι ψυχολογοι διατείνοντο για μία κυρία η οποία είχε σχέσεις που την εδερναν, ο πατέρας την έδερνε, οι δύο επόμενοι σύζυγοι την έδερναν.
Και η Fortune αναφέρει για μία κυρία στην Ψυχική Αυτοάμυνα της η οποία χωρίς να τυγχάνει ιδιαιτέρας εμφανίσεως ή να προκαλεί την είχαν βιάσει κατ εξακολούθησιν. Οι σκεπτομορφές φόβου καθώς ο φόβος είναι πανίσχυρο ένστικτο είναι και οι δυσκολότερες και δεν εκτοπίζονται έτσι απλά.
Αυτό δείχνει πόσο πάνσοφο είναι το Θείο σχέδιο για αυτόν που θέλει να απελευθερωθεί παντελώς απο τα δεσμά.
Η Fortune 'εγραφε σοφά ότι μυημένος αποκαλείται αυτός που στα μάτια του αντικρίζεις τα μάτια του Ανώτερου εαυτού και έχει περιοριστεί στη ζωή του σε ένα μίνιμουμ συνηθειών κυρίως σχετιζόμενων με την επιβίωση. Τότε σίγουρα ένας τέτοιος δεν ΄θα έχει πάνω του αρνητικές σκεπτομορφές.
Κακά τα ψέματα χωρίς εσωτερικό μόχθο και κάματο κανείς δεν θα απελευθερωθεί έτσι απλά εκτός εάν περιμένει χιλιάδες ζωές να εξελιχθεί.
Είναι στην πράξη λίγο δυσκολότερο το να δουλέψεις εσωτερικά και να επιταχύνεις την εξέλιξη σου απο ότι ακούγεται αλλά όχι και ακατόρθωτο.Κουράγιο και θέληση θέλει όπως όλα σε αυτή τη ζωή.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑ MAGICAL ENTITY?ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ-ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ-ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ,ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΟΥΣΙΑ,ΔΡΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΒΟΗΘΟΣ,ΣΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ.
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑ MAGICAL ENTITY?ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ-ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ-ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ,ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΟΥΣΙΑ,ΔΡΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΒΟΗΘΟΣ,ΣΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
Μας μπέρδεψες λίγο.
Υπάρχουν δυο παραδοσιακές έννοιες στην καβάλα:
1. Ντιμπούκ (προσκόλληση), που είναι αυτό που ξέρουμε ως δαιμονισμό ,και είναι Αρνητικής φύσης.
και
2. Ιμπούρ (μετάσταση), το οποίο είναι γνωστό ως «η εγκυμοσύνη της ψυχής» και είναι ΠΑΝΤΑ Θετικής φύσεως.
Μπορείς και επιτρέπεται να δώσεις λίγα στοιχεία για την «εκτόπιση» που λες;
Κάποια παραδοσιακή πηγή ίσως, ή κάτι από G.D;
Ευχαριστώ.

Edited by - ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ on 27/08/2006 23:21:23
Με ξέχασες, ή μήπως ρώτησα πάλι κάτι που δεν έπρεπε να μαθευτεί έτσι απλά?![]()
Fafmir..
Ναι και μάλιστα πιθανόν,οι περισσότερες σκεπτομορφές δημιουργούνται ασυνείδητα.Δεν γνωρίζουν πολλόι, ότι συμβάλλουν στη δημιουργία τέτοιων οντοτήτων,απλά και μόνο με τα συναισθήματα και τις επιθυμίες τους.
Και δεν σημαίνει ότι αν δεν ξέρεις ότι τη δημιουργείς, αυτή εξαφανίζεται μετά.Μπορεί να τρέφεται απο σένα χωρίς να το καταλαβαίνεις.Ειδικά μάλιστα όταν είναι ισχυρό αυτό απ' το οποίο τρέφεται, δυναμώνει όλο και περισσότερο είτε το ξέρεις είτε όχι.Π.χ όταν αισθάνεσαι ζήλεια.Το πράσινο τερατάκι που λένε, είναι η σκεπτομορφή αυτή μάλλον.
Fafmir, τι εννοείς όταν λες όταν πάρει τη μορφή ενός γνωστού σου προσώπου? Εννοείς στο φυσικό πεδίο, όπου μπορείς να τη δεις ξύπνιος ή στο αστρικό? Ή στο ενδιάμεσο? Δηλαδή να' ναι στο αστρικό αλλά λόγω έκτης αίσθησης να μπορείς να τη βλέπεις κανονικά?
Γεια σου, theosoficus![]()
Παράθεση:
Μ' αρέσει πολύ η παρέα του.Αισθάνομαι σιγουριά, ασφάλεια, χαρά, γοητεία και απλά προσπαθώ να βρω κάποιο τρόπο, να έρθουμε πιο κοντά.![]()
Είναι όμως σκεπτομορφή? Μήπως είναι απλά κάποιος προυπάρχων, κάτοικος του αστρικού που απλά μου άρχισε τις επισκέψεις?
Τι ακριβώς είναι το magical entity?
Γιατί πάντα, ότι αφορά σκεπτομορφές πρέπει να είναι κάτι κακό, που πρέπει να το ελέγχεις, να μη στραφεί πάνω σου κτλ?
Αν είναι κάτι τέτοιο, να συνέβαινε ασφαλώς και δεν θα το έκανα ποτέ.Δεν θέλω να έχω μία οντότητα να την ελέγχω και να τη στέλνω να μου κάνει θελήματα και να της λέω: μπράβο καλό παιδί κτλ κτλ.
Θέλω απλά να έρθω πιο κοντά με ένα άτομο που πιστεύω ακράδαντα ότι έχει βούληση απο μόνο του (άρα δεν είναι σκεπτομορφή), που το αγαπάω και το σέβομαι και θέλω απλά να ξοδεύω περισσότερο χρόνο μαζί του, γιατί έτυχε να μένει σε άλλη διάσταση.Και εννοείται, μια ισότιμη όσο γίνεται σχέση.Δεν θέλω να του κάνω ούτε να μου κάνει κουμάντο.
Παράθεση:
Πως μπορώ να είμαι σίγουρη γι' αυτό? Οι σκεπτομορφές δεν έχουν βούληση.Εκείνος έχει.Δεν πιστεύω ότι είναι σκεπτομορφή.
Παράθεση:
![]()
Παράθεση:
Συμφωνώ, theosoficus.![]()
Μπορείς να σέβεσαι την ύπαρξη κάποιου αστρικού όντος ή σκεπτομορφής, όταν ταυτόχρονα,αν δεν σε εξυπηρετεί πλέον, μπορείς ν'αποφασίσεις να το καταστρέψεις? (άσχετα αν το καταφέρεις ή όχι)
quote:
Γιατί πάντα, ότι αφορά σκεπτομορφές πρέπει να είναι κάτι κακό, που πρέπει να το ελέγχεις, να μη στραφεί πάνω σου κτλ?
Έχεις δώσει και την απάντηση μονη σου καλή μου... να δες
quote:
Μπορεί να τρέφεται απο σένα χωρίς να το καταλαβαίνεις.Ειδικά μάλιστα όταν είναι ισχυρό αυτό απ' το οποίο τρέφεται, δυναμώνει όλο και περισσότερο είτε το ξέρεις είτε όχι
Δηλαδή λειτουργγεί παρασιτικά... δεν νομίζω οτι κάποιος θέλει ενα παράσητο μονιμα πάνω απο το κεφάλι του για να του ρουφάει ενέργεια...
Θα σου πώ μια προσωπική εμπειρία για να δείς τη δημηούργισα...
Σε πολύ μικρή ηλικία και ένω ζούσα σε ενα χωρίο της δυτικής Μακεδονίας άκουσα απο τα μεγαλίτερα παιδία οτι στο νεκροταφείο του χωρίου υπίρχε ενα φαντασμα... Ετσι λοιπον αρχισα να πιστεύω οτι αυτο το φαντασμα εχει μια αερινη λευκή μορφή και οτι εχει την τάση να εμφανίζετε στον καθρέφτη του μπάνιου στο σπίτι(η δωμή του σπιτιού ηταν τετοια με αποτέλεσμα το μπάνιο να βλέπει στο χολ και να ανγκάζομαι να περνάω πάντα προστα απο το μπάνιο οταν εβγενα απο το δωματιο μου... αφου η πορτα του μπανιου ηταν παντα ανοιχτή (δε θυμαμαι αν ειναι και πορτα το μπανιο :P )παντα εριχνα μια κλεφτή ματια προς τον καθρεφτη για να δω αν παρουσιαζετε κατι εκει... σα να μην ηταν αρκετο αυτο αρισα να σκεφτομαι οτι αυτο το φαντασμα υπάρχει και οτι περνει διαφορες μορφες και οτι περπατάει και οτι ερχετε και κοντα μου... η συνεχεις αναφορές σε αυτο το φάντασμα εκαναν την φαντασια μου να οργιαζει... ετσι απεκτισα μια πολύ εντονη φοβία για ΄καθε ειδους οντοτιτα η οποία δεν ειχε σχέση με το φυσηκο πεδιο όπως βαμπιρ, δαίμονες , φανάσματα , πνευματα κλπ. Συναιχιζα όμως να σκέφτομαι αυτη την όντότιτα... μετα απο περίπου 5-6 χρόνια απο την δημηουργία της σκεπτομορφλης μου , μετακομίσαμε σε αλλο σπιτι... αλλα εγω αν και ειχα μεγαλώσει και σκεφτόμουν λιγοτερο συχνα την οντότηα παρολλα αυτα δε την είχα ξεχάσει... φυσικα απο την αρχεί εβλεπα εφιάλτες και δε μπορόυσα να κοιμηθώ μόνος... καποια στιγή ομως ηρθαν και τα χιρότερα... αρχισα να εχω "επιθέσεις μόρας" (βλεπε σχετικό ποστ) φυσικά δεν μπορούσα να φανταστώ οτι όλο αυτο ηταν ενα δικο μου δημηούργιμα... σα να μην εφταναν οι επιθέσεις σε εμένα αρχισαν και επιθέσεις σε αλλα μέλη της οικογένειας και κυρίος στη μαμα μου... Ειχα αρχίσει να εχω την εντίποση , σε ασχετα χρωνικα διασίματα και κυρίος τη νύχτα, οτι κάτι ειναι στο σπίτι... Οταν λοιπον έμαθα να κάνω LBRP για μικρο χρονικό διασιμα ειχα βρει τη χαρά μου... έκανα ενα LBRP και τσουπ! "χάνονταν" ολλα... Προς το παρόν γιατι ειχα δημηουργίσει ενα καλούπει με αποτέλεσμα να την "αναγεννάω" οταν την σκεφτόμουνα... (διορθόστε με αν κανω λάθος)
Δεν ξερω να σας πω γιατι αλλα όλα τέλιωσας ως εξεις, ενα απογευνα και ενω διάβαζα την Ψυχική Αυτοάμυνα της Fortune αισθάνθικα μια παρουσια στα δεξια του καναπε οπου καθόμουν... συκόνομαι λοιπον για να κάνω LBRP και αντιλαμβάνομαι οτι η οντότιτα εχει μετατοπιστει και βρισκεται μπροστά μου, συναισίζω το LBRP και πρην βιμπρλάρω εξαγνηστικές λέξεις ακούω μια φωνί μεσα στο κεφάλι μου να λεει: Ε ΣΤΑΜΑΤΆ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! φυσικα τελίοσα το LBRP μου... λιγο αργότερα καθάρισα το χώρο με καθαγιασμένο νερό και αλάτι και δεν ξανα είχε κανεις προβλημα... (η αληθια είναι οτι δεν μπορώ να είμαι συγουρος για το ότι η οντότη του στοιχιονε εμένα και το σπιτι μου ηταν η παιδική σκεπτομορφή μου αλλα το θεωρώ πολύ πιθανο... )
Η προσπάθια να αποφυγουμε προβληματα είναι που μας κάνει να εξετάζοπυμε κατα κύριο λόγο τις επικύνδινες πλευρες τον σκεπτομορφών καλη μου Yami...
Αν ο Β δεν έχει χτίσει σωστά τις άμυνες του είναι πολύ πιθανόν να τον αγγίξει αυτή η κατάρα, όμως αυτή πάντα γυρίζει στο άτομο που την εκτοξεύει και πολλές φορές μπορεί να έχει καταστρεπτικά αποτελέσματα.
Ακόμα και σε περίπτωση που ο Β νιώσει φόβο εξαιτίας αυτής της κατάρας παρόλο που είχε χτίσει μια φαινομενικά δυνατή άμυνα, ο φόβος είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο ώστε τελικά να τον αποδυναμώσει.
Στην περίπτωση που ο Α αντιπαθεί απλά τον Β και σκέφτεται οτι αυτή η αντιπάθεια είναι αμοιβαία (η οποία μπορεί και να μην είναι), η σκεπτομορφή την οποία δημιουργεί είναι πολύ δυνατή.
Αυτό σαφώς και μπορεί να τον βλάψει και σε πιο έντονο βαθμό μπορεί να λειτουργήσει ως εμμονή.
quote:
Είναι στην πράξη λίγο δυσκολότερο το να δουλέψεις εσωτερικά και να επιταχύνεις την εξέλιξη σου απο ότι ακούγεται αλλά όχι και ακατόρθωτο.Κουράγιο και θέληση θέλει όπως όλα σε αυτή τη ζωή.
![]()
Είναι αρκετά δυσκολότερο, φίλε μου, όχι λίγο...
Αλλά όπως είπες δεν είναι ακατόρθωτο.
Για να αποκτήσεις το κάθετί και να εξελιχθείς ως άτομο και προσωπικότητα πρέπει να μοχθήσεις και να παλέψεις για αυτό.
Τίποτα δεν θα σου έρθει έτοιμο ούτε θα σου χαριστεί.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Μου είχε πει ότι δεν γινόταν να είμαστε μαζί γιατί είμαστε απο διαφορετικούς κόσμους και θα υπέφερα. Μου έχει πει ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να είμαστε μαζί εκτός απ' το αστρικό πεδίο.
Σεβάσου αυτό που σου είχε πει, κάνε υπομονή ο χρόνος εδώ τελειώνει πολύ γρήγορα έτσι κι αλλιώς…καλλιεργήσου εσωτερικά όσο μπορείς και ίσως στο αστρικό πεδίο να είστε μαζί αν είναι όπως τα παρουσιάζεις. Δε χρειάζονται ούτε έμμονες ιδέες ούτε υλοποιήσεις ούτε τίποτα απλά κάνε ότι σου είπε.