ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απομυθοποιηση του εαυτου μας - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Απομυθοποιηση του εαυτου μας - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΤΑΡΑΣΟΥ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
03/09/2006, 00:57:14
Σίγουρα η πιο διάσημη και πιο διαδεδομένη τελετή της τελετουργικής μαγείας είναι η LBRP. Και όχι άδικα. Η τελετή LBRP χρησιμοποιείται κυρίως για τους εξής σκοπούς: α) την εκδίωξη βλαπτικών ενεργειών, δυνάμεων, πνευμάτων κ.τ.λ. β) σαν εργαλείο συγκέντρωσης για εξάσκηση και γ) πριν από την τέλεση κάποιας μαγικής εργασίας. Είναι μια απλή κατά βάση τελετή η οποία όμως βασίζεται σε γερά θεμελιωμένες παραδόσεις. Εξαιτίας δε του φαινομένου ότι εξασκείται για χρόνια και από πολλούς, φαίνεται πως έχει αποκτήσει μια «δική της» δύναμη η οποία την κάνει ιδιαίτeρα αποτελεσματική. Εκτός από την LBRP υπάρχει και η "Greater Ritual of the Pentagram" η οποία όμως χρησιμοποιείται σπάνια και κυρίως για τις επικλήσεις των στοιχείων. Από τα πεντάγραμμα των στοιχείων, η τελετή lbrp χρησιμοποιεί μόνο το πεντάγραμμο της γης, το πεντάγραμμο δηλαδή του ανθρώπινου βασιλείου Μαλκούθ. Εδώ θα δώσουμε την πιο απλοποιημένη της μορφή, που δεν περιλαμβάνει το διαλογισμό του καβαλιστικού σταυρού (σύμφωνα με αυτόν ο τελετουργός οραματίζεται ότι ψηλώνει ως τα άστρα, κ.τ.λ…).
Οι απαραίτητες προφυλάξεις είναι: καθαρός και ήρεμος νους, αποφυγή σεξουαλικής δραστηριότητας την τρέχουσα μέρα, σωματική καθαριότητα, αποφυγή αλκοόλ.

Lesser Banishing Ritual of the Pentagram

1. Σταθείτε στο μέσον της περιοχής που θέλετε να εξορκίσετε. Κοιτάξτε την ανατολή. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και χαλαρώστε.
2. Με το δείκτη του δεξιού σας χεριού δείξτε το μέτωπο σας και δονείστε τη λέξη ΑΤΑ
3. Με το δεξί σας χέρι, δείξτε το έδαφος. Δονήστε τη λέξη ΜΑΛΚΟΥΤ
4. Με το δεξί σας χέρι, αγγίξτε τον δεξί σας ώμο. Δονήστε τη λέξη ΒΑ’ΓΚΕΜΠΟΥΡΑ
5. Με το δεξί σας χέρι αγγίξτε τον αριστερό σας ώμο. Δονήστε τη λέξη ΒΑ’ΓΚΕΝΤΟΥΛΑ.
6. Διπλώστε τα χέρια σας στο στήθος σαν να προσεύχεστε και δονήστε ΛΕ ΟΛΑΜ. ΑΜΕΝ
7. Με τον δείκτη του δεξιού σας χεριού σχεδιάστε ένα πεντάγραμμο στον αέρα μπροστά σας με τον ακόλουθο τρόπο: Από τον αριστερό σας γοφό τραβήξτε μια γραμμή στον αέρα σε ένα σημείο πάνω από το κεφάλι σας. Από εκεί στον δεξιό σας γοφό, τον αριστερό σας ώμο, τον δεξί σας ώμο, και καταλήξτε πίσω προσέχοντας να γυρίσετε στο σημείο εκκίνησης. Την ώρα που σχεδιάζετε στον αέρα, φανταστείτε ότι τραβάτε γραμμές φτιαγμένες από φωτεινό μπλε χρώμα . Δείξτε το κέντρο του πενταγράμμου και δονήστε το Θείο όνομα Ιόδ-Χε-Βαβ_χε.
8. Στραφείτε 90 μοίρες δεξιόστροφα (στη φορά του ρολογιού). Τη στιγμή που το κάνετε χρησιμοποιήστε το δεξί σας χέρι για να σχεδιάσετε μια γραμμή στον αέρα από το κέντρο του πρώτου πενταγράμμου στο κέντρο της νέας περιοχής. Φανταστείτε αυτό το τόξο, σαν φωτεινό λευκό. Σχεδιάστε ένα νέο μπλε πεντάγραμμο παρόμοιο με το πρώτο. Δείξτε το κέντρο του και δονήστε Αδωνάϊ.
9. Επαναλάβετε την διαδικασία στρεφόμενοι άλλες 90 μοίρες δεξιά. Αφού δημιουργήσετε το πεντάγραμμο, δείξτε το κέντρο και δονήστε Εχεγιέ
10. Επαναλάβετε για τελευταία φορά τη στροφή, βλέποντας πάλι ανατολικά και αφού φτιάξετε τη γραμμή που τώρα συνδέει όλα τα κέντρα μεταξύ τους, δονήστε Άγλα.
11. Φανταστείτε τώρα τη λευκή γραμμή φωτός που συνδέει τα 4 πεντάγραμμα, να γίνεται ένας κύκλος φωτιάς, να επεκτείνεται και να γίνεται σαν σφαίρα γύρω σας. Τώρα εκτείνετε τα χέρια σας στο πλάι και πείτε τα ονόματα των αρχαγγέλων:

Εμπρός μου Ραφαήλ
Πίσω μου Γαβριήλ
Στο δεξί μου χέρι Μιχαήλ
Στο αριστερό μου χέρι Ουριήλ.

Εμπρός μου φλέγεται το πεντάγραμμο και εντός μου λάμπει ο εξάκτινος αστέρας

Επαναλάβετε την όλη διαδικασία.
Κάποιες διευκρινήσεις:
1. Η λέξη Άγλα είναι ακροστοιχίδα της φράσης Ατα Γκιμπόρ Λεολάμ Αδωνάι= Εσύ Κύριε Ισχυρός για πάντα.
2. Μαλκούθ, Γκέμπουρα, και Γκέντουλα προέρχονται φυσικά από το Δέντρο.
3. Εχεγιέ = Ύψιστος Η όλη τελετή μπορεί να μοιάζει περίεργη αλλά θυμίζει σε πολλά το Πάτερ ημών. Πράγματι το τέλος του είναι: Ότι σου εστίν η Βασιλεία και η Δύναμις και η Δόξα, εις τους αιώνας. Αμήν.

Ξέρω ότι κάποιοι θα γκρινιάξουν ότι δίνω πληροφορίες που δεν πρέπει και άλλα τέτοια. Σε αυτούς έχω να πω ότι τα παραπάνω υπάρχουν και κυκλοφορούν ελεύθερα στο internet εδώ και χρόνια. Για όσους ενδιαφερθούν, πληροφορίες υπάρχουν, ζητήστε τες.
Τέλος ένα μικρό δωράκι. Επειδή για τους αρχάριους υπάρχει έντονο το πρόβλημα της προφοράς, ακούστε την τελετή από τον κατεξοχήν ειδικό:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=89305642

(πατήστε στον Player που θα εμφανιστεί την επιλογή lbrp).

Bye