- "1η Ανοιxτή Δραστηριότητα του ESOTERICA" ! 3/7/04 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ε ! Αμα δω και αυτό τότε σίγουρα θα μου ταιριάζει ο τίτλος του «Πλήρες Μέλος» !
Όμως αν γίνει πραγματικότητα ο τούρτο-γιαουρτο πόλεμος θα πρότεινα αμφίεση με μαγιό γιατί μετά θα πρέπει να ακολουθήσει η πυροσβεστική μάνικα.

Ο κακός λύκος
quote:
Ε ! Αμα δω και αυτό τότε σίγουρα θα μου ταιριάζει ο τίτλος του «Πλήρες Μέλος» !
Πλήρες γιαούρτι ή με λίγα λιπαρά τελικά?![]()
Ρε τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες!![]()
![]()
![]()

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΜΠΛΟΥΖΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ
Η' ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΩΧΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ
![]()
![]()
![]()
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
Από τότε που είμαι μέλος του esoterica.gr αναρωτιόμουν για το πως είναι πολλά μέλη αυτής της κοινότητας από κοντά.
Και είναι πολλά τα μέλη που θα ήθελα να γνωρίσω ΑΤΜΑ, Αvallon, Amalia, Πλωτίνος, Κέλσος, Thoth, Zezmperg, Steelspring και πολλοί πολλοί άλλοι!
Να όμως που δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ διότι πρέπει να φύγω στην Κατερίνη για δουλειά.
Ελπίζω να προλάβω την επόμενη! (Ας είναι τον Χειμώνα.)
quote:
Ε όχι ρε γ-μ΄-τ- να γίνει τέτοια συνάντηση και εγώ να την χάσω.Από τότε που είμαι μέλος του esoterica.gr αναρωτιόμουν για το πως είναι πολλά μέλη αυτής της κοινότητας από κοντά.
Και είναι πολλά τα μέλη που θα ήθελα να γνωρίσω Zezmperg, και πολλοί πολλοί άλλοι!
Να όμως που δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ διότι πρέπει να φύγω στην Κατερίνη για δουλειά.
Ελπίζω να προλάβω την επόμενη! (Ας είναι τον Χειμώνα.)
Σε χαιρετώ γλυκέ μου ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ.
Χαίρε Admin.
Καλοί μου φίλοι θα ήθελα πολύ να έρθω -όπως και απ'την εξ'αρχή το δήλωσα για να σας γνωρίσω όλους, διότι όλους σας εκτιμώ- μα κάτι εισιτήρια-προσκλήσεις απ'το Ωδείο Ηρώδου Αττικού και απ'την παράσταση Οιδίπους Τύραννος {Σοφοκλη} και ιδικά σκηνοθετημένη απ'τον Ασιάτη Γιούκιο Νιναγκάουα θα με κρατήσουν πιθανών μακριά σας.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
quote:
... θα με κρατήσουν πιθανών μακριά σας.
Ελπίζω αυτή η προσπάθεια να μην σταματήσει εδώ, αφού είναι αρκετοί αυτοί που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν.
Την καλημέρα μου στην Zezmperg!
quote:
NAI ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
Μα αυτό είναι και το ωραίο...![]()
![]()
Να μιλάμε μεταξύ μας και να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε who is who...
Είμαι σίγουρη ότι έτσι θα επικοινωνήσουμε πιο αμερόληπτα μια και η γνώση του nickname "χρωματίζεται" από προκατάληψη!![]()
Εγώ λέω να βιντεοσκοπήσουμε όχι μόνο την ομιλία/διάλεξη που θα δοθεί αλλά και μέρος της "συνάθροισης" έτσι για ενθύμιο και για να ξέρουν πως ήταν αυτοί που λείψανε...
Ανταποκριτές από τα Βόρεια θα έχουμε ή πάλι θα σνομπάρουν?