- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Λες γι'αυτό να έσκασε και τούτο δώ τώρα αυτή την εποχή,εεε;...Ο Ομπάμα υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων
Ένα πουλάκι μου είπε... και σας το λέω να είστε όλοι μάρτυρες... ότι ο Ομπάμα θα είναι ο τελευταίος κυβερνήτης των ΗΠΑ (δε ξέρω τι ακριβώς παέι να πει αυτό)
Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι έτσι (γιατί μπορεί να μας πάρει και εμάς η μπάλα)
Όλα τα χε η μαριορή ο φερετζές της έλειπε
Λες να τα λέει σωστά το πουλάκι;
Λες να τρέχει κάτι και ξαφνικά τους πιάσανε βιασύνες;

Το όλο θέμα φίλοι, είναι πως δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για πειράματα.
Οι ξένοι, κυρίως δανειστές βλέπουν ένα κράτος με ότι και να του δίνουν, να μην συνέρχεται, λόγο βλακείας, κλεψηματος, Κλπ
Αν τα συμφέροντα τους, (μειζες, πουλησεις, κλπ κλπ) δεν είναι κάτι θετικό για αυτούς, θα γυρίσουν τις πλάτες τους)
Αν είμαστε όλοι ενωμένοι, ότι και να γίνει, θα προχωρήσουμε, ακόμα και αν βγούμε απο την ζώνη ευρώ.
Αν παει η μπάλα απο τον ένα στον άλλο,
Όπως ακριβώς γίνεται,
θα συνεχίσουν με ελαφρομυαλοσυνη να λένε πως δεν φταίνε αυτοί,
μα οι άλλοι,
θα συνεχίσει η κοροϊδία προς στον ελληνικό λαό,
που αν και βλέπει την ασυδοσία, και ανικανότητα των περισσότερων,
είναι ανήμπορος μονο με την ψηφο, να κάνει κάτι.
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 12/05/2012 08:10:27
quote:Γιατί του λες ψεύτες; Ποία είναι τα ψέματα;
Δεν τους κάνει λιγότερο ψεύτες αυτό ούτε αποτελεί δικαιολογία..
Διότι ΑΛΛΟΥΣ γνωρίζω αποδεδειγμένα για ψεύτες κλέφτες κι απατεώνες
quote:Οι οποίοι φουσκωτοί είναι προβατάκια μπροστα στα ΜΑΤ που ξυλοφορτώνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ "ελεύθερους" πολίτες και δη ηλικιωμένους.
Δεν παύει όμως να υπάρχει μια στρατιά απο φουσκωτούς που μάλιστα απ όσο γνωρίζω εγώ ακόμα και αν δεν ήταν φουσκωτοί τους έκαναν σε ελάχιστο χρόνο (ας είναι καλά τα αναβολικά που πήραν με τα τσουβάλια τα φιλαράκια μου για να μπουν τότε).
Χωρίς συγκρίσεις δεν καταλαβαίνουμε. Να συγκρίνεις το σημερινό καθεστώς με τους χρυσαυγίτες για να βλέπουμε την διαφορά.
quote:Να κοιτάζεις και με τα δύο μάτια ανοικτά φίλε μου.
Έχεις δίκιο.. με το βία εννοώ τυφλή βία προς κάποιον που δεν σε πείραξε (και εννοώ κυριολεκτικά όχι να νομίζεις εσύ πως σε πείραξε επειδή υπάρχει ή μιλάει).
Ξαναβλέπε τα ΜΑΤ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ αλλά σε Ελληνες πολίτες.
Προφανώς δεν σ' ενδιαφέρουν οι ημεδαποί...
quote:Την αλήθεια λένε. Δεν υπάρχει νόμιμος ΛΑΘΡΟμετανάστης - εισβολέας.
Αν συμφωνείς προς την τυφλή βία προς κάθε μετανάστη και ισχύει και η δήλωση (με τα αυτάκια μου το χω ακούσει πολλές φορές) ότι δεν υπάρχει ούτε ένας νόμιμος μετανάστης τότε τι θεωρείς εσύ πως θα έπρεπε να γίνει?
Πρέπει να γίνει άμεσος επαναπατρισμός τους. Τόσο δύσκολο είναι να το σκεφτούμε;
Δεν γίνεται όμως, διότι για ν' απελαθούν στις χώρες τους πρέπει να υπάρχει διακρατική συμφωνία.
Τέτοια συμφωνία με τα ανατολικά κράτη δεν υπάρχει. Φαντάσου ότι το Αφγανιστάν δεν έχει ούτε πρεσβεία στην χώρα μας. Πρεζοχώρα είναι.
Και οι άλλες πρεσβείες, ελάχιστους και αμελητέους αναγνωρίζουν ως πολίτες τους.
Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες δηλώνουν ψευδώς χώρες προέλευσης.
Ισως διώκονται εκεί...
quote:Που να ξέρουν ποίος είναι ο δολοφόνος; Αν δεν γνωρίζεις φίλε μου κάποια περίπτωση όπου οι χρυσαυγίτες γνώριζαν τον δολοφόνο και ασχολήθηκαν με τους Πακιστανούς, τότε απλώς λες ανοησίες.
Επιμένω πως τον πραγματικό εγκληματία αλλοδαπό (έναν δολοφόνο αλβανό πχ) δεν τον έχουν ακουμπήσει ποτέ τα καμάρια της Χρυσής Αυγής αλλά εγώ απ όσα είδα εξαντλούσαν πάντα τον "θυμό" τους σε κάποιον αδύναμο πακιστανό (ήταν της μόδας τότε οι Πακιστανοί).
Ειρήσθω εν παρόδω, οι Πακιστανοι είναι το μόνο έθνος όπου απαγάγουν ομοεθνείς τους και ζητούν λύτρα. Εφεραν τον πολιτισμό στην χώρα μας!

Το θλιβερό είναι που ένα τέτοιο κόμμα πήρε 7% στις εκλογές...

In anticipation of my resurrection...
Διότι είναι οι μόνοι που λένε ότι ο μισθός του
Διότι θα μας ξεβρωμίσουν από τα κατακάθια της ανατολής;
Διότι θα καταργήσουν το μνημόνιο των προδοτών;
Διότι θα ευνοούν τους Ελληνες;
Διότι θα εξοικονομίσουμε 20 και πλέον δις που χαλάμε ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για τους εισβολείς;
Διότι ΤΙ;;;
Απ' ότι έχω δει, αυτοί είναι πιό δημοκράτες κι από τους "δημοκράτες"!
Και μην μου πεις για φασισμούς κλπ, διότι δεν έχω ακούσει να λένε τίποτε "φασιστικο". (macedon συμφωνώ μαζί σου, συμβατικά χρησιμοποιώ την λέξη)
Αν έχεις ακούσει να λένε κάτι "φασιστικό" μπορείς να μας το πεις, τώρα που τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί τους και τα οποία ΕΝΤΕΛΩΣ "δημοκρατικά" τους είχαν στην αφάνεια;
Είδες αυτόν το λεχρίτη Ευαγγελάτο πως τους αντιμετώπισε;
Είδες τον ίδιο λεχρίτη πως αντιμετωπίζει τους αποδεδειγμένα εγκληματίες;
Μήπως είσαι κι εσύ "δημοκράτης" σαν τον Εισαγγελάτο;

Edited by - Αίολος on 12/05/2012 13:06:48
Δεν είναι θλιβερό που εξελέγησαν κόμματα της προδοσίας;
Τι δεν θα ήταν θλιβερό κατά την γνώμη σου και γιατί;

quote:
Μήπως είσαι κι εσύ "δημοκράτης" σαν τον Εισαγγελάτο;
Αγαπητέ, το εάν είμαι "δημοκράτης" ή δημοκράτης το γνωρίζω εγώ.
Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω την άποψη μου χωρίς να με παραλληλίζεις με άλλους ανθρώπους οι οποίοι μου είναι αδιάφοροι, ε;
quote:
Αν έχεις ακούσει να λένε κάτι "φασιστικό" μπορείς να μας το πεις, τώρα που τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί τους και τα οποία ΕΝΤΕΛΩΣ "δημοκρατικά" τους είχαν στην αφάνεια;
Όταν ο γενικός γραμματέας της είχε αναλάβει τη δεκαετία του '80 την αρχηγία της ΕΠΕΝ, δεν διατεινόταν ότι το έκανε με τις ευλογίες του Παπαδόπουλου;
Αυτό σου λέει κάτι ή όχι;

In anticipation of my resurrection...
quote:
Όταν ο γενικός γραμματέας της είχε αναλάβει τη δεκαετία του '80 την αρχηγία της ΕΠΕΝ, δεν διατεινόταν ότι το έκανε με τις ευλογίες του Παπαδόπουλου;
Ε και;
Σε ρώτησα αν έχεις ακούσει να λένε κάτι "φασιστικό".

quote:
Το θλιβερό είναι που ένα τέτοιο κόμμα πήρε 7% στις εκλογές...
Το θλιβερό είναι πως όταν η Άννα-Ψαρούδα Μπενάκη ανακοίνωνε στον Παπούλια το αποτέλεσμα της Βουλής για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, του είπε όσα του είπε και κείνος δεν αντέδρασε.
Το θλιβερό είναι πως μας πείραξε ως έθνος το "εγέρθητι" και δεν μας πείραξε καθόλου το "σκύψατε" που βιώνουμε εδώ και 2,5 χρόνια.
Το θλιβερό είναι πως 31% του ελληνικού λαού δήλωσαν πως θέλουν να είναι υπό κατοχή.
Το θλιβερό είναι πως όλους αυτούς που επί 38 χρόνια λυμαίνονται το δημόσιο πλούτο υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη τους στηρίζουν.
quote:
Εδώ ο άλλος σήκωσε τα όπλα και πολεμούσε κατά των Ελλήνων και του ελληνικού κράτους και αντί να τον κρεμάσουν ως προδότη, τον έκαναν Γ.Γ. του ΚΚΕ βρε Γιώργο. Η αρχηγία της ΕΠΕΝ σε πείραξε;
quote:
Μου λέει απλά πως όταν:
- Ο Εβραίος ραβίνος και σιωνιστής (κατά δήλωσή του) είναι κατά της Χρυσής Αυγής
- Οι Τούρκοι ανησυχούν για τη Χρυσή Αυγή και τη θεωρούν "Ανεπιθύμητη εξέλιξη" (Ερχάν Τουρμπεντάρ, αναλυτής εξωτερικής πολιτικής στο Ίδρυμα Ερευνών Οικονομικής Πολιτικής)
- Οι ανά τον κόσμο τοκογλύφοι ανησυχούν για τη Χρυσή Αυγή
- Οι δυνάστες των Ελλήνων ανησυχούν για τη Χρυσή Αυγή
και δεν ανησυχούν για τους υπόλοιπους, σημαίνει απλά πως οι υπόλοιποι είναι του χεριού τους, αν δεν είναι υπάλληλοί τους.
Μου λέει ακόμη πως εφ' όσον όλοι αυτοί είναι κατά της Χρυσής Αυγής, τότε αυτή είναι σε καλό δρόμο.

macedon
Edited by - macedon on 12/05/2012 14:00:39
quote:Πολύ σωστά!
Μου λέει ακόμη πως εφ' όσον όλοι αυτοί είναι κατά της Χρυσής Αυγής, τότε αυτή είναι σε καλό δρόμο.

Euxariso gia tin voithia,alla dustixos kati den pai kala.
To oti merika programata opos H Encarta den leitourgoun
to egrapsa kai proxthes...tora omos dimiourgithike kai
alo provlima...xthes mou Hrthe ena minima oti yparxoun
kainourgia Update,piga loipon kai to site Htan Elliniko...
OK loipon kai peripou sto telos mou leei pos Ta XP mou einai ilegale
blokarondas to mixanima.
Apo ekei kai meta ginete to ela na dis.....H ora einai sta Ellinika
ta parathira sta anglogallika kai ta Ellinika pou prospatho na
grapso einai IEROGLIFIKA?????????????????????????
Ti les......na eksigitho variopoula?
Φίλε μου, ΚΑΙ ΜΟΝΟ που προσπαθείς να φτιάξεις το πρόβλημα με τα Ελληνικά στον Υπολογιστή σου, τι να πώ..... Παρά μόνο ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Μακάρι και όσοι βρίσκονται ΟΧΙ στο εξωτερικό, αλλά ΕΔΩ στο Ελλάντα να προσπαθούσαν να το καταφέρουν αλλά άλλοι είναι χρόνια χρήστες σε τσατοπαρέες, άλλοι φοβούντε μην αποκρυπτογραφηθούν τα κείμενά τους απο κατασκοπευτικές υπηρεσίες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ...
Είμαι σίγουρος ότι η προσπάθειά σου ΔΕΝ θα πάει χαμένη....
Κάτι θα γίνει με το πρόβλημα και πρός θεού.... ΟΧΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ....
Κέλσος
Καλύτερα να "εξηγηθείς" format καλέ μου φίλε Galaxy και άσε τη βαριοπούλα ...για μετά!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Δεν ξέρω αν ακολούθησες ήδη τις οδηγίες που σου ανέφερα στο άλλο θέμα που είχες παραθέσει το πρόβλημα πρώτη φορά: erotisi...aporia (??)
Φαντάζομαι, αν και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο από το μήνυμά σου, ότι εγκατέστησες αυτά τα updates για την ελληνική έκδοση των XP και ότι από αυτά δημιουργούνται τα επιπλέον προβλήματα.
Αυτά δοκίμασε, πρίν από οτιδήποτε άλλο, να τα απεγκαταστήσεις, είτε από το Add/Remove Programs όπου μπορείς να δεις με χρονολογική σειρά τι έχεις εγκαταστήσει στο σύστημά σου, είτε από τη λειτουργία Restore των Windows XP όπου, το πιθανότερο, να έχει κρατηθεί αντίγραφο της κατάστασης του Συστήματος πριν εγκαταστήσεις τα updates. Δοκίμασε τις παραπάνω λύσεις με τη σειρά που σου έχω γράψει. (Δυστυχώς από το σημείο που σου γράφω τώρα δεν υπάρχουν συστήματα Windows XP για να σου δώσω πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το ακριβές σημείο που θα βρεις αυτές τις λειτουργίες... το Add/Remove Programs βρίσκεται πάντως στο Control Panel - και ξανά με συγχωρείς για τους αγγλικούς όρους αλλά δεν είναι δυνατόν να έχουμε πρόσβαση στους αντίστοιχους γαλλικούς)
Αν αυτό το κομμάτι πάει καλά (το εύχομαι), προχώρησε στην αποκατάσταση των ρυθμίσεων Περιοχής του Συστήματός σου και της Default γλώσσας, όπως σου γράφω και στο erotisi...aporia.
Ο στόχος είναι το σύστημά σου να είναι ρυθμισμένο, όσον αφορά αυτά τα στοιχεία, στην ίδια κατάσταση στην οποία βρίσκονταν πριν προσπαθήσεις να εγκαταστήσεις υποστήριξη για την ελληνική γλώσσα. Υποθέτοντας πως η έκδοση των XP είναι η γαλλική τα Regional Options και η Default Language (καθώς και το Σχήμα Πληκτολογίου που είναι συνδεδεμένο με αυτήν) πρέπει να είναι όλα γαλλικά (αν η κατάσταση ήταν διαφορετική πριν και τη θυμάσαι επανέφερε την κατάσταση που ίσχυε).
Μετά κάνε επανεκίνηση του συστήματος!
Στη συνέχεια πρόσθεσε την ελληνική υποστήριξη από την επιλογή Add της καρτέλας Languages από τις ρυθμίσεις Regional and Language Options και συνέδεσε με τα ελληνικά το ελληνικό σχήμα Πληκτολογίου, αλλά διατήρησε πάντα την Default γλώσσα στα γαλλικά!.
Την επιλογή Language for non-Unicode programs καλύτερα να την γυρίσεις στην πρότερη κατάσταση - εάν την έχεις αλλάξει, υποθέτω και πάλι στα γαλλικά... για το τελευταίο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο στο πρόβλημά σου αλλά είναι πιθανό να σχετίζεται με τη μη λειτουργία κάποιον προγραμμάτων.
Ελπίζω όλα τελικά να πάνε καλά και να μπορείς να έχεις ένα "υγιές" σύστημα που να μπορεί να επικοινωνεί και στα ελληνικά!!
Μη διστάσεις να γράψεις ξανά για προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
dokimasa ena alo kolpo alla.....TZIFOS
ti ekana : piga sto Word dialeksa Symbol egrapsa to keimeno
to ekana antigrafi....to kolisa edo mesa alla metatrapikan pali
se Latin.
Den tha eprepe na piasi??????????????
Edited by - Galaxy on 25/02/2003 07:40:50
Δυστυχώς δεν έπιασε διότι εικάζω ότι ο ΚΩΔΙΚΑΣ Forum αναγνώρισε την ασυμβατότητα του συστήματός σου ή για να το πω πιο απλά,οι ρυθμίσεις αναγνωρίζονται ΜΟΝΟ από τον δικό σου υπολογιστή και όχι από κάποιον άλλο.
Όσο για τη γαλλική ορολογία που ανέφερε ο Admin,είναι η εξής:
Για το Control Panel η τοποθεσία είναι η εξής:
Demarrer -> Parametres -> Panneau de configuration -> Clavier (για το πληκτρολόγιο) ή Options Regionales et linguistiques. (Τοπικές ρυθμίσεις)
Demarrer -> Parametres -> Panneau de configuration -> Ajout/Suppression de programmes. (Πρόσθεση/Αφαίρεση προγραμμάτων)
Για ότι άλλο χρειαστείς βάλε post.
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
quote:
Geia sas,
dokimasa ena alo kolpo alla.....TZIFOS
ti ekana : piga sto Word dialeksa Symbol egrapsa to keimeno
to ekana antigrafi....to kolisa edo mesa alla metatrapikan pali
se Latin.
Den tha eprepe na piasi??????????????
Όχι, δεν έπρεπε. Τα Symbol δεν είναι ελληνική γραμματοσειρά (μη σε επηρεάζει που έχει ελληνικούς χαρακτήρες). Άρα είναι σαν να έγραψες σε λατινική. Οι φίλοι παραπάνω σου δίνουν καλές συμβουλές.
Galaxy, τι έγινε τελικά, έλυσες το πρόβλημα με τα μηνύματα "Ilegal", την απεγκατάσταση των updates, τις δηλώσεις για τις γλώσσες κ.λπ.; Θεωρώ πάντως ότι αν δεν λύσεις τα παραπάνω προβλήματα και, προπάντως, αν δεν εγκατασταθούν σωστά οι γλώσσες στο σύστημά σου δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι για να έχεις ελληνικά...
Ελπίζω τελικά να βρεθεί η λύση!
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Tha prospathiso na egatastiso dyo leitourgika,to ena sta Gallika,kai to alo sta Ellinika,nomizo pos to WIN 2000 Prof sou dinei tin dinatitita,alla kai to programa Partition Magique, tora pos tha to katafero?....idea den exo.