ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΤΥΦΕΩΝΑΣ90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
konstantinaΝέο Μέλος
19/11/2003, 14:18:29
Απ' ότι μας είχε πει είχε ετοιμάσει 3 βιβλία και είχε αρχίσει την συγγραφή του 4ου και η επιθυμία του να εκδοθούν μετά το θάνατό του βρισκόταν στην διαθήκη του.

19/11/2003, 14:55:42
καταρχην να χαιρετησω τον φιλο λευτερη παλλιγινη. :)
οσον αφορα το hacking του φορουμ του κυριου φουρακη εγω δεν θα εδινα τετοια διασταση μιας και κατα καιρους σελιδες hackαρονται απο ομαδες ξενων κυριων χρηστων.
υπαρχει γνωστο ισπανικο team που κανει αυτη την 'δουλεια' αρκετα συχνα. οποτε ειναι μαλλον μια συμπτωση! ουσιαστικα δεν υπαρχει λογος σοβαρος για να μπουν καποιοι σε αυτην την διαδικασια αφου ετσι κι αλλιως οτι ειναι να πουμε θα το πουμε.
αυτο που θα παρακαλεσω ολους οσους συματαχουν σε αυτην την κουβεντα ειναι να παραθεσουν οτι στοιχεια μπορουν να βρουν μεσα απο συνεντευξης και τα λοιπα ωστε να συλεξουμε αρκετες πηγες γυρω απο το θεμα του κυριου γκιολβα!

http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ!!!

eco90157Νέο Μέλος
19/11/2003, 16:39:14
LIGES MERES PRIN TO 8ANATO TOY GIOLVA 2 BOMBES EJERAGUSAN SE SYNAGWGES EBRAIWN STHN GEITONIKH TOYRKIA.SHMPTWSH?

19/11/2003, 16:49:29

Χαιρετώ.

Αυτό που μπαίνει από το 1 αφτί + βγαίνει από το άλλο είναι Α.Τ.Ι.Α. ή να μη το συμπεριλάβω στα σχετικά περιστατικά;

Παλιγγίνης Ελευθέριος

http://clubs.pathfinder.gr/epsilon

*
**

19/11/2003, 17:15:01
quote:

LIGES MERES PRIN TO 8ANATO TOY GIOLVA 2 BOMBES EJERAGUSAN SE SYNAGWGES EBRAIWN STHN GEITONIKH TOYRKIA.SHMPTWSH?

θελω να σε ρωτησω κατι!
αυτο που εγραψες τωρα το εννοουσες η το εγραψες ετσι για να ειρωνευτεις καποιους?

φιλικα γιωργος

QriousΝέο Μέλος
19/11/2003, 22:38:40
quote:

ΤΥΦΕΩΝΑΣ
Το strange 2 το έχω εγώ. Πείτε μου τι θέλετε !?

Νομίζω πως ως μια ελάχιστη τιμή σε αυτόν το θαυμαστό Έλληνα, πρέπει
να φτιάξουμε ένα σοβαρό site για τον Γκίολβα, έστω και μετά θάνατον.
Να περιέχει τουλάχιστον όλες τις συνεντεύξεις του που έδωσε κατά καιρούς....

Αλήθεια περιμένουμε απομνημονεύματά του??

Καλό ταξίδι, κ.Γκιόλβα !

mporeis na skanaris tin sinenteuxi k na tin anevaseis kapou an ine?

AndromedaΝέο Μέλος
19/11/2003, 22:58:14
Kalispera se olous

Agapite PiNhEaD kali I idea sou na sinantithoume me ton Fouraki. Parol’afta gnorizo oti epidi poloi theloun na vrethoun kai na sizitisoun me afton ton anthropo, kai afto einai praktika adunaton, g’afto ton logo eftiakse to forum, stin istioselida tou oste na sinomilei me olous ilektronika. Opote den exoume para na perimainoume na diorthothei I vlavi oste na mporoume na epikinonoume mazi tou. Episis den thelo na tou zitiso mia sinantisi twra meta apo ola afta ta gegonota.

Tora tha ithela na po to eksis:

1) Akousame oloi stin sinentefksi ton Giolva na leei oti poloi pistevoun oti einai eksogoiinos.
2) Proevlepse sxedon akrivos tin xroniki stigmi pou tha efevge apo konta mas
3) Pethainei kai entafiazetai tin idia mera xwris na dothei dimosiotita
4) Kanena meso enimairwsis den leei tipota (den leo na to poun oi idiseis alla oute efimerides, oute ta enimerwtika site sto Internet? Ipotithetai einai I noumero ena epistimoniki morfi stin xora)

Den iponoo oti o anthropos eksakolouthei na vrisketai anamesa mas. Aplos anarotiemai mipos apla efige apo tin geografiki perioxi mas???? Kai prin prolavete na me ironeftite sas thimizo oti:
Proton milame gia isos ton mono anthropo ston planiti pou exei aftin tin dinatotia (afou exei anakalipsei diastimoplio, mporei na paei apou thelei), kai defteron milame gia enan anthropo pou exei apilithei I zoi tou sto parelthon. Triton emena mou fenetai poli fisiko enas epistimonas na thelei na vrei tin isixia tou oste na teliosei tis meletes tou. Episis as min ksexname oti kai o amerikanos erevnitis Robert Temple, kai o aglos kathigitis tis Oxfordis Robin Evans, pou kata ta legomena tous meletisan sto Thivet tis files pou lene oti proerxontai apo to diastima, Eksafanistikan apo tis patrides tous kai vrethikan meta apo xronia ston Notio Polo na kanoun erevnes.

20/11/2003, 01:09:44
τετοιο θεμα δεν νομιζω να υφισταται!
απο κοινους φιλους που εχω μου ειχαν πει οτι ο κ. γκιολβας ηθελε απο πριν να αποσυρθει και ειχε ηδη κανονισει να βαλει καποιον να τον καλυψει στο κεντρο του ωστε αυτος να ξεκουραστει στην κρητη.

terpandrosΜέλος
20/11/2003, 04:32:59
To forum tou fourakh epeidh tou rixna kammia matia apo persi.. htan dialumeno kai prin apo kana dimhno pou xa dokimasei na mpw..ase pou den yphrxe kinhsh kai den eggrafontan nea melh (logw provlhmatos me ton administrator) apo persi..

20/11/2003, 09:51:27
Πείτε ότι μπορούσατε να συναντούσατε τον Φουράκη...τι θα τον ρωτούσατε? Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο του... Σας ακούω λοιπόν....

"Τάδε έφη Avallon"
indigo_boyΜέλος
28/06/2003, 05:27:56
ΙΝDIGO CHILD
ΧΡΩΜΑ-ΛΟΥΛΑΚΗ-ΙΩΔΗΣ ΓΕΝΙΑ-ΠΑΙΔΙΑ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΛΑΣΩΜΕΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ.ΣΑΝ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΛΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΡΕΣ.ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΩΜΑ-ΛΟΥΛΑΚΙ-ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΝΕΑΡΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΑΚΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ -ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΝΘΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΓΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΤΥΧΕΡΑ".
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΙΩΣΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΥΛΑΚΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΑ ΛΟΥΛΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ.ΟΜΩΣ Η ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΥΛΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ .Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΩΦΕΛΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΥΛΑΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ,ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΥΨΗΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΥΜΑΤΑ ΗΧΟΥ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΜΒΕΛΕΙΕΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ Η ΧΑΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ Η Η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΝΟΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΝ Η ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΣΑΝ ΝΗΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ.
ΣΤΑ ΛΟΥΛΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ.ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΙ ΥΠΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΙΟ ΒΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΥΠΝΟ ΣΥΧΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΞΥΠΝΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΑΣ.ΣΥΧΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΞΥΘΥΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ,ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΛΑΦΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΛΕΠΤΩΝ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΩΔΩΣΟΥΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΜΕΡΑ!
Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΑΚΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΕΦΗΒΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΤΕΡΟΦΥΛΙΑ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ,
Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ.Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΥΛΗΚΟΥ Η ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΨΥΧΗ.Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΟ ΟΣΟ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΥΛΑΚΙ.ΟΙ ΛΟΥΛΑΚΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.ΕΝΘΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕΧΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΝΤΑΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΛΟΥΛΑΚΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ..

quote:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ thoth.ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

Edited by - indigo_boy on 28/06/2003 11:13:43

28/06/2003, 17:05:57

-καλως
ηρθες
παλι
εδω
λοιπον!-

Let there be Light!

28/06/2003, 21:29:53
Πολύ ενδιαφέρον θέμα indigo boy! Τόσο πολύ μου άρεσε που "κάθησα" διάβασα όλες τις σελίδες του τόπικ
Να ξέρεις οτι δεν απέχω πολύ απο το θέμα indigo children.
Είμαι 34 ετών και νοιώθω και εκφράζομαι κατά πολύ νεότερος. Και βεβαίως ούτε μου φαίνεται
Ακόμη και εσωτερικά, νοιώθω και είμαι παιδί, γι' αυτό και "πληρώνω" συνεχώς τα τιμήματα απέναντι στην κοινωνία των ενηλίκων. Σε κάθε έκφανση και απόφαση στη ζωή μου, "έσκυψα" και άκουσα πρώτα το παιδί μέσα μου...μου μιλάει συχνά...δε θα μπορούσα να μη το ακούσω...
Αυτό το παιδί...είμαι εγω...
Νά' σαι πάντα καλά φίλε μου και ό,τι και να γίνει στη ζωή σου, ΜΗΝ πρός θεού, ΜΗΝ ξεχάσεις το παιδί που συνεχώς ρωτά και συνεχώς σε εξελίσει σε μια ανώτερη ψυχή...το παιδί μέσα σου...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

indigo_boyΜέλος
29/06/2003, 02:09:53
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ !
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ
ΚΑΙ ΤΟΣΟ
quote:
Νά' σαι πάντα καλά φίλε μου και ό,τι και να γίνει στη ζωή σου, ΜΗΝ πρός θεού, ΜΗΝ ξεχάσεις το παιδί που συνεχώς ρωτά και συνεχώς σε εξελίσει σε μια ανώτερη ψυχή...το παιδί μέσα σου...

ΩΡΑΙΑ ΦΡΑΣΗ!

ΚΑΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ

ManickΝέο Μέλος
07/10/2004, 00:59:58
Παιδια επειδη ειναι καπως δυσκολο να βρω καποια σελιδα που σου λεει για το χρωμα της αυρας σου.. μηπως μπορειτε να με "φωτισετε" πανω στο θεμα? Γενικα θελω να ασχοληθω με αυτο το θεμα (θελω γενικα να "ανυψωσω το πνευματικο μου επιπεδο) αλλα ειναι τοοοσα πολλα που το περιβαλλον που χρειαζομαι λιγη βοηθεια!

Να ειστε καλα!

ManickΝέο Μέλος
07/10/2004, 01:07:28
A! Παιδια οταν ειδα που συζητουσατε για τις γενιες (ειμαι του 84 γεννηθης) και λεγατε για trance Κλπ θυμηθηκα τον εαυτο μου....μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν και dj και μολις το ψιλοπαρατησα, ηρθε ο καιρος που (χωρις ουσιαστικο λογο) αρχισα να δαβαζω βιβλια, να ψαχνω για τη ψυχη μου, να θελω και παλι το καλο ολων (στα πολυ νεοτερα μου χρονια νοιαζομουν για ολα αυτα και μετα για ενα διαστημα αυτο μου εφυγε εντελως, αλλα τωρα και παλι επανηλθε) και γενικα να θελω να ανεβασω το πνευματικο μου επιπεδο. Δεν τα λεω απο επαρση, απλα μου εκανε εντυπωση και μολις μιλησατε για new age, κατ'ευθειαν την εψαξα και απο τοτε δεν εχω ξεκολλησει! Ειναι η μουσικη που παντα εψαχνα και δεν εβρισκα! Τελος παντων συγκεκριμενα τωρα...θελω να με βοηθησει οποιος ξερει τα σχετικα....

10/10/2004, 20:42:59
καλως ηρθες εσωτερικα λοιπον:)
--συμπλευση ομως!..αφου μολις ηρθα απο εκεινο το τοπικ:)--//
διαβασε τουτο το ενδιαφερον τοπικ που αφορα στις αποριες σου:

Ενεργειακα Κεντρα+Εσωτερισμος

υπαρχει βεβαια + το φορουμ της θεραπειας- εκει καλεισαι να εντοπισεις ολα τα σχετικα θεματα...-οπως ανακαλυψες το δρομο της δικης σου μουσικης:)

+ παλι καλως ηρθες (απο την "neverland"..:)--

...aum...

silverwhisperΜέλος
17/01/2005, 17:20:02
what an shame!!!!!what a pity...αυτο εχω να πω μονο...
τετοιο θεμα...και το αφησατε στη τυχη του...
ειδικα τωρα που προσηλθα και εγω...τελος παντων,γεννηθηκα το 1991 στις 7 ιανουαριου.και το ονομα μου προερχεται απο την ημερομηνια αυτη.ειμαι στα ορια των ιντιγκο...και η ΑΤΜΑ κατι μου ειπε για τα ΕΓΩ και ετσι ταιριαζει.

ασημενιος ψυθιρος...φφφσσσ...

Δεν χρειαζεται να ξηπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...

silverwhisperΜέλος
18/01/2005, 21:33:48
ΓΙΑΤΙ????????
ρε παιδια καντε κατι αξιζει τον κοπο!
ρε ατμα,και εσυ?

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...

Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

03/08/2005, 23:25:20
quote:
Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΑΚΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ

Να λοιπον που ο ερμαφροδιτος ξαναεμφανιζεται ως ενσωματωμενο χαρακτηριστικο στις πιο εξευγενισμενες "φυλες".

Γνωριζει κανεις να μου πει σε ποια ριζα φυλη κατατασει η θεοσοφια τα
μπλε παιδια;Ή εστω σε ποια ενδιαμεση φυλη;