ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΤΥΦΕΩΝΑΣ90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
AetosΜέλος
16/10/2005, 10:44:27
22 θα σου έδινα απόλυτο δίκιο για τους 5 μήνες, αν δεν έλεγε όχι μόνο ότι θα φυτεύσουν αλλά και θα φάνε λάχανα...θέλοντας να υπογραμμίσω ότι θα υπάρχει μια περίοδος ηρεμίας.

Το ίδιο υπονοεί - κατά την γνώμη μου - και η προφητεία του Αγίου Όρους...πρόσεξε λίγο: δίνει διαφορετική σειρά γεγονότων:

14.Νίκη ορθοδόξων λαών και γενική σφαγή Αγαρηνών υπό ορθοδόξων.
15.Ανησυχία κόσμου.
16.Γενική απελπισία επί της γης.
17.Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολιν. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη του μεγαλυτέρου κράτους κατά εξ κρατών.

Επισης ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατοπεδινός βάζει στην προφητεία του μία ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ λέξη που με οδηγεί στο ίδιο συμπέρασμα: την λέξη "πάλι":

"Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου/ τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου;/ κι πάλιν νέος πόλεμος θ' αρχίση να ξεσπάση/αλλοίμονο στον άνθρωπο τι έχει να περάση."

Πως θεωρεί την 2η φάση, αν δεν έχει τελειώσει η 1η? Πως έχουμε 2ο πόλεμο, αν δεν έχει τελειώσει ο 1ος? Ο Άγιος Ιωσήφ, νιώθω σαν να μας λέει ότι έγινε ένας πόλεμος 5 μηνών, σαν να ηρεμήσανε τα πράγματα, και ΠΑΛΙ νέος πόλεμος ξεσπά.

22Μέλος
16/10/2005, 11:33:25
Αετέ,ας δούμε λίγο την προφητεία-<<....και θα φυτευθούν σε αυτή λάχανα,και θα φάγουν πολλοί από αυτά,για εκδίκηση των αγίων>>,η φράση που χρησιμοποιεί είναι ότι <<θα φάγουν πολλοί από αυτά>>,δλδ πολλά έθνη θα βρίσκονται στα όρια της Πόλης διεκδικώντας την.

Στην προφητεία του Αγίου Όρους που αναφέρεις,το 15 και 16 μιλάνε για μια κλιμακούμενη παγκόσμια κρίση, που στην αρχή θα ανησυχήσει και μετά θα ταράξει τον κόσμο και η κορύφωση αυτής της κρίσης θα είναι η πρώτη τριήμερη μάχη (το 17),κατόπιν,και έπειτα από μια παύση μερικών ημερών όπου θα προσπαθήσουν, όπως μας λέει ο Βατοπαιδινός,να λύσουν τις διαφορές στην Κρήτη,αλλά δεν θα τα καταφέρουν διότι προσπαθούν μια φορά με την πέννα και 99 με τον πόλεμο,θα ανάψει και η δεύτερη τριήμερη μάχη,όπου εκεί θα σκοτωθούν αρκετά εκατομμύρια άνθρωποι εξαιτίας των πυρηνικών που θα χρησιμοποιηθούν.Τότε θα έρθει ο Αρχάγγελος να σταματήσει τον πόλεμο,δλδ 5-6 μήνες μετά το ξεκίνημά του και ημέρα Τρίτη.Επί τρείς ημέρες ο Αρχάγγελος θα μας μιλάει έχοντας πάρει τη μορφή λευκοφόρου ευνούχου ανδρός,και όλος ο κόσμος θα βοά το <<Κύριε ελέησον>>,και στο τέλος αυτών των τριών ημερών και νυκτών,θα μας αποκαλύψει τον εκλεκτό του θεού που έχει λάβει άγιον έλαιο από την γαστέρα της μητρός του (σημ.ο μόνος που γνωρίζουμε ότι έχει εμπλησθεί με άγιον έλαιο πριν ακόμη γεννηθεί,είναι ο Ιωάννης ο Βαπτιστής).
16/10/2005, 11:50:15
Εγώ σκεφτόμουνα κάτι άλλο.
Αυτό με την νόσο των πουλερικών. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν το πράγμα πάρει διαστάσεις στην Ευρώπη;
Αν μη τι άλλο το κοτέτσι θα απαγορευτεί ή θα μπει βαρύς φόρος στα κοτέτσια για να μην έχει ο καθένας δικό του.

Μάλλον είμαστε κοντά σε αυτό...

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

kyriakopoulosΜέλος
16/10/2005, 11:54:28
22 ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΘΕΙ ΑΓΙΟΝ ΕΛΑΙΟΝ.ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΔΑΥΙΔ,ΣΤΟ ΜΩΥΣΗ,ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ,ΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ,ΣΤΟΝ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ.΄΄ΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΓΝΩΡΙΖΕ,ΠΡΟΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΔΟΞΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ΄΄.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ WWALKER ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Π.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΟΥΖ(Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ)ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ(ΥΠ`ΟΨΙΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ BEST SELLER)ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ UFO,ΝΕΦΕΛΕΣ,ΓΚΟΥΡΟΥ,ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ.ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΗΘΕΙ ΤΩΝ ΜΑΝΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΩΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΄΄ΘΑΥΜΑΤΑ΄΄ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΑΝΗΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ(ΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821,ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ).
AetosΜέλος
16/10/2005, 12:12:04
Να δούμε φίλε 22...

εγώ μια προσέγγιση έκανα...και είπα από την αρχή πως σε πολλά μπορεί να είμαι λάθος. Απλά, μου φάνηκε λογική η σειρά γιατί μου ταίριαζαν και οι ημερομηνίες του Αγίου της Κωνστάντσας.

Τέλος πάντων...θα δούμε.

Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι το εξής: προφανώς κάποιοι από εσάς έχετε διαβάσει τα εν λόγω βιβλία που αναφέρετε. Πέρα από τον Μαιτράγια, έχετε καταλάβει κάποιον άλλον που μπορεί να είναι ο Αντίχριστος?
Αν και, από την προφητεία του Οσίου Νείλου καθώς και από την προφητεία που είπανε στον Μανουήλ τον Παλαιολόγο, φαίνεται πως ο Αντίχριστος - ο καταγόμενος από την φυλή του Δαν - δεν έχει γεννηθεί ακόμα.
Σίγουρα όμως, έχει γεννηθεί ο Ψευδοπροφήτης..αυτός που κατά την Αποκάλυψη κι όπως μας λέει η προφητεία του Ιωσήφ του Βατοπεδινού, θα θελήσει να γίνει Θεός:
"Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία / και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.
Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη / Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη."

Έχετε υπόψιν σας ποιον ετοιμάζουν??

Και κάτι τελευταίο...έχει κανένας σας κάποιον φωτισμένο πνευματικό, που να του έχει συζητήσει όλα αυτά που έχουμε συζητήσει εμείς στο forum αυτό, και να έχουμε και μία γνώμη από κάποιον Άγιο Πατέρα?
Όχι τίποτα άλλο, αλλά καλοί οι λογισμοί, αλλά στο κακό οδηγούν και ό,τι γίνεται γίνεται προς Χάρη Θεού. Κι επειδή η Σοφία βρίσκεται περισσότερο στους Άγιους Πατέρες, και μάλλον όχι σε μας τους κοσμικούς, θα ήθελα να μάθω αν βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.

kyriakopoulosΜέλος
16/10/2005, 12:23:20
ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ`ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ?ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ?
kyriakopoulosΜέλος
16/10/2005, 12:27:59
ΥΠ`ΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ.ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ`ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ 1987+25=2012 ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
AetosΜέλος
16/10/2005, 12:36:22
Αδελφέ,

έχω από παλιά κάνει έναν διαχωρισμό με βάση τους χαρακτηρισμούς της Αποκάλυψης.
Εγώ καταλαβαίνω δύο μορφές:
1) Τον Ψευδοπροφήτη: ο οποίος θα έχει όλες τις εξουσίες του Δράκοντα, θα κάνει είδωλο του Θηρίου, θα βάλει τους ανθρώπους να το προσκυνούν και θα επιβάλλει το σφράγισμα.
Αυτός - κατά την γνώμη μου - είναι αυτός για τον οποίον μας έχουν προειδοποιήσει, και θα έρθει στις μέρες μας, από ότι έχω καταλάβει, παράλληλα με τον Βασ. Άγιο Ιωάννη.

2) Τον Άντίχριστο, τον καταγόμενο από την φυλή του Δαν, ο οποίος θα έρθει ελάχιστα πριν από την τελική κρίση κι ο οποίος όπως μας λέει ο Όσιος Νείλος και ο Άγιος Ανδρέας ο Σαλός, θα έρθει μερικές βασιλείες μετά τον Βασ. Ιωάννη.

Και οι δύο είναι Αντίχριστοι, με την ευρύτερη έννοια που καθορίζεται ως πολέμιοι του Χριστού. Είναι μέρος της ανίερης τριάδας: Δράκος (σατανάς) - Θηρίο (αντίχριστος) - Ψευδοπροφήτης.

Στην Αποκάλυψη γίνεται σαφής διάκριση μεταξύ των δύο προσώπων. Ο Ψευδοπροφήτης είναι ο πλάνος. Ο Αντίχριστος (Θηρίο) είναι ο πολέμιος: είναι το Θηρίο μετα 7 κεφάλια, 7 διαδήματα και τα 10 κέρατα...έχει παρουσιαστεί δια μέσου της ιστορίας με την μορφή πολλών βασιλειών και βασιλέων, και μετά τα συμβολικά 1000χρόνια φυλακής του, με την ήττα του Ψευδοπροφήτη, θα έρθει ως άνθρωπος.

Άρα όταν αναφέρομαι στον Αντίχριστο εννοώ τον τελευταίο.
Η ερώτησή μου βασίστηκε σε αυτόν. Ασφαλώς και ο Ψευδοπροφήτης έχει γεννηθεί και η σχετική μου απορία (για το ποιον ετοιμάζουν) βασίστηκε στο αν ο Μαιτράγια είναι αυτός ή έχετε καταλάβει αν ετοιμάζουν κάποιον άλλον.

gogorasΝέο Μέλος
16/10/2005, 12:38:10
Ειναι αξιοπεριεργο αλλα ολες οι περιγραφες για τον Ιωαννη Βασιλεα μας οδηγουν στο προσωπο του κ. Ιωαννη Ιωαννου.Ο ιδιος ομως ,το αρνηθηκε κατηγορηματικα σε σχετικη ερωτηση του κ. Λιακοπουλου.

Τι μυστηριο κι αυτο!!

AetosΜέλος
16/10/2005, 12:44:12
όχι Γόγορα...δεν είναι αυτός. Στο "Καιρός γαρ Εγγύς" γίνεται μια αναφορά για μία Αγία Γραφή που παρέδωσε ο Άγιος Χοζεβίτης στον Ιωάννου, Αγία Γραφή η οποία ανήκε στον π. Θεόφιλο, αδελφό του παπού του Βασ. Αγίου Ιωάννη, όπως είπε ο Άγιος Χοζεβίτης.

Λοιπόν, σε άλλο σημείο του βιβλίου, δίνεται το πλήρες γενεαλογικό δέντρο του Ιωάννου, και τέτοιος πατέρας δεν υπάρχει.
Επιπλέον, η ηλικία του Ιωάννου είναι μεγαλύτερη από την ηλικία που οι προφητείες έχουν αναφέρει για τον Βασ. Ιωάννου.

Είναι γεννημένος το 1965..και σύμφωνα με τις προφητείες ο βασ. Αγ.Ιωάννης θα είναι 30-40 όταν θα αναδειχθεί κι όχι 40-45 που θα είναι ο Ιωάννου το 2009 που οριοθέτησα την ανάδειξη του Βασιλέα.

AetosΜέλος
16/10/2005, 12:46:21
quote:

Επιπλέον, η ηλικία του Ιωάννου είναι μεγαλύτερη από την ηλικία που οι προφητείες έχουν αναφέρει για τον Βασ. Ιωάννου.

Βασ. Ιωάννη κι όχι Ιωάννου!!

Τώρα πάλι μην πει κανείς ότι γλώσσα λανθάνουσα....!!

kyriakopoulosΜέλος
16/10/2005, 12:50:22
ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΑΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ.
kyriakopoulosΜέλος
16/10/2005, 12:54:13
ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΩΣ ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚ ΜΙΑΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ(ΑΠΟ ΠΟΡΝΕΙΑ).ΑΥΤΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΙ ΜΥΗΘΕΙ ΤΩΝ ΜΑΝΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ΄΄ΘΑΥΜΑΤΑ΄΄.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠ`ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΥΔΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΑΥΤΟΣ Ο Λ......
gogorasΝέο Μέλος
16/10/2005, 13:13:35
''Είναι γεννημένος το 1965..και σύμφωνα με τις προφητείες ο βασ. Αγ.Ιωάννης θα είναι 30-40 όταν θα αναδειχθεί κι όχι 40-45 που θα είναι ο Ιωάννου το 2009 που οριοθέτησα την ανάδειξη του Βασιλέα''

Αετε,μπορει να αναδειχθηκε απο τον Θεο οταν του παρουσιαστηκε η Προφητεια στο σπιτι του!! Σ'αυτη τη περιοδο ηταν μεταξυ 30 και 40.

AetosΜέλος
16/10/2005, 13:21:51
Δηλαδή, αν είναι αυτός που λες, μέχρι την Συντέλεια δεν θα έρθει άλλος αντίχριστος και ο κόσμος θα ζει χωρίς πλάνη.!!!

Αυτό που λες δεν συμφωνεί ούτε με την Αποκάλυψή:

Αποκάλυψη του Ιωάννη (Το θηρίο που βγήκε από την ξηρά - στιχ. 11-18)

"Και είδα ένα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη γη και είχε δυο κέρατα σαν του αρνιού και μιλούσε σαν τον δράκοντα.
Και ασκεί όλη την εξουσία του πρώτου θηρίου μπροστά του. Και κάνει την γη και τους κατοίκους της να προσκυνήσουν το πρώτο θηρίο, του οποίου θεραπεύτηκε η θανάσιμη πληγή.
Και κάνει θαυμαστά και καταπληκτικά πράγματα, ώστε και φωτιά να κατεβαίνει από τον ουρανό στην γη μπροστά στους ανθρώπους.
Και παραπλανά τους κατοίκους της γης με τα καταπληκτικά πράγματα που του επιτράπηκε να κάνει μπροστά στο πρώτο θηρίο, λέγοντας στους κατοίκους της γης να κάνουν ένα ομοίωμα (είδωλο) του θηρίου (να το θεοποιήσουν δηλαδή) αυτό το οποίο παρότι είχε την πληγή από το μαχαίρι έζησε.
Και του δόθηκε η άδεια να δώσει ζωή στο ομοίωμα του θηρίου, ώστε και να μιλήσει το ομοίωμα του θηρίου και να κάνει ώστε να θανατωθούν όσοι δεν προσκηνήσουν το ομοίωμα του θηρίου.
Και υποχρεώνει όλους τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους να χαράξουν ένα σημάδι πάνω στο δεξί τους χέρι ή στα μέτωπά τους.
Ωστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει, παρά μόνο εκείνος που έχει το χαραγμένο σημάδι, το όνομα δηλαδή του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.
Εδώ είναι η ΣΟΦΙΑ. Οποιος έχει (φωτισμένο και καθαρό μυαλό) ας αριθμήσει τους αριθμούς που κάθε γράμμα του ονόματος του θηρίου (δηλαδή του αντιχρίστου) σημαίνει (και ας αθροίσει τον αριθμό του θηρίου) γιατί είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και αριθμός αυτός είναι χξς' (666) δηλαδή εξακόσια εξήντα έξι."

ούτε με την προφητεία του Αγίου Ανδρεά του δια Χριστόν Σαλού, σύμφωνα με την οποία μετά τον Βασ. Ιωάννη και 3-4 βασιλείες μετά έρχεται ο Αντίχριστος, ο καταγόμενος από την φυλή του Δαν, και ο οποίος καταστρέφει εκκλησίες, διαλύει λείψανα Αγίων και κάνει διώξεις Χριστιανών, τον θάνατο του οποίου θα προκαλέσει ο ίδιος ο Κύριος:

"Οι ηδύτατοι άρνες, οι μέλλοντες δια Χριστόν θύεσθαι υπό του πονηρού Δαν, λέγω δη του παμπόνηρου διαβόλου ήτοι του αντίχριστου. Τότε δια το μη είναι εν τω καιρώ εκείνω άνδρα αιδέσιμον, αλλά πάντας της απωλείας, αναστήσεται γύναιον πονηρόν και αισχρότατον από του Πόντου, και βασιλεύσει εν τη βασιλίδι των πόλεων. Αυτή δε γενήσεται βακχεύτρια, μάγισσα, και φαρμακός, και απαξαπλώς του διαβόλου θυγατήρ. Εν γαρ ταις ημέραις αυτής έσονται επιβουλαί και σφαγαί κατά τας ρύμας της πόλεως. Αποκτενεί γαρ έκαστος, ει δυνάμεως έχει, τον πλησίον αυτού, και υιός πατέρα, και πατήρ υιό ν, μήτηρ θυγατέρα, και θυγάτηρ μητρί, αδελφοί επαναστήσονται αλλήλοις και κατασφάξουσι, και έσται κακία πολλή, και μίσος εν τοις υιοίς των ανθρώπων, και φόνοι αναρίθμητοι εν τη πόλει ταύτη.

Εν δε τη αγία Εκκλησία ένδοθεν έσονται ασέλγειαι, μοιχείαι, ασωτείαι, αιμομιξίαι, κιθάραι τε και ορχήσεις, χλευασμοί τε και παίγνια, άπερ άνθρωπος ούτε είδεν ούτε ήκουσε. Και γαρ η βασιλίς εκείνη η ακάθαρτος θεάν εαυτήν ονομάζουσα και Θεώ μαχόμενη, κόπρω μιανεί τα άγια θυσιαστήρια, και πλύνει το σώμα αυτής ύδατι και μολύνει πάντα τον λαόν, και αποστρέψει το πρόσωπον αυτής από του Θεού, και ενυβρίσει τα άγια των αγίων, και αρπάσει τα σκεύη τα τίμια από των αγίων Εκκλησιών, τους τε τίμιους σταυρούς και τας σεβάσμιας εικόνας, τα τε Ευαγγέλια και τους Αποστόλους, και πάσαν βίβλον ιεράν συναθροίσει επί το αυτό, και ποιήσασα σωρόν μέγαν και βαλουσα πυρ καταφλέξει πάντα, και τας Εκκλησίας καταστρέψει μέχρις εδάφους. Ζητήσει και λείψανα αγίων του κατακαύσαι αυτά και ουχ ευρήσει. Ο γαρ Θεός αοράτω δυνάμει από της τήσδε πόλεως μεταγάγει αυτά.

Τότε η τάλαινα της μεγάλης Εκκλησίας της του Θεού Σοφίας καταστρέψει την αγίαν Τράπεζαν, και τον τόπον του ναού μιάνασα σταθείσα κατά ανατολάς φρυαττομένη, ερεί προς τον Ύψιστον. Μη κατώκνησα, ω λεγόμενε Θεέ, απολείψαι σου το μνημόσυνον από της γης. Ίδε τι σοι εποίησα και έκαμον, και ουκ ηδυνήθης καν τριχός μου εφάψασθαι. Μείνον μοι μικρόν, και εάν ειμί ενταύθα και το στερέωμα χαλώ, και δείξω σοι τις ο εν Θεοίς δυνατώτερος φημί και Θεαίς. Ταύτα λαλήσει η γάγγραινα, ή και πλείονα, και δράσει χείρονα εις ύψος αποπτύουσα και λίθους πέμπουσα. Εώ γαρ λέγειν αυτής τα δεινότερα.

Εν γαρ τω καιρώ εκείνω κλινεί Κύριος ο Θεός ο Παντοκράτωρ το τόξον αυτού, και τον θυμόν αυτού, και φοβερά δυνάμει της ισχύος αυτού εκτενεί την χείρα αυτού επί την μεγάλην πόλιν ταύτην. Και δράξηται αυτής εν ισχύι, και τω δρεπάνω της δυνάμεως αυτού υποτεμεί τον χουν τον υποκάτω της πόλεως ταύτης, και ερεί τοις ύδασι της αβύσσου του καταπιείν αυτήν, άπερ φοβερώς υπακούσαντα εξ εκατέρων των μερών τάχει σφοδρώ και ήχω φοβερωτάτω αναβλύσουσι, και το υποκάτω αυτής ανασπάσει από της γης, και επάρει αυτό εις ύψος ως μύλον γυροβολούμενον, φρίκη πολλή, ώστε θρηνείν και οδύρεσθαι, κράζει τε ουαί τοις εν μέσω της πόλεως. Ούτως ουν κατενεχθείσης αυτής εν τη αβύσσω τα εξ εκατέρων των μερών αναβλύσαντα ύδατα σφοδρώς κατακλύσαντα και κατακλύψαντα αυτήν τω φοβερώ και αχανεί πελάγει της αβύσσου παραπέμψουσιν. Ούτως ουν, ω τέκνον μου Επιφάνιε, η πόλις ημών συντελεσθήσεται. Και άπερ δε σοι είρηκα όπισθεν ότι μέλλουσι συμβαίνειν τω κόσμω δεινά, εκείνα εισιν, άπερ ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός έφησεν αρχήν ωδίνων.

Μετά δε την παρέλευσιν της πόλεως ταύτης, τα της συντέλειας συνίσταται."

Χωρίς να θέλω να επιμένω για αυτή μου την θέση, διότι μπορεί να είμαι πλανεμένος, αν κάποιος πραγματικά διαφωνεί και νιώθει πως είναι σίγουρος και μπορεί να μου εξηγήσει την πλάνη μου, θα ήθελα να το κάνει και τον παρακαλώ γι' αυτό, διότι εγώ αυτό έχω καταλάβει.

gogorasΝέο Μέλος
16/10/2005, 13:22:31
'Αγία Γραφή η οποία ανήκε στον π. Θεόφιλο, αδελφό του παπού του Βασ. Αγίου Ιωάννη, όπως είπε ο Άγιος Χοζεβίτης.'

Ο πατερ Θεοφιλος,πως ονομαζεται κατα κοσμον;

AetosΜέλος
16/10/2005, 13:33:43
quote:

'Αγία Γραφή η οποία ανήκε στον π. Θεόφιλο, αδελφό του παπού του Βασ. Αγίου Ιωάννη, όπως είπε ο Άγιος Χοζεβίτης.'

Ο πατερ Θεοφιλος,πως ονομαζεται κατα κοσμον;

Παπα-Θεόφιλος, μήπως??

Που να ξέρω αδελφέ...αν είναι ο Ιωάννου ο προφητευόμενος Βασιλέας, καλώς να είναι! Μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να σου πω και σε βεβαιώ πως δεν είμαι εγώ!!

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
16/10/2005, 13:49:01
quote:
Είναι γεννημένος το 1965..και σύμφωνα με τις προφητείες ο βασ. Αγ.Ιωάννης θα είναι 30-40 όταν θα αναδειχθεί κι όχι 40-45 που θα είναι ο Ιωάννου το 2009 που οριοθέτησα την ανάδειξη του Βασιλέα.

Οταν θα αναδειχτει απο το το θεο θα ειναι 30-40 χρονων.Ο γιαννακης κλεινει τα 40 στις 11 η 13(δεν θυμαμαι καλα) αυγουστου του 2005.Οποτε θα δουμε...κοντα ειναι.

AetosΜέλος
16/10/2005, 14:01:29
17 Αυγούστου τα'κλεισε.

Κοιτάξτε...νομίζω πως είναι σαφής η προφητεία: το όνομα του είναι κρυμμένο μέσα στους αιώνες. Έχω την υποψία ότι θα είναι ένα όνομα πάρα πολύ γνωστό σε όλους μας...αν κι εγώ έχω εκφραστεί ευφρασώς και είχα πει ότι κατά την γνώμη μου θα είναι στρατιωτικός (φέρει άρματα στα χέρια). Πέρα από αυτό η προφητεία μας υποψιάζει ότι μπορεί να πάρει μέρος στην μάχη της Κωνσταντινούπολης....άρα αυτό ενισχύει την άποψη ότι θα είναι στρατιωτικός.

Θα ψάξω να σας παραθέσω όλες τις αναφορές που ενισχύουν αυτή μου την άποψη...θα επανέλθω σύντομα!

AetosΜέλος
16/10/2005, 14:03:23
quote:

έχω εκφραστεί ευφρασώς

ΕΥΘΑΡΣΩΣ....φτου σήμερα με τα σαρδάμ!