- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ή αυτό δεν μας συμφέρει να το θίξουμε? Kάποτε διάβασα ότι κάνει διάθλαση το φως από 'κει κάτω και βλέπουμε το βόρειο σέλας...
Aπό το δορυφόρο όμως δεχόμαστε την μαύρη τρύπα αλλά ούτε ένα σημαδάκι εκεί μέσα... Διαλέχτε κι απαντήστε... Γιατί νομίζω πως αυτοί που υποτίθεται μέναν εκεί κάτω, φύγανε πριν από καιρό και κλείσανε και τον διακόπτη...
ValGraph
Tην φωτογραφία την έχω ξαναδεί γιατί έχω όλους τους τόμους της εγκυκλοπαίδειας ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ και μου έκανε και μένα μεγάλη εντύπωσηη...
Αν θέλετε μπορώ να σας μεταφέρω και τι λέει σε κάποιο επόμενο μήνυμα.

1) Πως μπορεί η επιστήμη να ανακαλύπτει στη τύχη τα ευρήματα της από τη στιγμή που ολόκληρους πλανήτες ανακαλύπτουν από το βαρυτικό τους πεδίο ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ. Αντιθέτως η επιστήμη έχει αποδείξει άπειρα πράγματα που δεν βλέπουμε (απάντηση τον φίλο που λέει ότι η επιστήμη ανακαλύπτει ότι βλέπουμε και αυτό απο τύχη)
2) Οι φωτογραφίες παιδιά είναι Δ – Υ – Ο (2). Όλες τις άλλες που έχουν τραβηχτεί στους πόλους και δεν έχουν καμία τρύπα γιατί δεν τις αναφέρετε? Δεν μας συμφέρει μάλλον.
3) Πως έχει αποδειχτεί ότι η σπηλιά του Νταβέλη οδηγεί στη κούφια Γη? (ΟΧΙ μου το πε αυτός που του το πε ο άλλος)
4) Γιατί τόση αχαριστία προς την επιστήμη? Και εγώ είμαι μεγάλος υποστηριχτής των μεταφυσικών αλλά δεν αμφισβητώ την επιστήμη σε πράγματα που όχι μόνο έχουν αποδειχτεί απο όλες τις πλευρές τους αλλα και πάνω σε αυτές τις θεωρίες έχουν εφευρεθεί τόσα πράγματα.
5) Avallon, δεν έχει μετατρέψει η επιστήμη τον άνθρωπο σε τίποτα από αυτούς τους χαρακτηρισμούς που δίνεις (όχι μόνο εσύ) . Δεν λέει η επιστήμη πως δεν υπάρχουν τα μεταφυσικά ούτε απαγορεύει τον άνθρωπο να τα ερευνάει, αντιθέτως προσπαθεί να βοηθάει και δεν φταίει η επιστήμη που καταστρέφετε ο πλανήτης αλλά η μανία των ανθρώπων.
6) Είναι πραγματικά αισχρό να έχει πει κάποιος κάτι κάποτε που ήξερε κάτι λίγα και προσπάθησε να το τεκμηριώσει επιστημονικά και να μεταφέρονται τα λόγια του από στόμα σε στόμα διαφορετικά και στο τέλος να λένε 100 θεωρίες της πλάκας με χαζές τεκμηριώσεις όσοι τα χουν ακούσει.
Θα ανακαλυφτούν όλα με τη σειρά τους, δε χρειάζεται να πιέζουμε το θέμα και η επιστήμη δεν είναι τίποτα άλλο παρά το «από τη θεωρεία στη πράξη» και λογικές εξηγήσεις αποδείξεις διάφορων υποθέσεων βασισμένες σε πειράματα με κριτήρια όσο το δυνατόν περισσότερα ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα λάθους.
Edited by - Protector on 20/07/2005 05:51:02
Edited by - Protector on 20/07/2005 06:12:50
quote:
3) Πως έχει αποδειχτεί ότι η σπηλιά του Νταβέλη οδηγεί στη κούφια Γη? (ΟΧΙ μου το πε αυτός που του το πε ο άλλος)
Σου συνιστώ να ξαναδιαβάσεις ΚΑΛΑ αυτή τη φορά και στο παραθέτω ολόκληρο
quote:
Κοιτάξτε...Φυτά έχει και στη Σπηλιά του διαβόητου Αρχιληστή Νταβέλη.
Όπως μπάινουμε, αριστερά επάνω έχει κάτι χόρτα.
Τα οποία είναι φυτά.
Στο σημαίο που κρέμονται, ακριβώς ΕΠΑΝΩ από την είσοδο, δεν τα βλέπει ο ήλιος, άρα αναπτύσονται χωρίς ήλιο.
Επειδή επίσεις έχει αποδειχτεί οτι η Σπηλιά είναι είσοδος προς την Κούφια Γή, ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΤΑΙ περιτρανα οτι τα φυτά αναπτύσονται και χωρίς ήλιο και ΖΟΥΝ σε σπήλαια που φτάνουν μέχρι το κέντρο της Γής.Τώρα, γιατί εσύ Δημ.Καρ και οι φίλοι σου, που έχετε μπεί σε 999 σπήλαια δεν το έχετε δεί, ε, αυτό δεν μπορούν να το εξηγήσουν όσοι διαβάζουν και δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.
Σου συνιστώ να έρθεις να κάνεις και σύ μια μικρή λοβοτομή, θα σε κάνει να διαβάζεις καποια πράγματα πιο ευχάριστα !
ΚΑι φυσικά, να τα ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ κι όλας...χε χε
Και έχε επίσεις υπ΄όψη σου οτι τον DIm.Kar τον γνωρίζω λόγω ... κοινών ενδιαφερόντων.
Ναι, αυτά με το κόκκινο κρανάκι και το φωτάκι επάνω...
Edited by - Vril on 20/07/2005 07:16:27
ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΥΧΗ.
ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.
ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΑ.
ΟΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ.
ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ) ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ.
ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ
ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΚΥΦΘΗΚΕ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΣΡΟΛΟΓΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ
ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ....
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΥΤΗ ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΙΤΣΙΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ
ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ (4000-3000 π.Χ.) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ (ΟΥΡΑΝΟΣ).
Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ (500-1500 μ.Χ.) ΔΕΝ
ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΤΗΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 48 ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ¨Η
ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ Ή ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ...
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ
ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ Ή ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΕΙΨΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΥΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΑΛΛΑ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ
ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.
....
...
..
.
.
.
.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΗ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ
ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΥΣ.....
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ...
....."ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ
ΕΧΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ"..........
quote:
Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΣΡΟΛΟΓΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ
ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ....
Το esoterica πράγματι μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση πρωί πρωί.
Πρέπει μόνο κάποια στιγμή να σταματήσω να γελάω πριν με πιάσει το μεσημέρι.
Edited by - Vril on 20/07/2005 08:06:10
...ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ?
..ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ... ΤΟΝ BROWSER ΣΟΥ!...
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΑΙΘΕΡΙΑΣ...
...ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΛΕΓΞΩ ΠΑΡΑΥΤΑ
'manava seva, madhava seva'
(πιο πολύ με δυσκόλεψε το αρκουδάκι !!!)
Να είσαι καλά Άτμα που μας τα έκανες προσιτά !
Επίσης πρόσεξα ότι σε μερικά δεν μπορείς να δεις γωνίες ενώ σε αλλά είναι πιο εύκολο. Ίσως να είναι η φαντασία μου.
May The Force Be With You .
Φιλικά Γιάννης!

Αλλα δε μπορω να δω αυτα που λέτε...
Καμιά βοήθεια μπορώ να έχω?
Πως το καταφέρνετε? Εχω κατσει πόση ώρα μπροστα στην οθόνη και πάλι δε βλέπω τίποτα...plz....βοηθεια...

http://iyi.yi.org/junoi/grafix/stereograms/

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

απλα χαλασωσε !
αν καταφερεις να μπεις στην εικονα σου εγγυομαι πως θα μπορεις ανετα να ανοιγοκλεινεις τα ματια ακομη και να κανεις νοερα βολτες μεσα στο τρισδιαστατο της.
θελει βεβαια καποια εξασκηση /τον τροπο αληθεια θα τον βρεις μονος.μπορω να σου πω μοναχα οτι θα πρεπει να δεις την ακρη της μυτης σου...
προσπαθησε να δεις τουτη την εικονα που παρεθεσα/ ειναι μια γυναικα που καθεται οκλαδων/σου λεω λεπτομερειες μοναχα για να οριοθετησεις την εικονα μεσα στην εικονα/καλη επιτυχια![]()
![]()

ROGG
-ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ..ΣΤΟΝ "ΜΑΓΟ G.."ΤΩΝ ΕΣΩ...

"Radioactive rainbow"
Radial but slightly curved, illusory rainbow appears to scintillate.

"Chrysanthemums"
Flowers appear to expand.

"Dongirarin"*
*"Donguri" means acorns and "girarin" means scintillation
Rings appear to rotate as well as the figure scintillates.
...+αλλα τετοια ομορφα..
εδω:
http://www.ritsumei.ac.jp/%7Eakitaoka/saishin-e.html