- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Εαν δειτε ομως το τι μυστικοτητα υπαρχει γυρω απο το θεμα και οτι μεγαλοι επιστημονες εχουν ασχοληθει διεξοδικα με αυτο, αναβει φωτιες.
Σε πολλα topics εχουμε ασχοληθει με το θεμα της ανωτερης αρχαιας τεχνολογιας και αυτο κατα τι γνωμη μου εχει καποιες παραμετρους:
α) η γνωση προηλθε απο καποιον αλλο πολιτισμο που αυτοματα αποδεικνυει την υπαρξη εξωγηινων,
β) με την τοσο ανεπτυγμενη τεχνολογια που κατειχαν οι αρχαιοι θα πρεπει να ειχαν επισκευτει το διαστημα και ισως ειχαν επαφη.
Ο φιλος Avallon θετει και ενα πολυ σημαντικο θεμα εδω, ηρθαν και εφυγαν ή ειναι ακομα εδω?
Η λογικη λεει οτι αν ηρθαν, θα πρεπει να αφησαν τουλαχιστον ενα παρατηρητηριο εδω. Εαν ομως ειναι αναμεσα μας, μηπως ειναι αυτοι που καθοριζουν και τη ροη της ιστοριας οπως την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ?
Κατι το οποιο μου κανει εντυπωση στο θεμα αυτο ακομα ειναι ο βομβαρδισμος απο ταινιες και σειρες με αυτο το θεμα. Μηπως μας προετοιμαζουν για κατι???
...open minds are better minds!
Ένα θέμα που με απασχολεί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου...
Η προσωπική μου γνώμη σε όλα αυτά είναι ότι και υπήρχαν κατά την αρχαιότητα και είναι ακόμη εδώ...
Λίγο "ανοιχτοί" να είμαστε καταλαβαίνουμε πολλά...
Θα σας πω κάτι που διάβασα πριν λίγο καιρό σε ένα άλλο site.
Ότι η Αμερικανική κυβέρνηση έχει κάνει "συμφωνία" με τους Εξωγίηνους, οι μεν εξωγήϊνοι να έχουν την άδεια να κάνουν πειράματα πάνω στους ανθρώπους, με αντάλαγμα "γνώσεις". Εξ' ου και η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία περίπου 100 χρόνια.
Σας δίνω και μερικές διευθύνσεις σχετικά με εξωγήϊνους, απαγωγές κτλ...
http://www.abduct.com/contact/c63.htm
http://www.geocities.com/secretzonegr/humankill.html
http://www.geocities.com/captainosmoteria/Mysteriousworld.html
quote:
ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΕΤ-3 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ STITCHIN (?)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ,
Mόλις κυκλοφόρησε αποτι ςεκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ το βιβλίο του ZECHARIA SITCIN -ο 12ος ΠΛΑΝΉΤΗΣ-. Οι "θεωρίες" του SITCIN έχουν κάνει πάταγο στην Αμερική, και όχι μόνο...
quote:
Ακομα μια παρεμβαση ισως ειναι στην εκστρατια του Μεγα Αλεξανδρου. Πως ειναι δυνατον με 10.000 πχ στρατιωτες ,φιλοσοφους, μαθηματικους κτλ να κατεκτησε τον τοτε γνωστο κοσμο.
Όσο αναφορά τον μέγα Αλέξανδρο και τα υπερόπλα που είχε και κέρδιζε τις μάχες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε την ιστορία του Ελληνικού έθνους στα αντίστοιχα κεφάλαια περί Αλεξάνδρου. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 06/02/2003 20:19:42
Στο θεμα μας τωρα, φιλη iaira αυτη η περιφημη πια συμφωνια ισως τελικα να εχει καποια βαση. Ειναι πλεον πασιγνωστη η θεωρια της "Περιοχης 51" οπως λενε οπου λεγεται οτι ειναι μια μυστικη Αμερικανικη βαση οπου εξωγιηνοι δινουν γνωση στους Αμερικανους με το ανταλλαγμα που αναφερεις. Για την συγκεκριμενη περιοχη εχουν γραφτει απειρα και αισθηση ειχε προκαλεσει η εμφανιση καποιου Bob Lazar που ισχυριζοταν οτι δουλευε εκει και βγηκε στην τηλεοραση και ειπε πολλα πραγματα (αν θυμαμαι καλα, το 1989).
Ακομα θα ηθελα να αναφερθει οποιος γνωριζει για ενα τυπο (δεν μπορω να θυμηθω το ονομα του) ο οποιος προσπαθει να αποδειξει την υπαρξη εξωγηινων απο τη Βιβλο. Αν γνωριζει καποιος κατι...

'manava seva, madhava seva'
Ευχαριστω απο τωρα!!!!
ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ..
ΔΕΣ http://www.greekbooks.gr/books/searchre.asp ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ : NTAINIKEN..
quote:
Εσυ φιλε ΠΛΩΤΙΝΕ πιστευεις αυτα που γραφει η ιστορια που μας πασαρουν ?? ή ακομα και απο εκει αν θες, σκεψου λογικα και πες μου πως ειναι δυνατον να συμβει κατι τετοιο? Μια απλη ερωτηση ειναι μονο.
Και βέβαια όχι φίλε/η Αλάστις!!
«Η Αληθινή ιστορία δεν είναι αυτή που μας διδάσκουν»ΡΕΝΕ ΓΚΡΟΥΣΣΕ
Η οπτική προσέγγισης και ερμηνείας όμως, διαφέρει...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Καπου ακουσα οτι το Χολυγουντ μας προετοιμαζει με ταινιες τυπου "οιωνος" για μεγαλες αποκαλυψεις επειδη δεν μπορουν να κρατησουν πλεον κρυφα αυτα που γνωριζουν περι εξωγηινης ζωης.Τα επομενα χρονια θα εμφανιστουν πολλες ταινιες τετοιου τυπου για να μπαινουμε σιγα-σιγα στο νοημα...
Φιλικα...
"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"
quote:
Θα ηθελα να αναφερθω σε αυτο το θεμα γιατι εχω παρατηρησει οτι δεν εχετε ασχοληθει και πολυ με αυτο. Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα προς συζητηση
να πω πρώτα απόλα πως έχουοεμ ήδη ασχοληθεί με αυτό τοο θέμα . αν ψάξειςς σε παλιά θέματ κάπου θα βρει κάποια σχετικλά
Λοιπόν οποισοδήποτε έχει ασχοληθεί με το θέμα μπορεί να είναι σίγορος ότι εξωγήιοι υπάρχουν και έχουν ήδη επισκεφτεί τη γη κατά το παρελθόν . βέβαια δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κάποια μυστήρια στη γή οφείλονται σε εξωγήινους γιατί μπορεί να οφείλονται σε απλώς αρχαιότερους πολιτισμούς που έφτασαν σε πολλύ υψηλό επίπεδο ανάπτυξης . πάντως ενα είναι σίγουρο . εξωγήινοι υπάρχουν . ακόμα και με τον νόμο των πιθανοτήτων να πάμε είναι ακρετά πιθανό να υπάρχουον σε αυ΄το το αχανε΄ς σύμπαν . είμαι σίγουρος πως κάποιες κυβερνήσεις έχουν στοιχεία αλλά δν τα δίνουν στο φως και για να πω την αληθεια ίσως να είναι το καλύτερο γιατι πολλοί από εμάς δεν΄είναι έτοιμοι να υποδεχτούν την αλήθεια . ένα βιβλίο που σε πείθει για την ύπαρξη είναι και το "Συντρίμια απτάστρα " το οποίο αναφέρει πολλές "αποδέιξεις". θα εκπληχθείτε πόσα ευρήματα έχουν ανακαλυφθεί πυ να ενισχύουν σε αυτή την ιδέα . όμως κατά περίεργο τρόπο τα θεματα αυτά θα΄φτηκαν και κανένας δεν ξαναμίλησε για αυτά . είναι τόσα πολλά που δεν ξέρουμε και που μας τα κρατάνε κρυφα...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Το θεμα ειναι πως ομως εμεις δεχομαστε οταν ειμαστε αυτοπτες μαρτυρες σε κατι τετοιο να μας ριχνουν λασπη στα ματια και να τα τρωμε σαν κουτοχορτο. Θα ηθελα να ξερω πχ στο περιστατικο της Αταλαντης (εχω διαβασει λιγα πραγματα αλλα δεν γνωριζω ακριβως) πως απο την στιγμη που τοσοι ανθρωποι ηταν αυτοπτες μαρτυρες δεν εδωσαν οι υπευθυνοι μια εξηγηση.
Ενα μεγαλο ερωτημα που με απασχολει ακομα ειναι το εξης:
Δεν μπορω να δεχτω οτι οι εξωγηϊνοι μορφολογικα μας μοιαζουν (χερια , ποδια, κεφαλι κτλ κτλ) γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο μηπως τελικα θα υπαρχει καποια σχεση κοινης καταγωγης με αυτους???
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣ8ΕΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ "ΑΝΕΞΗΓΗΤΩΝ" ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΗΑ.
ΠΧ ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕ8ΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ Η ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ (ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΧΕΟΠΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΡΚΟ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΛΥΧΝΙΕΣ ΦΩΤΟΣ, ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΤΛ.
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΣΗΜΗΣ" ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Υ.Γ. ΦΙΛΕ Beyond ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Οσο για την προελευση των εξωγηϊνων, παραξενο ειναι το οτι ολοι σχεδον εχουν γυρει στην περιπτωση των αστρων των Πλειαδων, του Ωριωνα και του Σειριου. Δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει κατι τετοιο εγω. Αν γνωριζει καποιος κατι, ας απαντησει.
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Για μισό ρε παιδία...αν όπως ακούμε έχουν τέτοια τεχνολογική εξέλιξη οι εξωγήινοι και είναι τόσο μπροστά, την άδεια των αμερικάνων περίμεναν για να ΜΑΣ κάνουν πειράματα;;;;;;;
----____Jlout____----
Θα ηθελα ακομα να κανω και μια ερωτηση κυριως σε αυτους που γνωριζουν τα περι θρησκειων. Ειναι δυνατον ο διωγμος των προτοπλαστων και η ολη αυτη ιστορια γενικοτερα να ειναι η εξορια των ανθρωπων απο εναν αλλο πλανητη σε τουτον εδω? Πως το βλεπετε?
Η ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ...
,META ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ LINK ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ..
http://www.rense.com/general9/strange.htm
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΝΙΤΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ..