ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KERRY KING78 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
16/10/2013, 10:14:41
@DSM

quote:
Κατά τη γνώμη μου, το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή, είναι η αδυναμία μας να αρθρώσουμε ορθό πολιτικό λόγο.
Δεν εννοώ βεβαίως κάποιου τύπου συγκερασμό των διαφόρων απόψεων, αλλά ούτε και κάποια κριτική των τεκτενομένων.

Έχεις δίκιο.....
Έχεις απόλυτο δίκιο....
Και αν κρίνω από τον εαυτό μου, είναι αδύνατο να αντιμετωπίσω την κατάσταση με ψυχραιμία. Δεν υπάρχει άλλη ανοχή...

Δεν είναι δυνατόν να διαβάζω ότι ο ΣΔΟΕ ήταν χτες στα γραφεία της Χ.Α. με εντολή να κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά της στοιχεία και παράλληλα να με συγκυβερνάει μια ληστοσυμμορία για την οποία υπάρχουν ομολογίες για μαύρα ταμεία και μίζες !!! Μας αφοδεύουν κατάμουτρα και καθόμαστε σαν μαλάκες και φιλοσοφούμε....

16/10/2013, 12:52:39
Κύριοι

Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι αυτο:

quote:
DSM
Και το θέμα της δημοκρατίας, είναι το λιγότερο που διακυβεύεται σε τέτοιες καταστάσεις. Το ύψιστο διακύβευμα είναι η ίδια η πολιτεία. Και δεν μιλάω για μια χώρα όπως η Ελλάδα πχ. Αν απωλέσει ο πολίτης αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό του, στην ουσία χαιρετά και την ανθρώπινη ιδιότητά του.

Και αυτό:

quote:
DSM
Για φανταστείτε ωστόσο. Μέχρι εδώ, έχουμε δει τους πολίτες να είναι απάνθρωποι. Πως θα είναι όταν οι άνθρωποι πάψουν να είναι πολίτες?

Αυτές οι τοποθετήσεις, έχουν όλα τα νοήματα, του τι πρέπει να πράξουμε πρωτίστως, πριν ασχοληθούμε με ιδεολογίες, κόματα, πολιτικές.

Είτε το έχετε αντιληφθεί, είτε όχι, η σημερινή κοινωνία μας βρίσκεται ένα βήμα πριν τον...κανιβαλισμό. Με την κυριολεκτική έννοια και όχι...ποιητική αδεία!

Δεν υπάρχει ούτε δημοκρατία, ούτε ιδεολογία, ούτε πολιτικό σύστημα, όταν η εξαθλίωση της ζωής φθάσει σε...Defkon 5.Και είμαστε ήδη στο 4.

Ο επόμενος "κυβερνήτης" θα πρέπει να τοποθετηθεί απο εμάς για εμάς και όχι για τα ξενόδουλα συμφέροντα, των οικονομικών δολοφόνων.

Θρησκευτικά, γεωπολιτικά, οικονομικά συμφέροντα, εξυπηρετούν τους λίγους και "θάβουν" τους πολλούς.

Θα τους αφήσουμε?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

promitheus90Μέλος
16/10/2013, 13:25:56
KERRY KING, συμφωνώ με αυτά που λες.

Απλά παίζει και το θέμα του αν μπορείς να υλοποιείς τις απειλές σου. Τα άκρα σε επίπεδο δηλώσεων λαϊκίζουν ασύστολα, και η Χ.Α. και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Χ.Α. έχει απειλήσει και έχει υλοποιήσει τις απειλές αυτές και έχει πάρει και ζωές και έχει ματώσει κόσμο και δε μιλάω μόνο για τις μέρες που κάνει σουλάτσο στα κανάλια. Προσωπικά ξέρω τη χρυσή αυγή από τα σχολικά μου χρόνια από το 2004.

Ο σύριζα ως φλωροαριστερά δεν ξέρω αν μπορεί να υλοποιεί τα όσα εριστικά λέει. Θα μου αναφέρεις ίσως τις Σκουριές ή τη Marfin αλλά δεν έχει αποδειχθεί τίποτα. Δέχομαι απόλυτα ότι πρόκειται για επικίνδυνους λαϊκιστές που θέλουν απλά να θρέψουν τα παιδιά τους, κυρίως συνδικαλιστές, αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να το φτάσουν μέχρι τα γουναράδικα. Δεν έχουν ας πούμε τα "μπράτσα" γι' αυτό. Αυτά ίσως τα έχουν οι αναρχικοί ή το ΚΚΕ. Τέλος πάντων, δεν έχει τέλος αυτή η κουβέντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για άτομα κατώτερα των περιστάσεων από όλες τις πλευρές, είναι όλοι επικίνδυνοι και πολιτικά νήπια. Όσο χαώδης κι αν ακούγεται αυτή η άποψη, αν ήταν να φτάσουμε σε εξάρσεις βίας, καλύτερα θα ήταν να ήταν ακαπέλωτες.

quote:
Δεν μπορείς να ξέρεις promitheus90 τι ωθεί ψηφοφόρους να στηρίζουν την Χ.Α. - έχεις την άποψή σου και that's it. Δεν θα την σχολιάσω, θα σου πω απλά πως δεν είναι έτσι τα πράγματα....

Ούτως ή άλλως δεν διερευνώ αυτό. Πάνω σε αυτό έχω να πω απλά ότι είναι ακόμα ένα λάθος να ψηφίζεις Χ.Α. και ένδειξη μαζοχισμού.

@DSM

Αν καταλαβαίνω καλά εννοείς ότι δεν υπάρχει μια κοινή συνισταμένη συμφερόντων που καλύπτουν τα συμφέροντα όλων των πολιτών και ως εκ τούτου να τα εκπροσωπεί ενωμένο και το πολιτικό σύστημα.

Αν είναι αυτό, πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια πόλωση που αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί. Το θέμα είναι ότι ένα όριο αδιαπραγμάτευτο σε επίπεδο μισθών, συντάξεων, τιμών είναι κάτι που μπορεί να συμφωνηθεί. Παρ' όλα αυτά άλλοι θα δεσμευτούν πολύ από αυτό (κυβέρνηση) και άλλοι θα πρέπει να ρίξουν πολύ νερό στο κρασί τους (αντιπολίτευση).

16/10/2013, 13:47:10
promitheus90

quote:
Αν καταλαβαίνω καλά εννοείς ότι δεν υπάρχει μια κοινή συνισταμένη συμφερόντων που καλύπτουν τα συμφέροντα όλων των πολιτών και ως εκ τούτου να τα εκπροσωπεί ενωμένο και το πολιτικό σύστημα.

Όχι. Δεν λέω αυτό. Λέω πως πολιτεία δεν μπορεί να είναι μια μάζωξη κατ' ελάχιστον συμφωνούντων ανθρώπων.

quote:
Αν είναι αυτό, πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια πόλωση που αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί. Το θέμα είναι ότι ένα όριο αδιαπραγμάτευτο σε επίπεδο μισθών, συντάξεων, τιμών είναι κάτι που μπορεί να συμφωνηθεί. Παρ' όλα αυτά άλλοι θα δεσμευτούν πολύ από αυτό (κυβέρνηση) και άλλοι θα πρέπει να ρίξουν πολύ νερό στο κρασί τους (αντιπολίτευση).

Δεν είναι αυτό. Αυτό που περιγράφω, πόρρω απέχει από πράγματα όπως οι μισθοί, οι συντάξεις και οι τιμές. Μιλάω κυρίως για ευθύνη και αυτοσυνειδησία, απαραίτητες προυποθέσεις για να χαρακτηριστεί ένας άνθρωπος ως πολίτης.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

promitheus90Μέλος
16/10/2013, 13:57:44
Οκ, καταλαβαίνω τότε

quote:
Μιλάω κυρίως για ευθύνη και αυτοσυνειδησία, απαραίτητες προυποθέσεις για να χαρακτηριστεί ένας άνθρωπος ως πολίτης.

Αυτό νομίζω είναι εν τέλει ατομική ευθύνη. Γενικά πιστεύω ότι το γεγονός ότι είμαστε στα κάγκελα οφείλεται πολύ στο γεγονός ότι είμαστε αναγκασμένοι να λάβουμε κάποιες ευθύνες που μέχρι πρότινος τις φορτώναμε αλλού. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το απαιτούμε αυτό από όλους. Πιστεύω ότι πολλοί έλληνες έχουν υποστεί όσα έχουν υποστεί άδικα, βασικά η πλειοψηφία και το κυριότερο, χωρίς να ρωτηθούν. Αλλά γενικά ο έλληνας ανταποκρίνεται σαν απαίδευτο παιδί στα ερεθίσματα αυτή την εποχή. Διοχετεύει περισσότερη ενέργεια στην οργή του και λιγότερη στη σκέψη του. Και πάλι όμως, δεν μπορώ να τον κατηγορήσω όταν πεινάει και αδικείται. Δυστυχώς αν γίνει ανατροπή σε αυτό τον τόπο δε νομίζω ότι θα είναι κάτι πνευματικά ώριμο, το αντίθετο μάλιστα.

16/10/2013, 14:06:13
quote:
Διοχετεύει περισσότερη ενέργεια στην οργή του και λιγότερη στη σκέψη του. Και πάλι όμως, δεν μπορώ να τον κατηγορήσω όταν πεινάει και αδικείται. Δυστυχώς αν γίνει ανατροπή σε αυτό τον τόπο δε νομίζω ότι θα είναι κάτι πνευματικά ώριμο, το αντίθετο μάλιστα.

Σωστός ο promitheus90 !!!!!

16/10/2013, 14:31:16
promitheus90

Δεν μιλάω καν για την Ελλάδα. Για αυτό και την ανέφερα μόνο ως παράδειγμα. Δεν το έκανα τυχαία.
Αναφέρομαι σε όλους τους ανθρώπους, όπου κι αν βρίσκονται. Θεωρώ πως, όπως κι εσύ άλλωστε μιλάς για έλλειψη μόρφωσης και εκπαίδευσης, αλλού πρέπει να ανατρέξουμε για θεραπεία.

Κάνε μια απλή κίνηση. Ψάξε στο ίντερνετ να βρεις την ουσία της πολιτικής -με την έννοια του πολίτη- εκπαίδευσης των ανθρώπων. Δεν θα βρεις τίποτα. Σε όποια γλώσσα κι αν το κάνεις. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Όχι πως πρόκειται για κάποιου είδους συνομωσία, αλλά έχει παγιωθεί εδώ και πολλές δεκάδες χρόνια η άποψη, πως η λειτουργία του πολίτη είναι κάτι σαν την αναπνοή: Αυτόματη και Αυτονόητη για έναν άνθρωπο. Αντίδια μάντολες δηλαδή.

Αυτό στο οποίο αναφέρομαι, προηγείται της εργασίας, της παραγωγικότητας και της ανταμοιβής. Αν υπάρχει κάτι με το οποίο είναι παράλληλο, είναι η αξιοπρέπεια, η αυτοεκτίμηση και η διαύγεια.

promitheus90Μέλος
16/10/2013, 15:02:58
Αν το θέτεις έτσι φίλε μου είμαι απόλυτα σύμφωνος. Τι να λέμε πάλι, είναι προσωπικές αποφάσεις και βήματα αυτά, νιτσεϊικά θέματα. Είναι πόσο κοιτάς την πάρτη σου και ακόμα καλύτερα πώς αντιλαμβανεσαι την πάρτη σου. Γενικά επειδή οι κοινωνίες δουλεύουν σε ένα πυραμιδοειδές σχήμα πιστεύω η κορυφή πρέπει να επηρεάζει τη βάση στον τρόπο φερσίματος, όπως και η βάση την κορυφή. Αμφότερα τα μέρη αυτά έχουν χάσει το ρόλο τους, σε παγκόσμια κλίμακα. Ένας ενάρετος πολιτικός απευθύνεται μόνο σε ενάρετους πολίτες και οι ενάρετοι πολίτες πρέπει να απαιτούν μόνο ενάρετους πολιτικούς. Αλλά... ουτοπίες φίλε μου.

16/10/2013, 15:23:14
promitheus90

quote:
Γενικά επειδή οι κοινωνίες δουλεύουν σε ένα πυραμιδοειδές σχήμα πιστεύω η κορυφή πρέπει να επηρεάζει τη βάση στον τρόπο φερσίματος, όπως και η βάση την κορυφή. Αμφότερα τα μέρη αυτά έχουν χάσει το ρόλο τους, σε παγκόσμια κλίμακα.

Αυτό είναι ακόμα ένα μέρος του προβλήματος. Το να είναι ένας άνθρωπος πολίτης, δεν είναι ρόλος, αλλά ταυτότητα. Κατ'επέκταση, το να είναι πολιτικός, δεν είναι ρόλος, και πολύ περισσότερο δεν είναι επάγγελμα, αλλά κοινωνική υποχρέωση.

Επίσης μέρος του προβλήματος, είναι και ο διαχωρισμός του πολίτη από τον πολιτικό. Η εισαγωγή δηλαδή της έννοιας των ελίτ στο καθημερινό γίγνεσθαι.

Χαρακτηριστική έκφανση αυτής της δυσλειτουργίας, είναι και η εκκωφαντική αποκοπή των πολιτικών ελίτ από την τρέχουσα πραγματικότητα, και ως εκτούτου, η αδυναμία τους να οραματιστούν την οποιαδήποτε ορθή πολιτική εφαρμογή.

Αντιστοίχως, χαρακτηριστική είναι και η ανεπάρκεια του λεγόμενου "απλού πολίτη", όσον αφορά στις διαδικασίες και τα κριτήρια αξιολόγησης της πραγματικότητας. Απλός πολίτης δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει και "μέσος πολίτης".

Ολίγον έγκυος δεν υπάρχει επίσης. Απόδειξη, η εκτρωματική κυοφορία και τερατογένεση της εποχής μας. Με μισοχυσιές, πολιτεία δεν στήνεται.

promitheus90Μέλος
16/10/2013, 17:00:53
Ντάξει, γενικά πιστεύω στον ατομικό δρόμο του ανθρώπου και ότι μέσω αυτού ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος. Οπότε μπορείς να με πεις και προκατειλημμένο πάνω στο θέμα. Αλλά πώς νομίζεις ότι αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος τη θέση του σε μια κοινωνία; Ως μονάδα ή ως κομμάτι ενός συνόλου;

AlastisΜέλος
30/01/2003, 00:42:43
Θα ηθελα να αναφερθω σε αυτο το θεμα γιατι εχω παρατηρησει οτι δεν εχετε ασχοληθει και πολυ με αυτο. Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα προς συζητηση.

Μια επαφη με εναν αλλο πολιτισμο απο καπου αλλου θα ειναι το κρισιμοτερο (γιατι δεν θα ξερουμε τι προθεσεις θα εχουν) και μεγαλυτερο γεγονος της ανθρωπινης ιστοριας που μπορει να συμβει.
Υπαρχουν "αναφορες" και ενδειξεις οτι υπηρχε επαφη σε αρχαιες εποχες (ποιος ο λογος που σταματησαν ομως οπως φαινεται?) αλλα ως ακραδαντο στοιχειο τιποτα. Και βεβαια, δεν μπορουμε να στηριξουμε την υπαρξη καποιου αλλου πολιτισμου απλως σε θεασεις ΑΤΙΑ οπως κατα κορον γινεται.

Το θεμα εχει παρει τεραστιες διαστασεις ιδιαιτερα τα τελευταια 50 - 60 χρονια με κορυφαια στιγμη κατα την γνωμη μου την δηλωση του Νιξον αν δεν κανω λαθος ως προεδρος των ΗΠΑ τοτε "Φανταστειτε ποσο αμελητεα λεπτομερια θα μας φαινεται και η μεγαλυτερη διαμαχη μας αν καποτε απειληθουμε απο καποιον αλλο ποιο ανεπτυγμενο πολιτισμο".

Θα ηθελα τις αποψεις σας σε αυτο το θεμα ,το οποιο πιστευω οτι γυρω του περιλαμβανει πολλα αλλα θεματα στα οποια αναφερομαστε στα forums.

...open minds are better minds!

fayeΝέο Μέλος
01/02/2003, 09:16:08
NOMIZΩ ΠΩΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ "ΑΝΑΠΟΔΕΣ" ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ,ΟΙ ΑΨΟΓΕΣ,ΑΠΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ,ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ,ΤΩΝ ΑΖΤΕΚΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΛΤΕΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗ-ΓΗΙΝΗΣ (ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ Η ΕΝΔΟΓΗΙΝΗΣ -ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ) ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΕΠΗ,ΗΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΙΑ.
ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΕΤ-3 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ STITCHIN (?)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ.ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ -ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΙΔΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΛΠ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ,ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΩΡΑ ΚΑΥΤΗΣ ΖΩΝΗΣ -ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 7,30-8,00ΜΜ.
ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΡΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "OPEN MINDS".

nitro912grΜέλος
01/02/2003, 14:15:23
ego eimai sigouros oti uparxoun e3ogiinoi ka8e mera blepo enan ston ka8refti :P

Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.

AlastisΜέλος
03/02/2003, 22:54:22
Φιλε/η faye συμφωνω με αυτα που λες βεβαια. Η δικια μου αποψη ειναι οτι οχι μονο υπαρχουν , αλλα οι επεμβασεις τους στην εξελιξη μας ειναι καθοριστικες.
Παρατηρω παντως οτι ενα τετοιο θεμα δεν πολυσυγκινει και πολλους εδω, παρολο που ειναι το πλεον παραξενο ,αξιο προς αναφορα και ερευνα θεμα που υπαρχει κατα την γνωμη μου.

WolffacedΜέλος
03/02/2003, 23:59:06
Δεν ξέρω αν σε άλλα πλανητικά συστήματα υπάρχουν εξωγήινοι, πιθανόν.
Αλλά όσον αφορά εάν έχουν επισκεφθει την Γη, πιστεύω πως όχι, δεν την έχουν επισκεφθει. Σκεφθείτε εμάς αν ανακαλύπταμε ζωή σε άλλο πλανήτη. Θα κρυβόμασταν σε U.F.O. ή θα προσπαθούσαμε να έχουμε επαφή με αυτά τα όντα?

Edited by - Wolffaced on 05/02/2003 23:28:16

beyondΜέλος
04/02/2003, 08:35:16
ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ?
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ" ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΡΙΨΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ?
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ..

AlastisΜέλος
04/02/2003, 22:55:49
Φιλε Wolffaced θα ηθελα να μου αναπτυξεις την αποψη σου αυτη λιγο παραπανω και μετα να το συζητησουμε το θεμα.
Φιλε beyond, για μενα, οχι μονο τα αρχαια χρονια, αλλα με τον τροπο τους ισως και τωρα ακομα (κοιτα τεχνολογικη εκρηξη τις τελευταιες δεκαετιες).
Οι παραδοσεις και η ιστορια (για να μην πω Μυθολογια) ολων των λαων αναφερονται σε παρεμβασεις απο τον ουρανο. Η κλασσικοτερη δε για μενα, "ο απο μηχανης θεος" σε ολα σχεδον τα αρχαια ελληνικα κειμενα.
Ακομα μια παρεμβαση ισως ειναι στην εκστρατια του Μεγα Αλεξανδρου. Πως ειναι δυνατον με 10.000 πχ στρατιωτες ,φιλοσοφους, μαθηματικους κτλ να κατεκτησε τον τοτε γνωστο κοσμο. Ισως κατειχε οπλα απο καπου αλλου...
Μια παρατηρηση ακομα ειναι η εξης:
αν σκεφτουμε ορθολογιστικα, μηπως και αυτοι που αποκαλουντε Θεοι (πχ λεω εγω τωρα ο Χριστος) ειναι τελικα εξωγηϊνοι???

beyondΜέλος
05/02/2003, 00:03:40
ΦΙΛΕ ΑLASSTIS,ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ..
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ,ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΡΗΚΕΙΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ,ΕΝΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Κ.Λ.Π .
ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΖΙΦΟΣ..

05/02/2003, 17:33:31
Tο θέμα φίλοι μου δεν είναι αν επισκέφθηκαν ποτέ εξωγήινοι τη γη και έφυγαν, αλλά αν ήρθαν και έφυγαν ή αν είναι ακόμα ανάμεσά μας...

Edited by - Avallon on 28/08/2003 11:34:43

beyondΜέλος
05/02/2003, 18:17:10
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΤΗ ,ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ..
π.χ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ..

ΤΟ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΣΚΕΛΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΜΠΑΡΑΤΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΑΧΕΣ
ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΧΕΧΕ !!)
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ Ν.ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΤΑΓΑΝ..
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ?
ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ?