ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KERRY KING78 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
AlastisΜέλος
13/02/2003, 22:27:10
Φιλε beyond μολις εθιξες και κατι πολυ σημαντικο. Οταν γινονται συζητησεις για αυτο το θεμα, το περνουν πολυ στην πλακα και στο χαβαλε, υποστηριζοντας οτι ειναι κοινως βλακειες (την προηγουμενη εκπομπη της Αννιτας την ειδατε πιστευω). Ειναι κατι που με εξοργιζει πραγματικα οταν το βλεπω. Σε αντιθεση βεβαια στο εξωτερικο, υπαρχουν καναλια που ασχολουνται αποκλειστικα με αυτο το θεμα και καθε λογης αλλο παραφυσικο φαινομενο και στις συζητησεις περνουν μερος επιστημονες κατα κορον.

Οσο για την αποψη του Dr.Doom την θεωρω πολυ σωστη. Ειναι πολυ πιθανο να συμβαινει και κατι τετοιο αν και προσωπικα θελω να πιστευω οτι δεν ειναι ενδογηϊνοι αλλα εξωγηϊνοι!!!!!

Ακομα θα ηθελα να ευχαριστησω ολους σας για το ενδιαφερον που δειχνετε σε αυτο το τοσο σημαντικο θεμα. Βεβαια θα ηθελα και την αποψη των συντονιστων μιας και η αποψη τους παντα μετραει.

...open minds are better minds!

22/01/2010, 13:14:56
quote:

....ομως ως μικρο παιδι αποριες εχω....

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

Παιδί μου , γειά σου..

Ως μπαμπάς σου , έχω να επισημάνω τα εξής και τα οποία να αποτελέσουν -υπόθεση εργασίας..- για σένα και απο τα οποία θα βαθμολογηθείς..

Ότι υπαρκτό , υπάρχει στο περιβάλον που ζούμε και όχι μόνο αλλα ας σταθούμε στα γήινα ...

Υπόκειται λοιπόν στους νόμους που διέπουν το περιβάλλον όπου ζούν ή υπάρχουν!

Με καθόλου ηθικούς νόμους και σκέψεις και μακριά απο το καλό και το κακό..αυτά εκ των πραγμάτων υφίστανται και υπόκεινται σε φθορές εξ αιτίας της επίδρασης του περιβάλλοντος σ'αυτά!

Τα δένδρα φυτρώνουν , ριζώνουν , αναπτύσσονται , καρποφορούν και και ρίχνουν τους σπόρους τους για νέα αναγέννηση κλπ...κλπ..!

Τα σύννεφα ρίχνουν βροχή και "χάνονται" ...μετατρέπονται για την ακρίβεια σε νερό και το οποίο θα ξαναγίνει πάλι σύννεφο ...

Ως και το ρούχο που φοράς προοδευτικά φθείρεται και το φθείρεις ταυτόχρονα...και κάποια στιγμή δεν θα μπορεί να στέκεται πάνω σου..χρειάζεται αλλαγή...

Είσαι μόνος και σε μια ρουτίνα και ξαφνικά ένα πρωινό αναπάντεχα συναντιέται η ματιά σου με κείνο το ξεχωριστό βλέμμα κάποιου άλλου ανθρώπου και αναγεννιέσαι και αλλάζουν όλα μέσα σου , γίνεται ξαφνικά μια άλλη και τόσο όμορφη μέρα...και μετά ο φόβος ...ο φόβος της απώλειας του τόσο όμορφου και ιδιαίτερου που άλλαξε την μέρα και την ζωή σου -θαρρείς- ολόκληρη...

Χαρά και ταυτόχρονη οδύνη και φόβος σε μια ατέρμονη διαδικασία επανάληψης απο την οποία ο χρόνος είναι ο μόνος ά-φθορος και σύ ο φερόμενος ως φθαρτός...

Το σύννεφο θα πάψει -ούτως ή άλλως- κάποια στιγμή να βρέχει και ο ήλιος κάποια στιγμή ...ούτως ή άλλως θα "κρυφτεί.." , το ερώτημα είναι το εξής :"...Εσύ πρόλαβες..πήρες και αποθήκευσες νερό ..ξεδίψασες?? .... ή ζεστάθηκες απο τον ήλιο...χάρηκες μαζί του??"

ή

Έμεινες άπρακτος , σκεπτόμενος και κοιτάζοντας την σταδιακή αλλαγή και "απόσυρση" του σύννεφου και του ήλιου χάνοντας έτσι την ευκαιρεία να ζήσεις το όμορφο κάθε φορά που έρχεται???

Παιδί μου...άσε το νού ελεύθερο ..η ζωή παίρνει την υπόσταση που εσύ της δίνεις ...

Πές μου την δική σου άποψη τώρα...

soul

makforΜέλος
22/01/2010, 13:30:25
ετσι ακριβως ......

θα προσπαθησω να πιασω καθε σταγονα και να την αποθηκευσω , να την κρατησω για οσο χρειαζεται ή για οσο μπορω , εστω και εαν πιασω μονο μια , εστω και εαν η ζεστη κρατησει μερικα δευτερα ... ειναι αρκετα πολλες φορες ακομη και για μια ζωη...... αυτο ειναι δεδομενο ... ΜΠΑΜΠΑ

αυτο ειναι πως θα το ζησω ... εχω ομως την απορια του τι κρυβεται απο πισω , τι ειναι αυτο που με κανει στο βλεμα της και μονο να τρεμω ? τι με κανει να περιμενω με τις ωρες στη βροχη μηπως και την ξαναδω , εστω και για ενα δευτερο, χωρις καν να ξερω το ονομα της ... (φυσικα αυτα δεν τα σκεφτομαι εκεινη την ωρα ... εκεινη την ωρα δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο παρα αυτη , αλλα καποια στιγμη μετα ή πριν ...) και πιστευω οτι γνωριζοντας εστω και λιγο οχι απαραιτητα σε βαθος τι ειναι αυτο που με κανει να νιωθω να αισθανομαι ετσι , θα με κανει να καταλαβω οτι ολα αυτα αποτελουν μια φυσικη ΠΡΑΞΗ , ενα ΟΜΟΡΦΟ εργο που οι ηθοποιοι διαλεγουν μονοι ρολους και λογια , αλλα το εργο ακολουθει συγκεκριμενους κανονες , ΦΥΣΙΚΟΥΣ και δεν εχει να κανει τιποτα μα τιποτα με αμαρτιες , με απιστιες , με κακο , με με με με που μας εχουν επιβαλει εδω και αιωνες οι καθε λογης θρησκειες και εξουσιες ....

ευχαριστω .... μπαμπα !!!!

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

22/01/2010, 13:36:46
quote:

ετσι ακριβως ......

θα προσπαθησω να πιασω καθε σταγονα και να την αποθηκευσω , να την κρατησω για οσο χρειαζεται ή για οσο μπορω , εστω και εαν πιασω μονο μια , εστω και εαν η ζεστη κρατησει μερικα δευτερα ... ειναι αρκετα πολλες φορες ακομη και για μια ζωη...... αυτο ειναι δεδομενο ... ΜΠΑΜΠΑ

αυτο ειναι πως θα το ζησω ... εχω ομως την απορια του τι κρυβεται απο πισω , τι ειναι αυτο που με κανει στο βλεμα της και μονο να τρεμω ? τι με κανει να περιμενω με τις ωρες στη βροχη μηπως και την ξαναδω , εστω και για ενα δευτερο, χωρις καν να ξερω το ονομα της ... (φυσικα αυτα δεν τα σκεφτομαι εκεινη την ωρα ... εκεινη την ωρα δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο παρα αυτη , αλλα καποια στιγμη μετα ή πριν ...) και πιστευω οτι γνωριζοντας εστω και λιγο οχι απαραιτητα σε βαθος τι ειναι αυτο που με κανει να νιωθω να αισθανομαι ετσι , θα με κανει να καταλαβω οτι ολα αυτα αποτελουν μια φυσικη ΠΡΑΞΗ , ενα ΟΜΟΡΦΟ εργο που οι ηθοποιοι διαλεγουν μονοι ρολους και λογια , αλλα το εργο ακολουθει συγκεκριμενους κανονες , ΦΥΣΙΚΟΥΣ και δεν εχει να κανει τιποτα μα τιποτα με αμαρτιες , με απιστιες , με κακο , με με με με που μας εχουν επιβαλει εδω και αιωνες οι καθε λογης θρησκειες και εξουσιες ....

ευχαριστω .... μπαμπα !!!!

[

]

Παιδί μου...

soul

makforΜέλος
22/01/2010, 13:53:00
μιμοσα , τι σου ειναι ενα καπακι τελικα εεε ? και τι συμπερασματα βγαζεις ... για το αγορακι οτι ειναι κακομαθημενο και οχι μονο , καθως πισω απο το καπακι κρυβεται εως και η αντιληψη που υπαρχει για τον ρολο της γυναικας ... για το κοριτσακι , συμπερασμα δεν εβγαλα γιατι εαν εβγαζα θα ειχα λυση το μυστηριο της ζωης ΧΑΧΑΧΑΧΑ , αλλα δυστυχως το κανουν πολλες δεν ξερω γιατι , απο αντιδραση ? απο ... δε ξερω ... μαλιστα στην αρχη καθε σχεση μου δεν το κατεβαζω ποτε για να δω αντιδραση ΧΑΧΑΧΑ (εχω ακουσει τα απεριγραπτα με κορυφαιο , οτι δε το ειδα και επεσα μεσα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!! το πιστευετε ή οχι μου το εχει πει !!! και ακομη ΓΕΛΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ τωρα δε ξερω εαν πρεπει να γελαω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ)

εχουμε πλακα και σημασια εχει να το απολαμβανουμε , να το σατηριζουμε , να το διακομωδουμε αλλα και να το ζουμε με παθος , να αγαπαμε αυτο που ζουμε και οτι μας χαλαει να το διορθωνουμε ... γιατι εν τελει αυτα θα μας μεινουν... μια πονηρη ματια ... ενα ζεστο φιλι ... μια σφιχτη αγγαλια και ενα ΓΕΛΙΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ... και δεν υπαρχει τιποτα ωστε να το παρουμε στα σοβαρα ... μια πλακα ειναι η ζωη ...

φιλακια σε ολους ΧΑΧΑΧΑΧΑ

[

]

mimosaΜέλος
22/01/2010, 14:54:49
quote:
μαλιστα στην αρχη καθε σχεση μου δεν το κατεβαζω ποτε για να δω αντιδραση ΧΑΧΑΧΑ (εχω ακουσει τα απεριγραπτα με κορυφαιο , οτι δε το ειδα και επεσα μεσα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!! το πιστευετε ή οχι μου το εχει πει !

Μη γελάς καθόλου, το έχω πάθει κι εγώ. Συμβαίνει λόγω της φόρας που έχουμε, νομίζοντας ότι το καπάκι είναι κάτω.
mimosaΜέλος
22/01/2010, 15:49:28
Να... προσευχηθούν πριν κάνουν έρωτα προτρέπει τα ζευγάρια η λονδρέζικη καθολική εκκλησία!

Όπως αναφέρει σε 64σελιδο βιβλίο που εξέδωσε, το ζευγάρι θα πρέπει να προσεύχεται μαζί πριν κάνει σεξ, ώστε η ερωτική πράξη να... εξαγνίζεται.

Σύμφωνα με τους ιερείς - συγγραφείς του βιβλίου, με τον τρόπο αυτό η πράξη δεν θα χαρακτηρίζεται από τον εγωισμό των συντρόφων, ούτε θα γίνεται μόνο και μόνο για την ηδονή.

Έκτος από την προσευχή πριν το σεξ, το βιβλίο περιέχει ευχές για κάθε περίσταση της ζωής ενός ζευγαριού, από τον αρραβώνα μέχρι... τη συμβίωση με τα πεθερικά!
Madata.GR

ar_iaΜέλος
22/01/2010, 16:22:16
quote:
mimosa

Για να πιάσεις σφουγγαρίστρα στο χέρι σου όυτε λόγος ε;

Θα σου πω και αυτό mimosa να με αντιπαθήσεις εντελως......
Δεν μου αρέσει η εικόνα ενός άντρα με σφουγγαρίστρα η να πλένει πιάτα, με ξενερώνει εντελώς ξέρω ξέρω, χαλάω την πιάτσα
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

Edited by - ar_ia on 22/01/2010 16:24:39

ar_iaΜέλος
22/01/2010, 16:23:29
quote:
Εαρινός

Παιδί μου...

Πατέρααααα

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

mimosaΜέλος
22/01/2010, 16:34:12
Και τι με νοιάζει ρε συ Άρια; χαχαχα!

λολ

ar_iaΜέλος
22/01/2010, 16:42:41
http://www.youtube.com/watch?v=1jSRAHRKDPw&feature=related

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

22/01/2010, 18:52:26
quote:

Να... προσευχηθούν πριν κάνουν έρωτα προτρέπει τα ζευγάρια η λονδρέζικη καθολική εκκλησία!

Όπως αναφέρει σε 64σελιδο βιβλίο που εξέδωσε, το ζευγάρι θα πρέπει να προσεύχεται μαζί πριν κάνει σεξ, ώστε η ερωτική πράξη να... εξαγνίζεται.

Σύμφωνα με τους ιερείς - συγγραφείς του βιβλίου, με τον τρόπο αυτό η πράξη δεν θα χαρακτηρίζεται από τον εγωισμό των συντρόφων, ούτε θα γίνεται μόνο και μόνο για την ηδονή.

Έκτος από την προσευχή πριν το σεξ, το βιβλίο περιέχει ευχές για κάθε περίσταση της ζωής ενός ζευγαριού, από τον αρραβώνα μέχρι... τη συμβίωση με τα πεθερικά!
Madata.GR

Μμμμ...ενδιαφέρον ακούγεται..

Θα μου άρεσε ένα θηλυκό , να κρατάει το ευαγγέλιο και να προσεύχεται ....και στην πορεία να φωνάζει:"έλεος..και αμήν θεέ μου"...η και "θαυμαστά τα ...έργα σου"...δεν είναι καθόλου άσχημο , το αντίθετο μάλιστα..

soul

Edited by - Εαρινός on 22/01/2010 19:12:36

makforΜέλος
22/01/2010, 21:32:58
εσυ αμεσως στο πονηρο ...

σκεψου ομως και το γεγονος οτι , εχουν παρει φωτια χερια χειλη κτλπ και μολις βγαλεις τα ρουχα να σου ΠΕΙ ... μισο λεπτακι αγαπη , να πουμε πρωτα την προσευχη !!!!!!! χαχαχαχαχα

αν και κατι ακουσα οτι στα σχεδια τους ειναι να παριστατε και ο πνευματικος κατα την σεξουαλικη πραξη ωστε να αποτρεπει τα τεκνα απο ασεβεις ..... ΣΤΑΣΕΙΣ !!!!!! ...χαχαχαχαχα

[

]

mimosaΜέλος
22/01/2010, 21:45:58
Θα επιτρέπονται μόνο στάσεις απο το παρακάτω βιβλίο
22/01/2010, 21:51:20
quote:

εσυ αμεσως στο πονηρο ...

σκεψου ομως και το γεγονος οτι , εχουν παρει φωτια χερια χειλη κτλπ και μολις βγαλεις τα ρουχα να σου ΠΕΙ ... μισο λεπτακι αγαπη , να πουμε πρωτα την προσευχη !!!!!!! χαχαχαχαχα

αν και κατι ακουσα οτι στα σχεδια τους ειναι να παριστατε και ο πνευματικος κατα την σεξουαλικη πραξη ωστε να αποτρεπει τα τεκνα απο ασεβεις ..... ΣΤΑΣΕΙΣ !!!!!! ...χαχαχαχαχα

[

]

Ναι καλά , γέλα εσύ ... αλλά δεν ξέρεις τι χάνεις !!!

Εμπειρίες θεικές είναι αυτές παιδί μου...μην ανθίστασαι , αφέσου στο θεικό σέξ..

Δεν έχεις καταλάβει όμως κάτι...

Η απαγόρευση μιας στάσεως ενδυναμώνει την επιθυμία και την οργανώνει στην εκπλήρωση της απαγορευμένης απολαύσεως...οπότε κόλαση θα γίνεται όταν αποσυρθεί η πνευματική παρουσία...οι απαγορευμένες στάσεις θα έχουν τον λόγο...

Εξ'αλλου είναι και ωραίο βίτσιο να υπάρχει και ιερωμένος στο όλο σκηνικό..άμα έχει και θυμιατό και ψάλλει και το "κυριε ελέησον.." και το "Λαζαρε δεύρο έξω.." ..εκεί να δείς ανάσταση που θα γίνει..

Αποκάλυψη...

soul

mimosaΜέλος
22/01/2010, 21:58:25
Οι πηγές μου λένε ότι οι επόπτες της ερωτικής πράξεως θα είναι δύο

ar_iaΜέλος
22/01/2010, 22:03:04
quote:
Εαρινός

"Λαζαρε δεύρο έξω.." ..εκεί να δείς ανάσταση που θα γίνει..

Και εντελώς ξαφνικά, ο Λάζαρος δεν.....δεύρο έξω.....[:p
Εκεί καλού κακού ρίξε κάνα πάτερ υμών και παρακάλα για κανένα θαύμα χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

23/01/2010, 15:15:35
quote:

Οι πηγές μου λένε ότι οι επόπτες της ερωτικής πράξεως θα είναι δύο

Μπορεί και τρείς .... και τέσσερις , άμα το στριμώξουμε λιγάκι το σκηνικό..

soul