- ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ..... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..
ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ??????ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ....
ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...
ΟΠΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Γελαστη Πορδιτσα..
ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.
ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΜΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΓΑΠΗ.
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ.
ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΙΑΚΟ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ. ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
ΝΤΡΟΠΗ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΡΕΟΥΣΑ ΔΑΚΝΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ.
ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ -Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ-. ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ. ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ.
ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ, ΚΙ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ.
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.
ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΚΙ ΑΝ ΛΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΣ΄ΤΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΙΣΤΡΟ.
ΝΤΡΟΠΗ. ΕΣΒΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ.
ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
ΚΑΛΩΣ.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΩ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΤΕ. ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΡΤΙΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ -ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΩ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΤΟ ΑΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.
ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΧΩΡΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΘΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ. ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ, ΕΧΩ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
ΜΑΓΚΕΣ.
ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΨΩΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ...
ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΛΥΣΕΤ ΖΥΝΟ ΠΕΛΑΤΟΝ...
ΑΝ ΚΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
ΤΑΥΤΙΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΔΑΥΤΗ. ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΕΝΑ ΚΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΚΙ Η ΖΩΗ ΑΝΘΙΣΕ.
ΓΑΙΟΠΛΑΝΟΙ. -ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ- ΓΑΙΟΠΛΑΝΟΙ...
=))=II=((=
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 28/01/2006 11:51:29
quote:Η ΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΡΔΙΤΣΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ...
Συμπέρασμα!Η γελαστή ποδίτσα, η δεν γνωρίζει, η γνωρίζει λίγο, τι είναι αγάπη!
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ
ΤΖΩΝΝΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ [ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ] Ο ΤΖΩΝΝΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟ -ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ-.
ΤΟΝ ΡΙΖΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ,
ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
ΤΗΝ ΝΣΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ,
ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ,
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΒΡΙΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΑ -ΧΩΝΩ ΟΤΑΝ ΟΠΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΕΠΕΙ-...
ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ PIXELDRAM...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ,
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΡΕΝΖΟ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΕΜΕΝΑ...
ΜΕ ΦΟΥΝΤΩΣΑΤΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.
=))=II=((=
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 28/01/2006 11:59:46
quote:Τουλάχιστον μας αγκαλιάζεις με την ειλικρίνειά σου θαρρετά. Αυτό μετράει πολύ.
Ειναι απλο.Δεν μπορεις να ορισεις κατι το οποιο εχει εκλειψει πολυ καιρο τωρα απο τις καρδιες των ανθρωπων.Δεν ειναι παραπονο μην το παρετε ετσι απλα ξερω σε ποια θεση ταξιδευω σε αντιθεση με εκεινους που κανουν ονειρα.
Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.
Μερικοί επειδή δεν την ζουν ούτε στο όνειρό σου γίνονται κακοί φαιδροί και απαίσιοι...
Με λυπεί αλλά προσπερνώ. Δεν θα αλλάξω εγώ τα στραβά μυαλά του πλανήτη.
=))=II=((=
Μου ήρθε στον γελαστό μου νου, και μία λαμπερή παροιμία.
Ταιριάζει σε κάποιους...
Αβούλευτο είναι να γεννεί χοίρου μαλλί μετάξι,
των απανθρώπων τα παιδιά να΄χουν τιμή και τάξη...
Κάποιοι δεν βλέπουν από τα μάτια, θα δουν από τα φρύδια;
ΑΓΑΠΑΤΕ...
=))=II=((=
quote:
Πρώτα απ΄όλα να μην λυπάσαι καθόλου γιατί δεν ισχύει αυτό που έγραψες.
ΣΩΣΤΑ...ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ,ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
quote:
Η έλλειψη μας κάνει να φωνάζουμε δυνατά. Η επανάληψη ως μήτηρ πάσης μαθήσεως δεν νομίζω ότι θα σε έβρισκε σύμφωνο στην περίπτωση αυτή.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ;
Edited by - dragon rider on 28/01/2006 12:42:52
Ο πελαγίσιος αέρας μοσχοβολάει καλημέρα.
Ζωή.
Αγάπη...
Ντύνομαι αστέρι και φωτίζω τις εσώτερες πτυχές όσων αγαπώ.
Νιώθω μαθαίνω ακούω.
Κρυφούς παλμούς ψυχών.
Πόσο ενοχλεί άραγε;
Τα όνειρα γιορντάνι στο λαιμό.
΄Αλλους τους πνίγουν.
΄Ενα τέλμα η θηλειά πάνω τους...
Απατηλές ευτυχίες.
Κρίμα...
Χυμάνε να μας φάνε γιατί μιλάμε γιά αγάπη.
Τους λερώσαμε το χώρο.
Το θείο δώρο δεν το εκτιμούν.
Των αιώνων η σοφία η πικρή κατάντια στο απόγειο.
Στο άυλο στερέωμα του σύμπαντος
και πάλι
θα χάνονται κάποιοι στην ντροπή της ανυπαρξίας τους...
=))=II=((=
quote:
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Ετσι είναι Αφροδίτη. Και κατά κύριο λόγο εκδηλώνεται πρωταρχικά ως αγάπη προς τον εαυτό (εγωϊσμός), γι’ αυτό δεν πας αμέσως στην Αγάπη... Εδώ δε σου ζητάνε πολλά, μόνο να σεβαστείς λίγο και την αγάπη των άλλων προς εαυτόν και προς εκείνο που έχουν δημιουργήσει. Ας μην επιβάλουμε την αγάπη μας ή την άποψη μας για την αγάπη, η εποχές των σταυροφοριών έχουν πλέον παρέλθει.
Στο είπε και η γελαστή πορδίτσα
αλλά δεν την άκουσες. Και πώς να την ακούσεις αφού σου είπε και το άλλο : "μην τους ακούς" (τους άλλους γενικά). Σου είπε λοιπόν (το ανήκουστο) : υπάρχουν και πράξεις αγάπης και αυτές εκδηλώνονται ως σεβασμός προς τις ανάγκες του πλησίον μας. Σεβασμός λοιπόν Αφροδίτη, να ένα πρώτο βήμα από την αγάπη προς την Αγάπη.
Μήπως η ασεβής αντίδραση (έτσι όπως τη νοιώθεις) του Avatargr και του κάθε ένα που αντιδρά, εκδηλώθηκε επειδή και εσύ κατ’ επανάληψη δεν σεβάστηκες εκείνο που ο άλλος αγαπά και δημιουργεί;
Edited by - Δημήτρης on 28/01/2006 13:51:55
Ποιό είναι το κίνητρο?
Γιατί δεν αναλογίζεσαι οτι αυτά που ήθελες να πείς σε αυτό το topic για την αγάπη, θα μπορούσες να τα πείς σε κάποιο από τα παλιότερα σου topics που είχες ανοίξει για την αγάπη?
Και κάτι άλλο, φίλη μου.
Νομίζεις οτι όσα έγραψες "ως απάντηση" διέπονται από την έννοια της αγάπης?
Δυστυχώς εγώ δεν το νομίζω...

In anticipation of my resurrection...
Σου μιλάω εγώ και κανείς άλλος. Επίσης δεν σου έδωσα ποτέ το δικαίωμα να μην με θεωρείς μέλος.
Το καλύτερα να επαναλαμβάνομαι παρά να απουσιάζω συστηματικά να μου το εξηγήσεις.
Να μου κάνεις όσες αναλύσεις θέλεις και για την υπέρβαση και για την αυθεντική αγάπη, αλλά πριν τα κάνεις όλα αυτά διάβαζε καλά τα μηνύματά μου.
quote:
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
και το σεξ η κινητήριος δύναμη του πλανήτη...
(σόρρυ για την παρέμβαση)

Never Leave Me...
ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ....
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ...
ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΙΔΙΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ...
ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ...
ΑΓΑΠΗ VS ΕΓΩΙΣΜΟΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ
Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ! ! !
ΑΓΑΠΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ...!
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ???
ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ;;;
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ
ΑΓΑΠΗ-ΑΛΗΘΙΝΗ-ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ
Η ΑΓΑΠΗ
ΑΓΑΠΗ - ΦΙΛΙΑ - ΕΡΩΤΑΣ! Τί σημαίνουν πραγματικά?
ΑΓΑΠΗ (ΔΙΠΛΟΣ ΤΙΤΛΟΣ)
ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ-ΑΓΑΠΗΣ ΣΧΕΣΗ;(ΘΕΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ)
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ;
(ΘΕΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ)
ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΑ 12 ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 2 ΔΙΚΑ ΣΟΥ..
ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ...
Πως ορίζεται επιτέλους η [ώριμη αγάπη;]Η αυθεντική.Η υπερβατική!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚS ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ???????(TO TPITO ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ)
ΦΙΛΕ dragon rider ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
quote:ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ..
ΣΩΣΤΑ...ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ,ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ....
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ε ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Κατι δεν καταλαβες καλα.
Οι υπευθυνοι του εσωτερικα, δεν επεμβαινουν συχνα και πραττουν καλως!!
Συνηθως, τα μελη που συμμετεχουν εχουν διαφωνιες μαζι σας!
Εσυ, που εχεις τοση μεγαλη απεχθεια για την εξουσια, γιατι αναζητας συνεχεια να αποδειξεις την αξια σου απεναντι τους;
Δεν σας εχω δει να κανετε μια προσπαθεια να ανοιξετε τους οριζοντες σας και να κατανοησετε και τον τροπο σκεψης των αλλων!
Η αγαπη περισσοτερο προς τον εαυτο σας επικεντρωνεται...
Ψευδαισθησεις...ψευδαισθησεις...
Ποσειδωνας...Ποσειδωνας...
Φιλικα, παντα!!
Δίνεις χαρά στη ζωή μας με τα ποστ σου
Even the heavens shall burn when we re gathered
now when the flames reach for the sky
DIES IRAE
Είμαι εντυπωσιακός.
Ήμουν σίγουρος για την τροπή που θα πάρει η συζήτηση.
Ποτέ δεν ισχύουν αυτά που λέμε γιατί είναι συνηθισμένο φαινόμενο να περικυκλώνεται ένα μέλος.
Ο χορός των συντονιστών.
Αναρωτιέμαι αν μπορούν να κλειστούν σε ένα θέμα - συζήτηση τα πολύπλοκα και πολυδιάστατα θέματα.
Ποσά θέματα υπάρχουν για το αρχαιοελληνικό πνεύμα;
Ποσά θέματα υπάρχουν για τον χριστιανισμό;
Ποσά θέματα υπάρχουν για τα φαντάσματα;
Για τους ιερείς;
Για τους αρχαίους λαούς;
Σε ποσά από αυτά τα θέματα επαναλαμβάνονται
Οι παρόμοιοι τίτλοι;
Οι επαναλήψεις κάποιων γεγονότων;
Σε ποσά από αυτά τα θέματα έχουμε κλωνοποιημενες συζητήσεις υπό την κάλυψη της διαφορετικής ονομασίας του θέματος;
Θέματα που έχουν μοναδικό σκοπό να δείξουν τους κακούς εβραίους και τους κολλημένους αρχαιολάτρες;
Τα θέματα που έχει ανοίξει η Αφροδίτη μπορούν να έχουν σαν θέμα την αγάπη όμως έχουν σκοπό να χωρίσουν με λογικό τρόπο τις συζητήσεις περί αγάπης.
Κεφαλαία ενός πολυδιαβασμένου και πολυσυζητημένου βιβλίου.
Μπορεί να υπάρξει ένα και μοναδικό θέμα με θέμα τους εξωγήινους;
Γιατί μπερδεύω τους εξωγήινους με την αγάπη;
Όχι επειδή σας αγαπάνε οι εξωγήινοι αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με δυο πολύπλοκα και πολυδιάστατα θέματα που δεν χωράνε σε ένα και μοναδικό θέμα.
Πολλά και διαφορετικά γεγονότα που δεν γίνεται να αναλυθούν σε ένα θέμα.
Όπου εξωγήινος μπορείτε να βάλετε οποίο θέμα σας αρέσει πχ θεός.
Η αγάπη είναι πολύπλοκη και πολυδιάστατη όπως είναι και οι άνθρωποι.
Θεωρούμε την αγάπη ένα απλό πραγματάκι μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούμε να διανοηθούμε το μέγεθος της.
Η αγάπη προκαλεί πολλά και έντονα συναισθήματα και καλό είναι να μην την μπερδεύουμε με τα λεξοτανιλ.
Η αγάπη προκαλεί και φθόνο και ο φθόνος δεν κολαει με την ηρεμία.
Η αγάπη είναι πολύπλοκη γιατί είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα και ο άνθρωπος είναι πολύπλοκος σωματικά και ψυχικά.
Θεωρώ πως η παρέμβαση σου δεν έγινε με κακούς σκοπούς και γνωρίζω πολύ καλά πως θέλεις να κρατήσεις σε κάποιο επίπεδο το forum και αυτό είναι κάτι το οποίο το σέβομαι.
Αυτά που γνωρίζω έρχονται από τις απόψεις σου και τα θέματα που ανοίγεις τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τον τρόπο που δένονται οι γραβάτες και αν θα πρέπει να δείξεις σε όλους πόσο διασκεδαστικός τύπος είσαι γιατί έχεις τις πιο αστείες φωτογραφίες και τις πιο high συνήθειες και φυσικά επειδή δεν έχεις την συνήθεια να κρίνεις απόψεις χωρίς να έχεις άποψη.
Πρέπει να σας γίνει συνήθεια να ρωτάτε πριν βγάλετε καποιο συμπερασμα.
Τα συμπεράσματα που βγαίνουν στην φορά χωρίς να περάσουν από το φίλτρο μιας συζήτησης είναι απαράδεκτα.
angi
αναρωτιέμαι πως γίνεται η μεγαλοπρέπεια σου να ασχολείται συνεχώς με την μικροπρέπεια μας.
Δεν έχεις δική σου ζωή;
Σου έχω αποδείξει αρκετές φορές πως καταλαβαίνω πολύ καλά σε αντίθεση με εσένα που καταλαβαίνεις μονο ότι μπορεί να θίξει τον άνθρωπο.
Δεν θα ανοίξεις κανένα θέμα με κάτι που είπα εγώ και η Αφροδίτη;
Δεν λυπήθηκε κανένας για τα θέματα που είχες ανοίξει τα οποία ήταν καθαρή επίθεση με στόχο την προσωπικότητα μου.
Δεν λυπήθηκε κανένας για την επίθεση που έχεις ξεκινήσει στην Αφροδίτη.
Όπου Αφροδίτη και pixeldream και εσύ από πίσω.
Μια ζωή θα είσαι πίσω μας και ποτέ μπροστά μας.
Είναι να μην μιλάς για πορδές;
Πάω τουαλέτα θα έρθεις;
Όπως και να το κάνουμε δεν είναι σωστό να επεμβαίνετε όπου σας συμφέρει.
quote:
Even the heavens shall burn when we re gathered
now when the flames reach for the sky
quote:
Δεν λυπήθηκε κανένας για τα θέματα που είχες ανοίξει
Εννοειται οτι δεν λυπηθηκε κανεις γιατι ο σκοπος μου δεν ηταν να τονοσω το εγω μου!!