- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Πανο όταν σε ρωτώ απλά πράγματα και δεν παίρνω απαντήσεις,τι διάολο διάλογο να κάνω?
Διάλογο ΝΙΚΟΜΑΧΕ μπορούμε να κάνουμε μια χαρά εμείς οι δύο και μάλιστα με πολλά κοινά σημεία. Το αν δεν συμβαίνει αυτό κοίταξε τα δικά σου μπρος-πίσω και δεξιά αριστερά.
Σ'έχω ξεχωρίσει από το παρεάκι (macedon, sesostris, Σβάμπε, γιαπέτ κλ) και στο έχω πει πολλές φορές. Απλά εσύ επιμένεις οικειοθελώς να προσχωρείς προς τα εκεί παραβλέποντας τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Μείνε πιο κοντά για παράδειγμα σε Αμεινία, DSM, Κηφέα, Agnostic κ.ά και μόνο όφελος θεωρώ πως θα έχεις.
quote:
Και μη με ρωτήσεις που δεν απάντησες.
Μη φοβάσαι δεν πρόκειται να σε ρωτήσω καθώς εμείς καταλαβαινόμαστε σε άλλο επίπεδο
quote:
Δεν μπορεί να είσαι στην ίδια κατηγορία με τον Χριστος Ελ.
Επομένως ξέρεις καλά απο τι προσπαθείς να ξεφύγεις.
Ο Χρίστος Ελ. μου είναι συμπαθής αν και δε συμφωνώ σε πάρα πολλά από αυτά που γράφει. Πάντως την κεντρική ιδέα θεωρώ ότι την έχει κατανοήσει.
Δεν προσπαθώ να ξεφύγω από τίποτα (και το ξέρεις πολύ καλά αυτό) αλλά δεν μπορείτε να τα έχετε μονά-ζυγά δικά σας.
Δεν μπορεί δηλαδή άλλες φορές η Επιστήμη να είναι η ρομφαία σας εναντίον των θρησκευομένων ως η μόνη που προσπαθεί να διαλύσει τους μύθους και τα παραμύθια και να μας ανεβάσει επίπεδο συνειδητότητας και άλλες φορές κατευθυνόμενη από κάποια ελίτ να παραποιεί την αλήθεια για να μας έχει στο σκοτάδι...
Αυτό, όπως το έχω γράψει πολλές φορές στο macedon είναι Εβραική Λογική και άρα εύκολα αντιμετωπίσιμη από εμένα...
quote:
Ομως σου διαφεύγει,το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν πιο έξυπνοι απο σένα.
Κρίμα.Μόνος αυτο-υποτιμάσαι!
ό.έ.δ
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 17/04/2013 16:38:50