ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι είναι τελικά ο εσωτερισμός; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Τι είναι τελικά ο εσωτερισμός; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

konosk73 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
SarandisΝέο Μέλος
27/12/2003, 14:49:44
ποιος μπορει να μου πλοιροφοριες για την δραση των κομιτατζηδων?

endoramaΜέλος
28/12/2003, 05:25:31
φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω που κολανε οι κομιτατζηδες με τον μυθο και την θρησκεια αλλα θα σου πω μερικα πραγματα που ξερω

ηταν βουλγαροι ατακτοι στρατιωτες οι οποιοι ειχαν σαν αποστολη την εξοντωση του ελληνικου στοιχειου και την προσαρτηση της Μακεδονιας στην βουλγαρια

στην αρχη η δραση τους ηταν εναντιων των τουρκων αλλα αργοτερα καταλαβαν οτι ο ελληνικος πλυθησμος ηταν μεγαλυτερο εμποδιο για τα σχεδια τους οποτε αρχισαν της λεηλασιες εναντιον τους

καπου εκει μπαινουν στην ιστορια διαφορα ατομα οπως ο Παυλος Μελας και ο Αγρας μαζι με πολλους απο την κρητη και την Μανη οι οποιοι ξεκινησαν την αντισταση

πολλες πληροφοριες μπορει να βρει καποιος στο βιβλιο "τα μυστικα του βαλτου" της πηνελοπης Δελτα

παντος την μεγαλυτερη βοηθεια στις ελληνικες δυναμεις την προσφεραν οι σλαβοφωνοι Μακεδονες

αν δεν κανω λαθος υπηρχαν δυο ομαδες κομιτατζιδων αλλα δεν ξερω λεπτομερειες

αυτα προς το παρων

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

13/01/2004, 14:10:58
ΦΙΛΕ ΣΑΡΑΝΤΗ
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
www.mpa.gr
ΚΑΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ "ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ"
ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ
ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΓΗΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.
ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

EnasΜέλος
14/01/2004, 01:30:32
ΞΕΡΩ, ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΦΑΖΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΚΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΤΟ... ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.

I am no human now
because I choose to know..

15/01/2004, 08:54:48
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΝ.
ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΒΙΑΙΟ ΞΕΡΙΖΩΜΟ.
ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

EnasΜέλος
16/01/2004, 01:23:20
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

I am no human now

kynikosΜέλος
16/01/2004, 01:56:39
Αγαπητό Admin

Θα μπορούσε αυτό το ενδιαφέρον μεν θέμα, να μεταφερθεί σε άλλο φόρουμ, π.χ. "Απόψεις", γιατι δέν νομιζω οτι εχει σχέση με ΜΥΘΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Μερσί

Κ.

29-5-1453Νέο Μέλος
16/01/2004, 02:40:30
Προς Enas : Θα σου συνιστούσα να διαβάσης το βιβλίο Χαμένες Πατρίδες του Π.Καψή.
Μετά μπορούμε να συζητήσουμε τις απόψεις σου. Καλό θά είναι όταν μιλάς να γνωρίζεις τα γεγονότα και όχι απλώς να παπαγαλίζεις απόψεις άλλων ατόμων ή φορέων .
Σαν και αυτούς ας πούμε που πηγαίνουν στίς διαδηλώσεις κατά της παγκοσμιοποίησης και μετά πίνουν Coca Cola και καπνίζουν Marlboro ή Camel .

EnasΜέλος
16/01/2004, 22:58:16
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ".

I am no human now

29-5-1453Νέο Μέλος
16/01/2004, 23:53:58
Αγαπητέ Enas:THE BLIGHT OF ASIA - GEORGE HORTON
CEMAL ATTATURK - G.MECIN
LE DELIBERATIONS DU QUATRE - PAUL MANTOUX
ARXEIA STATE DEPARTMENT - Σεπτέμβριος 1922
ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ 1922
Ολοι αυτά βέβαια που κάθισα και διάβασα είναι φυσικά αηδίες , μπροστά στην γνώμη την δική σου.
Άνοιξε τα μάτια σου καί κατάλαβε ότι εμείς οι Έλληνες ούτε αποικιοκράτες είμασταν αλλά ούε και σφαγείς αμάχων . Η προπαγάνδα των αριστεριστών και των προστατών των λαθρομεταναστών δεν
μας ενδιαφέρει. Είστε η μειοψηφία που μάλλον ανήκετε στόν χώρο της εθνικής μειοδοσίας και των προδοτών του έθνους.

EnasΜέλος
17/01/2004, 00:23:59
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ! ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ!

ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ "ΣΚΟΥΠΙΣΤΙΚΕ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ Μ.ΑΣΙΑ ΤΟ 19-22 ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΞΕΡΩ!

I am no human now

steelspringΜέλος
17/01/2004, 02:23:28
Οι καιροί αλλάζουν φίλε Εnas
Αγάπησε την χώρα σου λίγο παραπάνω και άσε τα παλαιοδιεθνιστικα αναμασήματα.
Αν επέλεξες να ξέρεις , τότε φρόντισε να μάθεις.

17/01/2004, 15:03:56
Μία επισήμανση "εκ των προτέρων" για επικίνδυνες τροπές που μπορεί να λάβει η Συγκεκριμένη Συζήτηση:

Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψής του. Το ζητούμενο σε έναν τέτοιο χώρο Συζήτησης είναι να τη στηρίζει με πραγματικά επιχειρήματα και να αποδέχεται το ίδιο δικαίωμα και για τους άλλους!

Επίσης θα πρέπει να αποφευχθούν πάση θυσία οι οπoιοιδήποτε χαρακτηρισμοί ή "αξιολογήσεις" των άλλων σχετικά με πράγματα όπως "ποιος αγαπάει περισσότερο την πατρίδα", "ποιος είναι περισσότερο ένθεος, περισσότερο εσωτεριστής" κ.ο.κ. Καταλαβαίνετε, ότι τα μοναδικά αυθεντικά κριτήρια για τέτοιου είδους κρίσεις υπάρχουν μόνον στο μυαλό, στην καρδιά και στην ψυχή του ανθρώπου που τίθεται "υπό κρίση" από τους άλλους και όχι στην γνώμη των άλλων.

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ! Το θέμα - που ούτως ή άλλως δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με την ευρύτερη θεματολογία του τόπου - θα απενεργοποιηθεί με την πρώτη εμφάνιση φαινομένων δογματισμού, "ρατσισμού" κ.λπ.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

steelspringΜέλος
17/01/2004, 16:07:48
Δεν νομίζω ότι το να υπερασπίζεσαι τη χώρα σου έχει να κάνει με ρατσισμό ή δογματισμό . Δυσκολεύομαι να καταλάβω πως ένα τόσο απλό θέμα μπορεί να ξεσηκώνει ρατσιστικές αντιδράσεις.
Προς Enas.
Ο πόλεμος είναι και αυτός μέσα στα πλαίσια του αγώνα για τη ζωή.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι προτιμότερο και να είμαι άνθρωπος αλλά και να ξέρω.
Δεν αμφισβύτησε κανένας την ανθρώπινη ιδιότητα απο κανέναν , αλλά πιστεύω πως η επίκληση αυτής της ιδιότητας μπορεί να γίνει για τις πιό μαύρες αλλά και τις πιό άσπρες πτυχές.
Όμως ο "αντιρατσισμός" δεν είναι δυνατόν να μπλοκάρει κάθε συζήτηση εδω μέσα. Έχει καταντήσει εφιάλτης πιά.

EnasΜέλος
19/01/2004, 02:34:26
ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ (ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ! ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΘΩΟΥΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΝΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΩΝ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ (ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ), ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... ΩΡΑΙΑ. ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ, ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΑΜΑΣΗΤΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΝΟΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ".

I am no human now

19/01/2004, 14:03:16
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΕΓΩ ΔΙΑΦΟΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ.
ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΩΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ.
ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΡΩΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ
ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ (ΕΜΕΙΣ) ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ (ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ;
Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ. ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ).
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΩ
ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

steelspringΜέλος
22/01/2004, 15:35:41
Αγαπητοί φίλοι και συνομηλητές
Κάποια πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα για να τα χαρακτηρήσεις ή να τα κατατάξεις έτσι με μιά ματιά.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βλέπεις την ανθρώπινη ιδιότητα σε κάθε άνθρωπο , και αυτό είναι μιά θεμελιώδης αξία .
Πέραν αυτού υπάρχούν και άλλες αξίες και παράμετροι που είμαστε αναγκασμένοι να λαμβάνουμε υπόψη.
Η χώρα μας ,οι κυβερνήσεις μας , η κοινωνία μας μπορεί πολλες φορές να μας πληγώνουν, να γίνονται πράγματα παράτην θέλησή μας αλλά αυτό δεν μπορεί να μας στρέφει εναντίον μας.
Ναί είμαστε άνθρωποι . Ναί είμαστε δυσαρεστημένοι. Ναί έχουμε χίλια παράπονα.Είμαστε όμως και Έλληνες , με ότι καλό καί ότι κακό συνεπάγεται αυτό.
Είμαστε αυτό που κληρονομήσαμε απο προγόνους που αγωνίστηκαν να κρατήσουν το κεφάλι πάνω στους ώμους τους .
Είμαστε αυτή η τεράστια ιστορία που διαμόρφωσε εμάς και την ανθρωπότητα. Αγαπήσαμε τη ζωή την ελευθερία και διαδώσαμε τις αρχές του πολιτισμού στον κόσμο.
Χριστιανικό μεν να πούμε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι, αλλά υπάρχει και το κάτι άλλο πλάι στην ιδιότητα του ανθρώπου . Είμαστε Έλληνες που αγαπήσαμε την ιστορία μας και δεθήκαμε άρηκτα με τον τόπο μας.
Δενείναι δυνατόν να υποκύπτουμε στις πιέσεις ξένων γιατί έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς για τη μοίρα μας. Κανένας άλλος. Υπάρχουν και πράγματα αδιαπραγμάτευτα που πρέπει να κρατηθούν παρά τις φωνές που μας καλούν να εκχωρήσουμε κρυμένες πίσω απο τον μανδύα της δήθεν δικαιοσύνης , της δήθεν αγάπης , της δήθεν ισότητας.
Χρειάζεται επαγρύπνηση ενημέρωση και παιδεία για την επιβίωση.
Δεν στρέφομαι εναντίον κανενός μεσα στα πλαίσια αυτής της συζήτησης αλλά είμαι υποχρεωμένος να καταθέτω και την δική μου αντίληψη.
Υποτίθεται ότι όλοι είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι, αλλά και έτοιμοι να υπερασπίσουμε την άποψή μας .

TUBALKAINΝέο Μέλος
22/01/2004, 17:08:30
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,
ΑΛΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.(ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ!)

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ,ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΦΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ" ΘΕΜΑ,ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,

" Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ !"

....ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ....

TUBALKAIN

TUBALKAIN

23/01/2004, 08:52:16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
STEELSPRING ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ.100%
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΥΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

23/01/2004, 10:42:34
ΦΙΛΕ TUBALKAIN
ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ
"ΣΥΝΟΡΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ.
ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ....
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΌ;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΑΠΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΠΑΘΙ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ