- Βρικόλακες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Σχετικα με τους ταφους, οντως δεν εχουν καμια σχεση με αυτους της υπολοιπης Ελλαδας. Ο νεκρος ενταφιαζεται με σαβανο σε στενους υπογειους χωρους και υποχρεωτικα μετα απο 3 χρονια, λογω περιορισμενου χωρου γινεται εκταφη.
Στο χωριο που μενω ακουγοταν οτι στο νεκροταφειο υπηρχε δραστηριοτητα. Μετα απο ερευνες ανακαλυψαν οτι ειχε θαφτει καποιος χωρις να ειναι νεκρος (?) και χτυπουσε την πλακα για να τον βγαλλουν εξω.
Υπαρχουν οντως παρα πολλοι μυθοι και θρυλοι, αλλα αν καποιος επισκεφτει τη Σαντορινη το χειμωνα θα διαπιστωσει ποσο ευκολη ειναι η επινοηση τους. Εχει μια αποκοσμη θα ελεγα ατμοσφαιρα, αλλα ποτε δεν παρατηρηθηκε παραφυσικη δραστηριοτητα, περαν της πλουσιας και ζωηρης φαντασιας των ντοπιων. Το μονο περιεργο που ειδα εκει, ηταν οτι μετα απο ερευνες ομαδας της NASA βρεθηκαν στην Παλαια Καμενη βακτηρια, ιδια με αυτα που βρεθηκαν στον πλανητη Αρη.. Και ειχα παντα την απορια για τους κατοικους του νησιου αυτου..
Προσωπικά ευχαριστώ για την επιβεβαίωση όσων είχα αναφέρει.
Επίσης ευχαριστώ για την υπενθύμιση του "Χάρανα".Τον μύθο
αυτόν τον είχα ξεχάσει παντελώς.
Πράγματι το θέμα με τα βακτηρίδια είναι όντως αληθινό και
συγχρόνως μυστηριώδες.Αν και αποδεικνύει έν μέρει την Θεωρία
της Πανσπερμίας.Δεν αναφέρθηκα σ'αυτό μια και το θέμα ήταν
εντελώς διαφορετικό.
Σου εύχομαι καλές επικοδομητικές συζητήσεις.
Φιλικώτατα
Πέτρος
Μπορει να σας φανει λιγο τρελλη αλλα μου το εχει πει ο παππους μου, τον οποιο εμπιστευομαι παρα πολυ,τελειως αγαθα χωρις να ξερει τιποτα για τετοια θεματα.Το σπιτι του παππου μου βρισκετε σε ενα πολυ μικρο χωριο κοντα στις Σερρες ειχα ανεβει με τον αδερφο μου για να δουμε τον παππου!Το σπιτι ειναι τελειως παραδοσιακο μικρο και μπροστα εχει μια μεγαλη αυλη,ειχαμε να ανεβουμε πολλα χρονια εκει,και ειδαμε μια αλλαγη που ειχε κανει,ειχε χαλασει το καλντιριμι της αυλης και ειχε βαλει τσιμεντο.Οποτε τον ρωταμε και εμεις....Γιατι χαλασες τον δρομο ρε παππου αφου ηταν πιο ωραιος με την πετρα?...μας απανταει...ειχε χαλασει ο κεντρικος(που περναει απο πανω)και μου χαλασε και τον δικο μου.Εκει λιγο πιο διπλα ειχε μια πολυ μεγαλη πυθαρα...που την βρηκες ρε παππου την πυθαρα του λεω πολυ μεγαλη ειναι...στον δρομο μου απανταει μονο αυτην καταφερα να βγαλω οι αλλες σπασανε...και ειχε και τιποτε αλλο ρε παππου του λεω εγω ο περιεργος... και κατι μεγαλους ταφους μου λεει!ΤΑΦΟΥΣ???και φωναξατε την αρχαιολογια τον ρωταω..οχι μου λεει αφου δεν ειχε τιποτα μεσα κατι σκυλια μονο!Τωρα τι αλλο να σας πω ο παππους μου αμορφωτος τι να σκεφτοταν οτι μπορει να ηταν....σκυλια!
Τα συμπερασματα δικα σας!!!
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ
ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ
ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΠΕΡΠΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ
ευχαριστο!
τορα ρε σις αν υπιρχε κατι δεν θα ακουγοταν τοσα χρονια φανταστιτε οτι ενας βρικολακας εχει τεραστια δυναμη (απο οτι ξερω βεβαια) αν ηταν ενας σε μικρι ηλικια ασπουμε 20-25 δεν θα μπορουσε να αντεξη και να μην εκδιλοσει τις δηναμης του καπιο λαθος θα εκανε κατι θα ακουγοτανε τοσο πια τελιη ειναι που τα κανουν ολλα τοσο καλα και ουτε ζημια ουτε τπτ!
ευχαριστο και παλι!
╟�SeC╬Or_�╣
quote:
καλησπερα. εχω γνωρισει ενα παιδι απο Ρουμανια ο οποιος ειχε την ατυχια να πασχει απο πορφυριαση.ευαισθησια στο εντονο φως του ηλιου,ιδιαιτερα ασπρο-ευαισθητο δερμα εξ'αιτιας του οτι αναγαστηκα μενει στα σκοταδια για να προφυλαχτει απο αυτο(ηλιοθεραπεια?????????} και το κυριοτερο συστολη των ουλων(πω πω τι δονταρες ειναι αυτες!!}μαλιστα του ειχανε προτεινει ως επιδοξο βαμπιρ!!!παρεπιπτοντως τα παιδια του(εαν κανει) εχουν 33% πιθανοτητα να "κουβαλησουν" το ατελες γονιδιο του. ευχαριστω
AYTI I PATHISI POU PERIGRAFEIS, AKSIZEI NA EKSETASTEI. EXW DIAVASEI KI EGW GI' AYTIN, KAI PISTEVW OTI EINAI I MONI LOGIKI EKSIGISI. (KSERW, DEN EKSIGOUNTAI OLA PANTA ME TI LOGIKI, ALLA KAMIA FORA I ALITHEIA MPOREI NA EINAI POLY PIO APLI KAI "GIINI" AP'OTI NOMIZOUME).
FILIKA
alexandra
http://www.scifi.gr/vision/002/vampires.htm
http://www.weblab.gr/prisma/prisma44/astoxies/astoxies44.htm
http://oasis.fortunecity.com/bondi/216/afieromata/fantasmata/fantasma.html
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου