- ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ & ΛΟΓΟΙ ΣΟΦΙΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:nediΒ,τώρα η σειρά μου να σου ζήτησω ανάλυση....
Οπως λεει και το τραγουδακι...''πονανε οσοι αγαπανε''
Αθεοι και ντεμι Χριστιανοι
Καθε μερα που περνα και μια εκπληρωση
321
quote:quote:nediΒ,τώρα η σειρά μου να σου ζήτησω ανάλυση....
Οπως λεει και το τραγουδακι...''πονανε οσοι αγαπανε''
Αθεοι και ντεμι Χριστιανοι
Καθε μερα που περνα και μια εκπληρωση
321
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω;Θα παραμεινω πιστος στις δικες σου αναφορες.Τι λες,δεν εκπληρωθηκε η πρωτη ημερομηνια του Αγιου;
321
quote:
nediB
Οτι ναναι,αχταρμας προφητειες με χαζοκωνσταντινιδηδες.Σε τυφλωνει το εγω σου και δεν σε αφηνει να δεις την θαυμαστη εκπληρωση
Γιατί nediB, πιστεύεις ότι τα δικά σου είναι λιγότερο αχταρμάς απ' αυτά του Γιώργου?
Σας παρακολουθώ μέρες τώρα να αναλύετε την σειρά των ουαί και των σαλπισμάτων, και να διαγκωνίζεστε για το ποιανού οι πομφόλυγες και τα φληναφλήματα, είναι εγκυρότερα του άλλου.![]()
Δεν έχει και τόσο άδικο ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ.
*
quote:quote:
nediB
Οτι ναναι,αχταρμας προφητειες με χαζοκωνσταντινιδηδες.Σε τυφλωνει το εγω σου και δεν σε αφηνει να δεις την θαυμαστη εκπληρωσηΓιατί nediB, πιστεύεις ότι τα δικά σου είναι λιγότερο αχταρμάς απ' αυτά του Γιώργου?
Σας παρακολουθώ μέρες τώρα να αναλύετε την σειρά των ουαί και των σαλπισμάτων, και να διαγκωνίζεστε για το ποιανού οι πομφόλυγες και τα φληναφλήματα, είναι εγκυρότερα του άλλου.Δεν έχει και τόσο άδικο ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ.
*
Φυσικα και εχετε δικιο,οπως εξαλλου ολες οι αλεπουδες,που δεν καταλαβαινουν τιποτα,που τα κανουν κρεμασταρια
321
Edited by - nediB on 09/04/2016 23:04:35
quote:
nediB
Φυσικα και εχετε δικιο,οπως εξαλλου ολες οι αλεπουδες,που δεν καταλαβαινουν τιποτα,που τα κανουν κρεμασταρια
Απ' ότι καταλαβαίνω έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα από τον Γιώργο.
*
nediB
Απ' ότι καταλαβαίνω έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα από τον Γιώργο.
*
Kαι εσυ απ'τον Νικομαχο
321
quote:
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω;Θα παραμεινω πιστος στις δικες σου αναφορες.Τι λες,δεν εκπληρωθηκε η πρωτη ημερομηνια του Αγιου;
321
Oχι,δεν εκπληρωθηκε.
Το 8 Ιουλιου ηταν 30 Σεπτεμβριου
Το 18 Δεκεμβριου δεν εγινε ποτε,5 μηνες και 13 μερες μετα
Αρα,τι ακριβως εκπληρωθηκε;
Αρχισε να αναλυεις τις εκπληρωμενες προφητειες και βλεπουμε.....
321Oχι,δεν εκπληρωθηκε.
Το 8 Ιουλιου ηταν 30 Σεπτεμβριου
Το 18 Δεκεμβριου δεν εγινε ποτε,5 μηνες και 13 μερες μετα
Αρα,τι ακριβως εκπληρωθηκε;
Αρχισε να αναλυεις τις εκπληρωμενες προφητειες και βλεπουμε.....
Προσπαθω να σου μιλησω σοβαρα,αν θες βοηθα.Μην πας αναποδα,πρωτα περιμενεις να εκπληρωθει η πρωτη ημερομηνια και μετα πας στις επομενες.
Για ξαναδες την πρωτη
321
Υ.Γ-Δεν ειναι απαραιτητο ολα να γινουν σε μια χρονια.
321
quote:
Eιναι πολυ απλο αυτο που σου ειπα.Πρωτη ημερομηνια ειναι η 31/3.Εγινε μηπως απολυτη εκπληρωση;;;Ακολουθουν τα χοντροτερα,μαζι με τα 200 μυρια και η καταληξη που θα ειναι αυτη που λενε οι προφητες.
Υ.Γ-Δεν ειναι απαραιτητο ολα να γινουν σε μια χρονια.321
Οχι,πας εντελως λαθος!Το 5μηνο εκπληρωθηκε ΗΔΗ,αρα οι ημερομηνιες δεν βγηκαν σωστα,καθως λεγανε 5μηνο Ιουλιου-Δεκεμβριου,ενω ηταν πενταμηνο Σεπτεμβριου-Φεβρουαριου!Δεν ειναι οτι θα γινει φετος στις 31/3 τιποτα,ουτε φετος τον Ιουλιο,ουτε φετος τον Δεκεμβριο.Εφοσον η 5η σαλπιγγα ειναι ΣΥΝΤΕΛΕΣΜΕΝΗ,δεν μπορουμε να μιλαμε οτι αυτα θα γινουν φετος,εφοσον εγιναν ΠΕΡΥΣΙ!!!
Eιναι πολυ απλο αυτο που σου ειπα.Πρωτη ημερομηνια ειναι η 31/3.Εγινε μηπως απολυτη εκπληρωση;;;Ακολουθουν τα χοντροτερα,μαζι με τα 200 μυρια και η καταληξη που θα ειναι αυτη που λενε οι προφητες.
Υ.Γ-Δεν ειναι απαραιτητο ολα να γινουν σε μια χρονια.321
Οχι,πας εντελως λαθος!Το 5μηνο εκπληρωθηκε ΗΔΗ,αρα οι ημερομηνιες δεν βγηκαν σωστα,καθως λεγανε 5μηνο Ιουλιου-Δεκεμβριου,ενω ηταν πενταμηνο Σεπτεμβριου-Φεβρουαριου!Δεν ειναι οτι θα γινει φετος στις 31/3 τιποτα,ουτε φετος τον Ιουλιο,ουτε φετος τον Δεκεμβριο.Εφοσον η 5η σαλπιγγα ειναι ΣΥΝΤΕΛΕΣΜΕΝΗ,δεν μπορουμε να μιλαμε οτι αυτα θα γινουν φετος,εφοσον εγιναν ΠΕΡΥΣΙ!!!
Tι λες μωρε μεσημεριατικα;Εαν δεν βγαλεις απο το μυαλο σου τις λαθος προσεγγισεις,δεν θα καταλαβεις ποτε τις προφητειες
321
quote:
Δεν φταιω λοιπον εγω που επεσα εξω,αλλα οι προφητειες που ΠΕΣΑΝΕ ΕΞΩ!
Φανταστική διατύπωση!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Από την εποχή του Παύλου το ψέμα δεν θεωρείται αμαρτία, αν χρησιμοποιηθεί ως μέσον να κρατήση τους αφελείς πιστούς στο μαντρί.![]()
*
Δεν μας λες καλυτερα κατι απ'το αγαπημενο σου κορανι
321
quote:
Tελοσπαντων,πάντα βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση αυτά που μου έχουν πει,όπως και αυτά που έχω υπολογίσει απο μόνος μου,να πέφτουν πάντα έξω,από το 2011 και μέχρι σήμερα,αδιαλείπτως ημερομηνίες,12 τον αριθμό,που στην μια ήμουν πιο σίγουρος από την άλλη,5 χρόνια αποτυχιών...
Για λογους που δεν θελω να αναλυσω,δεν θα υπαρξει 6η χρονια.
Οτι επαθες,επαθες
321
Δεν φταιω λοιπον εγω που επεσα εξω,αλλα οι προφητειες που ΠΕΣΑΝΕ ΕΞΩ!Φανταστική διατύπωση!
Μετά φταίει ο Πυθαγόρας που τον λέει γιαλαντζί;