ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Κωστας60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
matrxΜέλος
25/01/2004, 17:19:18
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ.ΕΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ

_Μέλος
26/01/2004, 01:43:08
Ρε παιδία, σχετικά ασημένια χορδή κάποιες προειδοποιήσεις?

1) Μπορεί αλβανός μαφιόζος να την περάσει για 6 καρατίων και να την λουφάρει.
2) Υπάρχει πιθανότητα να μπλεχτεί σε κανέναν καναπέ και μετά να βλέπουν οι περαστικοί τίποτα καναπέδες και ψυγεία να αιωρούνται.
3) Μην πάτε πολύ μακριά, αλλιώς μπορεί να σέρνετε το σώμα σας από πίσω.

Κρύο βέβαια, αλλά χιούμορ, μπουαχαχαχα

Τέλος πάντων ας σοβαρευτούμε πάλι, ρε παιδία? Είστε σίγουροι ότι αξίζει τοοοσο πολύ από το χρόνο σας αυτό το πράγμα? Εγώ έτσι κουρασμένος όπως είμαι όταν τελειώνω την μέρα μου (full of work) με το ζόρι κάθομαι στο pc να στείλω 3 μηνύματα, δηλαδή κάτι τέτοιο το θεωρώ γελοίο. Αναλογιστείτε πόσα θα βγάζατε με βασικό μισθό μερικής απασχόλησης σε ένα χρόνο επί 3ης ώρες δουλειάς.

26/01/2004, 10:25:13
quote:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ.ΕΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ

Φίλε matrx,

Εδώ κι ένα μικρό χρονικό διάστημα, όχι παραπάνω από 2-3 μήνες, ασχολούμαι πιο πρακτικά και με πιο πολύ ζήλο με το θέμα της αστρικής προβολής. Έχω διαβάσει τα μαθήματα του Mysticweb, των πρώτων τεσσάρων εβδομάδων και παράλληλα προσπαθώ να εφαρμόσω κάποιες τεχνικές, τις οποίες αναφέρω πιο πάνω, για να είμαι πιο συνειδητός, κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ως προς τα αποτελέσματα, αυτό που μέχρι σήμερα έχω πετύχει είναι, κατ' αρχήν να θυμάμαι πολλά από τα όνειρά μου. Επίσης, τα όνειρά μου έχουν πλέον μία δομή και μία συνάρτηση και τέλος 1-2 φορές έχω ξυπνήσει μέσα στο όνειρο, διαπιστώνοντας ότι ονειρεύομαι, όμως στη συνέχεια δεν έχω μπορέσει να διατηρήσω τον έλεγχο της συνείδησής μου, οπότε κι επιστρέφω στο ασυνείδητο όνειρο.

Ζήσε τη στιγμή!

26/01/2004, 10:33:35
quote:
Είστε σίγουροι ότι αξίζει τοοοσο πολύ από το χρόνο σας αυτό το πράγμα? Εγώ έτσι κουρασμένος όπως είμαι όταν τελειώνω την μέρα μου (full of work) με το ζόρι κάθομαι στο pc να στείλω 3 μηνύματα, δηλαδή κάτι τέτοιο το θεωρώ γελοίο. Αναλογιστείτε πόσα θα βγάζατε με βασικό μισθό μερικής απασχόλησης σε ένα χρόνο επί 3ης ώρες δουλειάς.

Φίλε μας, Πιστεύω ότι ο καθένας μας, σε αυτό το site, αφιερώνει πολύ χρόνο στη δουλειά του και στη συνέχεια, τον ελεύθερο χρόνο του τον κατανέμει όπως κρίνει καλύτερα. Άλλωστε, είναι θέμα επιλογής το τι θα κάνεις τον ελεύθερό σου χρόνο και πως θα τον αξιοποιήσεις πιο εποικοδομητικά για σένα.

Ζήσε τη στιγμή!

YHVHΜέλος
26/01/2004, 15:36:55

Όσον αφορά για το αν έχω πετύχει, δεν έχω πετύχει ΑΠ επειδή ασχολούμαι μόνο 7 εβδομάδες. Άλλοι τα καταφέρνουν μετά από χρόνια, ενώ εγώ μόλις άρχισα. Ο μέσος όρος με αρκετή δουλειά είναι 8 μήνες, αλλά άμα βάλεις πολύ δουλειά να είσαι σίγουρος ότι θα ανταμιφθείς μέσα στις 9 εβδομάδες. Εγώ προσωπικά πάντως έχω αρκετές επιμέρους επιτυχίες και πάω καλά, είμαι αρκετά κοντά. Είμαι πεπεισμένος ότι αν κάτσω 7 μέρες με το ίδιο μάντρα (τα οποία μάλλον είναι και η τεχνική με την οποία θα τα καταφέρω, ο καθένας έχει διαφορετική) θα τα καταφέρω, προς το παρόν ψάχνω το καλύτερο μάντρα για μένα.
Πάντως να ξέρεις ότι υπάρχουν αρκετά άτομα στο φόρουμ που τα έχουν καταφέρει, π.χ. Oneiric, Yngwie, Uri, Κώστας.

quote:
Τέλος πάντων ας σοβαρευτούμε πάλι, ρε παιδία? Είστε σίγουροι ότι αξίζει τοοοσο πολύ από το χρόνο σας αυτό το πράγμα?

Ω ναι! Από άποψη πνευματικής ανάπτυξης, ανοίγονται μπροστά σου άπειρες δυνατότητες που σε άλλη περίπτωση δεν θα τις είχες. Είναι must για σοβαρό πρακτικό εσωτερισμό, εκτός αν μιλάμε για ιδιαίτερα ικανούς τελετουργούς, οι οποίοι έχουν έτσι κι αλλιώς μια επικοινωνία με τους άλλους. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι "αυτό το πράγμα" είναι ο συνειδητός διαχωρισμός ψυχής και σώματος!
Βέβαια, ο καθένας έχει το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα να επιλέγει τις προτεραιότητές του. Όμως μετά από 12 μήνες που θα κάνει ο χψ τα ίδια πράγματα που κάνει και τώρα, δε θα νιώσει πως έχασε ένα χρόνο αφού τώρα θα μπορούσε να προβάλλεται αστρικά?? Το ίδιο πράμα είναι? Εγώ το έχω ζήσει αυτό (όχι με ΑΠ αλλά με το σύστημα του Μπάρντον) και ξέρω τί είναι να χάνεις ευκαιρίες λόγω λάθος προτεραιοτήτων.
Αυταααα.....
Καλό απόγευμα!
Άσχετο, αλλά μάλλον έπαθα ωτίτιδα... Γαμώτο! Με έχει τρελάνει το αυτί μου στον πόνο!
Ελάτε, ας πουμε όλοι μαζί τη λέξη....
Ωτορινολαρυγγολόγος! Τρεις φορές!

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
26/01/2004, 23:22:17
quote:
Άσχετο, αλλά μάλλον έπαθα ωτίτιδα... Γαμώτο! Με έχει τρελάνει το αυτί μου στον πόνο!

Περαστικάαααααα!!!!

aris24Μέλος
27/01/2004, 00:32:26
το μουδιασμα του σωματος και το εντονο βουητο στο κεφαλι κατα την διαρκεια του υπνου ειναι προθαλαμος αστρικης προβολης;

27/01/2004, 09:45:28
quote:
το μουδιασμα του σωματος και το εντονο βουητο στο κεφαλι κατα την διαρκεια του υπνου ειναι προθαλαμος αστρικης προβολης;

Απ' ό,τι λένε όσοι έχουν πετύχει συνειδητή αστρική προβολή, τα συμπτώματα αυτά πράγματι είναι προθάλαμος αστρικής προβολής. Αφού τα αισθάνεσαι, φίλε μου, είσαι από τους τυχερούς και με λίγη προσπάθεια πιστεύω πως θα πετύχεις

Διάβασα και τις άλλες τρεις εβδομάδες (5-7) από τα μαθήματα του mysticweb. Μου αρέσει ο τρόπος ανάλυσης και γραφής. Πιστεύω πως βοηθάει πολύ, αν μείνεις προσηλωμένος στις τεχνικές.

Ζήσε τη στιγμή!

ΑΓΓΕΛΙΚΟΣΝέο Μέλος
27/01/2004, 16:28:00
Πρέπει να περνά κανείς από φωτιά και ατσάλι για να γίνεται ο λόγος του φως.
Θα ανοίξω μια παρένθεση στην απουσία μου.
Ξέρω ότι οφείλω απαντήσεις σε αγαπημένα πρόσωπα εκεί έξω, που δεν έχω ξεχάσει.
Ξέρω επίσης ότι οι καλές καρδιές θα με συγχωρέσουν και ας πίστεψαν για λίγο ότι τις ξέχασα.
Οι απαντήσεις έρχονται και ας αργούν κάποιες φορές για να συνεχίζουμε να ψάχνουμε.
Ο σημερινός άνθρωπος έχει γίνει ψυχολογικά «υπέρβαρος».
Σε ένα «ρευστό» κόσμο δε θα μπορούσε να κινηθεί στην επιφάνεια όπως δε θα μπορούσε να επιπλέει στο νερό αν υλοποιούσαμε το ψυχολογικό του «βάρος» καθώς έχει φθάσει σε ασύλληπτα μεγέθη.
Θα βούλιαζε ως το βυθό.
Στο βυθό δε φθάνει το φως. Εκεί κρύβονται πλάσματα που αγαπούν το σκοτάδι. Αυτό δεν επηρεάζει την ανεκτίμητη αξία του ρευστού ή υδάτινου κόσμου γιατί χωρίς αυτόν δε θα υπήρχε ζωή και ας ζούνε κτήνη στα βάθη του.
Το ψυχολογικό του «βάρος» μεταφέρει τον καθένα απείθειας σε ανάλογο «βάθος» στον ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
Σε μεγάλα «βάθη» είναι δύσκολο να είναι κανείς αντιληπτικός, με τη συνείδηση του σε εγρήγορση, γιατί οι σκέψεις είναι θολές, σκοτεινές και η φαντασία έχει μια αβυσσαλέα γοητεία που υπνωτίζει.
Δεν μπορεί να υπάρχουν αναμνήσεις σ’ αυτά τα μεγάλα βάθη(εκτός από εξαιρέσεις) γιατί εκεί επικρατούν μόνο το σκοτάδι, η λήθη της νάρκωσης και η αμνησία.
Όσες τεχνικές και αν εξασκήσει κανείς πάλι θα βυθίζεται από το ίδιο του το βάρος και δε θα μπορεί να αντιληφθεί τον ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ γιατί στα επίπεδα που πηγαίνει υπάρχει μόνο σκοτάδι και δεν υπάρχουν αναμνήσεις.
Όταν κάποιος εφαρμόζει μια τεχνική πρέπει να ζητάει βοήθεια δηλαδή να προσεύχεται με πολύ απλό τρόπο και τότε τον απελευθερώνουν στιγμιαία από τα ψυχολογικά του «βάρη» και αντιλαμβάνεται επίπεδα του ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ φωτεινά όπου υπάρχει πλήρης συνείδηση και ανάμνηση.
Είναι τραγικό που ο κόσμος εύχεται να μη θυμάται τίποτα στον ύπνο του γιατί πιστεύει πως έτσι είναι ασφαλής ενώ αντιθέτως μόνο με τις εμπειρίες του ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ μπορεί να μάθει τι πρέπει να αποφεύγει για να μη ζει η ψυχή σε εφιάλτες.
Ευτυχώς οι άγγελοι δουλεύουν και προστατεύουν ασταμάτητα.
Ακόμη είναι τραγικό που ο κόσμος δεν ξέρει να ζητάει. Στα πρώτα βήματα της ζωής πάντα ζητάμε από τους γονείς μας. Αν η ψυχή έχει τον «ΠΑΤΕΡΑ» και τη «ΜΗΤΕΡΑ» της τότε μπορούμε εύκολα να το διαπιστώσουμε γιατί οι γονείς πάντα ακούνε στις ανάγκες των παιδιών τους.
Η θεϊκότητα είναι κάτι οικείο στην ψυχή και έτσι πρέπει να την αισθανόμαστε και είτε πούμε ΠΑΤΕΡΑ ή ΜΗΤΕΡΑ ή ΘΕΕ ή ΠΑΝΑΓΙΑ ή ΧΡΙΣΤΕ, ένα είναι σίγουρο…….. «ΑΥΤΟΣ» δε θα παρεξηγηθεί.
Μα να ξέρετε ότι ο ΠΑΤΕΡΑΣ και η ΜΗΤΕΡΑ ποτέ δε θα έδιναν στο παιδί τους κάτι που θα μπορούσε να αυξήσει το ψυχολογικό «βάρος» στην ψυχή.
Αντιθέτως θα έκαναν κάθε τι δυνατό για να δείξουν τον τρόπο απελευθέρωσης από τα ψυχολογικά «βάρη», για να δείξουν το δρόμο της φωτιάς και του ατσαλιού.
Της φωτιάς της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με το ατσάλινο ξίφος και τη ΘΕΛΗΣΗ του πολεμιστή……..μα αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο……..

ΑΛΗΘΕΙΑ&ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ

27/01/2004, 23:39:12
quote:
Όσες τεχνικές και αν εξασκήσει κανείς πάλι θα βυθίζεται από το ίδιο του το βάρος και δε θα μπορεί να αντιληφθεί τον ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ γιατί στα επίπεδα που πηγαίνει υπάρχει μόνο σκοτάδι και δεν υπάρχουν αναμνήσεις.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Αυτό με το "ψυχολογικό βάρος" δεν το κατάλαβα καλά. Θέλεις να μας εξηγήσεις σε τί ακριβώς οφείλεται και πώς επηρεάζει τον άνθρωπο στο φυσικό και στον αστρικό κόσμο;

quote:
Είναι τραγικό που ο κόσμος εύχεται να μη θυμάται τίποτα στον ύπνο του γιατί πιστεύει πως έτσι είναι ασφαλής ενώ αντιθέτως μόνο με τις εμπειρίες του ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ μπορεί να μάθει τι πρέπει να αποφεύγει για να μη ζει η ψυχή σε εφιάλτες.

Στο πρώτο σκέλος θα έλεγα πως συμφωνώ. Αλλά πώς μπορείς με τις εμπειρίες του αστρικού κόσμου να μάθεις τι πρέπει να αποφεύγεις, για να μη ζει η ψυχή σε εφιάλτες;

quote:
Αντιθέτως θα έκαναν κάθε τι δυνατό για να δείξουν τον τρόπο απελευθέρωσης από τα ψυχολογικά «βάρη», για να δείξουν το δρόμο της φωτιάς και του ατσαλιού.

Ποιος είναι ο δρόμος της φωτιάς και του ατσαλιού;

Ζήσε τη στιγμή!

09/09/2005, 16:35:51
Μαθήτρια, να σου πω και γω πάντως την άποψή μου σαν Ηλεκτρονικός, είναι πολύ πιο εύχρηστο το να εφοδιάζεται ο κάθε άνθρωπος χωριστά με έναν προσωπικό αριθμό, κατά τα πρότυπα του Barcode, τον οποίο και θα διαβάζει ένα scanner όπως στα προιόντα τώρα και θα ανατρέχει σε βάση δεδομένων για να ελέγχει για στοιχεία, παρά το να εφοδιάζουν τον άνθρωπο με τσιπάκια.
Το τσιπ στο χέρι επιτρέπει έλεγχο όμως των κινήσεων του ανθρώπου. Αν εκπέμπει σήμα και μπορεί να το λάβει ένας κοντινός δέκτης, θα μπορούν να σε εντοπίσουν γρήγορα.

Απ'ότι έχω καταλάβει ως τώρα όμως, τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί τώρα. Όλο το σχέδιο θα ναυαγήσει στον παγκόσμιο.

ketterΝέο Μέλος
09/09/2005, 16:51:53
ti na navagisei?

Sthn amerikh exoun sfragistei xiliades.

AetosΜέλος
09/09/2005, 17:03:28
Βρε παιδιά...ακόμα να το καταλάβετε?

Ο προφητευόμενος πόλεμος, ο Βασ. Αγιος Ιωάννης κι όλη η κατάσταση που θα προηγηθεί θα μας διαφυλάξει τους Ορθόδοξους λαούς (όσο γίνεται) από την όλη κατάσταση. Όταν στις άλλες χώρες το σύστημα αυτό θα εφαρμόζεται, στην Ελλάδα και στην Ρωσία θα έχουμε τα δεινά του πολέμου (ανησυχία, έλλειψη οικομικής ρευστότητας, πολιτική αστάθεια, κλπ) με αποτέλεσμα (μην ξεχνάτε πως η βασιλεία του Αντίχριστου-Ψευδοπροφήτη θα κρατήσει πολύ λίγο...3,5χρόνια) εμείς να μην προλάβουμε να βιώσουμε το μέγιστο της οργής και της πλάνης του Θηρίου.

Τα επερχόμενα γεγονότα είναι κατά παραχώρηση Κυρίου για προστασία όσο το δυνατόν, των πιστών λαών.
Δεν λέω ότι και εδώ δεν θα υπάρξουν άνθρωποι που θα πάρουν το σφράγισμα, αλλά η αντίδραση και η εγκράτεια θα προστατέψουν πολλούς.

Το σύστημα αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και να επιβληθεί ΜΟΝΟ σε μια υγιής οικονομικά κοινωνία, όπου οι άνθρωποι ευημερούν και έχουν "πλούτο" (με την ευρύτερη έννοια του όρου) και ο "φόβος" της απώλειας των αγαθών είναι μεγάλος, τέτοιος ώστε να τους οδηγήσει στην πλάνη=σφράγισμα.

kyriakopoulosΜέλος
09/09/2005, 18:30:04
ΣΤΡΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ,ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ΄΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ΄΄ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΘΗ ΤΩΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.
10/09/2005, 00:29:54
ketter, προς το παρρόν το σφράγισμά τους είναι σχεδόν άκυρο. Χωρίς αντίχριστο για να παραδεχθούν ως κυρίαρχο του κόσμου, είναι σαν να μην έχουν σφραγιστεί (αν εξαιρέσουμε το ότι η Εκκλησία έχει προειδοποιήσει και την γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια).

Κοιτάξτε εδώ:
http://athos.alexsoft.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=264&Itemid=1

ο Πάπας θέλει τουρκική έγκριση για να πάει στο Φανάρι.

gogorasΝέο Μέλος
10/09/2005, 04:55:17
Γεια χαρα σε ολους!

Ειναι αραγες συμπτωση που οι Mayas υπολογισαν το τελος του ημερολογιου τους στις 21/12/2012;

κοιταξτε κι εδω:
http://www.exitmundi.nl/Maya.htm

Καλες ερευνες!!!

IX eleniΜέλος
10/09/2005, 05:53:28
O iouanis sto telos tou kosmou, pbori na ine kai o St John of the Apocalypse.....lene pos to soma tou den vrethike kai tha erthi konta sto telous tou kosmou...

quote:
Anna Ilyinskaya writes: “A spiritual son of the elder Fr. Alexis Mechev, Bishop Stefan (Nikitin) was convinced that before the end of history the Church would be ruled by the Apostle John, who is preserved in some unattainable place by the Lord for his last service. The same prophecy was made by the Optina Elder Nectarius… His spiritual daughter, the nun Nectaria (Kontsevich) asked: ‘Batyushka, they say that John the Theologian will come.’ He replied: ‘That will all take place, but this is a great mystery…’”[217]

http://romanitas.ru/eng/THE%20BOOK%20OF%20THE%20END%207.5X9.25.htm

poles profities apo Othodox Saints.....ala ine sta english...
Oli simfonoun pos tis ales Orthodox Profities.

O theos mazi mas,
Glory be to God

IX
helen

gogorasΝέο Μέλος
10/09/2005, 19:29:07
IX Eleni,

that link,somehow,doesn't open.What would you like to show us?

ΠρολέγωνΝέο Μέλος
11/09/2005, 05:46:03
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ = ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΣΤΙ = 2142

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ = Η ΣΥΝΑΡΙΘΜΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ = Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ = 3372

Έσεται Ήμαρ.

IX eleniΜέλος
11/09/2005, 08:34:47
http://romanitas.ru/eng/THE%20BOOK%20OF%20THE%20END%207.5X9.25.htm

Does that one work?

It worked for me......
Kamia fora den anigoi...
To site exei polles profities gia osa tha ginoun sto telos...
Grafi gia tin Russia....ti ipan i profites gia osan ginan kai tha ginoun...Pos o Saint John of the Apocalypse tha anastithi prin to telos tou kosmou....kai i dio profites...
Enoch.....tha pai stous apisteutous.
Elias...tha pai to the Jews....Tin APOCALYPSI tin kaei oli explain kalitera....

THE BOOK OF THE END

Kane copy and paste of the above....CACHED
pbori na aniksi kalitera..