ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προφητεία (Σχετικά με τον Αντίχριστο) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Προφητεία (Σχετικά με τον Αντίχριστο) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΕΡΙΩΠΙΣ12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
17/07/2006, 06:58:48
quote:
δεν υπηρχε θρησκεια στην αρχαια Ελλαδα,
jonniebegood Απεστάλη: 17/07/2006,

Καλά, τον Σωκράτη δεν τον "έφαγε" η οργανωμένη Εκκλησία, δηλαδή το ιερατείο του Διονύσου;

Η συντεχνία των ..."Τεχνιτών" δεν ήταν αυτή που δίοριζε τον αρχιερέα στον Ναό του Διονύσου;

Την στιγμή που υπήρχαν "Ναοί", "Θεοί", "Συντεχνίες", και "Ιερατεία" μπορούμε να λέμε σήμερα ότι δεν υπήρχε θρησκεία στην αρχαία Ελλάδα;

Λουκάς

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
17/07/2006, 07:12:20
quote:
{The English word "Satan" is from a Hebrew word meaning "to oppose" or "adversary."}

Schwabe Απεστάλη: 16/07/2006

Συγνώμη φίλε Schwabe για την παρέμβαση, αλλά το όνομα Sheittan δεν έχει Εβραϊκή καταγωγή και σίγουρα δεν εννοεί αυτό που γράφει η πηγή σου.

Λουκάς

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
17/07/2006, 07:25:54
quote:
Εγώ πάντως νομίζω οτι έχω λύσει το αίνιγμα του 666.

Telekinesis

Φίλε μου το αστέρι του ...Δαυίδ που παρουσίασες το χρησιμοποιούσαν οι Ugarites το 2300π.Χ. και σήμαινε 300.

Το ερώτημα, ...το δύσκολο, ...το σκασμένο, είναι "Ποιοί ήταν οι Ugarites;

Τώρα όσον αφορά την Αποκάλυψη η οποία αναφέρει αρκετά για την έλευση του Αντιχρίστου, αν την αναλύσεις με "Ελληνικά μάτια" δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να προσδιορίσεις την ταυτότητά της.

Έχεις διαβάσει για την Τιτανομαχία;

Λουκάς

TelekinesisΜέλος
17/07/2006, 11:04:26
quote:
Φίλε μου το αστέρι του ...Δαυίδ που παρουσίασες το χρησιμοποιούσαν οι Ugarites το 2300π.Χ. και σήμαινε 300.

ΕΡΙΩΠΑ, που πας βρε φίλε μου και τα βρίσκεις αυτά που λες?

Δεν γνωρίζεις οτι μεταξύ άλλων οι εβραίοι κουβάλαγαν τις θηραϊκές πέτρες των πυραμίδων?

Το σύμβολό τους δεν είναι άλλο παρά μιά ένδειξη μίσους απέναντι στην Αίγυπτο και τις πυραμίδες της.

Το αστέρι στην γλώσσα των σκλάβων σημαίνει την καταστροφή των πυραμίδων.

Αργότερα απέκτησε και άλλες ερμηνείες λόγω του γεωμετρικού σχήματός του.

Εν τέλη το εξάγωνο αστέρι τους μας δίνει 3 φορές τον αριθμό 6.

6 Ισσόπλευρα τρίγωνα
6 Αμβλείες γωνίες
6 Οξείες γωνίες

Για ξαναδές το.

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
17/07/2006, 14:44:30
quote:
Δεν γνωρίζεις οτι μεταξύ άλλων οι εβραίοι κουβάλαγαν τις θηραϊκές πέτρες των πυραμίδων?

Το σύμβολό τους δεν είναι άλλο παρά μιά ένδειξη μίσους απέναντι στην Αίγυπτο και τις πυραμίδες της.

Το αστέρι στην γλώσσα των σκλάβων σημαίνει την καταστροφή των πυραμίδων.
Telekinesis Απεστάλη: 17/07/2006,

Αγαπητέ Telekinesis, λίγο αν ψάξεις στον αρχαιολογικό χώρο των Ουγγαριτών (Ugarites) θα βρείς ότι για τον αριθμό 300 εχρησιμοποιείτο το αστέρι.

Για τα υπόλοιπα που γράφεις στην παραπάνω παραπομπή θα σου ζήταγα να γίνεις λίγο πιό λεπτομερής.
Θα έλεγα ότι είναι αρκετά ενδιαφέροντα όλα αυτά που γράφεις.

quote:
6 Ισσόπλευρα τρίγωνα
6 Αμβλείες γωνίες
6 Οξείες γωνίες

...και όχι μόνο.

Ερώτηση, (χωρίς πονηρές προδιαθέσεις): Είσαι καλός στην τριγωνομετρία;

Σε ρωτάω διότι αν πράγματι έχεις τις γνώσεις, τότε σίγουρα θα μπορέσεις να με παρακολουθήσεις διαλεκτικά.

Γι' αυτό σου λέω διασταύρωσε την πληροφορία για το (300) και συνεχίζουμε.

Λουκάς

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 17/07/2006 15:02:59

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 17/07/2006 15:06:17

17/07/2006, 16:02:36
«Συγνώμη φίλε Schwabe για την παρέμβαση, αλλά το όνομα Sheittan δεν έχει Εβραϊκή καταγωγή και σίγουρα δεν εννοεί αυτό που γράφει η πηγή σου.»

Διαφωνώ.

http://www.bibletexts.com/terms/Satan.htm

Εάν έχεις άλλες, πιο έγκυρες πηγές, σε παρακαλώ να μας τις υποδείξεις….

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
17/07/2006, 17:53:30
quote:
Εάν έχεις άλλες, πιο έγκυρες πηγές, σε παρακαλώ να μας τις υποδείξεις….
Schwabe

Φίλε μου καλέ, αποφεύγω τις ξένες πηγές και ιδιαίτερα τους Άγγλοαμερικάνους όταν το θέμα μου είναι η Εβραϊκή, η Αραμαϊκή και η Αρχαία Ελληνική γλώσσα. Υπεύθυνα σου λέω, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μαύρα και αξημέρωτα μεσάνυχτα απ' αυτά τα θέματα και αναπαράγουν ό,τι τους σερβίρουν ή ό,τι τους επιτρέπουν να πουν οι Εβραίοι. Και ο λόγος για τους Εβραίους πολύ σοβαρός.

Θα σε βοηθήσω όμως λιγάκι πάνω σ΄αυτό το θέμα και μη με κατηγορήσεις για αυθαιρεσία.

Η λέξη Σατάν (πρόσεξε τον τονισμό) προέρχεται από το Αραμαϊκό Σειτάν το οποίο με την σειρά του προέρχεται απ' το αρχαιότερο Τεϊτάν.

Αρίθμησε το Τειτάν και θα καταλάβεις τι σου γράφω.

Μετά απ' εκεί υπάρχουν και άλλα στάδια επεξεργασίας πριν φτάσουμε στο αρχαιότατο έτυμο που αγγίζει Ελληνική Μυθολογία.

Λουκάς

17/07/2006, 19:43:24
Αγαπητέ Λουκά,

Υπάρχει και ένα βιβλίο εξόχως ενδιαφέρον, αν και δεν γνωρίζω που μπορεί να βρεθεί, το οποίο έχει τίτλο «Η Εβραϊκή είναι Ελληνική» ή κάτι παρόμοιο, και μάλιστα έχει συγγραφεί από Εβραίο επιστήμονα.

Ωστόσο, αν και οφείλουμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, δεν έχουμε 100% ασφάλεια στις εκτιμήσεις αυτές και έτσι, μένουμε προς το παρόν στα γνωστά.

Αυτό τονίζω με τα όσα παραθέτω.

Πάντως, εάν έχεις γενικότερα πληροφορίες θα σου ήμουν ευγνώμων.

Να σαι καλά.

17/07/2006, 20:11:25

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 17/07/2006 20:13:06

TelekinesisΜέλος
17/07/2006, 20:42:13
ΡΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕ LOL

Βάλθηκες να με στείλεις για υπογλώσσια???

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
18/07/2006, 01:20:23
quote:
Υπάρχει και ένα βιβλίο εξόχως ενδιαφέρον, αν και δεν γνωρίζω που μπορεί να βρεθεί, το οποίο έχει τίτλο «Η Εβραϊκή είναι Ελληνική» ή κάτι παρόμοιο, και μάλιστα έχει συγγραφεί από Εβραίο επιστήμονα.

Φίλε μου, το έργο με τα Εβραιοελληνικά παίχτηκε κατ' επενάληψη στο παράλληλο θέμα με τις ανθρωποθυσίες πρίν δυό μέρες με πολλές καρδιοπάθειες. Ρίξε μια ματιά.

Λακωνικά πάντως σου γράφω ότι το βιβλίο αυτό ανεβάζει τους Έλληνες σε δυσθεώρατα ύψη και δεν τους χαλάει.

Υποστηρίζω όμως ότι όποιος Έλληνας γνωρίζει καλά την γλώσσα του Ομήρου δεν χρειάζεται κανένα Yahuda για να του πει ότι η παιδική λαλιά των Εβραίων είναι καθαρό και άτοκο δάνειο απ' την Ελληνική γλώσσα.

Με εκτίμηση

Λουκάς

PalatianosΜέλος
02/08/2006, 17:42:05
Ο αντιχριστος(η αποκαλυψη θα αρχισει να εκπληρωνεται) λογικα οταν πεθανει και ο τελευταιος ευσεβής ανθρωπος-λεει η μια αποψη.
Η αλλη αποψη λεει οτι οποτε και αν ξεκινησει ο Αντιχριστος θα ειναι με το μερος των Εβραιων.Παρ το αυγο και κουρευτο.

Οπως και να ειναι ομως οταν και αμα θα γινει η αποκαλυψη και θα ερθει ο Αντιχριστος δεν θα χει σημασια πια αφου ολοι θα πεθάνουμε και δε θα μηνει και τιποτα ομορφο στη Γη ορθιο για το οποιο θα αξιζει κανεις να επιζησει μετα απο ολα πανω της.

mike
k.