ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΦΑΚΕΛΟΣ LACERTA" ,ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΨΕΜΑ ,Η ΜΙΑ ΜΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "ΦΑΚΕΛΟΣ LACERTA" ,ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΨΕΜΑ ,Η ΜΙΑ ΜΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΣGR60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
IRIS 2012Νέο Μέλος
13/01/2007, 23:21:23
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ HENDRIX & PREDATOR Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ(ΝΟΜΙΖΩ;)ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ PREDATOR ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (ΛΥΠΗΡΟ).ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ KRIOS
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ

STERMΜέλος
14/01/2007, 00:09:38
Καλά η φωτογραφία με τους μπαλαρίνους τσακίζει!!
Χα, χα...

Edited by - STERM on 14/01/2007 00:38:46

STERMΜέλος
14/01/2007, 00:17:50
Εγώ πάλι κόλλησα σε αυτό...

quote:
Προσωπικά, θα συμφωνήσω με τον Πλάτωνα, ο οποίος αναφέρει στον Τίμαιο, ότι ο Δημιουργός (ή Θεός) έφτιαξε τους άλλους θεούς ή ανώτερες οντότητες και κατόπιν τους φώναξε και τους είπε ότι έπρεπε να φτιάξουν αυτοί τον άνθρωπο, γιατί αν δημιουργούσε ο ίδιος ο Δημιουργός τους ανθρώπους θα γίνονταν αθάνατοι σαν τις ανώτερες οντότητες.

Δεν κατάλαβα, δηλαδή ο Θεός ο δημιουργός του σύμπαντος που έφτιαξε τα ορατά και τα αόρατα (σ' εμάς) δεν μπορεί να φτιάξει θνητούς;
Πόσο λογικό είναι αυτό;

Όσον αφορά τους σωτήρες έχω μπερδευτεί, τελικά ποιον θα προσκυνήσω , ποιός θα μας σώσει η Διαγαλαξιακή Αυτοκρατορία, οι Ολύμπιοι, οι Έψιλον, ο Ιησούς, ο Βούδας, το Αρχαίο Φτερωτό Ερπετό, ο Baphomet, η Greenpeace, το γιαουρτι με χαμηλά λιπαρά, ο τυχερός αριθμός του Τζόκερ, ένα καλό σαμπουάν, 17 χιλιάδες ώρες και δωρεάν sms για όλο τον χρόνο.......;

Όλα αυτά δεν τα λέω για να κοροϊδέψω αλλά για να δείξω το πόσο μετέωρες είναι αυτού του τύπου οι "αλήθειες".

Edited by - STERM on 14/01/2007 00:45:48

14/01/2007, 12:34:51
Αφού δεν είμαστε παιδάκια αγαπητή μου IRIS 2012, αυτό σημαίνει ότι και εσείς χλευάζετε τη νοημοσύνη μας, Διαφορετικά εάν το θέτετε σαν αστείο, σαν ανέκδοτο, ακούγετε καλό.
Αρκετά καλό.

quote:
Γιατι να θυμωσεις φιλε Krios... αυτη δεν ειναι η αληθεια, ??

Γιατί φίλε PREDATOR αν τα λένε σοβαρά όλα αυτά εμπαίζουν τη νοημοσύνη μας!!!
Για αυτό...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

14/01/2007, 15:55:55
Σώπα μωρέ Krios που χλευάζουν την νοημοσύνη μας...
Επειδή δηλαδή καποιος αποφάσισε να γράψει ένα παραμύθι για μικρά παιδιά και κάποια μικρά παιδιά (στο μυαλό) πιστέψανε ότι είναι αλήθεια είναι ανάγκη να γίνεσαι κακός;
Απλός ο ρόλος αυτού του τόπικ είναι η ανάλυση και αξιολόγηση αυτού του παραμυθιού για να μπορέσει να βγει στα βιβλιοπωλεία...
Καθώς θα περιμένουμε την ανάλυση της πρακτόρου Medtech για αυτό το παραμύθι ας ακούσουμε και την γνώμη και όλων όσων λατρεύουν τα παραμύθια...

ΜΟΝΟ, ΜΟΝΟ, ΜΟΝΟ ρε παιδιά τον δημιουργό του παραμυθιού δεν βάλατε για να πάρει τα εύσημα από όλους εμάς που το διαβάσαμε...

14/01/2007, 16:51:06

Εν έτι 2007...
Νομίζετε ότι μείναμε πίσω ε;

Καλή χρονιά σε όλους

14/01/2007, 17:54:39
Κανεναν δεν χλευασαμε, αλλα δεν θελουμε να μας υποτιμουνε την νοημοσυνη ετσι?

BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

14/01/2007, 18:04:39
Ο Ναι... Ναι...
Το βρήκα...

http://www.withlouis.com/film/yoda/

Μη γελάσει κανείς
Τον έφαγα

Καλή χρονιά σε όλους

14/01/2007, 18:35:15
Μe Jar-Jar Bings likey...

http://www.youtube.com/watch?v=z4-IlviV8Ao

BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

EλλάνιαΝέο Μέλος
14/01/2007, 22:06:15
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά!
Πρώτον : Αυτό που έγραψα (άσχετα αν είναι ή όχι προσωπικό μου πιστεύω) δεν το έγραψα για να το εστερνηστεί ή να το πιστέψει κάποιος. Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε. Απλά βρισκόμαστε σε ένα δικτυακό τόπο, όπου μιλάμε για τέτοια θέματα και ο καθένας από μας λέει ελεύθερα την δικιά του γνώμη.
Δεύτερον : ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!!!!!
Γνωρίζετε το ρητό εκείνο που λέει : Συν Αθηνά και χείρα κίνει ?
Και τρίτον : Όσο και αν θέλουνε κάποιοι να μας βοηθήσουνε εάν δεν ανοίξουμε το πνεύμα μας ( και το μόνο που κάνουμε είναι να χλευάζουμε και να απορρίπτουμε το κάθε τι χωρίς καν να το ερευνούμε ) τότε αλήθεια γιατί υπάρχει αυτό το site και γιατί μέρα με τη μέρα εγγράφονται ακόμη περισσότερα άτομα?
Και ναι θα το πώ πάλι. Να είστε καλά και να ζείτε την κάθε μέρα της ζωή σας με περισσότερη χαρά και γέλιο.

Υ.Γ. Και δεν τα ξέρω όλα, ούτε μπορώ να έχω δίκιο για όλα. Απλά ψάχνω σαν όλους σας.

osiris_mythΜέλος
28/11/2003, 15:26:43
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΣΤΕΥΩ ΣΟΥ?

olyonΝέο Μέλος
28/11/2003, 18:32:08
ΦΙΛΕ Mandragoras ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ "ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ" ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Α. ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

Β. ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο osiris_myth, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ:

quote:
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ μικρά και θέλοντας να δώσεις κάπου έμφαση χρησιμοποιείς ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Γ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ, ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ - ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...

Δ. Ο ΟΡΟΣ "ΕΛΛΑΝΙΟΣ", ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'ΜΥΗΜΕΝΟΙ' ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΥΡΥΣ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ. ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΓΗΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ!
"ΕΛΛΑΝΙΟΣ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΦΩΤΕΙΝΟΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΕΛΛΑΝΙΑ".

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΕΓΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΥΦΛΑ. ΔΕΝ ΔΟΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΖΕΙ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ ΕΚΦΑΖΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΔΙΑ-ΛΕΓΕΤΑΙ.

29/11/2003, 02:33:14
Τι εστι ΕΛΛΗΝ για εμενα......δεν ξερω αν θα καταφερω να περιγραψω τα συναισθηματα μου οταν λεω οτι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ,τρεμει η καρδια μου απο περιφανεια και χαρα!Παντα στα δυσκολα ειχαμε καποιον απο πισω να μας βοηθαει και να μας λεει...προχωρα κανε οτι λεει η καρδια σου,μην το βαλεις κατω ποτε!!Δεν ειναι μονο να λες οτι εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ αλλα και να το αισθανεσαι!Ενα μονο ευχομαι να μου δωθει η ευκαιρια να πεθανω για την ΕΛΛΑΔΑ μας τιμωντας την!

osiris_mythΜέλος
30/11/2003, 15:29:52
quote:
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΕΓΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΥΦΛΑ. ΔΕΝ ΔΟΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΖΕΙ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ ΕΚΦΑΖΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

ΦΙΛΕ OLYON ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ, ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΝΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ...........

osiris_mythΜέλος
07/12/2003, 08:47:30
ΦΙΛΕ MANDRAGORA ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΝΕΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΕΛΛΗΝ" ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ.....

wishmakerΝέο Μέλος
07/12/2003, 20:50:11
Ελλαδα... ΜΙα λεξη που σου γεμιζει το στομα και προπαντως την καρδια...
Καποιοι λενε : "οι ομιλουντες την ελληνικην και χριστιανοι ορ8οδοξοι" ειναι ελληνες
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ -το αφηνω ασχολιαστο-
Βγαλτε απτο μυαλο σας τον περιορισμενο χωρο που μας εχει απομεινει (τωρινα συνορα Ελλαδος) και σκεφτειτεμε τους 8εωρητικα 17εκ. Ελληνες τι εχουμε κανει ως λαος... Οποια πετρα και αν σηκωσεισ Ελληνα 8α βρεις απο κατω, Ακομα και στα πιο απιθανα μερη και επαγγελματα...
Να αναφερω οτι στην Ολυμπιαδα του 2000 ειμασταν η δευτερη καλυτερη χωρα σε μεταλλια στν αναλογια κατοικοι δια μεταλλια με προπορευομενο ενα συμπλεγμα νησιων (το ονομα δεν θυμαμαι) οπου ο α8λητης ηταν αμερικανοτροφος...
Μπορει να ακουγεται λιγο ασχετο αλλα αν το σκεφτειτε βγαινουν αρκετα νοηματα...
Χωρις να ειμαι σιγουρος εχω ακουσει οτι αμερικανικη ιατρικη επιχειρηση εχει βρει οτι ο "κα8αρος" (Χωρις να διευκρινιζεται τι σημαινει κα8αρος) Ελληνας εχει ενα αγνωστο επιπλεον στοιχειο στο αιμα του...

Ειτε Ελλην ή Γραικος ή Ιωνας ή Βυζαντινος οπως και να μας πουνε το 8εμα ειναι ενα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

Οταν οι δη8εν κυριαρχοι του κοσμου σημερα ηταν σε σπηλιες εμεις φιλοσοφουσαμε δημιουργουσαμε πρωτοπορουσαμε... Καταρα σε αυτον που φταιει για το καψιμο της βιβλιο8ηκης της Αλεξανδρειας κα8ως και σε αυτουσ που χρησιμοποιουν ως δικες τους ανακαλυψεις και εφευρεσεις παναρχαια ελληνικα χειρογραφα (ολοι εχουμε ακουσει για καποιους "μεγαλους" επιστημονες φημες) , δεν μπορει καποια πρεπει να αλη8ευει, κα8ως και καταρα σε οσους εσκεμμενα αποκρυπτουν τα χειρογραφα

Χαιρομαι που υπαρχει και ο Χενρι Κισσινγκερ που μας υπεν8ιμιζει ποση δυναμη εχουμε κρυμμενη μεσα μας...

Για τελος, εχω ακουσει οτι "Δευκαλιωνα και Πυρας προηλθε ο Ελληνας" και το παρα8ετω χωρις να ξερω τι μπορει να σημαινει...

ουφ τα ειπα :Ρ Ευχαριστω :Ρ

osiris_mythΜέλος
16/12/2003, 00:57:25
quote:
Χαιρομαι που υπαρχει και ο Χενρι Κισσινγκερ που μας υπεν8ιμιζει ποση δυναμη εχουμε κρυμμενη μεσα μας...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΟ. ΣΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ [ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΡΑΒΒΙΝΩΝ] ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣ-ΡΑΗΛ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ.........ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ?

geo1980Νέο Μέλος
16/12/2003, 12:53:33
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ ΚΑΤΙ.ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ?ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

iolieΝέο Μέλος
17/12/2003, 12:31:19
Και μία αποκατάσταση του παρεξηγημένου γραικού που θεωρώ απαραίτητη.
Προϋπήρξε ο γραικός του Έλληνα. Ο πρώτος Έλλην ήταν ο γιός της Πύρρας και του Δευκαλίωνα - το γνωστό ζευγάρι που επιβίωσε από τον κατακλυσμό αφού κλείστηκε σ' ένα πυθάρι στον Παρνασσό.
Γραία ήταν η ονομασία μιας πόλης κοντά στην Κύμη Ευβοίας και σημαίνει "πολύ παλιά, γηραιά".
Συνώνυμη πόλη - αποικία ιδρύθηκε στη Ν. Ιταλία.
Έτσι μας προέκυψε και το γραικός το οποίο επαναλαμβάνω είναι παλιαότερο του Έλλην.
Δεν υπάρχει συνεπώς τίποτα το επιλήψιμο στο όνομα γραικός. Το αντίθετο θα έλεγα. Στην πορεία και επί Τουρκοκρατίας, υποτιμήθηκε συστηματικά το όνομα γραικός αλλά, από ανθρώπους αδαείς και άσχετους με την ιστορία.
Αυτό εμένα δεν με αγγίζει. Και ως Ελληνίδα και ως Γραική νοιώθω περηφάνεια.
Τώρα, αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, ηχητικά και μόνο, προτιμώ το Έλλην.

osiris_mythΜέλος
18/12/2003, 17:31:22

Edited by - osiris_myth on 18/12/2003 17:34:42