ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ntavelis66686 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
Ntavelis666Μέλος
09/03/2003, 23:35:57
ΜΑ, ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.....

666

ΠετροςΜέλος
09/03/2003, 23:59:31
Αγαπητέ φίλε Νταβέλη,

Ομολογουμένως από τα γραφόμενά σου μένω άφωνος,μη μπορώντας να αντι-
τάξω απολύτως τίποτε άλλο από αυτά που ήδη έχω άναφέρει.
Οπωσδήποτε είναι εμφανές ότι οι σχετικές σου εμπειρίες από το βουνό
είναι περισσότερες,τουλάχιστον από τις δικές μου.
Δεν ξέρω τι να πω περισσότερο από απλά συγχαρητήρια για την έρευνα
που κάνεις για το σχετικό θέμα.

Φιλικώτατα
Πετρος

catΜέλος
10/03/2003, 00:14:55
Μόλις γίνει καλύτερος ο καιρός ελπίζω να κανονίσουμε εκείνη την εκδρομούλα που ειπαμε ...στην Πεντέλη ..γιατί πολλά μερη ακούω και δεν εχω ιδέα που ειναι αυτά...

Σήμερα εβαλα στην πριζα τον φίλο μου ...και τρέχαμε στην Πεντέλη ...και ο λόγος ...ηθελα να δώ που στο καλό ειναι αυτό το ορυχείο ...και που οι Αγ Ασ'ωματοι ///

Αλλά τζίφος ...εισεπραξα ενα ωραίο καταιγισμό παραπόνων ....(με το δίκιο του ο ανθρωπος ...οσο ανεβαίναμε δεν βλέπαμε την μύτη μας ...
που να δούμε μποστα μας με την ομίχλη που υπήρχε !!!!!

Και ετσι αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω στην καθημερινότητα μας ...
και εγώ δεν ειδα τίποτα τελικά ...κλαψ

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Ntavelis666Μέλος
10/03/2003, 00:30:15
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ,
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι-Ε-ΡΟ-ΤΑ-ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΕΙΝΟ. ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΡΟΣ CAT: ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΟΥ.

666

Ntavelis666Μέλος
10/03/2003, 00:40:09
ΑΓΑΠΗΤΗ CAT,
TO METAΛΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΥΚΝΟ ΔΑΣΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΣΩΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΟΔΑΡΑΤΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

666

10/03/2003, 02:08:59
επειδη πολλοι μιλανε για εκδρομες στην πεντελη...
φιλη cat...μεταξυ αλλων, παραλιγο να παμε και εμεις σημερα!

νομιζω οτι θα επρεπε πραγματι να κανονισουμε μια εκδρομουλα,
αν δε θελουμε να μας συμβει το εξης τραγελαφικο:

1η ομαδα: για σας παιδια, πως απο δω? -εμεις ειπαμε να ψαξουμε για τα μαγικα μερη της πεντελης
2η ομαδα: α και εμεις το ιδιο, τι συμπτωση. ενα site που λεγεται εσωτερικα το ξερετε?
1η ομαδα: μα και εσεις απο τα εσωτερικα εισαστε? μα μολις ειδαμε αλλες δυο ομαδες απο τα εσωτερικα που περιφερονται εκει πιο πανω
...

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

Ntavelis666Μέλος
10/03/2003, 10:07:16
KΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.
ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ Κ.ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΑΜΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΒΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ..ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΩΝΗ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΝΥΧΤΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ. Η ΦΩΝΗ ΗΤΑΝ ΜΙΣΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΜΙΣΗ ΘΛΙΜΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Η ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΗΧΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ. ΠΑΓΩΣΑΜΕ! ΥΣΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ. ΒΓΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΤΟ REC ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΦΩΝΗ...ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ! ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ Η ΦΩΝΗ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ, ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ, ΝΙΩΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΥΘΙΡΙΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑ. ΕΝΙΩΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΣΑ, ΒΓΗΚΕ ΦΑΝΕΡΑ ΑΝΥΣΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...ΦΩΝΕΣ. ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ.
ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΑΝ ΘΛΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΤΟ, ΣΑΝ ΜΟΙΡΟΛΟΪ. ΚΑΠΟΙΑ ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ
ΝΤΑΒΕΛΗΣ666

666

LoucasΜέλος
10/03/2003, 21:19:55
ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ SITE ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑhttp://homepages.pathfinder.gr/paneios/

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

catΜέλος
10/03/2003, 21:30:53
Φυσικά και με ενδιαφέρει πάρα πολύ να μου στείλεις αυτό το βιβλίο ....(μόνο αν ειναι σπάνιο να το βρώ στο εμπόριο ...για να μην σε βάλω σε μπελά και ολας)

Δώσε μου περισσότερα στοιχεία μήπως και μπορέσω να το βρώ κάπου ...

αλλιώς θα σου στείλω διευθυνση στο mail σου ..

*και παλι ευχαριστώ

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Ntavelis666Μέλος
10/03/2003, 21:57:04
ΑΓΑΠΗΤΗ CAT, TO BIBΛΙΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ'ΞΕΡΑ....
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.

ΦΙΛΕ ΛΟΥΚΑ, ΤΟ SITE ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

666

LoucasΜέλος
10/03/2003, 22:10:06
ΦΙΛΕ ΝΤΑΒΕΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ SITE.NOMIZΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

03/11/2005, 00:13:55
Ο τίτλος τα λέει όλα.
Στο παρόν θέμα εναποτίθενται όλα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων τα μηνύματα του θέματος ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) από το 20ο μήνυμα της 17ης σελίδας και μετά.

Κάποια από τα μηνύματα αυτά, περιέχουν και απόψεις σχετικά με το αρχικό θέμα. Ωστόσο, επειδή εμπλέκονται με το όλο αντικείμενο της κόντρας που υπήρξε στο θέμα αυτό, αναγκαστικά έχουν μεταφερθεί εδώ. Έχει γίνει μια προσπάθεια - στα πλαίσια του ανθρωπίνως εφικτού, να διατηρηθούν στο αρχικό θέμα, κάποια λίγα μηνύματα ή αποσπάσματα μηνυμάτων, τα οποία είναι παντελώς και αδιαφιλονικήτως εντός του αρχικού θέματος.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

03/11/2005, 00:23:04
----------------------------------------------------------
ΝΙΚΟΣGR- Απεστάλη: 01/11/2005, 18:19:48

Χμμμμ....ψιλο πανικος γινεται εδω....

Εχω να προσθεσω κατι ομως για οσους διακωμοδουν το τοπικ(ξερουν αυτοι ποιοι ειναι...)
Οτι τους γραφω και στα @@ μου!

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 01/11/2005 18:21:10

03/11/2005, 00:26:58
dim.kar - Απεστάλη: 01/11/2005, 18:32:35

Πω, πω καλέ τρομάξαμε... Έχεις λοιπόν κι εσύ από αυτά που έχουν μερικά δισεκατομμύρια άντρες ακόμη; Κι εγώ που νόμιζα πως ο Γιαχβέ σας θέλει ευνουχισμένους...

Λοιπόν πάει ένα στοιχηματάκι πως το 2007 το θέμα θα έχει ξεπεράσει τις 10.000 σελίδες με εσάς να λέτε τις ίδιες και τις ίδιες απόψεις;
Xωρίς φυσικά να έχει συμβεί τίποτε! Όπως και το 2008, και το 2009 και το 2109... Γιατί; Γιατί ο πρώτος και τελευταίος χριστιανός είχε μάνα μία πόρνη και πατέρα του ένα ρωμαίο λεγεωνάριο... Γιατί ο πρώτος και τελευταίος χριστιανός πέθανε αγκομαχώντας και ικετεύοντας να τον βοηθήσουν πάνω στο σταυρό... Γιατί ήταν ένα απλό, κακόμοιρο ανθρωπάκι...

(Και μην τρέξουν οι διαχειριστές με όψιμες και μονόπαντες ευαισθησίες να επέμβουν: η πρώτη άποψη δεν είναι δική μου: είναι του Γιάννη Κορδάτου (ελπίζω να ξέρουν ποιος είναι ο Γιάννης Κορδάτος). Η δεύτερη του Φρειδερίκου Νίτσε (αυτόν μάλλον τον ξέρουν...)

Πάμε λοιπόν στοίχημα; Εσύ και όποιος άλλος θέλει; Ό,τι θέλεις και θέλετε!

Φιλικά...

JbG for KING!

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
http://www.msu.gr/chart.asp?Perifereia_ID=9

Edited by - dim.kar on 01/11/2005 18:45:33

03/11/2005, 00:27:58
ΝΙΚΟΣGR - Απεστάλη: 01/11/2005, 18:43:47

Απο τα "πω πω" και τα "καλε" καταλαβα τι @@ κουβαλας!!1,5 ευρο απο τι λαικη τα αγορασες ε?Εγω προτιμησα το Mark n'Spencer.Oτι δεινεις παιρνεις εξαλλου....

Στο στοιχημα μεσα ειμαι...

quote:
(Και μην τρέξουν οι διαχειριστές με όψιμες και μονόπαντες ευαισθησίες να επέμβουν: η πρώτη άποψη δεν είναι δική μου: είναι του Γιάννη Κορδάτου (ελπίζω να ξέρουν ποιος είναι ο Γιάννης Κορδάτος). Η δεύτερη του Φρειδερίκου Νίτσε (αυτόν μάλλον τον ξέρουν...)

Γιατι ρε **** φοβηθηκες?Αμα εχεις @@ πες την αποψη σου χυμα σαν αντρας.

Τωρα μην πω και για τον δια που ξεκολιαζοταν με οποιον εβρισε ****,**** ,μιλας και απο πανω.****.

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 01/11/2005 18:52:39

03/11/2005, 00:29:19
dim.kar - Απεστάλη: 01/11/2005, 18:49:08

Μεγάλε δεν έχει σημασία τι έχεις, αλλά τι τα κάνεις... Τι κι αν έχεις μια κουρσάρα παρκαρισμένη από κάτω; Εσύ σαν καλός χριστιανός, παρκαρισμένη δεν την έχεις;

Τι γουστάρεις λοιπόν για στοίχημα; Γράψτο, αλλά θα τα πούμε αύριο. Οπότε μπορείς ελεύθερα να γράψεις τα παραληρήματα σου...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

03/11/2005, 00:30:05
dim.kar - Απεστάλη: 01/11/2005, 18:52:47

Εγώ μεγάλε δεν βρίζω: δεν θα σου κάνω την χάρη να με διαγράψουν.

Αλήθεια τι έγινε με τον Μητροπολίτη Αττικής; Αληθεύει πως ήταν κολλητός σου; Πώς κάνατε μαζί μπανάκια στην πισίνα; Έλα, πες το μας, δεν είναι ντροπή...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

03/11/2005, 00:32:22
ΝΙΚΟΣGR - Απεστάλη: 01/11/2005, 19:00:06

Μεγαλε μη μας λες και μαλακιες απ πανω...δεν αποκαλεσα εγω την Παναγια πορνη,αλλα εσυ...
03/11/2005, 00:35:52
WWalker - Απεστάλη: 01/11/2005, 19:07:53

Εγώ φίλε dim.kar θα σου προτείνω να μας αφήσεις να κάνουμε την δουλειά μας, χωρίς ειρωνίες και κοροιδίες.
Αν θέλεις να υποβαθμίσεις τόσο πολύ την νοημοσύνη σου μπροστά στα μάτια των όσων διαβάζουν τα όσα γράφεις, μπορείς να το κάνεις στο θέμα που άνοιξε ο γηγενής στο "ΑΠΟΨΕΙΣ/ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ". Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με άλλους ομοιδεάτες σου το πόσο έξυπνοι, όμορφοι και πετυχημένοι είστε.

Το ίδιο ισχύει και για τον βασιλέα Ιωάννη - johnnybegood.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

03/11/2005, 00:40:32
dim.kar - Απεστάλη: 01/11/2005, 19:57:15

quote:

Μεγαλε μη μας λες και μαλακιες απ πανω...δεν αποκαλεσα εγω την Παναγια πορνη,αλλα εσυ...

Δεν τη αποκάλεσα εγώ: ο Κορδάτος την είπε...

Αλλά πες μου με το χέρι στην καρδιά: πόσοι νομίζετε ότι είστε (οι πιστοί ορθόδοξοι χριστιανοί που θα σωθούν); Πάνω από διακόσια εκατομμύρια δεν είστε... Στον πλανήτη υπάρχουν οκτώ δισεκατομμύρια ψυχές. Γιατί να έχετε δίκιο εσείς, κι όχι όλοι οι άλλοι; Και γιατί θα πρέπει να χαθούν μερικά δισεκατομμύρια ζωές για να ικανοποιηθεί ο Γιαχβές; Τι σόι θεός είναι αυτός;

Όσο για αυτά που γράφεις για το Δία, τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια (κύριε διαχειριστά εγώ δεν έβρισα!): εγώ αγνωστικιστής, άθεος που γέρνει προς τον βουδισμό είμαι... Τώρα να κι αν βρίσεις τον Βούδα επίσης δεν με νοιάζει, γιατί τον θεωρώ απλά άνθρωπο...

Αλήθεια ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός επέρδετο; Και για να στο κάνω σαφέστερο: αφού έτρωγε φασολάδα, έκλανε;

Τέτοια πλάκα έχω πολύ καιρό να σπάσω... Νάσαι καλά, μου 'φτιαξες τη μέρα...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky