ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EUROVISION 2010 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- EUROVISION 2010 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

amalia92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
whispererΝέο Μέλος
05/08/2003, 06:59:12
[quote]
ΔΕΛΦΟΙ... ΤΗE BEST OF THE BEST!!!
(AN DEN PAINECEIS TO SPITI SOY...)

Καλά κάνεις και επαινείς το σπίτι σου, γιατί δεν λέει να σε πλακώσει, αλλά για έλα στην Αθήνα που είναι μια κόλαση κάθε μέρα και θα δεις αν πιάνουν μία οι Δελφοί...

matrix_ghostΜέλος
07/08/2003, 12:32:12
Φιλε abis, ευχαριστουμε για την πληθωρα πληροφοριων που μας εδωσες. Μηπως ομως λεω μηπως ξερεις εσυ η κανενας αλλος τιποτα σχετικο με Σπετσες;

jivana79Νέο Μέλος
07/08/2003, 13:54:41
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 1995 ΣΤΗΝ
ΠΑΡΝΗΘΑ;

38546921

FlawlessΜέλος
07/08/2003, 16:54:07
quote:
64. Τόπος: Αττική (22-Β3) i
Που είναι: Νέα Μάκρη, Αμερικάνικη στρατιωτική βάση.
Ιδιότητες: Ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές. Αποτελεί τη μία άκρη του ηλεκτρομαγνητικού τούνελ που ξεκινά από το Langley, Virginia U.S.A.
Ενέργεια: Ισχυρή, θετική και αρνητική.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ηλεκτρομαγνητικO τούνελ που ξεκινά από το Langley, Virginia U.S.A.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

Oculatis AbisΜέλος
08/08/2003, 15:25:18
Η πρώτη κατηγορία των μαγνητικών δραστηριοτήτων της Γης είναι εξωτερική και λαμβάνει χώρα στην ατμόσφαιρα και στο διάστημα (ζώνες Van Allen), σε αυτήν οφείλονται οι βιολογικές μεταβολές.

Η δεύτερη μαγνητική δραστηριότητα αναπτύσσεται στα έγκατα της Γης με πιο έντονη εκδήλωσή της αυτή του ηλεκτρομαγνητικού τούνελ. Αυτό το τούνελ αποτελεί έναν "σωλήνα" με διάμετρο μερικών εκατοντάδων μέτρων έως χιλιομέτρων που ξεκινά από ένα συγκεκριμένο σημείο της επιφάνειας της Γης και καταλήγει σε ένα άλλο, συνήθως αντιδιαμετρικά με το πρώτο.

Μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό τούνελ υπάρχει ένα συνεχώς κινούμενο (flawless ) μαγνητικό κύμα με ασύλληπτη ενέργεια. Στις απολήξεις του τούνελ τα φαινόμενα είναι πολύ έντονα και παράξενα. Αυτό το τούνελ μπορεί να μεταφέρει διάφορα ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία ταξιδεύουν από τη Νέα Μάκρη προς το Langley της Virginia που αποτελεί το άλλο άκρο του τούνελ. Στη Νέα Μάκρη το "μάτι" του τούνελ βρίσκεται στη θάλασσα, ακριβώς μπροστά στην Αμερικανική βάση.

Sub rosa

FlawlessΜέλος
10/08/2003, 13:35:36
Ευχαριστώ, ΦΙΛΕ OCULATIS_ABIS
ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ?
ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ?(ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ?)
(ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ
ΓΥΡΟ ΠΕΡΙΟΧΗ !)

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

Oculatis AbisΜέλος
10/08/2003, 21:36:28
Όχι δεν έχω πάει καθώς βρίσκομαι αρκετά μακριά (Αλεξάνδρεια Ημαθίας - Μακεδονία). Όπως όμως σου γράφω το τούνελ βρίσκεται στη θάλασσα, μπροστά από τη βάση. Δε θα μπορέσεις όμως να το προσεγγίσεις, γι'αυτό και η βάση έγινε εκεί, για να έχουν πλήρη έλεγχο του τόπου .

Sub rosa

KaFriLaΜέλος
10/08/2003, 22:49:21
Παιδια και γω απο Θεσσαλονικη ειμαι και ενδιαφερομαι πολυ για αυτο το θεμα οποιος ξερει κατι καλο ειναι να το καταθεσει . Οσο για το δικτυο υπογειων σπηλαιων στην Ανω Πολη δεν αληθευει . Ξερω την περιοχη πολυ καλα . Κανενα αλλο δικτυο γνωριζει κανεις ?

'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'

catΜέλος
13/08/2003, 21:09:53
Ο γνώστός Δίαυλος της Νέας Μάκρης !!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

KaFriLaΜέλος
14/08/2003, 03:54:28
Cat αν σου ειναι ευκολο μπορεις να δωσεις περισσοτερα στοιχεια σχετικα με το διαυλο της Νεας Μακρης

'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'

AFRODITIΝέο Μέλος
16/08/2003, 12:20:00
[quote]
Φιλε abis, ευχαριστουμε για την πληθωρα πληροφοριων που μας εδωσες. Μηπως ομως λεω μηπως ξερεις εσυ η κανενας αλλος τιποτα σχετικο με Σπετσες;

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ(ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΥΟ(2) ΧΡΟΝΙΑ).ΑΝ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΦΙΛΕ matrix ghost.

"ποιός να μου πει ένα παραμύθι,πώς πίσω από τόσα φίλτρα να τ'ακούσω?μάγισσες,δράκοι,βασιλιάδες,άλλο δεν μου μένει παρά μνήμη και μάταια ερωτήματα...."

17/08/2003, 22:59:00
Wow! I'm impressed φίλε Oculatis Abis...

Αυτά που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι για την ενέργεια των Δελφών, του Νεκρομαντείου στον Αχέροντα ποταμό και της Δήλου.

Κατά τη δική μου άποψη η ενέργεια της Δήλου είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των Δελφών, αν κάποιος έχει πάει και στα δυο μέρη θα ήθελα τη γνώμη του. Βέβαια εγώ την ενέργεια της Δήλου την ένιωσα απόλυτα Θετική και θα ήθελα να σε ρωτήσω πως/πότε αλλάζει η ενέργεια με πια αιτία από θετική σε αρνητική...

Αναμένω με αγωνία τη μέρα που θα μου δοθεί ευκαιρία να επισκεφθώ τη Σαμοθράκη.

"Τάδε έφη Avallon"
18/08/2003, 05:23:12
quote:

Θα σε μαγέψει!...Είναι πολύ όμορφη και δυνατή

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

endoramaΜέλος
17/10/2003, 18:05:14
ξερετε κανενα μερος ρε παιδια που να μην ειναι πεδιο φαινομενων? αστειευομαι φυσικα Oculatis Abis δεν νομιζω να εχω δει πιο ενημερωμενη λιστα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

_Μέλος
19/10/2003, 21:19:02
Την ενέργεια πως την ορίζεις? Μυρίζεις τον αέρα?

Oculatis AbisΜέλος
19/10/2003, 22:21:26
quote:
Και κάτι ακόμα για τις ενεργειακές ιδιότητες των τόπων. Δεν είναι πάντα εύκολο να αισθάνεσαι την ενέργεια ενός τόπου. Πρέπει να συντρέχουν πολλά όπως η κατάλληλη ώρα κι εποχή, έλλειψη κόσμου, δεκτική ψυχολογική κατάσταση αλλά να είστε και ευαίσθητοι άνθρωποι-δέκτες. Πάντοτε όμως χρειάζεται ανοιχτό μυαλό. Άλλωστε το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, λειτουργεί σωστά μόνο όταν είναι ανοιχτό .

Sub rosa

_Μέλος
20/10/2003, 00:38:07
Δηλαδή δεν έχει γίνει κάποια συγκεκριμένη μέτρηση με ηλεκτρονικό όργανο, όποτε μια περιοχή που ο τάδε την νοιώθει ως θετική θα μπορούσα εγώ να την νοιώσω αρνητική!!! (την περιοχή)

OannesΜέλος
20/10/2003, 00:43:45
quote:

Απίστευτο μέρος... Δεν είναι νησί... Είναι ένα βουνό μεσα στη θάλασσα...

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
AmandaΜέλος
20/10/2003, 04:09:36
Φίλε Oculatis Abis,

πραγματικά ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σε μια όμως πρέπει να προβάλω ένσταση και να σε διορθώσω αν μου επιτρέπεις!
Το Καλλιφώνι όπως αναφέρεις και η εύρυτερη περιοχή μπορώ να πω οτί όχι μόνο θετική ενέργεια δεν έχει αλλά για μένα προσωπικά (και ελπίζω να μου επιτραπεί ο όρος) είναι περισσότερο πύλη προς την κόλαση! Τυχαίνει να κατάγομαι απο εκεί και πολλές φορές αισθάνθηκα απίστευτη δυσφορία εως και φόβο όποτε βρισκόμουν εκεί.Επιπλέον υπάρχουν πολλές μαρτυρίες κατοίκων για θεάσεις κακόβουλων όντων και περίεργων γενικά καταστάσεων!Δεν θα ξεχάσω συγκεκριμένα τον τρόμο που ένιωσα ένα βράδυ άνευ λόγου πριν δυο χρόνια καθώς καθόμουν στην αυλή του σπιτιού μου.Και μάλιστα δεν είχε προηγηθεί τίποτα απλώς πάντα όταν πηγαίνω εκεί διαισθάνομαι απίστευτα πράγματα που δεν ήταν ποτέ ευχάριστα.
Υπάρχουν άπειρες ιστορίες για δυσάρεστα γεγονότα που σύνεβησαν σε διάφορους συγχωριανούς μετά απο συνάντηση με κακόβουλα στοιχειά που πιστεύω πως ειδικά σε αυτό το μέρος είναι άφθονα και το λέω αύτο όχι μόνο απο τις διάφορες ιστορίες που άκουσα αλλά κυρίως λόγω διαίσθησης.
Σε πολλά από τα μέρη τα όποια έχεις αναφέρει έχει τύχει να τα επισκεφτώ και να νιώσω την ενέργεια που απορρέει απο αυτά αλλά ειλικρινά ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο αρνητική ενέργεια σε άλλο μέρος όσο στο Καλλιφώνι.Αν έχει τύχει όμως και το έχεις επισκεφτεί θα ήθελα πάρα πολύ να μου πείς τι ένιωσες εσύ!Μπορεί να είναι και η ιδέα μου δεν ξέρω!

Φιλικά