ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΑΜΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΓΑΜΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

VIKING31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PerseusΜέλος
04/04/2004, 01:01:42
Δυστυχως εχουμε χασει την σοβαροτητα μας -πολυ περισσοτερο οι γυναικες η κατρακυλα τους ειναι φοβερη- και οσ σχεσεις εχουν γινει πολυ δυσκολες.Δυο πραγματακια μονο:
Εισαι μονος θελεις να βρεις τον ανθρωπο της ζωης σου ,τον βισκεις και μετα απο λιγο νοσταλγεις τον καιρο που ησουν μονος .
Η πραγματικη αγαπη στον γαμο ειναι ο σεβασμος του ενος για τον αλλον,μολις χαθει ο σεβασμος το οικοδομημα αρχιζει να καταρεει...
Τα παιδια ειναι οτι πιο δυσκολο υπαρχει σε μια σχεση..

04/04/2004, 02:35:01
quote:

Δυστυχως εχουμε χασει την σοβαροτητα μας -πολυ περισσοτερο οι γυναικες η κατρακυλα τους ειναι φοβερη-

Είναι φανερό αγαπητέ Περσέα, είναι φανερό... αλλά ρέγουλα με τις "πέτρες" ενάντια στις γυναίκες, γιατί σε αυτές ανήκω και μπορώ ξεδιπλώσω και εγώ την λίστα μου για τον ξεπεσμό των ανδρών...
Αν έχεις κάτι να πείς για το φύλο μου, καλό είναι να ολοκληρώσεις και να μην αφήνεις υπόνοιες...

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!
04/04/2004, 10:50:15
quote:

Δυστυχως εχουμε χασει την σοβαροτητα μας -πολυ περισσοτερο οι γυναικες η κατρακυλα τους ειναι φοβερη- και οι σχεσεις εχουν γινει πολυ δυσκολες.Δυο πραγματακια μονο:
Εισαι μονος θελεις να βρεις τον ανθρωπο της ζωης σου ,τον βρισκεις και μετα απο λιγο νοσταλγεις τον καιρο που ησουν μονος .
Η πραγματικη αγαπη στον γαμο ειναι ο σεβασμος του ενος για τον αλλον,μολις χαθει ο σεβασμος το οικοδομημα αρχιζει να καταρεει...

ΝΑΙ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗ Μ'ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΧΜΜ... ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΓΕΝΙΚΩΣ!!!
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ...ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ!!!
ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!!
"ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ..." ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΣ.
ΝΑΙ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟ...
ΚΑΠΟΥ Σ'ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ"!!!
ΤΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

04/04/2004, 11:26:37
Γειά σας και απο εμένα παιδιά...

Μια και αρχίσαμε να μιλάμε για το ξεπεσμό των δύο φύλων, μπορούμε να κάνουμε μία ξεκάθαρη ανάλυση πάνω σε αυτά;

Για να σπάσουμε μύθους και να βρούμε τα προβλήματα και τις λύσεις τους στις σχέσεις μας με το έτερον ήμισυ.

Αντε να σας δω λοιπόν!

Σας Ευχαριστώ!

04/04/2004, 12:43:26
quote:

Όταν όλες οι πιθανές λύσεις φαίνεται να έχουν τελειώσει, κάποιοι γυρνούν στα κλασικά, ενώ άλλοι δημιουργούν νέα.

Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

04/04/2004, 13:04:28
quote:

Αλήθεια ποιός είναι ο αυθεντικός μας ρόλος?
Ποιός είναι πραγματικά δικός μας πια... πέρα από αυτόν της μάνας?

Αν το έσβησες ένα φιλί.
04/04/2004, 16:28:58
quote:

quote:

Όταν όλες οι πιθανές λύσεις φαίνεται να έχουν τελειώσει, κάποιοι γυρνούν στα κλασικά, ενώ άλλοι δημιουργούν νέα.

Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

..............................................

04/04/2004, 16:30:11
quote:

quote:

Αν το έσβησες ένα φιλί.

...................................................

04/04/2004, 16:33:03
quote:

Γειά σας και απο εμένα παιδιά...

Μια και αρχίσαμε να μιλάμε για το ξεπεσμό των δύο φύλων, μπορούμε να κάνουμε μία ξεκάθαρη ανάλυση πάνω σε αυτά;

Για να σπάσουμε μύθους και να βρούμε τα προβλήματα και τις λύσεις τους στις σχέσεις μας με το έτερον ήμισυ.

Αντε να σας δω λοιπόν!

Σας Ευχαριστώ!

ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,
ΦΙΛΕ ΠΡΙΓΚΙΠΑ;!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

VIKINGΜέλος
04/04/2004, 19:24:23
quote:

Δυστυχως εχουμε χασει την σοβαροτητα μας -πολυ περισσοτερο οι γυναικες η κατρακυλα τους ειναι φοβερη- και οσ σχεσεις εχουν γινει πολυ δυσκολες.Δυο πραγματακια μονο:
Εισαι μονος θελεις να βρεις τον ανθρωπο της ζωης σου ,τον βισκεις και μετα απο λιγο νοσταλγεις τον καιρο που ησουν μονος .

Γεια σας.Φιλε Περσεα λες οτι η κατρακυλα των γυναικων ειναι φοβερη.Τι σε κανει να το πιστευεις αυτο,τεκμηριωσε σε παρακαλω πανω σε αυτο που ειπες;

quote:

Φιλε Πριγκηπα περιμενουμε την αναλυση σου πανω στο θεμα του ξεπεσμου οπως λες των δυο φυλων.

quote:

Να υπακουτε στους ανδρες.

(πλακα κανω)

04/04/2004, 22:47:26
Φίλοι Viking και Kapodistria

Θα διατυπώσω τη γνώμη μου αλλά λόγω φόρτου υποχρεώσεων θα το κάνω στο τέλος της εβδομάδας.

Να είστε καλά!