- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
18-2-80 και ωρα 7 το πρωϊ ο κακομηρης (ουτε να μεσημεριασει δεν προλαβε ρε ...!!)... για πειτε ωροσκοπους και τετοια, ξερεις κανεις τι ζωδιο ειμαι στο Κινεζικο συστημα???
Με τι ζωδιο ταιριαζω ρε παιδια??? Πειτε να ξερω γιατι τεταρτο πακετο δεν θελω να ξαναφαω!!!!!!! Επειτηδες δεν λεω τι ζωδια ηταν...
Θελω αναλυσεις στο ζωδιακι μου και μου φαινετε οτι ερχεται και η εποχη του Υδροχοου ή κανω λαθος????
Για πειτε, για πειτε γιατι εχω βαθια μεσανυχτα στο θεμα...
![]()
...open minds are better minds!

Alastis τα στοιχεία που δίνεις δεν είναι αρκετά...Πρέπει να ξέρουμε χώρα και πόλη γέννησης...

Μόλις τώρα το είδα!
Αvallon - Alastis 217-217 (μηνύματα)
Μήπως να το παίζαμε λόττο φίλε Αlastis? ![]()

quote:
χμμμ silverrr καλε για ποιο Βοδιους λες? γιατι εγω ειμαι Βοδιους αλλα αυτο που υπογραμμισες το ειπε η Μαρα που ειναι η Τιγριους εδω μεσα (καλα αμααα βγαλουμεε ακρηηηη)
Με συνχωρείς αγαπητή μου Φωτινή με τόσα και τόσα σας μπέρδεψα... τίγριους είπες... χμμμμ ως αιλουροειδή και οι δύο θα τα βρούμε.....
'Αβαλον ο Γρηγόρης είναι και αυτός
όχι 

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
"Rocky"
quote:
Κριοί - Υδροχόοι =6-5 !(και γω που στην αρχή νόμιζα ότι ήμουν η μόνη Κριός...)
And the winner is ...
Νίκη ολέ!Νίκη ολέ!Νίκη ολέ-ολέ-ολέ!
Αυτα τα γελαστουλικα σχεδιακια ζωδιακια μου αρεσαν παρα πολυ!!!!![]()
Κατά δεύτερον 6-6 το σκορ προς το παρόν και όχι 6-5
Και κατά τρίτων η ποιότητα δεν είναι στην ποσότητα !!!!!
ΚΑΡΚΙΝΑΡΕΣ ΟΛΕ !!!
O αναζητών
Apostolos
Λες να το παρω αλλιως και να την δω περιεργα που δε εχω και εγω μεγαλη παρεα? αχμ...δε ειναι κακο!![]()
![]()
Μπορείς να είσαι ευτυχής μιας και εγώ σε αγαπάω ………
O αναζητών
Apostolos
quote:
Και κατά τρίτων η ποιότητα δεν είναι στην ποσότητα !!!!!
Μμμμ! Απόστολέ μου δε θα σου πω ποιοί το λένε αυτό.... γιατί....
θα σε πληγώσω...![]()
![]()
![]()

Με καλυψατε Φιδιους Κολοβιους ![]()
![]()
O αναζητών
Apostolos
Edited by - Ramoglou on 05/05/2003 19:27:18
Ελα ρε Avallon, για λεγε να δουμε τι γινετε εδω. Αμα ειναι πακετο τα συμπερασματα σου, παιζει και mail, και διαφορα αλλα... ![]()
...open minds are better minds!
Φίλε Alastis ας μείνουμε καλύτερα στο mail...
Ανέμενε νεότερα από πακέτο...

Αλλά έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι « ΟΥΚ ΕΝ ΠΟΛΩ ΤΟ ΕΥ» , οπότε είχα δίκιο όταν μίλησα για ποσότητα και ποιότητα . ![]()
O αναζητών
Apostolos

Μα…. Απορώ πως γίνετε να είναι ο alati13 Ιχθείς από την στιγμή που είναι ένα εριστικό ΚΑΘΑΡΜΑ!!!!![]()
Είναι όντως; τι λέτε ρε παιδία; Μήπως είναι η ιδέα μου; η μήπως είναι μια κρυφή πλευρά τον Ιχθύων;;;;;;(χεχεχεχεχε)

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 06/05/2003 15:26:41
αλλωστε δε λενε οτι οι ιχθυες ακουμπανε τα ακρα οντας το τελευταιο ζωδιο του κυκλου?![]()
Οτι ειναι μια...μιξη...ολων των ζωδιων...![]()
Πολλαπλες προσωπικοτητες![]()
(Παλι ξυλο θα φαω!)