ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Alastis40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/05/2003, 16:21:11
Fotini... "ζωγράφισες" τους Ιχθείς με τα ... καλύτερα χρώματα

Ramoglou ... πόσο δίκιο έχεις...

"Τάδε έφη Avallon"
MaraΜέλος
06/05/2003, 23:09:46
Φιλη Silverwolf

quote:
Με συνχωρείς αγαπητή μου Φωτινή με τόσα και τόσα σας μπέρδεψα... τίγριους είπες... χμμμμ ως αιλουροειδή και οι δύο θα τα βρούμε.....

Οσο γιαυτο να εισαι σιγουρη ... μια τιγρης που εχει την ικανοτητα να ελισετε σαν τον αερα (βλεπε Υδροχοος) βρισκει τροπους να επικοινωνει με ολους (ας ευλογησουμε και λιγουλακι τα γενια μας!!!)

Καλε μου ramoglou γνωριζετε καλα πως οι Υδροχοοι καταφερνουμε θαυμασια να συνδιαζουμε παρολη την ποσοτητα μας (ατομα ιδιου ζωδιου) την αψογη ποιοτητα :)) (βλεπε χρηστες Υδροχους- τις απαντησεις και τις αντιληψεις τους) χωρις βεβαια να θελω να μειωσω κανεναν, ιδιως τα "ευαισθητα" καρκινακια

Οσο για τους ιχθεις...μακαριος οποιος καταφερε να βγαλει ακρη

And I keep on wondering....

FotiniΜέλος
07/05/2003, 00:33:59
πωςςς φαινεται μια υδροχοος...μα ευλογει τα γενια της οπως λεει

αχ βρε Μαρα μου ελειψες...

Showtime!!

alati13Μέλος
07/05/2003, 08:21:56
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ για τα καλά σας λόγια. Είναι αλήθεια αυτά που λέτε για τους Ιχθύς. Η υπερβολή η κυκλοθυμία και το απρόβλεπτο και φράσεις του στιλ με εσένα που έχω μπλέξει δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει ή θα μπορούσες να έχεις μία ίδια διάθεση όλη την μέρα, είναι πράγματα καθημερινά. Επίσης όσο εύκολα μπορούμε να στεναχωρηθούμε και να πικραθούμε από τα πιο απλά πράγματα με την ίδια ευκολία μπορούμε να πάμε στο άλλο άκρο και να γίνουμε ολοκληρωτικά αναίσθητοι. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, έχουμε και εμείς μερικά μειονεκτήματα αλλά θα τα γράψουμε (ο πληθυντικός είναι λόγο της πολλαπλής προσωπικότητας) σε άλλο μήνυμα.

07/05/2003, 09:55:54
quote:
Καλε μου ramoglou γνωριζετε καλα πως οι Υδροχοοι καταφερνουμε θαυμασια να συνδιαζουμε παρολη την ποσοτητα μας (ατομα ιδιου ζωδιου) την αψογη ποιοτητα :)) (βλεπε χρηστες Υδροχους- τις απαντησεις και τις αντιληψεις τους) χωρις βεβαια να θελω να μειωσω κανεναν, ιδιως τα "ευαισθητα" καρκινακια

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει χιόνι μικρή μου Μάρα .
Το λούνα πάρκ Αλλού για τους Υδροχόους φτιάχτηκε που είναι ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ( απλά δε χώραγε στην πινακίδα ! )

O αναζητών
Apostolos

FotiniΜέλος
07/05/2003, 12:13:42
χαχαχαχα ειδατε καλα ειπα εγω Showtime... τωρα θα καθησω θα παρω το ποπ κορν και την κοκακολα μου και θα βλεπωωωωωωωω

MaraΜέλος
07/05/2003, 12:31:44
Τελικα ενας Καρκινος εχει την τρομερη ιδιοτητα να σατυριζει, να καυτιριαζει χωρις ομως ουσιαστικα να λεει τιποτα!!!!

Πολυ σαλος κυριε ramoglou...πολυ!!! Να στε καλα ομως ...γελασαμε :ρ
Οποτε θελετε σας προσκαλουμε στο luna park μας για μια βολτα μηπως εκτονωθει το παιδακι μεσα σας - ναι μπορουμε να σας καλυψουμε και αυτο το κομματι σας :))))
Sis μου ... λιγο ποπ κορνακι και για μας ?? :))))))))

Εχεμβροτε...Ελπιδα... για ελατε απο δωωωωωωωω

07/05/2003, 12:46:46
quote:
Τελικα ενας Καρκινος εχει την τρομερη ιδιοτητα να σατυριζει, να καυτιριαζει χωρις ομως ουσιαστικα να λεει τιποτα!!!!

ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ :
Ο Υδροχόος έχει την τάση να μετατρέπει το ελάττωμα του σε υποτιθέμενο προτέρημα και πολλές φορές το καταφέρνει ειδικά όταν απέναντι του έχει κάποιον του χεριού του .
Δε ζητάει εύκολα συγνώμη προσπαθώντας να αποδείξει ότι έχει δίκιο άσχετα αν ξέρει ότι έχει λάθος , όταν βέβαια αποδειχτεί το λάθος του τότε το ρίχνει στην παλαβή και στο άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .
Είναι βέβαια άκρως αναζητητικό ζώδιο με πολλές ανησυχίες, μέχρι να μάθει όμως μετά …. πάμε γι άλλα .
Για να τελειώνουμε
Αυτό που εισχωρεί παντού είναι το νερό.
Αυτό που διαβρώνει είναι το νερό.
Αυτό που εμπεριέχει μέσα του ζωή είναι το νερό.
Αυτό που διαμορφώνει διάθεση είναι το νερό.
Το μόνο που εμπεριέχει μέσα του και αέρα και γη είναι το νερό.
Το μόνο που σβήνει τη φωτιά είναι το νερό.
Δεν είσαστε ψηλά αγαπημένη μου Μάρα, άλλο αέρας άλλο είμαι ψηλά, διότι με αυτή τη λογική είσαστε και πολύ χαμηλά μιας και μέσα στο νερό μπορεί να είσαστε και στον πάτο.
Τώρα για το τι χρωστάς και πού ας μη το κάνουμε θέμα μιας και σε αγαπάμε.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ !!!!!!!!!

quote:
Εχεμβροτε...Ελπιδα... για ελατε απο δωωωωωωωω

Τι έγινε στριμώχτηκε ο υδροχόος και ζητάει ενισχύσεις ;;;;
Αχ εύκολος αντίπαλος !!!

O αναζητών
Apostolos

FotiniΜέλος
07/05/2003, 13:09:25
ποπ κορν σαμαλιιιι γρανιτεεςςς ολααα τα καλαα εδωωωω

Τωρα κανουμε ενα διαλειμματακι...σε λιγο...η συνεχεια..

To be continue!!!!!!

MaraΜέλος
07/05/2003, 14:11:46
ramoglou my dear!!!

Βλεπως πως επαναλαμβανεστε ενω εμεις οι υδροχοοι βγαζουμε συνεχεια καινουργιες οψεις μας!!! και μην βιαστειτε να πειτε ... επαναληψη, μητηρ πασης μαθησεως...θα με απογοητευσετε!!!!

Οχι καλε μου δεν στριμωχτικα...απλα οπως καλα ξερεις ο Υδροχοος βαριεται πανευκολα...ζητησα λοιπον ενισχυση στην παρεα για να μην με παρει ο υπνος :) και οταν ερθουν ας φερουν κανενα σωσιβιο...πολυ νερο επεσε στο μυνημα :)))

Ενα σαμαλι και για μαςςςςςςςςςςςς

12/03/2005, 07:56:26
Το έκτο και τελευταίο μέρος του Πολέμου των Αστρων ίσως να μην είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά, δήλωσε ο δημιουργός της σειράς ταινιών φαντασίας Τζορτζ Λούκας.

Μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «60 Minutes» ο Τζορτζ Λούκας τόνισε ότι η επόμενη ταινία με τίτλο Η Εκδίκηση των Σιθ θα είναι η πιο σκοτεινή και βίαιη από όλες τις προηγούμενες της δημοφιλούς σειράς.

«Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα ένα εξάχρονο στον κινηματογράφο, για να τη δει» είπε στη συνέντευξή του στο CBS, που θα βγει στον αέρα την Κυριακή.

Ακόμη, προέβλεψε ότι στις ΗΠΑ η ταινία θα βγει με το σήμα του ακατάλληλου για παιδιά κάτω των 13 ετών. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά σε ταινία της σειράς του Πολέμου των Αστρων, ενώ σε όλες τις προηγούμενες ήταν απαραίτητη η γονική συνέναιση.

Η Εκδίκηση των Σιθ -το τρίτο πρίκουελ της αρχικής ταινίας του 1977- εξιστορεί τη μετάλλαξη του Ανακιν Σκάιγουοκερ σε Νταρθ Βέιντερ. Θα τον παρακολουθήσουμε να κάνει συμφωνία με το διάβολο, δήλωσε ο Τζορτζ Λούκας. «Πρόκειται για μια τραγωδία» κατέληξε.

Η υπόθεση της ταινίας

Έπειτα από αρκετά χρόνια ασταμάτητου πολέμου, η Επίθεση των Κλώνων βρίσκεται σχεδόν στο τέλος της και το συμβούλιο των Τζεντάι στέλνει τον Όμπι-Γουάν Κενόμπι να βρει και να φέρει τον αμείλικτο αρχηγό των Σχισματικών ενώπιον της Δικαιοσύνης. Στο μεταξύ, ο Καγκελάριος Πάλπαταϊν έχει αποκτήσει δύναμη και οι σαρωτικές πολιτικές του κινήσεις ανορθώνουν τη μισοδιαλυμένη από τον πόλεμο Δημοκρατία, σε μία Γαλαξιακή Αυτοκρατορία. Όλα αυτά, ενώ ο Ανακιν Σκάιγουοκερ έχει παντρευτεί την αγαπημένη του Πάντμε και ο Νταρθ Σίντιους προετοιμάζει την τελευταία του κίνηση που θα τον φέρει σε θέση ισχύος...

Στην Ελλάδα η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 19 Μαρτίου.

news.in.gr

Πολιτισμός: Περισσότερες ειδήσεις

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

15/03/2005, 15:55:33
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ TOPICS ΤΟΥ FORUM ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.

ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ esoterica.gr ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

ZanderΜέλος
23/09/2005, 02:37:49
Οπως και το μαρτυραει ο τιτλος, αυτη η ταινια εχει σχεση με το matrix.Προκειται για 9 διαφορετικες ιστοριες που σε κανουν να καταλαβεις τον κοσμο του matrix καλυτερα.Δεν πρωταγωνιστουν ηθοποιοι διοτι ειναι..anime(ΑΝΙΜΕ+ΜΑΤΡΙΧ=ΑΝΙΜΑΤΡΙΧ).
Εξαιρετικο το σχεδιο και ο ηχος αλλα πιο πολυ τραβαει το σεναριο της καθε ιστοριας.Πχ, στην πρωτη ιστορια με τιτλο 'Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΙΡΙΣ' σου διχνει γιατι η ΖΑΙΟΝ εχασε επαφη με το εν λογω σκαφος καθως και πως αυτοι της ΖΑΙΟΝ μαθανε για τα τεραστια τρυπανια που σκαβουνε πανω τους και για την επιθεση που θα τους κανανε οι μηχανες.
Επισης ενδιαφερον ειναι και η ιστορια με τιτλο 'Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ' που σου εξηγει πως εγινε ο πρωτος πολεμος ανθρωπου-μηχανης και πως φτασαμε στο matrix και τις ανθρωπινες μπαταριες..
Ουφ!Αρκετα ειπα!Για τους λατρεις των anime(ειμαι μεσα ,του matrix και οχι μονο αυτο το dvd ειναι must.!

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

23/09/2005, 15:32:39
Αγαπητέ/ή Zander,

Ρίξε μια ματιά και σ' ένα παλαιότερο θέμα :

ANIMATRIX

Πάντως θα συμφωνήσω...Είναι must...

25/09/2005, 00:16:59
στεγνα το δευτερο καλυτερο ανιμε που εχω δει....

25/09/2005, 04:33:17
quote:
στεγνα το δευτερο καλυτερο ανιμε που εχω δει....

Τώρα το πας "φιρί φιρί" να σε ρωτήσουμε : "Ποιο είναι το πρώτο;"

29/09/2005, 23:27:16
μετα απο πολλες μερες σκεψης, και επειδη εισαι και μελλος τριτης βαθμιδας και πρεπει να σε σεβομαι θα σου απαντησω, κι ας με παρετε στο ψιλο....

area 88 - περιοχη ογδοντα ωκτο [ακουμα ακουω τον ηχο του ηθποιου στην εισαγωγη τοων επεισοδιων... εχω δει παρα πολλα ανιμε, αλλα αυτο ηταν το πιο σοβαρο και οριμο που εχω δει... ισως επειδη ημουν αι πιτσιρικας, δεν ξερω... αλλα τα μεγαλα ανιμε με ηλιθιες ιστοριες, [βλεπε ναρουτο ξερω 'γω] δε μου κανουν εντυπωση...

ZanderΜέλος
01/10/2005, 00:48:09
απο Hellsing κανεις τιποτα?

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

14/09/2010, 14:14:53
http://www.youtube.com/watch?v=kjQ7gCvXDh8

NOVUS ORDO SECLORUM
14/09/2010, 14:24:05
http://www.youtube.com/watch?v=7i6cajQhAok

NOVUS ORDO SECLORUM