- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Καλη συνεχεια να χετε..
"Τιμα την πατριδα,τους θεους και την γυναικα σου"
Καλώς ήλθες στην παρέα μας Dark Myth

Καλός ήρθες και από εμένα DarkMyth.

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Καλη συνεχεια..
"Τιμα την πατριδα,τους θεους και την γυναικα σου"
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
Οι προφητειες των Ε
-------------------
Με αφορμη της επανεμφανισης οπαδων των Ε στο forum,θα ηθελα να κανω ενα αφιερωμα στην αξιοπιστια των ιδεων τους.Και συγκεκριμενα στις προβλεψεις τους.
Ορισμενοι από τους τυπους που πωλουν το παραμυθι των Ε,εκαναν το λαθος να το ριξουν στις προφητειες.Προφανως δεν ηταν αρκετα σοφοι για να καταλαβουν ότι αν πας να το παιξεις προφητης,ποτε μα ποτε δεν πρεπει να κανεις συγκεκριμενες προβλεψεις για συγκεκριμενες ημερομηνιες…εκτος αν θες να ξεφτιλιστεις:
Να λοιπον οι προφητειες που εκαναν (χρησιμοποιουν με μια αστρολογικη twist,τις συνοδους πλανητων ως οροσημο.)Διαβαστε και πειτε μου και μενα ποση ακριβεια ειχαν?Και ποσο γελοίοι είναι τελικα οι Ελληνομεσσίες?
Προφητειες των Ε.
ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
Στις 5 Φεβρουαρίου 2000,ώρα Γκρήνουιτς 10 π.μ., έγινε η πρώτη ολική σύνοδος:Κρόνος,Δίας,Άρης,Ερμής,Ήλιος,Σελήνη,Αφροδίτη.Τότε η Μεγάλη Περίπολος βρισκόταν στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης,ενώ τα επανδρωμένα διαστημόπλοια των Η.Π.Α. δεν είχαν την δυνατότητα να απογειωθούν…
4 Μαρτίου 2000: Κρόνος,Δίας,Άρης,Ήλιος,Ερμής,Σελήνη,Αφροδίτη.
5 Μαίου 2000: σύνοδος: Άρης,Κρόνος,Δίας,Ήλιος,Ερμής,Αφροδίτη.Ανάμεσα στον Κρόνο και τον Δία θα βρίσκεται η Σελήνη.Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά των 16 ωρών θα μπλοκάρει τα κομπιούτερ και οι Αμερικανοί θα χάσουν τον έλεγχο του χωροχρόνου.Τότε η Μυστική Αδελφότητα θα ενεργοποιήσει όλα τα τελετουργικά ρεύματα της Αλάσκας,με αποτέλεσμα οι Η.Π.Α. να μην μπορούν να ελέγξουν το Βορρά.
8 Μαίου 2000,σύνοδος:Σελήνη,Άρης,Ήλιος,Κρόνος,Δίας,Ερμής,Αφροδίτη (ο Κρόνος ,ο Δίας κι ο Ερμής θα είναι πίσω απ’τον Ήλιο).Η μέρα που θα λήξει το συμβόλαιο των ΗΠΑ με τον Παναμά για τη διώρυγα.Την διώρυγα του Παναμά την έχουν αγοράσει κάποιοι άγνωστοι μιας εταιρίας ονόματι «SEA».Συνεπώς ο Παναμάς με την Αλάσκα,δύο σημαντικά σημεία των Η.Π.Α δεν θα είναι πια υπό τον έλεγχό τους.
2 Αυγούστου 2000,σύνοδος: Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος,Άρης, Ερμής,Δίας, Κρόνος.Το μίσος μεταξύ των Βόρειων και των Νότιων Αμερικανών θα έχει φτάσει στο απροχώρητο.Η Αδελφότητα των Ελλήνων περιμένει υπομονετικά…
21 Μαρτίου 2002, σύνοδος: Δίας,Σελήνη, Κρόνος,Άρης,Αφροδίτη,Ήλιος, Ερμής.Μέχρι τότε, τα δάση των Η.Π.Α θα έχουν γίνει στάχτη.Οι κυκλώνες και οι τυφώνες θα ρημάξουν την Νέα Ατλαντίδα (όπως και γίνεται σταδιακά).Οι δε σεισμοί θα τη πλήξουν στο έπακρο.Την ίδια στιγμή,ο ρώσικος στρατός θα έχει διακαή πόθο να σφάξει τη Τουρκία…
10 Ιουλίου 2002,σύνοδος:Αφοδίτη,Άρης,Δίας,Ήλιος,Σελήνη, Ερμής, Κρόνος. Όλα τα ουράνια φαινόμενα επηρεάζουν τις ευρωπαϊκές χώρες.
31 Αυγούστου 2002,σύνοδος: Αφοδίτη,Ερμής, Ήλιος, Άρης, Δίας, Κρόνος, Σελήνη. Η Καλιφόρνια θα φαίνεται σαν σεληνιακό τοπίο εξαιτίας των πυρκαγιών, ενώ στην Αγγλία θα συμβούν τρομακτικά γεγονότα, όπως καταβυθίσεις.
1 Μαίου 2003,σύνοδος:Δίας,Κρόνος, Ερμής, Ήλιος,Σελήνη,Αφροδίτη.Η Αδελφότητα των Ελλήνων θα περιμένει το αστρόπλοιο «Θησεύς».Επίσης,θα αρχίσουν να αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια.
21 Ιουλίου 2004,σύνοδος:Δίας,Σελήνη,Άρης,Κρόνος, Ερμής,Ήλιος,Αφροδίτη Αποτέλεσμα:θα αφυπνιστούν όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια.Στην Ιταλία, στην Γαλλία (περιοχή Μασσαλίας) και τη χώρα των Βάσκων θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα.Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες,όταν δουν αυτήν την εξέλιξη,ιδίως απότην Ελλάδα,δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.
15 Οκτωβρίου 2004,σύνοδος:Σελήνη,Ερμής,Ήλιος,Άρης,Δίας,Αφροδίτη, Κρόνος.
Πλήρης αναρχία επικρατεί στις Η.Π.Α και θα ξεσπάσει ένα απίστευτο οικονομικό κραχ,μεγαλύτερο απ’αυτό του 1929.Οι Άριστοι Έψιλον περιμένουν το τελευταίο καλό οιωνό,και καλός οιωνός είναι ότι ο παντεπόπτης Ζευς θα μείνει πίσω στη Γη και θα επιβλέπει τα πάντα ενώ στη πρώτη γραμμή θα βρίσκεται ο νικητής Έλληνας θεός του πολέμου,ο τρομερός Άρης!Ας δούμε λοιπόν το τελευταίο σημαντικό ουράνιο φαινόμενο,που πρόκειται να επηρεάσει όλη τη Γη:πρόκειται για τη φοβερή σύνοδο του 2012: Άρης,Κρόνος,Ερμής,Ήλιος,Αφροδίτη,Σελήνη,Δίας.Τα πάντα θα είναι απογυμνωμένα και οι της ιερής ομάδας Έψιλον θα πάρουν τον έλεγχο. Η χώρα των θεών,ονομασθείσα ΕΛΛΑΣ, ξαναγεννιέται!
Υπογραφει ο Apollonios.
(ουπς σας θυμιζει τιποτα αυτό το ονομα?Βεβαια δεν ισχυριζεται ότι οι προφητειες είναι δικες του αλλα ότι απλως τις μαζεψε όπως και τις άλλες πληροφοριες για τους Ε στην προσωπικη του ιστοσελιδα".Συγκεκριμενα μας λεει:
"Αγαπητέ/ή αναγνώστη/στρια,
Μπροστά σου βλέπεις ένα ενδιαφέρον έγγραφο.Ο γράφων αυτού του κειμένου δεν είναι συγγραφέας αλλά αντιγραφέας σε ένα κολλάζ γνώσεων και πληροφοριών ,οι οποίες αφορούν την Ελληνική φυλή και τον αιώνιο προστάτη της, την ομάδα Ε.").
Κοτσανες με την σεσουλα λοιπον.Ουτε Κραχ,ουτε καταβυθισεις στην Αγγλια,ουτε τα δαση των ΗΠΑ εγιναν στακτη,ουτε αναρχια στις ΗΠΑ (αχτι την εχουν την χωρα αυτοι οι κομπλεξικοι αφου αυτη ειναι η υπερδυναμη σημερα και οχι η Ελλαδα.Μιλαμε ολο αυτο το προφητοευχολογιο για την καταστροφη μιας αλλης χωρας επειδη ειναι πιο ισχυρη και πιο ανεπτυγμενη βγαζει ενα απο τα χειροτερα ελαττωματα του Ελληνα,το φθονο σε ολο του το μεγαλειο.Αιδος Αργειοι!),ουτε δευτερος εμφυλιος πολεμος στις ΗΠΑ,ουτε διαστημοπλοια,ουτε αφυπνισεις γονιδιακα πιστοποιημενων Ελληνων...Ουτε "αναγγενησις της Ελλαδος".

quote:
Μιλαμε ολο αυτο το προφητοευχολογιο για την καταστροφη μιας αλλης χωρας επειδη ειναι πιο ισχυρη και πιο ανεπτυγμενη βγαζει ενα απο τα χειροτερα ελαττωματα του Ελληνα,το φθονο σε ολο του το μεγαλειο
![]()
E βέβαια... πως να το κάνουμε... Αν δεν ζηλέψουμε μια decadence κατάσταση τι στο καλό θα ζηλέψουμε?![]()
Κατά τα άλλα περιέργως συμφωνώ...![]()

quote:
Κοτσανες με την σεσουλα λοιπον.Ουτε Κραχ,ουτε καταβυθισεις στην Αγγλια,ουτε τα δαση των ΗΠΑ εγιναν στακτη,ουτε αναρχια στις ΗΠΑ (αχτι την εχουν την χωρα αυτοι οι κομπλεξικοι αφου αυτη ειναι η υπερδυναμη σημερα και οχι η Ελλαδα.Μιλαμε ολο αυτο το προφητοευχολογιο για την καταστροφη μιας αλλης χωρας επειδη ειναι πιο ισχυρη και πιο ανεπτυγμενη βγαζει ενα απο τα χειροτερα ελαττωματα του Ελληνα,το φθονο σε ολο του το μεγαλειο.Αιδος Αργειοι!),ουτε δευτερος εμφυλιος πολεμος στις ΗΠΑ,ουτε διαστημοπλοια,ουτε αφυπνισεις γονιδιακα πιστοποιημενων Ελληνων...Ουτε "αναγγενησις της Ελλαδος".
ναι εεε;;
ξεχνας τις μεγαλες στιγμες του ελληνικου εθνους;;;
γιουροβιζιον,ευρωπαικο ποδοσφαιρο και μπασκετ,παγκοσμιο μπασκετ
αλλα ετσι εισαστε εσεις οι δρακονιανες πρακτορισες
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
να πατάς κ το κουμπάκι
Aναζήτηση που λέει
η Aμαλία να μην κλαίει"...
με άλλα λόγια..υπάρχουν αρκετά παρόμοια θέματα
κ καλό είναι να γράψεις εκεί...
σε παραπέμπτω σ'αυτά//αλλά υπάρχουν κ άλλα!!
Kαλωσήρθες!
'Οταν κάποιος καλεί οντότητες ή διαβάζει τις "Ταρό", πέρα από τις
ενέργειες που καλεί, δέχεται και ενέργειες που έρχονται απρόσκλητες.
Ακόμα και τα μέντιουμ που ασχολούνται πολύ με αυτά, δύσκολα καταφέρνουν και μένουν ανεπηρέαστοι. Οι αρνητικές ενέργειες είναι πολλές, γι'αυτό και ένα χαρακτηριστικό (όχι κανόνας) για τα μέντιουμ, είναι το υπερβολικό τσιγάρο ή το πάχος.
'Οσον αφορά στις επικλήσεις, καλό θα είναι να υπάρχει μαζί σας και κάποιος που θα κρατά τον χώρο "καθαρό". Αν κατά την επίκληση σας επισκεφτούν ανεπιθύμητοι επισκέπτες, τότε σαφώς η θέση σας θα είναι δύσκολη.
Mare Nostrum, Mare Orientalis
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
Ποιος τόλμησε να διακόψει το κλάμα μου; (κλαίω τις ελεύθερες ώρες μου...)
quote:
"Όταν ψάχνεις θεματάκι
να πατάς κ το κουμπάκι
Aναζήτηση που λέει
η Aμαλία να μην κλαίει"...

κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:χμ...εεε...συγγνώμη που σε διακόπτω.. αλλά πιστεύω ότι δεν θα σταματήσεις ποτέ
Ποιος τόλμησε να διακόψει το κλάμα μου; (κλαίω τις ελεύθερες ώρες μου...)
αν δεν πάρεις απόφαση να βγάλεις αυτό το τεράστιο δάχτυλο μέσα από το μάτι σου!!
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΙΤΖΑ Η ΠΟΤΙΡΑΚΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΑΡΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΙΚΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΕΠΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ.
ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ...
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...
quote:
Οι αρνητικές ενέργειες είναι πολλές, γι'αυτό και ένα χαρακτηριστικό (όχι κανόνας) για τα μέντιουμ, είναι το υπερβολικό τσιγάρο ή το πάχος.
mare_orientalis αν και γράφεις ότι δεν είναι κανόνας η αναφορά σου αυτή, θα σου θυμήσω ότι η Ελενα Πέτροβνα Μπλαβάτσκυ, και παχουλούτσικη ήτανε, και κάπνιζε μανιωδώς πουράκια. Κακή εσωτερίστρια όμως - απ'ότι ξέρω - δεν ήταν, ούτε πιστεύω ότι ήταν εξαίρεση.
Συχνά μία μεγάλη ψυχή, ενσαρκωμένη στην ύλη τραβάει πολλών ειδών κάρμα (κάτι σαν τα βαρύδια της κατάδυσης) μαζί της...
κάνε κλικ!![]()
Edited by - amalia on 29/04/2004 15:08:28
quote:
mare_orientalis αν και γράφεις ότι δεν είναι κανόνας η αναφορά σου αυτή, θα σου θυμήσω ότι η Ελενα Πέτροβνα Μπλαβάτσκυ, και παχουλούτσικη ήτανε, και κάπνιζε μανιωδώς πουράκια. Κακή εσωτερίστρια όμως - απ'ότι ξέρω - δεν ήταν, ούτε πιστεύω ότι ήταν εξαίρεση.
Amalia, νομίζω πως μάλλον συμφωνούμε διαφωνώντας. Δεν έχω καμιά αντίρρηση για αυτά που γράφεις για την Μπλαβάτσκυ.
Mare Nostrum, Mare Orientalis