- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

quote:
Γιαυτο ποσταρω στο forum για να μου χαμογελαει ο Ellovos!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Θελω να πω...δεν μπορεις να διεκδικεις κατι που δεν ειναι δικο σου...(ουσιαστικα τα μερη που κατακτησε ο Μεγας Αλεξανδρος, περα απο την Μικρα Ασια, δεν ηταν αμιγως Ελληνικα, γινανε...) το ιδιο εγινε και με την Ρωμαϊκη Αυτοκρατορια-Βυζαντινη-Οθωμανικη... βασιστικαν και πατησαν μερη, χωρες, λαους...που δεν τους ανηκαν...απο κει και εκει, δεν μπορεις να λες, οτι επειδη (πχ) την περιοχη της Παλαιστηνης, την ειχε υποσχεθει ο Θεος στους Εβραιους-Ιουδαιους, παει να πει οτι ΠΑΝΤΑ ηταν εκει...
Οχι η ιδια η ΠΔ αναφερει οτι δεν ηταν απο παντα εκει και οτι ο θεος τους υποσχεθηκε να τους παραδωσει την γη ΑΛΛΩΝ αρκει να τον προσκυνυν.Στην ουσια αυτη η ιδεολογια ειναι δημιουργημα των προπατορων των εβραιων για:
α)να τους εμψυχωσει για την μαχη
β)για να δικαιολογησει την κατακτηση (αρπαγη) της Χανααν.
quote:
Το να "διεκδικεις" εσυ, ναι... αλλα μεχρι εκει που σταματαει η διεκδικηση του αλλου...(αυτο για τον "διαλογο")
Εχουν αναπτυχθει διαφορες ιδεολογιες.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ διεκδικεις ο,τι ΜΠΟΡΕΙΣ να διεκδικησεις.
quote:
Ας το παμε στην Ελλαδα...Βλεπεις ποτε η Ελλαδα να διεκδικει τιποτα? Με το "Αμυντικο Δογμα" καθομαστε και μας π...νε κανονικα... οποτε Χ μεγαλο...Ασκησαμε ποτε "την δυναμη" μας σε αλλους, οπως κανουν αυτοι οι αλλοι σε μας?
Η Ελλαδα στην παρουσα φαση ασκει αυτη την πολιτικη γιατι θελει να αναπτυχθει οικονομικα και μια πολεμικη συγκρουση θα την αφαιμαξει οικονομικα.
Στο παρελθον διεκδικησε διαφορες περιοχες,εχοντας αλλοτε κερδη και αλλοτε ζημιες.Ο πολεμος ειναι και αυτος μια επενδυση,μια επενδυση χρηματος,κοπου και αιματος και οπως ολες οι επενδυσεις ποτε δεν μπορεις να ξερεις εαν τα κερδη ειναι περισσοτερα απο τς ζημιες.
Παντως μην νομιζεις οτι δεν διεκδικει τιποτα.Η Ελλαδα διεισδυει οικονομικα σε πολλες περιοχες.Η επεκταση δεν γινεται μονο με την ισχυ των οπλων αλλα και με την ισχυ του χρηματος.
Επιπλεον ειναι μελος της ΕΕ και η ΕΕ δεν βασιζεται σε επιθετικο ιμπεριαλισμο αλλα σε μια ανταλλαγη με διαφορους συμβιβασμους ωστε ολοι να ειναι σχετικα ικανοποιημενοι και να μην χρειαζεται να σφαζονται μεταξυ τους.
Στα δε πλαισια της παγκοσμιοποιημενης οικονομιας,το χρημα πρεπει να ρεει διοτι εαν αφαιμαξεις τους αγοραστες των προιοντων σου,αυτοι δεν θα μπορουν να τα αγορασουν και συνεπως θα φτωχυνεις και εσυ (και γιαυτο γινεται προσπαθεια αναπτυξης της οικονομιας των ασθενεστερων οικονομικα χωρων με βοηθεια απο τις ισχυροτερες...).

Οικονομικα, επειδη θεωρητικα ειμαστε αδυναμη χωρα, δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω, οποτε δεχομαστε τις βοηθειες των αλλων...
Ας επανελθουμε στην διαβοητη (λεω διαβοητη...) ομας Εψιλον, που μας τριφυλλιζουν εδω και χρονια "καποιοι" ερημιτες οτι ερχονται...Ας ειμαστε σοβαροι... Σιγουρα ειναι επινοηση καποιου-καποιων, που σκοπω εχουν την εξοικονομιση χρηματων, απο αφελεις ανθρωπους
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
quote:
Σιγουρα ειναι επινοηση καποιου-καποιων, που σκοπω εχουν την εξοικονομιση χρηματων, απο αφελεις ανθρωπους
Oχι μονο χρηματων.
Η ολη Εψιλονικη νεομυθολογια (αντιγραφη και κακεκτυπτο του ναζιστικου εθνικιστικου μυστικισμου) εξυπηρετει και πολιτικους σκοπούς συγκεκριμενων ομαδων.
Αντε να δουμε ποτε θα ερθει το 2012 για να δουμε τι δικαιολογιες θα ψελισουν που δεν ηρθε το διαστημοπλοιο των Ανδρομεδιων να μας κανει βασιλιαδες...Γιατι γνωμη σιγουρα δεν θα αλλαξουν.Θα κοιταξουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.

Edited by - medtech on 09/12/2006 21:35:46
quote:
Ενταξει... διεκδικηση οχι παντα με Πολεμο (γιατι ειδαμε τι εγινε το 1897 και την περιοδο 1920-1922)... Αλλα να γινει πιο δραστηρια (π.χ. ασκησεις ΒΕΤΟ στην Τουρκια...δεν πιστευω οτι πρεπει να την φοβομαστε)
Το 1940 κερδίσαμε με αίμα τη Βόρειο Ήπειρο αλλά τα εδάφη της δεν μας δόθηκαν ποτέ. Επιπλέον ο τωρινός πρόεδρος της Δημοκρατίας έκρινε σκόπιμο την δεκαετία του 80 ως υπουργός εξωτερικών να άρει την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας...Αυτό σε συνδυασμό με το άνοιγμα των συνόρων είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει η Ελλάδα με τους κάφρους - Αλβανούς...
"Και περισσότερη τιμή τους πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ' οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε."
quote:
xifomaxos: Το 1940 κερδίσαμε με αίμα τη Βόρειο Ήπειρο αλλά τα εδάφη της δεν μας δόθηκαν ποτέ. Επιπλέον ο τωρινός πρόεδρος της Δημοκρατίας έκρινε σκόπιμο την δεκαετία του 80 ως υπουργός εξωτερικών να άρει την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας...Αυτό σε συνδυασμό με το άνοιγμα των συνόρων είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει η Ελλάδα με τους κάφρους - Αλβανούς...
Ναι αλλα μην ξεχνας, αν δεν υπηρχαν οι Αλβανοι, τουλαχιστο οι μισοι Ελληνες δεν θα μεναν σε σπιτια, γιατι υπαρχουν αυτοι, που τους χειριζομαστε σα δουλους, για να χτισουν, γιατι γενικα ο Ελληνας θελει "μεγαλοζωη" και "μεγαλοδουλειες"... (μιλαω για τους νομιμα μεταναστες Αλβανους)
Το 1920, η Αλβανια δημιουργηθηκε, απο την Αποσπαση της Βορειου Ηπειρου και της Σερβιας, μετα απο την Συνθηκη των Βερσαλιων αγαπητε xifomaxe... δεν υπηρχαν ως χωρα. Ηταν η ιδια περιπτωση οπως και του Ισραηλ, αφου βασει της Ιταλιας (κυριως), Αγγλιας, Γαλλιας, δημιουργηθηκε η Αλβανια...
Το 1940, δεν πολεμησαμε για να κατακτησουμε την Αλβανια, αλλα για να διωξουμε τους Ιταλους απο την περιοχη... γιατι δεν υπηρχε καμια Συνθηκη, ωστε να μας δωσουν την Βορεια Ηπειρο...
GENUS PANTHERAS FELIDAE
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Έχει σχέση με το Ο.Ε.Ο?
ή με την Ο.Ε.Α:
.
Πάντως εάν έρθουν οι Ο.Ε.Οι το 2012 εγώ την έχω βαμμένη...θα μου κάνουν όσα λένε στα σαιτς τους....και μετά θα με ρίξουν στα ενεργειακά τάρταρα να τουρτουρίζω.

GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:
Ναι αλλα μην ξεχνας, αν δεν υπηρχαν οι Αλβανοι, τουλαχιστο οι μισοι Ελληνες δεν θα μεναν σε σπιτια, γιατι υπαρχουν αυτοι, που τους χειριζομαστε σα δουλους, για να χτισουν, γιατι γενικα ο Ελληνας θελει "μεγαλοζωη" και "μεγαλοδουλειες"... (μιλαω για τους νομιμα μεταναστες Αλβανους)
Eν μέρη μόνο θα συμφωνήσω... για τη μύτη που σηκώσανε οι Ελληνες για να γίνουν μεγαλοθεσίτες... και μας έριξαν στα χέρια των "ανεπαρκών" Αλβανών... Φίλε μου δεν ξέρεις τι θα πει συνεργασία με Αλβανούς!
Δυο σπίτια χτίζω (εδώ και στο χωριό) και το μόνο που κατάφερα είναι να κατεβαίνω κάθε Σαβ/κο και να γκρεμίζω ότι έχουν "χτίσει" εκείνοι!
Για τέτοιες κακοτεχνίες σου μιλάω. Για τους Ρουμάνους όμως του συνεργείου δεν μπορώ να πω το ίδιο...
quote:
Εχουν αναπτυχθει διαφορες ιδεολογιες.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ διεκδικεις ο,τι ΜΠΟΡΕΙΣ να διεκδικησεις.
Κοινώς απλώνουμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάνει...

Οποτε, οι υπολοιποι αδραττουν την ευκαιρια
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Ναι,γκρινιάζουμε για ανεργία... ότι μας πήραν τις δουλειές οι ξένοι... ποιές δουλειές όμως???
Εγώ, λόγω της καταγωγής μου, βλέπω Αιγύπτιους σε ψαράδικα,Αλβανούς και Ρουμάνους σε οικοδομές και σε κτήματα!
Ποιοί είναι οι περισσότεροι άνεργοι? Οι νέοι! Ετσι?
Πηγαίνετε λοιπόν σε μία καφετέρια και πιαστε καμια δεκαριά από αυτούς και πείτε τους ότι έχετε θέσεις εργασίας σε καίκια οικοδομές ή κτήματα...ξέρετε πώς θα αντιδράσουν? Θα βάλουν τα γέλια και θα σας βρίσουν! Στην καλύτερη περίπτωση αυτό... Αυτή η μεγαλομανία μας θα μας καταστρέψει... θέλουμε όλο και περισσότερα, με την άνεσή μας όμως πάντα...
Ο αδερφός της γυναίκας μου είχε εδώ μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Οδοντοτεχνίτης σε εργαστήριο ενώς θείου του. 1700 ευρώ τον μήνα και με προοπτική σε μερικά χρόνια το εργαστήριο να γίνει δικό του καθώς ο θείος του δεν είχε παιδιά που να ασχολούνται με το επάγγελμα...
Να σας πώ το αποτέλεσμα? Λόγω της μεγαλομανίας της γυναίκας του που ήθελε όλο και περισσότερα έφυγε μετανάστης στην Τασμανία της Αυστραλίας...
Τέλος πάντων... έχουμε ξεφύγει λιγάκι από το θέμα μας νομίζω... αλλά δεν πειράζει... όλα τα θέματα σοβαρά είναι...
Α δεν παμε καλα....
GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:
Ναι,γκρινιάζουμε για ανεργία... ότι μας πήραν τις δουλειές οι ξένοι... ποιές δουλειές όμως???
Εγώ, λόγω της καταγωγής μου, βλέπω Αιγύπτιους σε ψαράδικα,Αλβανούς και Ρουμάνους σε οικοδομές και σε κτήματα!
Ποιοί είναι οι περισσότεροι άνεργοι? Οι νέοι! Ετσι?
Πηγαίνετε λοιπόν σε μία καφετέρια και πιαστε καμια δεκαριά από αυτούς και πείτε τους ότι έχετε θέσεις εργασίας σε καίκια οικοδομές ή κτήματα...ξέρετε πώς θα αντιδράσουν? Θα βάλουν τα γέλια και θα σας βρίσουν! Στην καλύτερη περίπτωση αυτό... Αυτή η μεγαλομανία μας θα μας καταστρέψει... θέλουμε όλο και περισσότερα, με την άνεσή μας όμως πάντα...
Eτσι είναι φίλε μου...
Μην φοβάστε όμως αγαπητοί Ε... Θα παραμείνουμε πάντα Ε... Οχι όπως λέμε Ελληνες αλλά όπως λέμε Ευνουχισμένοι...
![]()

GENUS PANTHERAS FELIDAE

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
Με έχει πιάσει υστερικό γέλιο.

quote:
Απλά φίλε Krios...μια εικόνα μπορεί να αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις...