ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
12/06/2011, 16:27:11
quote:
Αν ερχόταν σήμερα ο Ιησούς και μιλούσε για κατάργηση πλούτου πολύ απλά κανείς δεν θα τον άκουγε, γιατί κανείς δεν είναι έτοιμος εσωτερικα

Dr Jekyll Mr Hyde,ετσι ακριβως ειναι ,μας εχει απορροφησει ο πλουτος ,με αποτελεσμα να χασουμε κατα καποιον τροπο τον ευατο μας,δυστυχως εχουμε σαν κοινωνια εκτροχιαστει.

Ο Ιησούς χριστός έρχεται καθημερινά και μας λέει αυτό που λέτε.Λίγοι όμως τον ακούνε.Οι πλειοψηφία ίσως θέλει να δεί και το προσωπό του για να πειστεί.

12/06/2011, 17:21:13
quote:

Επειδή Γιαννάκη μου δε βγάζουμε άκρη όπως πάντα και απλά μιλάμε ανούσια για ένα θέμα, όπως συνηθίζεται άλλωστε στο παρόν φόρουμ, η κουβέντα μας τελειώνει εδώ.
Την άποψή μου την έχω ήδη εκφράσει με μεγάλη σαφήνεια σε όλα τα προηγούμενα μηνύματά μου, όποιος θέλει μπορεί να την αναζητήσει εκεί.

Θα πώ μόνο την άποψή μου για κάτι νέο που ανέφερες:

quote:
Φαντάσου στην δεύτερη παρουσία του – τον περιμένετε ξανά έτσι? – να μην έρθει μέσα σε νεφέλες, αλλά ξανά σαν ένας φτωχούλης αλητάμπουρας, και να αρχίσει να κατακρίνει τους πλούσιους, και να παροτρύνει τον κόσμο, πως ο μόνος τρόπος σωτηρίας είναι η απαλλοτρίωση κάθε μορφής πλούτου.

Πιστεύεις ειλικρινά πως θα έφτανε ξανά τα 33 χρόνια?
Ποιοι θα ήταν αυτοί που θα τον κρέμαγαν με τσιγκέλι ? Οι άθρησκοί ή οι θρησκόληπτοι με μπροστάρηδες και προτεργάτες τους τσοπαναραίους / ποιμενάρχες τους, σε αγαστή βεβαίως συνεργασία με τους απανταχού γης πλουτοκράτες?

(Εδώ ρωτάς ή συμπεραίνεις;)
Προσωπικά δεν περιμένω τη δευτέρα παρουσία του Χριστού όπως την περιμένει η εκκλησία. Αν ερχόταν σήμερα ο Ιησούς και μιλούσε για κατάργηση πλούτου πολύ απλά κανείς δεν θα τον άκουγε, γιατί κανείς δεν είναι έτοιμος εσωτερικά να τον ακούσει.
Δεν θα τον κυνηγούσε κανείς να τον σκοτώσει γιατί ειδικά σήμερα η διδασκαλία του δεν θα είχε πέραση. Αν ερχόταν θα του έβαζαν απλά μια ταμπέλα: "ψυχοπαθής" "αριστερός" "παπαδοπαίδι" κοκ και τέλος της ιστορίας, όπως κάνουν με όλους όσους έχουν ρηξικέλευθες ιδέες. Για αυτό εγώ μιλάω για εσωτερική αλλαγή, γιατί αν ο κόσμος δεν αλλάξει εσωτερικά, όπου και να πάει ο πλούτος του, δεν θα λύθούν τα προβλήματά του. Και αν αφαιρέσεις απ' τον κόσμο τον πλούτο, αν δεν αφαιρέσεις την αιτία που οδήγησε τον κόσμο στον πλουτισμό, ο κόσμος θα επανέλθει στις παλιές του συμπεριφορές.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/06/2011 11:08:07

Να είσαι καλά Ντοκτορα!

Έκανα μια καλοπροαίρετη προσπάθεια να σε φέρω στο … «σωστό» το δρόμο, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

Όσο για τον Ιησού?
Από την γλώσσα με τσιγκέλι θα τον κρέμαγαν, όλοι οι θρησκόληπτοι. (Η σταύρωση καταργήθηκε – ως πολύ δαπανηρή )

12/06/2011, 17:47:28
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde,ετσι ακριβως ειναι ,μας εχει απορροφησει ο πλουτος ,με αποτελεσμα να χασουμε κατα καποιον τροπο τον ευατο μας,δυστυχως εχουμε σαν κοινωνια εκτροχιαστει.

Ναι! Πλέον στην κοινωνία μας τα ευνόητα θεωρούνται παράλογα και τα παράλογα θεωρούνται ευνόητα! Σκεφτείτε τις προεκτάσεις αυτής της φράσης.
NemesiΜέλος
12/06/2011, 18:57:05
quote:

quote:

Ναι! Πλέον στην κοινωνία μας τα ευνόητα θεωρούνται παράλογα και τα παράλογα θεωρούνται ευνόητα! Σκεφτείτε τις προεκτάσεις αυτής της φράσης.

Καλέ μου Dr με κάλυψες απόλυτα με τις απαντήσεις σου μέχρι στιγμής. Μήπως θα έπρεπε να ψάξουμε μέσα μας να βρούμε τον Θεό? Μήπως είμαστε εμείς οι ίδιοι? Μήπως πρέπει να ξαναθυμηθούμε?
Κράτησα τη φράση σου αυτή ιδιαίτερα γιατί τη θεωρώ σημαντική:
"Η Αγάπη είναι κάτι εσωτερικό του ανθρώπου, δεν είναι μια σκέψη, μαι ιδέα, ή ένα μαθηματικό πρόβλημα, είναι μια ολόκληρη ψυχολογική κατάσταση. Επομένως από αυτή την άποψη το ευαγγέλιο δεν επιβάλλει κάποιο δόγμα. Όμως, όπως έχω πει, και επιμένω σε αυτό, η πραγματική ηθική είναι αυτή που πηγάζει από τον καθαρό ανθρώπου. Δεν δημιουργείται, πηγάζει. Και επειδή δεν υπάρχουν καθαροί άνθρωποι, έχουμε τον πολιτισμό των νόμων, της αστυνομίας και της εκπαίδευσης δια της επανάληψης και των ιδεών."
Καλό απόγευμα σε όλους

"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."

12/06/2011, 21:11:04
quote:
Επειδή Γιαννάκη μου δε βγάζουμε άκρη όπως πάντα και απλά μιλάμε ανούσια για ένα θέμα, όπως συνηθίζεται άλλωστε στο παρόν φόρουμ, η κουβέντα μας τελειώνει εδώ.

Dr Jekyll Mr Hyde, θα μπορούσες να διευκρινήσεις τι ακριβώς εννοείς στο σημείο το οποίο υπογράμμισα από τα γραφόμενα σου;

In anticipation of my resurrection...

12/06/2011, 22:26:08
Nemesi
quote:
Καλέ μου Dr με κάλυψες απόλυτα με τις απαντήσεις σου μέχρι στιγμής. Μήπως θα έπρεπε να ψάξουμε μέσα μας να βρούμε τον Θεό? Μήπως είμαστε εμείς οι ίδιοι? Μήπως πρέπει να ξαναθυμηθούμε?
Κράτησα τη φράση σου αυτή ιδιαίτερα γιατί τη θεωρώ σημαντική:
"Η Αγάπη είναι κάτι εσωτερικό του ανθρώπου, δεν είναι μια σκέψη, μαι ιδέα, ή ένα μαθηματικό πρόβλημα, είναι μια ολόκληρη ψυχολογική κατάσταση. Επομένως από αυτή την άποψη το ευαγγέλιο δεν επιβάλλει κάποιο δόγμα. Όμως, όπως έχω πει, και επιμένω σε αυτό, η πραγματική ηθική είναι αυτή που πηγάζει από τον καθαρό άνθρωπο. Δεν δημιουργείται, πηγάζει. Και επειδή δεν υπάρχουν καθαροί άνθρωποι, έχουμε τον πολιτισμό των νόμων, της αστυνομίας και της εκπαίδευσης δια της επανάληψης και των ιδεών."
Έχεις ώτα και ακούς αγαπητή, μου δίνεις ελπίδα. Παρ' όλα αυτά εγώ θεωρώ άξια σχολιασμού αυτή τη φράση:
quote:
"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."
Αυτή η φράση, είναι μια φράση πρακτικής σοφίας, για όποιον ψάχνει το στενό μονοπάτι. Γιατί απο τα μικρά γίνονται τα μεγάλα.. και μπορεί να φαίνεται πολλές φορές στη ζωή μας ότι κάνουμε κύκλους, όμως στη πραγματικότητα ακολουθούμε σπειροειδή πορεία

Dying_Incubus

quote:

quote:

Dr Jekyll Mr Hyde, θα μπορούσες να διευκρινήσεις τι ακριβώς εννοείς στο σημείο το οποίο υπογράμμισα από τα γραφόμενα σου;

Εννοώ το πασιφανές, δηλαδή ότι εδώ πέρα γίνονται όλο λογομαχίες επι της λογομαχίας και διαφωνίες επι της διαφωνίας για τα ίδια συνέχεια πράγματα, χωρίς κανείς να κερδίζει τίποτα πρακτικά από αυτό (πέρα ίσως απο κάποιες αμφιλεγόμενες ιστορικές γνώσεις). Εκτός αν θεωρείται επίτευγμα η καλλιέργια της διχόνοιας, που σε αυτή τη περίπτωση ενδέχομένως πραγματικά κάτι να έχει επιτευχθεί. Αυτή η κατάσταση αποτρέπει τόσο εμένα, όσο και άλλα μέλη που μπορέι σε άλλα φόρουμ να είναι ενεργά, απ' το να ασχολούνται με το Μ&Θ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάθε φορά που έρχεται ένα καινούριο μέλος στον παρόν φόρουμ, φροντίζουν οι παλιότεροι κατ' αρχήν να το τρομοκρατούν, και κατα δεύτερον να το βάζουνε στο ίδιο τρυπάκι της διαφωνίας και της "αγανάκτησης" (κάποιοι θα έπρεπε να παίρνουν ένσημα για την αγανάκτησή τους) που ανέκαθεν βρίσκονται οι ίδιοι.
Εδώ σιωπώ.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/06/2011 22:29:04

hunter1Μέλος
12/06/2011, 22:26:43
εγω παντως επανερχομαι στο θεμα ελευθερια...που τελικα τη βρισκει ο ανθρωπος?

d.k

12/06/2011, 22:40:20
hunter1
quote:
Μμμ.. νομίζω ότι η ερώτηση σου κατ' αρχήν είναι λάθος. Λές "πού" βρίσκει ο άνθρωπος την ελευθερία του... Θα μπορούσε για παράδειγμα κάποιος να βρει την ελευθερία του σε ένα ακριβό αμάξι;
13/06/2011, 08:41:33
quote:

d.k

Για ποια ελευθερία μιλάς?
Θα πρέπει να το διευκρινίσεις πρώτα.
Υπάρχει η ελευθερία της σκέψης, του λόγου, της πράξης, του λήψης απόφασης, της κίνησης, της βούλησης , ης διάθεσης του εαυτού σου, της απόφασης της ζωής σου κλπ κλπ.

13/06/2011, 08:59:15
quote:
Doctor
Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάθε φορά που έρχεται ένα καινούριο μέλος στον παρόν φόρουμ, φροντίζουν οι παλιότεροι κατ' αρχήν να το τρομοκρατούν, και κατα δεύτερον να το βάζουνε στο ίδιο τρυπάκι της διαφωνίας και της "αγανάκτησης" (κάποιοι θα έπρεπε να παίρνουν ένσημα για την αγανάκτησή τους) που ανέκαθεν βρίσκονται οι ίδιοι.
Εδώ σιωπώ.

Φίλε Ντοκτορ η σιωπή ΔΕΝ είναι χρυσός – όπως συνηθίζεται να ονομάζεται –
Η σιωπή μπορεί να σημαίνει συνενοχή σε ένα διαρκές … «έγκλημα», μια άρνηση να αλλάξει κάτι, μια διατήρηση ενός σάπιου κατεστημένου.
Όποιος γνωρίζει κάτι πρέπει να το λεει, και να το υπερασπίζεται με αποδείξεις και λογικά επιχειρήματα, χωρίς ύβρεις και κομπασμούς τύπου «εγώ ξέρω, ενώ εσύ είσαι μαλάκας».

Είναι φανερό πως καινούργιες ιδέες χρειάζονται πολύ χρόνο και πολλές επεξηγήσεις να γίνουν αν γίνουν – κατανοητές.

«Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ»

05/01/2004, 14:27:29
quote:
και τελος αν μπορεις να μου εξηγησεις πως μπορει ενας εγκεφαλος να εχει αναμνησεις απο το αυριο γιατι ολοι οι σοβαροι υπνωτιστες υποστηριζουν οτι ο υπνωτισμος ειναι η μεθοδος ανακλησης της μνημης

Το συλλογικό ασυνείδητο δεν έχει χωροχρονικούς περιορισμούς!
Και το μέλλον είναι μνήμη.

Σχετικά με το παράδειγμα της γυναίκας η οποία μίλαγε Ρώσικα και τις όποιες εξηγήσεις:

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια του Βουλούκου, όπου κάποιος υπνωτισμένος έπαιζε πιάνο χωρίς να έχει ιδέα από μουσική. Δε νομίζω ότι το κατάφερε επειδή πήγαινε συχνά στο Μέγαρο κι έβλεπε άλλους να παίζουν.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

VIKINGΜέλος
05/01/2004, 15:10:09
[quote]
Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια του Βουλούκου, όπου κάποιος υπνωτισμένος έπαιζε πιάνο χωρίς να έχει ιδέα από μουσική. Δε νομίζω ότι το κατάφερε επειδή πήγαινε συχνά στο Μέγαρο κι έβλεπε άλλους να παίζουν.
/quote]

Εσυ δηλαδη φιλh Ζαdοκ τι εξηγηση δινεις;

Πολλα πραγματα καταγραφονται στο υποσυνειδητο μας και τα οποια μπορει
να αποκαλυφθουν κατα την διαρκεια της υπνωσης.Αλλη εξηγηση δεν νομιζω
να εχει δοθει τουλαχιστον απο την επιστημη.

05/01/2004, 17:15:32
Αγαπητέ VIKING,

δε νομίζω ότι μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση ή τουλάχιστον όχι ακόμα.

Έχω ασχοληθεί με υπνωτισμό, αλλά δεν είναι το κύριο αντικείμενό μου εσωτερικά. Ο Βουλούκος, μια και τον ανέφερα, δεν κατάφερνε να υπνωτίσει τους πάντες, αλλά το ψάχνει πάρα πολύ το ζήτημα. Προσωπικά έχω κάνει αναδρομή και μου έχουν κάνει, οπότε γνωρίζω πολύ καλά ότι στη φάση της πραγματικής ύπνωσης μπορείς να ταξειδέψεις ΟΠΟΥ και ΟΠΟΤΕ θέλεις. Μου δόθησαν αποδείξεις σε διάφορες περιπτώσεις και πείστηκα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις απαντήσεις για οτιδήποτε ζητήσεις. Υπάρχουν περιορισμοί και αστάθμητοι παράγοντες.

Πέρα από εσωτεριστές, έχω συζητήσει το ζήτημα και με έναν κουμπάρο μου, ο οποίος είναι ψυχίατρος. Παρ' ότι δεν απορρίπτει κάτι, θεωρεί ότι επιστημονικά η μέθοδος δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική. Οι εξηγήσεις που μου έδωσε, προσωπικά δε με κάλυψαν. Μην ξεχνάμε ότι η Ψυχιατρική είναι η επιστήμη του 20ου αιώνα. Αν ρωτάγαμε ένα γιατρό του 19ου αιώνα τη γνώμη του για τις απόψεις του Φρόυντ ή του Γιουνγκ ή του Άντλερ, την ίδια απάντηση θα έδινε.

Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι, όπως προαναφέρθηκε, μία από τις θεραπευτικές μεθόδους, τις οποίες χρησιμοποιούσαν τα ιερατεία στην αρχαία Ελλάδα για μεγάλη γκάμα ασθενειών, ήταν η εγκοίμιση. Οι πιο διάσημοι ιεροί χώροι όπου λειτούργησαν εγκοιμητήρια για θεραπευτικούς σκοπούς ήταν το Ασκληπιείο της Επιδαύρου, το Αμφιαράειο του Ωρωπού και το Τροφώνιο Άντρο στη Λιβαδειά. Νομίζω ότι υπάρχει σχετικό άρθρο στην κεντρική σελίδα του Esoterica.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

endoramaΜέλος
05/01/2004, 17:44:22
βαριεμαι και να σας απαντησω το βρισκω ασκοπο

εξαλλου τι να σας πω και εγω ο αμοιρος? εσεις ξαναγραψατε την μεθοδο του υπνωτισμου απο την αρχη

δεν μπορω να φερω καμια αντιρηση οτι πειτε εσεις

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

05/01/2004, 18:05:45
quote:

βαριεμαι και να σας απαντησω το βρισκω ασκοπο

εξαλλου τι να σας πω και εγω ο αμοιρος? εσεις ξαναγραψατε την μεθοδο του υπνωτισμου απο την αρχη

δεν μπορω να φερω καμια αντιρηση οτι πειτε εσεις

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

Αυτό πάλι πού κολλάει;;;

katiaΜέλος
06/01/2004, 16:35:51
MARSEL ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΝΩΤΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

iairaΜέλος
06/01/2004, 19:21:41
Καλησπέρα σε όλους...
Είναι όντως ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις, και δεν έχω λόγο να μηγ σε πιστέψω.
Όμως έχω ακούσει ότι αφού το μέλλον δεν έχει γίνει, υπάρχει η πιθανότητα πολλών διαφορετικών μέλλοντων και ότι όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.
Πιθανώς ο φίλος σου να είδε έαν από τα πιθανά μέλλοντα που υπάρχουν...

Φιλικά...

...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...

07/01/2004, 13:07:16
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ Marsel ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΑΝ Ο ΥΠΝΩΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ/ΔΙΑΒΑΣΕΙ/ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΥΠΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ...

ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

07/01/2004, 13:32:05
quote:
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΥΠΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ...ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Kρατάω τα λόγια του αγαπητού Avatar κ πάνω σ'αυτά στηρίζομαι...
Σίγουρα είναι σωστό να ερευνούμε κάτι πριν το πιστέψουμε. Aπό την άλλη υπάρχουν τόσα μα τόσα πράγματα για τα οποία ίσως ποτέ δεν μας δωθούν αποδείξεις. Aυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν; Σημαίνει πως δεν γίνονται; Σέβομαι πραγματικά την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας, αλλά μερικές φορές... ok, μπορεί κάτι να μην είμαστε σε θέση να το αντιληφθούμε ή να δώσουμε μια λογική εξήγηση. E, και; Πόσο μεγάλη σημασία έχει κάτι τέτοιο; Θεωρείτε ότι γνωρίζουμε τα πάντα;

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

07/01/2004, 16:48:55
και να να επανελθω στον ελεγχο υπνωτισε τον φιλο σου και πες του να παει να σκοτωσει την μητερα του ή αν φοβασαι να του πεις κατι τετοιο πες του να παει να σφαξει καποιο ζωο

οποια εντολη και να του δωσεις η οποια ειναι αντιθετη με της αρχες το endorama ,Πρόσεχε τη γράφεις, δεν ξέρεις τη κρυφές σκέψης έχει ο κάθε ένας μέσα στο κεφάλι του, και ποια είναι τα όρια του

141166