ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

gigenis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PagwnaΜέλος
09/01/2006, 09:33:32
Εγώ μία ερώτηση έχω: Πώς ξέρεις καλέ μου Φιλόσοφε οτι αυτό που είδες (το όν, το οποίο αυτοαποκαλέστηκε μυρμήγκι, κάτι το οποίο θα έπρεπε να σου κάνει αρνητική εντύπωση) ήταν κάτι εξωτερικό κι όχι κάτι εσωτερικό (δική σου πλάνη και δημιουργία δηλαδή?)... Το έψαξες καλά? Και πήγες κι έκανες ό,τι σου είπε...???
Εδώ μπορούμε να δημιουργήσουμε μέχρι εικόνες του Χριστού! Κι εσύ εμπιστεύτηκες ένα 'φωτεινό' (υπέθεσες) ον, με το όνομα 'μυρμήγκι'?!!!
Τέλος πάντων,να έχεις δύναμη, και φώτιση... Δεν θα ξανασχοληθώ, γιατί στεναχωριέμαι όσο δεν φαντάζεσαι απο τις εξελίξεις!
filosofos3Μέλος
09/01/2006, 10:27:42
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:
1)Δεν παίρνω οποιαδήποτε χάπια , ουσίες κλπ ούτε καν οινοπνευματώδη, ούτε καπνίζω

2)Δεν ήξερα αρκετά πράγματα από αυτά που άκουσα και δε θα τα πίστευα αν δεν μου λεγόταν και κάποια άλλα τα οποία δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την ίδια μέρα. περιμένω να επιβαβαιωθούν μερικά ακόμη για να πειστώ ότι όντως αυτό το ον λέει τη αλήθεια. Μέχρι στιγμής επιβεβαιώθηκε το 75% από όσα είπε και περιμένω και τα υπόλοιπα.

3)Τέτοιου είδους όνειρα είχα δει και παλαιότερα, πριν 12 χρόνια περίπου, αλλά δεν τα εμπιστευόμουν γιατί έβλεπα άλλοτε πράγματα που επιβεβαιώνονταν πλήρως και άλλοτε πράγματα που δεν επιβεβαιώνονταν καθόλου ή μόνο κατά το ελάχιστο

4)Δεν έχω σκοπό να πλήξω κανέναν αλλά απλώς κατέγραψα όσα θυμόμουν και όπως τα θυμόμουν. Αν δεν επιβεβαιώνονταν άμεσα κάτι που είχα δει δε θα έγραφα καθόλου . Και ούτε έχω την πρόθεση να γράψω οτιδήποτε άλλο. Αλλά με εκπλήσσει το ότι αμέσως βιαστήκανε μερικοί να το χαρακτηρίσουν ως πλήγμα. Υπάρχουν και άλλα που δεν έχω την άδεια να τα γράψω ακόμη. Περιμένω και εγώ να δω αν θα επιβεβαιωθούν μερικές προβλέψεις για να δω αν πρέπει να δίνω βάση.

5)Αυτό που είδα δεν ήταν "μηρμύγκι" κυριολεκτικά αλλά άνθρωπος με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και άγνωστα ως χτες σε μένα , αλλά με την αίσθηση του γνώριμου. Δεν υπήρξε συναισθηματική συμμετοχή στο φαινόμενο δική μου αλλά μια πλήρης ουδετερότητα όπως όταν διαβάζει κανείς μαθηματικά!Και μου έδωσε την άδεια να αποκαλύπτω μερικά πράγματα που τον αφορούν από τη στιγμή που θα γίνουν κάποια γεγονότα και μετά. Μπορεί να είναι δική μου σκεπτομορφή, όπως λέει η Παγώνα, αλλά γιατί θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε κάτι κακό; Αν είναι δική μου σκεπτομορφή πως θα γνωρίζει πράγματα που δεν έχουν γίνει ακόμη;

Δε θα πω τίποτε άλλο και θα περιμένω τις εξελίξεις.

Αν γίνουν αυτά που έχει πει ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ! Και έχουμε καιρό ακόμη μέχρι να γίνουν όλα...

Όλα είναι τέλεια

PagwnaΜέλος
09/01/2006, 10:51:05
Φιλόσοφε, κακό είναι οτιδήποτε θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Και οι αρνητικές οντότητες, μπορούν κάλλιστα να σου κάνουν προβλέψεις για ό,τι θές, προκειμένου να σε πείσουν οτι μπορείς να τις εμπιστευτείς! Το γιατί να θέλει μία οντότητα να την εμπιστευτείς δεν χρειάζεται να αναλυθεί! Οποιοσδήποτε άνθρωπος με καθαρό μυαλό και κάποιες εσωτερικές ή και εξωτερικές εμπειρίες, μπορεί να καταλάβει τον απώτερο σκοπό του! Ηδη σου ζήτησε να κάνεις κάτι και το έκανες!
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που επιλέγεις να εμπιστευτείς οτιδήποτε, μετά απο όσα έχεις υποστηρίξει σε άλλο τόπικ, για τις σκεπτομορφές, τις οντότητες, κτλ!!!!
Ηταν ευνόητο οτι δεν επρόκειτο για πραγματικό μυρμήγκι!!! Δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικό απο αυτό που λές...
Να προσέχεις
09/01/2006, 10:58:40
quote:
2)Δεν ήξερα αρκετά πράγματα από αυτά που άκουσα και δε θα τα πίστευα αν δεν μου λεγόταν και κάποια άλλα τα οποία δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την ίδια μέρα. περιμένω να επιβαβαιωθούν μερικά ακόμη για να πειστώ ότι όντως αυτό το ον λέει τη αλήθεια. Μέχρι στιγμής επιβεβαιώθηκε το 75% από όσα είπε και περιμένω και τα υπόλοιπα.

Φίλε μου filosofos3, αλήθεια πως σου επιβεβαίωθηκε το 75% των λεγομένων αυτού του όντος?
Γιατί αν λάβω υπόψιν μου τις 17 διευκρινίσεις που έκανες, προσωπικά δε μπορώ να εκλάβω ούτε ένα από όλα αυτά ως επιβεβαιωμένο...
θα σε συμβούλευα να σκεφτείς το ενδεχόμενο αυτό το όνειρο να προέρχεται από δικές σου υποσυνείδητες σκέψεις.
Πολλές φορές τα όνειρα μας είναι ακατανόητα ή τουλάχιστον φαινομενικά ακατανόητα.
Αν εγώ πχ βγώ αύριο και πώ οτι ένα ον μου μετέφερε στον ύπνο μου το μήνυμα οτι το δικό σου μήνυμα είναι ψευδές τι συμβαίνει?
Ας είμαστε επιφυλακτικοί λοιπόν σε τέτοια θέματα πόσο μάλλον όταν κατηγορούμε ένα χώρο δημοσίως, στον οποίο μάλιστα συμμετείχαμε κι εμείς οι ίδιοι.

In anticipation of my resurrection...

09/01/2006, 11:09:03
Το Μυρμήγκι του Σολομώντα ε; Χμμ, an Naml... Μήπως διάβασες πρόσφατα το Κοράνι και επηρεάστηκες;
Μήπως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να πάψεις να βλέπεις γύρω σου συνομωσίες, όπως τότε που ισχυριζόσουν ότι εγώ και ο Scwabe είμαστε το ίδιο πρόσωπο;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

09/01/2006, 12:02:05
τα λογια του κισινγκερ αλαζουν αναλογα με το τι μας συμφερει να πουμε
οταν προκεται για την γλωσσα μας τοτε λεμε οτι ο κισινκερ ειπε πρεπει να πληξουμε ιδιαιτερα την γλωσσα τους
τωρα ειπε για την θρησκεια καπου αλλου ειπε για την ιστορια

οι πληροφορειες που ειναι λαθασμενες ανακαλυπτονται στην πορεια σε καθε θεμα που συζηταμε

σε τελικη αναλυση βλεπω οτι το προβλημα του filosofos3 ειναι καθαρα οτι συζηταμε γυρο απο την θρησκεια που αυτος πιστευει

πεστο βρε φιλοσοφε πεστο

αναψε μια μεγαλη φωτια στην πλατεια και καψε οσους τολμουν να πουν
κατι για την θρησκεια σου <<ορθοδοξια η θανατος>> <<ορθοδοξια η θανατος>> <<ορθοδοξια η θανατος>> <<ορθοδοξια η θανατος>>

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

09/01/2006, 12:29:31
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΤΟ ESOTERICA.gr ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ....

(ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ESOTERICA.gr ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ) ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ESOTERICA.gr...

ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ (ΕΦ'ΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ).

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ" ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ....

ΝΑΙ ΦΙΛΕ Lemurios ΒΡΕΘΗΚΑΝ 2-3 ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ESOTERICA.gr.....
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ????

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο filosofos3 ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ??????

ΣΑΣ ΑΦΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ESOTERICA.gr ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ....

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ....

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ YΒΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ !!!!!!!!!!!!!
(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ)

ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΘΕΛΗ ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ...
(ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

kswtikoulaΜέλος
09/01/2006, 13:23:29
Ο ύπνος παίζει παράξενα παιχνίδια με το μυαλό μας...

Ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε πως έγραψε το άσμα "Έχω πετάξει μαζί σου"
όταν είδε στον ύπνο του τον Ταξιάρχη...

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα χαρακτηριστικά του φιλοσόφου?
Ως τώρα νόμιζα πως είναι η γόνιμη αμφιβολία και η έρευνα και πως ο δογματισμός αποτελεί τον αντίποδα της φιλοσοφίας.

Οι θεωρίες συνωμοσίας δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τους επίδοξους σωτήρες.

Πως κρίνεις τον εαυτό σου για το γεγονός ότι σου πήρε τόσο καιρό να αντιληφθείς ότι εδώ μέσα στόχος είναι να διαβρωθεί η αντίληψη των Ελλήνων για τη θρησκεία, γλώσσα, ιστορία τους και μέχρι πρότινος ήσουν ένα ακόμη γρανάζι αυτού του μηχανισμού.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όλοι εμείς είμαστε τόσο αθώοι ώστε να μην το καταλάβουμε τόσο καιρό,
ή τόσο ένοχοι ώστε να συμμετέχουμε τόσο καιρό?

Γιατί απαντάς επιλεκτικά σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που σου απαντούν σε κάθε σου ερώτηση?

Ως φιλόσοφος είχες την ευτυχία να δεχτείς επίσκεψη από ένα ον και για το μόνο που σου μίλησε ήταν το εσωτέρικα???
Δεν σε προβληματίζει αυτό?

Έχεις ρίξει μια ματιά στην παγκόσμια και την ελληνική κοινωνία και αντικρύσει τους κινδύνους και κατέληξες ότι η πραγματική απειλή είναι ο παρών χώρος?

Λύσε μου σε παρακαλώ τις απορίες αν έχεις την καλοσύνη.

Προβληματισμένα
Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

09/01/2006, 14:55:52
Να διακινδυνεύσω κι εγώ μια πρόβλεψη ρε παιδιά, μπας και με δοξάσουν κάποια ώρα και γίνω άγιος!

ΠΡΟΒΛΕΠΣΗ:

θΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΣΕΦΟΡΤΩΘΕΙ!
ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ!

Δεν μπορώ να σας πω ποιά χρονολογία θα γίνει αυτό, διότι δεν κσέρω πότε θα μας τελειώσω...

Μου το είπε μία πολύ ενοχλητική (ομολογουμένως) μύγα, στον ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ όμως...
Δεν κσέρω αν πιάνεται...

Και παρ' όλα αυτά που λέτε εσείς οι ..., ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕSOTERICA!
Πάνε οι παλιές καλές εποχές (), που πιο συχνα άναβατε ανθρώπους παρα τσιγάρα!
Και η κατάρρευσή σας ξεκίνησε από τότε που αναγκαστήκατε να αυτοπροσδιοριστείτε με το πιο μισητό τίτλο για 'σάς:

ΕΛΛΗΝΕΣ!
Πέρασε από πολύ κοντά το λεπίδι, πριν 170 χρονακια περίπου...

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

Edited by - Αίολος on 09/01/2006 15:03:51

BizarreΜέλος
09/01/2006, 16:50:58
Το θέμα έχει ξεφύγει!

Φιλόσοφε έλεος! Αν πράγματι τα πιστεύεις αυτά που λες για τα όνειρα, πρέπει να το ψάξεις πριν είναι πολύ αργά! Από απλές παραισθήσεις ξεκινάνε όλα!

Όπως λέει και το νέο λαϊκό άσμα… πες μας τι πίνεις εσύ και δεν μας δίνεις!

Σε διάφορα ποστ, σε είχα πάρει στα σοβαρά, πάντως… Και απορώ… έκανα τόσο λάθος ή εσύ άλλαξες?

Κι εδώ εντοπίζω ένα από τα άσχημα του εσωτέρικα… ό,τι είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάσουμε τέτοια… προκειμένου να παρακολουθήσουμε ένα θέμα που μας ενδιαφέρει. Όμως αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν οι διαχειριστές. Έγκειται στα μέλη να λογοκρίνονται από μόνα τους. Κάποιοι, όμως, όπως εσύ πρώτος είπες, ξεκινώντας αυτό το θέμα, ρίχνουν πάρα πολύ χαμηλά το επίπεδο. Θα ήθελα, τώρα, να μας απαντήσεις αν έχεις καταλάβει πώς είσαι πλέον ένας από αυτούς?